zorunlu izni mi yasalaştırcaklarmış?
İzinler kesin olarak kullanılacakmış izinler kesin kullanılması gerekmiş...
bu saçmalıktan başka bişey değil, rütbeliler açıklama yapmış mı, kesinleşmiş mi? Bence olmaz yaaa
amma bu kızın bir gün derdi sıkıntısı olursa ilk aklına gelecek olan benimnebileyim ben kızlar sizin hiçbirinizi tanımıyorum ama hergün derdimi sevincimi sizlerle paylaşıyorum hiç biryerimde eksilmedi aksine umut verdinizz ama bazıları bu kız gibi oluyormuş işte
biz ilk gün yaptıkne manyakmışız bitecek ya iyiyim falan diye kendimizi kandırıp aslında inanmıyorduk falan diye sonra güldük durduk..
1 haftalık sevgiliyi 7.5 ay beklemek nedir pekiahhh yine olsa beklerdim
Askerlikte izin kullanmak mecburi olmuş yaaaa offff
Kızlar o askere mecburi izin kullandırma bulundukları birliğe ve askerin yaptığı göreve göre değişiyor diye biliyorum, mecburi izin eğer gerekli görürlerse kullandırıyorlar, ama herkese değil... Yani ben öyle biliyorum
Aynen öyle burda birbirimize moral destek oluyoruz ben de çok şeyi paylaşıyorm ve gerçekten iyi geliyorr,iyi ki varsınızz
Hahha doğru ama yani,gelince daha bi de bu durumlarla dalga evresi var
Helal olsun valal daha önce de demiştim
Ya olmasın lütfennn,Zaferim de bi ara dedi ama bu ara ses yok, hiçç lazım değil +23 şafak şimdii
sağol yani bebeğimevet bekledim yine beklerdim ama beklediğine bin pişman olanları da gördük... Allah iyilerle vicdan sahibi insanlar çıkarsın karşımıza
Teşekkür ederim çiçekiiimmm
Evet öyleleri de gördük aynen, Allah korusun, çok değişen oluyor, hiç değişmeyen oluyor..niceleri...
Bu arada fotonuz çok tatlı tatlımmm
1 haftalık sevgiliyi 7.5 ay beklemek nedir pekiahhh yine olsa beklerdim
kaderdaş sayılırız yanibiz tanıştık bir hafta sonra gitti gönderdiğimde sevgili bile değildikdoğru düzgün tanımıyordum bile. burda kızlara çok dert yanmıştım. acaba kişiliği mi böyle yoksa askerde olduğu için mi böyle davranıyor diye. ahh ahh ne hallerine katlanıyorsun da yine de bırakamıyorsun
kaderdaş sayılırız yanihayırlısı herşeyin işte
aşk göz göre göre deliliktir zatenaynen tatlımsen 7,5 ay bekledin, ben bittiğinde 15 ay beklemiş olcam delilik resmen hiç tanımadığın bir erkeği böylesine beklemek, özlemek, sevmek :26:
aşk göz göre göre deliliktir zatenolsun hakkımızda hayırlısını versin rabbim hepimize ..
Allah nasip eder bi aksilik çıkmazsa haziran-temmuz gibi canım...işlerimiz yolunda giderse daha erken bile olabilir.. ailelerimizin biraraya gelmesi gerçekleşmedi sadece...hayırlı zamanda olsun da geç olması çok sorun değil..amin canım. bazen ben bile inanamıyorum kendime. nasıl buralara gelebildik diyorum. mehmet ben de bilmiyorum ama bence çok iyi oldu diyorsiz söz, nişan ne zaman düşünüyorsunuz?
Allah nasip eder bi aksilik çıkmazsa haziran-temmuz gibi canım...işlerimiz yolunda giderse daha erken bile olabilir.. ailelerimizin biraraya gelmesi gerçekleşmedi sadece...hayırlı zamanda olsun da geç olması çok sorun değil..
ben bi firmada idari yönetim sorumlusuyum,uğurum da pazartesi falan başlayacak sanırım o da bi mağazaya mağaza şefi olarak girecek ... uğur da ben de evlerimize girip çıkıyoruz...ailem uğuru çok seviyor..ben de uğurun ailesini tabii... bi nevi zaten sözlü gibiyiz...tek eksiğimiz ailelerimizin bi araya gelmemiş olması... o da kısmet olmadı aslında geleceklerdi ama uygun bi zaman ayarlanamadı...inşallah canımsenin mesleğin ne canım, sevdiceğinin işi falan hazır mı? biz de eylül gibi düşünüyoruz, bizimkiler de bir araya gelmediler. sizler tanıştınız mı ailelerle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?