biz ayrıldık kızçeler...
araya fitneciler girdi... iftira girdi... ne bana inanmayan adamla yola devam ederim,ne de ispatlamam gereken bi durum var.. ben herkesle düşüp kalkıyormuşum bunun olmadığını ispatlıcakmışım... kim nasıl doldurduysa ....
sabaha kadar uyumadım... iftirayı atan en güvendiğimiz insan... araya lafı atıp çekilip kenardan izleyen insan 5 yıllık arkadaşım onun da ablası...madem ben düşüp kalkıyordum milletle neden aramızı yaptı.. nasıl bi oyun bu çook iğrenç hem de çok...bi daha gönlümü bırak günahımı verirsem en adiyim...yüzüme hasret bırakacağım... ben ki yapmadığım bişeyle suçlanıyorum, o zaman beni görmeyi haketmiyor o ...onlara inandı...nasıl yaa. inanamıyorum şu an cidden çok şaşırdım.bi anlık kızgınlıkla başkalarının lafına inanıp sana öyle demiştir canım..eminim ki düşününce seni anlayacak ve gönlünü almaya çalışacaktır.ama tabi yaşananlar insanda nasıl etki yaratır, seni nasıl üzmüştür bu tür söylemler tahmin dahi edemiyorum.çok üzüldüm.
bunu yemem ben... altında kalmam...bi daha da son nefesimde adını sayıklayacak olsam ona dönmem... BİTTİ... alamaz gönlümü... Rabbime sığındım bu iftirayı atanlar planlayanlar gün yüzü görmesin...
ya adamın mantığı almıyor ki dün gece aradı o kadar konuştuk...nasıl yaptın bana diyip duruyor... ondan öncem geçmişim kirliymiş nasıl olmuş girmişim kanına beni sevmiş...ben de hemen bitiriyomuşum... test de yaptırır yediririm hiç sorun değil..ama bu saatten sonra kendinizi yerime koyun...böyle bi olay karşısında yanımda olmayan adamı bi ömür nasıl sevmeye devam edicem... o beni hiç tanımamış gibi davranıyor ... üstelik karşıma çıkmıyor telefndan saydırıyor...Canım yok askerin inanmaz içini ferah tut anlıycaktır hatasını öyle şeymi olur nerdeyse 1senedir bekliyorsun yolunu öyle kestirip atma hemen git yanına konuş al karşına anlat durumu bukadarmı yani sadakat bukadar kolay degil çok sinirlendim şuan bir kızın namusuna laf söylemek karalamak nedemek
ya adamın mantığı almıyor ki dün gece aradı o kadar konuştuk...nasıl yaptın bana diyip duruyor... ondan öncem geçmişim kirliymiş nasıl olmuş girmişim kanına beni sevmiş...ben de hemen bitiriyomuşum... test de yaptırır yediririm hiç sorun değil..ama bu saatten sonra kendinizi yerime koyun...böyle bi olay karşısında yanımda olmayan adamı bi ömür nasıl sevmeye devam edicem... o beni hiç tanımamış gibi davranıyor ... üstelik karşıma çıkmıyor telefndan saydırıyor...
o inanmayı seçmese zaten telefondan değil o iftira atanları karşıma çıkarır öyle konuşurdu ... o inanmayı seçti... inandırmaya gücüm yok,tüketti... ben affedemem... yediremem ...Öyle telefondan saydırmakla olmaz bu işler evini biliyorsan git karşısına dikil tamam ilişkimiz bitebilir ama namusuma laf getirtmem ne saygısızca bir iftira bu eger çok üzülürüm ugraşamam degmez diyorsan sabret tatlım inşallah hakeden karşılıgını bulucaktır askerin anlıycaktır inşallah pişman olucaktır çok iş işten geçmeden inşallah
araya fitneciler girdi... iftira girdi... ne bana inanmayan adamla yola devam ederim,ne de ispatlamam gereken bi durum var.. ben herkesle düşüp kalkıyormuşum bunun olmadığını ispatlıcakmışım... kim nasıl doldurduysa ....
o inanmayı seçmese zaten telefondan değil o iftira atanları karşıma çıkarır öyle konuşurdu ... o inanmayı seçti... inandırmaya gücüm yok,tüketti... ben affedemem... yediremem ...
