Helloo kızlarrr
Kaç gündür giremiyorum geçmişte baya olmuş okuyamadım hepiciğini kaçırdım yaa :26:inşallah hepiniz iyisinizdirr
Şafağı yemiiş bitirmişlerde vardır hüryarennler hepiciklerinizee Hayırlı olsunn diyorumm inşallah bir daha ayrılmazsınızz hep mutlu çok mutlu olunnn
Geçer mi be geçer mi şafak 442 biter mi :44:
neden giremiyorsun bakalım, çabuk hesap ver
genellikle iyiyiz canım, seni sormalı
Yoğunluk tatlım tam giriyorum kaldığım yerden okuyim sonra mesaj atıyım diyorum tam okurken bişey oluyor kapatmak zorunda kalıyorum yavrum öyle kaynıyor işte
İyi olmanıza sevindim tatlım. Bende yorgun bitkin halsizim iyi sayılmam yane. iboylada 20 gündür küsüz zaten öyle geçinip gidiyorum be yavrum
biz ilk gün yaptıkne manyakmışız bitecek ya iyiyim falan diye kendimizi kandırıp aslında inanmıyorduk falan diye sonra güldük durduk..
1 haftalık sevgiliyi 7.5 ay beklemek nedir pekiahhh yine olsa beklerdim
Canım benım kı kırklereli bakım bırlıgı neden gereklı gorsunlerkı tum herkese mecburı olmuş boyle bırşey olmasa neden soylesın adamcagız kullanmayacaktık bız kı ben har ay evcıle gıdıyorum ayrıyetten hafta sonları tek gunluk gorme falan eger oyle bırşey olmasa soyleme geregı duysun neden soylesın yani
nolur olmasın ya noluuuuuurrr+24 olur o zaman şafağım
benim askerime komutanı kesin çıkacağı tarihi söylemiş ama yine de koruyorum askeriye bu ne yapcağı belli olmaz..hele komutanların lafına hiç..
Olmaz öyle bir şey ya bu da askerliğin kısalacağı gibi sadece bir söylentidir bence..
öyle bir şey olursa 25 + 16
biz ayrıldık kızçeler...
araya fitneciler girdi... iftira girdi... ne bana inanmayan adamla yola devam ederim,ne de ispatlamam gereken bi durum var.. ben herkesle düşüp kalkıyormuşum bunun olmadığını ispatlıcakmışım... kim nasıl doldurduysa ....Canım biranda görünce şok oldum ne oldu kavgamı ettiniz
araya fitneciler girdi... iftira girdi... ne bana inanmayan adamla yola devam ederim,ne de ispatlamam gereken bi durum var.. ben herkesle düşüp kalkıyormuşum bunun olmadığını ispatlıcakmışım... kim nasıl doldurduysa ....
bunu yemem ben... altında kalmam...bi daha da son nefesimde adını sayıklayacak olsam ona dönmem... BİTTİ... alamaz gönlümü... Rabbime sığındım bu iftirayı atanlar planlayanlar gün yüzü görmesin...Canım bu nedemek hangi vicdansız böyle bir iftira atar nasıl insanlık var çok üzüldüm canım benim kendini üzme lütfen sinirlenmiştir öyle durumlar olmasına arıyıp gönlünü alıcaktır nasıl çirkin laflar öyle rabbim kötü niyetli insanlardan korusun hepimizi Aminhatasını anlayıp gelicektir arıycaktır tatlım öyle hemen bir lafa inanılırmı nerde kaldı güven sadakat sevginin gücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?