Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maaşallah canım ya sizin iş olmuş bitmiş gibi bir şey zaten biz de durum tek taraflı. bizimkiler mehmet'in sadece varlığından haberdarlar o kadar. bizim katetmemiz gereken daha çok yol var

maaşallah canım ya sizin iş olmuş bitmiş gibi bir şey zaten biz de durum tek taraflı. bizimkiler mehmet'in sadece varlığından haberdarlar o kadar. bizim katetmemiz gereken daha çok yol var
aynen oldu bitti ya aslına bakarsan katetmemiz gereken bizim de çok yolumuz var valla kolay değilmiş bu işler ..

aynen oldu bitti ya aslına bakarsan katetmemiz gereken bizim de çok yolumuz var valla kolay değilmiş bu işler ..

illa ki öyle canım. siz seviyorsunuz anlaşıyorsunuz, birbirinizin ailelerini seviyorsunuz ailelerle anlaşıyorsunuz. aileler de birbirini sevip anlaşacaktır inşallah bence en önemlisi bu, hep yanınızda destek olacaklar. önünüze bir engel çıksa bile-çıkmayacak gibi görünüyor-aşmanız kolay olacaktır

bazen durup da düşünüyorum acaba bu kadar güzel gitme ihtimali varmı olayların... o kadar alışkınım ki ani çıkan sorunlara... Allah vermesin ayrılık,hiç bi sevene...

sizde daha yarısı mı oluyor biz bitirmek üzereyiz amin canım, iyi geceler :80:

155ten başladık canım yarısı oluyor yani :2: sizin bizden daha da zor tabi şükür ama yemişsiniz şafağı siz kavuşun da haftasına biz kavuşalım :2: iyi geceler diliyorum tatlım

şükürler olsun bittiii hayırlı tezkereler kızlar allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsn

Helloo kızlarrr
Kaç gündür giremiyorum geçmişte baya olmuş okuyamadım hepiciğini kaçırdım yaa :26: inşallah hepiniz iyisinizdirr
Şafağı yemiiş bitirmişlerde vardır hüryarennler hepiciklerinizee Hayırlı olsunn diyorumm inşallah bir daha ayrılmazsınızz hep mutlu çok mutlu olunnn

hepiinizee çok teşekkür ederim allah herkese biranönce kavuşmayıı nasip etsin kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…