Ne zaman mecburi olmuşş.. herkese mi ? :26:
Kızlar o askere mecburi izin kullandırma bulundukları birliğe ve askerin yaptığı göreve göre değişiyor diye biliyorum, mecburi izin eğer gerekli görürlerse kullandırıyorlar, ama herkese değil... Yani ben öyle biliyorum
Askerlikte izin kullanmak mecburi olmuş yaaaa offff
Kızlar o askere mecburi izin kullandırma bulundukları birliğe ve askerin yaptığı göreve göre değişiyor diye biliyorum, mecburi izin eğer gerekli görürlerse kullandırıyorlar, ama herkese değil... Yani ben öyle biliyorum
Askerlikte izin kullanmak mecburi olmuş yaaaa offff
Hatırlarsanız burada bı kaç yaren daha soylemiştı askerlerı soylemişti onlarada onlarda dua edıyordu gercek olmasın dıye, ben hiç eşimle paylaşmadım onu mecburı ızın falan varmış dıye aradı sabah soyledı yaniiii
nolur olmasın ya noluuuuuurrr+24 olur o zaman şafağım
benim askerime komutanı kesin çıkacağı tarihi söylemiş ama yine de koruyorum askeriye bu ne yapcağı belli olmaz..hele komutanların lafına hiç..
bu gerçek değil di mi ?? resmi gazetede böyle bir şey çıkmış mı duyum mu aldın ? Bence o yerine göre değişiyordur...
zANNETMİYORUM KIRKLARELINDE BAL GIBI ASKERLIK YAPIYOR DEMEKKI soylenen bırşey varkı soyledi :-((
nolur olmasın ya noluuuuuurrr+24 olur o zaman şafağım
benim askerime komutanı kesin çıkacağı tarihi söylemiş ama yine de koruyorum askeriye bu ne yapcağı belli olmaz..hele komutanların lafına hiç..
anladım canım ben bir araştırayım daha belli olmaz yerine göredir bu sanmıyorum
canım sanmıyorum sonuçta bu askerin kendi istediğine bağlı izin ister kullanır ister kullanmaz ben sanmıyorum...şafağında çok az maş sıkma canını yoktur olsa şimdiye kadar komutanı söylerdi dimi ama
bende iyi düşünmeye çalışıyorum canım..burda bi kaç yaren söylediğinde paylaşmıştım sevdiğimle Allah korusun aklından bile geçirme ki olmasın demişti.sonra da komutanın söylediğini söylemişti..umarım olmaz..bende araştırayım bi bilgi edinirsek burdan haberleşelim..
canım sanmıyorum sonuçta bu askerin kendi istediğine bağlı izin ister kullanır ister kullanmaz ben sanmıyorum...şafağında çok az maş sıkma canını yoktur olsa şimdiye kadar komutanı söylerdi dimi ama
İnş. edacım yaa ama o şafakta izin yok :-( :-( izin kullanırsa daha cogalacak offf komutan soylemese ipin safın lafıyla kendısınıde benıde üzmez sanmıyorum. Dediğim gıbı cok az konuştuk inşallah varsa bole bırşey ıptal olsun gıtsın cogu asker ızın ıstemıyor.
İnş. edacım yaa ama o şafakta izin yok :-( :-( izin kullanırsa daha cogalacak offf komutan soylemese ipin safın lafıyla kendısınıde benıde üzmez sanmıyorum. Dediğim gıbı cok az konuştuk inşallah varsa bole bırşey ıptal olsun gıtsın cogu asker ızın ıstemıyor.
İnşallah olmaz Allah ım yaaa bız 12 ay olsun dıye beklerken hiçç gerek yok boyle bı yasa cıkarmalarına hiççç
cnm gördüğüm kadarıyla sizinde zorunlu izin mevzunuz gündemde... Geçen haftalarda bizde de böle sölentiler vardı.. Şu an denetimlerde olduğu için belki de bilmıorum ama, solentiler kesildi, bizim zaten sayılı günümüz kaldı, uçak biletimiz hazır kullandırmazlar artık bize.. Ama sizin de inş kullandırmazlar, tamamen saçmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?