Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

adana adana adana adana adana adana adana

biz ilk gün yaptık ne manyakmışız bitecek ya iyiyim falan diye kendimizi kandırıp aslında inanmıyorduk falan diye sonra güldük durduk..

1 haftalık sevgiliyi 7.5 ay beklemek nedir peki ahhh yine olsa beklerdim

Günaydın ızlaaar şafak 85Bizde birbirimizi yiyoruz bu ara yapcak bişey yok gelsin bak nasıl düzeliyor herşeygıcık huh

Hiç sanmıyorummm canım askerlik onu çok değiştirdi bencil oldu sanki
böyle düşünme ... kendine ve duygularına zarar verirsin... orada ne yaşadığını tahmin edemezsin ... uğurun yeri rahat olmasına rağmen sıkıntılarını anlatıyor da nasıl dayandı diye düşünüyorum...
hiçbişey 4x4 değildir ki...mutlaka alır gönlünü..

Benimkide rahat yurt dışında askerlik yapıyor istediği herşeye sahip ama psikolojisini bilemem tabii.. İnşallah düzelir canımmm..

Benimkide rahat yurt dışında askerlik yapıyor istediği herşeye sahip ama psikolojisini bilemem tabii.. İnşallah düzelir canımmm..
istediği herşeye sahip olması orada rahat edeceği anlamına gelmez ki... herşeyden önce yurt dışında bak... kimbilir ne düşünceler var aklında... bak sen ona yaptıramıyorsun madem kendin yap empati kur... onu anlamayı dene...onun yaptığını yapmazdım deme belki daha fazlasını yapardın tarafsızca düşün ki canını yakma... üzülme... şurada 25 gün daha sık dişini...dua edeceğim,su gibi akıp geçsin zaman...

iyi dileklerin duaların içinn çok Sağol canım.. Aslında bizde sorun onun öfkesi öfkesini kontrol edemiyor olur olmaz herşeye parlıyor sonra küçücük bir şey kavgaya dönüşüyor.. bende kırılgan ve hassasım ister istemez soğuk davranıyorum.. Sonrası böylee işte şimdi o soğuk ben soğuk... akışına bırakalım herşeyin hayırlısı dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…