Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

neden giremiyorsun bakalım, çabuk hesap ver

genellikle iyiyiz canım, seni sormalı

neden giremiyorsun bakalım, çabuk hesap ver

genellikle iyiyiz canım, seni sormalı

Yoğunluk tatlım tam giriyorum kaldığım yerden okuyim sonra mesaj atıyım diyorum tam okurken bişey oluyor kapatmak zorunda kalıyorum yavrum öyle kaynıyor işte
İyi olmanıza sevindim tatlım. Bende yorgun bitkin halsizim iyi sayılmam yane. iboylada 20 gündür küsüz zaten öyle geçinip gidiyorum be yavrum

Allah kolaylık versin güzelim, hem yoğunluğuna hem de ibo'yla durumuna

azmin sonu 189. aramamda düşürdüm ama görüşemedim en azından göreve gitmiş onu öğrendim allah yardımcısı olsun sevgilimin..

bu arada bu ticker ne zaman ilerlemeye baslıycak üff

Son düzenleme:
$ 23 Elazığ
Ama Zaman durdu geçmek bilmiyorr.. Sanırım şafak sıkıştırıyorr.. :96:​

:92: 22.02.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…86 fatihatice03…

…86 duygum...

…87 bOniTO…

…88 DerinSu…

...88 cesurcvcv...

…88 ErreS…

…88 kubra17…

… 90 omerabia…

...93 hera91...

…93 goqce…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...111 AskErimm1411...

…114 SeNLeYM…

... 128 kelebek.hill ...

… 157 H_İ_S …

…168 iboebru….

…179 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...179 esraa42...

....180 nesliiiiiiiiii...

…181 Brrk…

...181 OZGEGURUR...

...182 dilara1331

...183 kelebekd ...

…183 Kayra95...

…183 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....273 chidoshimedo....

...273 GRGR...

...273 mayamaya11

...273 tugbaoguzhan

...273 BerlD...

...273 svsaskim...

...273 kmleomer...

... 282 ED2006...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...306 Mervens...

...362 xxIpekxx...

...363 depresiffpolyanna...

...364 nesilll...

...366 tugcehayati...

...366 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...436 pekmez_akilli...

...436 ilithya...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Son düzenleme:

22/02/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…okyanus1 = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :123:
:123:…yesim. = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ:123:
:123:…harme = 16 BURSA' ya selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 23 ELAZIĞ' a selam yola devam :123:
:123:…aalis = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:…duygum = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:…holofira = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Canım neden gerekli görüyorlar biliyor musun bu bulunduğu yerdeki komutana ve gelecek yeni devreye göre değişiyor... Mesela yeni gelecek usta devrenin gelme vaktiyle teskere alacak askerin gitme devri bağdaşmıyorsa zamanı uzatmak ve yeni gelecek devreyi beklemek amacıyla bazı askerlerin izinlerini mecburi kullandırtabiliyorlar işte piyango kime düşerse.... Benim dediğim buydu ama senin dediğini de öğrendim evet öyle bir yazı gelmiş ama daha tam kesin değilmiş...

nolur olmasın ya noluuuuuurrr +24 olur o zaman şafağım
benim askerime komutanı kesin çıkacağı tarihi söylemiş ama yine de koruyorum askeriye bu ne yapcağı belli olmaz..hele komutanların lafına hiç..

Olmaz öyle bir şey ya bu da askerliğin kısalacağı gibi sadece bir söylentidir bence..

öyle bir şey olursa 25 + 16

Kızlar eşim santralde muhaberede görevli oraya bu konuyla ilgili bir yazı gelmiş, yazıya göre askerler mecburi bütün izinleri kullanacak, 3 gün olan mazeret izni de 7 güne çıkacak, o da şafaktan düşecek yani bu şu demek oluyor: Asker 30 gün iznini mecbur kullanacak ama 3 gün mazeret iznini kullanmadıysa eklenen +4 mazeret izninden kaynaklı 4 gün erken terhis olacak... Ama eşimin dediğine göre gelen yazı daha tam netleşmemiş, yürürlüğe girmemiş şu an bir tasarı da olabilir her an kabul de edilebilir bence hazırlıklı olmakta fayda var

ANA ŞAFAK 157

ÇİFT HANELERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 58

PLAKALARA GELME ŞAFAĞIMIZ 76

MEHTAP YOK

Canım biranda görünce şok oldum ne oldu kavgamı ettiniz
araya fitneciler girdi... iftira girdi... ne bana inanmayan adamla yola devam ederim,ne de ispatlamam gereken bi durum var.. ben herkesle düşüp kalkıyormuşum bunun olmadığını ispatlıcakmışım... kim nasıl doldurduysa ....

Canım bu nedemek hangi vicdansız böyle bir iftira atar nasıl insanlık var çok üzüldüm canım benim kendini üzme lütfen sinirlenmiştir öyle durumlar olmasına arıyıp gönlünü alıcaktır nasıl çirkin laflar öyle rabbim kötü niyetli insanlardan korusun hepimizi Amin hatasını anlayıp gelicektir arıycaktır tatlım öyle hemen bir lafa inanılırmı nerde kaldı güven sadakat sevginin gücü

bunu yemem ben... altında kalmam...bi daha da son nefesimde adını sayıklayacak olsam ona dönmem... BİTTİ... alamaz gönlümü... Rabbime sığındım bu iftirayı atanlar planlayanlar gün yüzü görmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…