biz ilk gün yaptıkbenimkinin doğu olmasına rağmen yeri çok rahat canım konuşma fırsatımız çok oluyor ve birbirimize sarıyoruz konuşmadan da duramıyoruzinşllah bu günleri anı olarak hatırladığımız günler gelirde güler geçeriz
1 haftalık sevgiliyi 7.5 ay beklemek nedir peki20 gün benm canım bırakmam onu biryerebiz ayrı şehirledeyiz ama ailesi benimle aynı yerde canım o iş için istanbulda kalıyor bende oraya gelin gitcem ama ailesi benim yaşadığım şehirde. doğru diyon cnm büyük fedakarlık yapıyoruz hele sevgili olupta bekleyenler daha sabırlı benm gözümde
1 haftalık sevgiliyi 7.5 ay beklemek nedir pekiahhh yine olsa beklerdim
Sağol canım darısı sizlere inşallahTuba'cım gözünaydın askerine kavuşmuşsunn...
Sağol canım darısı sizlere inşallahRabbim hayırlısıyla hepinizi kavuştursun ...
ikinizi de şafak sıkıştırıyor... gelene kadar dayan...geldikten sonra fazlasıyla alır gönlünü canım...İnşallah canımm ama birbirimizi yiyip duruyoruz nerdeyse ayrılığın eşiğine geldik.. konuşuyoruz ama öylee naptın ne ettin..
ikinizi de şafak sıkıştırıyor... gelene kadar dayan...geldikten sonra fazlasıyla alır gönlünü canım...
aynen canımya sormadan edemedim bir haftalık ne demek
yoksa bir hafta cıktınız sonra askere mi gitti ayyyy :18:
böyle düşünme ... kendine ve duygularına zarar verirsin... orada ne yaşadığını tahmin edemezsin ... uğurun yeri rahat olmasına rağmen sıkıntılarını anlatıyor da nasıl dayandı diye düşünüyorum...Hiç sanmıyorummm canım askerlik onu çok değiştirdi bencil oldu sanki
böyle düşünme ... kendine ve duygularına zarar verirsin... orada ne yaşadığını tahmin edemezsin ... uğurun yeri rahat olmasına rağmen sıkıntılarını anlatıyor da nasıl dayandı diye düşünüyorum...
hiçbişey 4x4 değildir ki...mutlaka alır gönlünü..
istediği herşeye sahip olması orada rahat edeceği anlamına gelmez ki... herşeyden önce yurt dışında bak... kimbilir ne düşünceler var aklında... bak sen ona yaptıramıyorsun madem kendin yap empati kur... onu anlamayı dene...onun yaptığını yapmazdım deme belki daha fazlasını yapardın tarafsızca düşün ki canını yakma... üzülme... şurada 25 gün daha sık dişini...dua edeceğim,su gibi akıp geçsin zaman...Benimkide rahat yurt dışında askerlik yapıyor istediği herşeye sahip ama psikolojisini bilemem tabii.. İnşallah düzelir canımmm..
istediği herşeye sahip olması orada rahat edeceği anlamına gelmez ki... herşeyden önce yurt dışında bak... kimbilir ne düşünceler var aklında... bak sen ona yaptıramıyorsun madem kendin yap empati kur... onu anlamayı dene...onun yaptığını yapmazdım deme belki daha fazlasını yapardın tarafsızca düşün ki canını yakma... üzülme... şurada 25 gün daha sık dişini...dua edeceğim,su gibi akıp geçsin zaman...
Askerlikte izin kullanmak mecburi olmuş yaaaa offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?