ben uğura üzülüyorum... o da kahroldu eminim... beni üzmeye kıyamayan adamı ne hale getirdiler... madem kötü biriydim neden bizi bi araya getirdiler diyorum, eski sevgilimi unutayım diye yapmış evleneceğimizi bilememiş diyor bu ne çirkin şeydir ya ... bunlardan sonra bi de kalkıp yüzüme bakmaya kalkarsa da ben hazmedemem...benim bi ailem var benim ailemi de karalıyorlarr bu şekildecanım benım o kadar cok uzuldum kı ama sen ıcını rahat tut gercek muhakkak ortaya cıkacaktır evet sana ınanmayıp soylenenlere ınanıp hesap sorması gercekten cok onur kırıcı ama bi de şu acıdan dusunmek lazım bence bu adam askerlık psıkolojısınden yenı cıktı suanda sudan cıkmıs balık gıbı ve birliktelıgınız cok yenı bi ilişki bildiğim kadarıyla bu yuzden tam anlamıyla oturmus bı guven olmaması normal ama kımse kımsenın nasibine tas koyamaz muhakkak sana haksızlık yaptıgını anlayacaktır..
ablası canım o en yakın arkadaşım... uğurda değil ama mutluluğumuzda vardı belliki...ben de kabullenmeyeceğimtugbacım çok üzüldüm okuyunca belliki gözü varmış sevgilinde en yakın arkadaşının , ama erkekler çabuk inanıyor böyle şeylere malesef ben senn yerinde olsam affetmezdim böyle birşeyin affı yok :) bence
Kabullenicek bişey değil çünkü terbiyesizlik :)ablası canım o en yakın arkadaşım... uğurda değil ama mutluluğumuzda vardı belliki...ben de kabullenmeyeceğim
sabaha kadar uyumadım... iftirayı atan en güvendiğimiz insan... araya lafı atıp çekilip kenardan izleyen insan 5 yıllık arkadaşım onun da ablası...madem ben düşüp kalkıyordum milletle neden aramızı yaptı.. nasıl bi oyun bu çook iğrenç hem de çok...bi daha gönlümü bırak günahımı verirsem en adiyim...yüzüme hasret bırakacağım... ben ki yapmadığım bişeyle suçlanıyorum, o zaman beni görmeyi haketmiyor o ...onlara inandı...
pişman olacağı günler yakın şüphem yok... canımı yakanın canı yansın da zaten... iftira eden yaşamadan ölmezmiş iki elim de yakasında ...yazık günah gerçekten. sen sıkma canını elbet anlayacak seni elbet pişman olacak.
ablası canım o en yakın arkadaşım... uğurda değil ama mutluluğumuzda vardı belliki...ben de kabullenmeyeceğim
beni çok yordu yaşlandırdı bu olay... sabaha kadar gözüme uyku girmedi... nasıl bi oyundur böyle Allah aşkına ... Rabbime sığınıyorum...çok kötüyümm....Ahh tubişimm yaa ne durumdasın kim bilir daha geldiği gunlerın mutlulugunu yaşayamadan bu haddını bılmez ınsanlar ne yapmış ole yaaa dua et canım mevlam bırgun onlarda ettıklerını bulurr... offf cok üzüldüm yaaa... üzme kendını yaa...
beni çok yordu yaşlandırdı bu olay... sabaha kadar gözüme uyku girmedi... nasıl bi oyundur böyle Allah aşkına ... Rabbime sığınıyorum...çok kötüyümm....
ya benim alnım ak zaten ben kendimi biliyorum etrafımdakiler de öyle... ama vicdanı olmayıp da iftira edip hiç bişey olmamış gibi yoluna devam edebilenleri anlamıyorum... yazıklar olsun ya bu kadar mı kolay bi insana oyun kurmak...şeytan bile imana gelir de şunların yaptığını yapmaz... Allah ne bu tarafta ne de ahirette gün yüzü göstermesin onlara!Dik dur dik durki canım o bunları yapanlar utansınlar senı yıkamadıgını bilsinler tabııı yaa uyunurmu işede gelmişsındır bu halle bıde... Pislık ınsanların oyunu canım mutlulugunuzu huzurunuzu cekemeyen ınsanların Allah korkusu olmayan ınsanların oyunu onlaar oyledırkı bazen şeytandan bıle oteye gıdebılıyorlar... Hep dua et canım hep dua et İnna Lillahi ve inna ilahi raceun...
ya benim alnım ak zaten ben kendimi biliyorum etrafımdakiler de öyle... ama vicdanı olmayıp da iftira edip hiç bişey olmamış gibi yoluna devam edebilenleri anlamıyorum... yazıklar olsun ya bu kadar mı kolay bi insana oyun kurmak...şeytan bile imana gelir de şunların yaptığını yapmaz... Allah ne bu tarafta ne de ahirette gün yüzü göstermesin onlara!
zeytinyağı gibi üste çıkmayı iyi bildiler...iftira atan insana herşey mübah ... yatıp kalkmadığım adam kalmamış....o yatıp kalktığımı iddia ettikleri insanlara kurban olsunlar ki onlar bile bu kadar haysiyetsiz olmadılarYa onlarla konuştunmu sen sordunmu bunun hesabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?