ben bi firmada idari yönetim sorumlusuyum,uğurum da pazartesi falan başlayacak sanırım o da bi mağazaya mağaza şefi olarak girecek ... uğur da ben de evlerimize girip çıkıyoruz...ailem uğuru çok seviyor..ben de uğurun ailesini tabii... bi nevi zaten sözlü gibiyiz...tek eksiğimiz ailelerimizin bi araya gelmemiş olması... o da kısmet olmadı aslında geleceklerdi ama uygun bi zaman ayarlanamadı...
aynen oldu bittimaaşallah canım ya sizin iş olmuş bitmiş gibi bir şey zatenbiz de durum tek taraflı. bizimkiler mehmet'in sadece varlığından haberdarlar o kadar. bizim katetmemiz gereken daha çok yol var
aynen oldu bittiya aslına bakarsan katetmemiz gereken bizim de çok yolumuz var valla kolay değilmiş bu işler ..
bazen durup da düşünüyorum acaba bu kadar güzel gitme ihtimali varmı olayların... o kadar alışkınım ki ani çıkan sorunlara... Allah vermesin ayrılık,hiç bi sevene...illa ki öyle canım. siz seviyorsunuz anlaşıyorsunuz, birbirinizin ailelerini seviyorsunuz ailelerle anlaşıyorsunuz.aileler de birbirini sevip anlaşacaktır inşallah bence en önemlisi bu, hep yanınızda destek olacaklar. önünüze bir engel çıksa bile-çıkmayacak gibi görünüyor-aşmanız kolay olacaktır
bazen durup da düşünüyorum acaba bu kadar güzel gitme ihtimali varmı olayların... o kadar alışkınım ki ani çıkan sorunlara... Allah vermesin ayrılık,hiç bi sevene...
Atarsaaa 84 :2:
bir mehmet yareni daha gelmişburlardaydın da ben mi görmedim acaba :44: mahmut mu yoksa, mehmet diye atladım ama
mahmut canım arada bir giriyorum bu topiğede genelde 349.dönem topiğindeyim tabi
evet canım kısa dönemiz anca yarısına geldik Allah hepimizin çabucak kavuşmasını nasip etsin inşallahkısa dönemsin yaniAllah kavuştursun canım, çoğu gitmiş azı kalmış
evet canım kısa dönemiz anca yarısına geldik Allah hepimizin çabucak kavuşmasını nasip etsin inşallah
sizde daha yarısı mı oluyor biz bitirmek üzereyizamin canım, iyi geceler :80:
şükürler olsun bittiii hayırlı tezkereler kızlar allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsn
hürgeneral hayırlı olsunşükürler olsun bittiii hayırlı tezkereler kızlar allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsn
şükürler olsun bittiii hayırlı tezkereler kızlar allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?