Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
resmen teskereci devre oldum!!!!

atarsaaa bartın!!!!

bahar gelir çiçek açarr torunnn gelir dede kaçarr!!!!

Aynen öyle burda birbirimize moral destek oluyoruz ben de çok şeyi paylaşıyorm ve gerçekten iyi geliyorr,iyi ki varsınızz

biz ilk gün yaptık ne manyakmışız bitecek ya iyiyim falan diye kendimizi kandırıp aslında inanmıyorduk falan diye sonra güldük durduk..

Hahha doğru ama yani,gelince daha bi de bu durumlarla dalga evresi var

1 haftalık sevgiliyi 7.5 ay beklemek nedir peki ahhh yine olsa beklerdim

Helal olsun valal daha önce de demiştim

Askerlikte izin kullanmak mecburi olmuş yaaaa offff

Ya olmasın lütfennn,Zaferim de bi ara dedi ama bu ara ses yok, hiçç lazım değil +23 şafak şimdii

Olmaz öyle bir şey ya bu da askerliğin kısalacağı gibi sadece bir söylentidir bence..

öyle bir şey olursa 25 + 16

sağol yani bebeğim evet bekledim yine beklerdim ama beklediğine bin pişman olanları da gördük... Allah iyilerle vicdan sahibi insanlar çıkarsın karşımıza

sağol yani bebeğim evet bekledim yine beklerdim ama beklediğine bin pişman olanları da gördük... Allah iyilerle vicdan sahibi insanlar çıkarsın karşımıza

Evet öyleleri de gördük aynen, Allah korusun, çok değişen oluyor, hiç değişmeyen oluyor..niceleri...

Bu arada fotonuz çok tatlı tatlımmm

1 haftalık sevgiliyi 7.5 ay beklemek nedir peki ahhh yine olsa beklerdim

biz tanıştık bir hafta sonra gitti gönderdiğimde sevgili bile değildik doğru düzgün tanımıyordum bile. burda kızlara çok dert yanmıştım. acaba kişiliği mi böyle yoksa askerde olduğu için mi böyle davranıyor diye. ahh ahh ne hallerine katlanıyorsun da yine de bırakamıyorsun

kaderdaş sayılırız yani hayırlısı herşeyin işte

aşk göz göre göre deliliktir zaten olsun hakkımızda hayırlısını versin rabbim hepimize ..

amin canım. bazen ben bile inanamıyorum kendime. nasıl buralara gelebildik diyorum. mehmet ben de bilmiyorum ama bence çok iyi oldu diyor siz söz, nişan ne zaman düşünüyorsunuz?

amin canım. bazen ben bile inanamıyorum kendime. nasıl buralara gelebildik diyorum. mehmet ben de bilmiyorum ama bence çok iyi oldu diyor siz söz, nişan ne zaman düşünüyorsunuz?
Allah nasip eder bi aksilik çıkmazsa haziran-temmuz gibi canım...işlerimiz yolunda giderse daha erken bile olabilir.. ailelerimizin biraraya gelmesi gerçekleşmedi sadece...hayırlı zamanda olsun da geç olması çok sorun değil..

inşallah canım senin mesleğin ne canım, sevdiceğinin işi falan hazır mı? biz de eylül gibi düşünüyoruz, bizimkiler de bir araya gelmediler. sizler tanıştınız mı ailelerle?

inşallah canım senin mesleğin ne canım, sevdiceğinin işi falan hazır mı? biz de eylül gibi düşünüyoruz, bizimkiler de bir araya gelmediler. sizler tanıştınız mı ailelerle?
ben bi firmada idari yönetim sorumlusuyum,uğurum da pazartesi falan başlayacak sanırım o da bi mağazaya mağaza şefi olarak girecek ... uğur da ben de evlerimize girip çıkıyoruz...ailem uğuru çok seviyor..ben de uğurun ailesini tabii... bi nevi zaten sözlü gibiyiz...tek eksiğimiz ailelerimizin bi araya gelmemiş olması... o da kısmet olmadı aslında geleceklerdi ama uygun bi zaman ayarlanamadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…