ya benim alnım ak zaten ben kendimi biliyorum etrafımdakiler de öyle... ama vicdanı olmayıp da iftira edip hiç bişey olmamış gibi yoluna devam edebilenleri anlamıyorum... yazıklar olsun ya bu kadar mı kolay bi insana oyun kurmak...şeytan bile imana gelir de şunların yaptığını yapmaz... Allah ne bu tarafta ne de ahirette gün yüzü göstermesin onlara!
zeytinyağı gibi üste çıkmayı iyi bildiler...iftira atan insana herşey mübah ... yatıp kalkmadığım adam kalmamış....o yatıp kalktığımı iddia ettikleri insanlara kurban olsunlar ki onlar bile bu kadar haysiyetsiz olmadılar
konuşacak birşeyim yok benim ne iftira atanla ne de inananla...7.5 ay bekledim başımın gözümün sadakası olsun...şoktayım ya gerçekten inanamıyorum daha geleli kaç gün oldu da bu oyun kuruldu inandı bitirdiniz
ya kolay mı o kadar bekledin sabrettin direndin haklısın evet çok çirkin bi durum
ama bu şekilde o iftiracıların yüzünü güldürüyorsun bence son bir kez yüz yüze adam gibi konuşun 7.5 ayın hatrına
o kadar bekledin sabrettin sonu bu olmamalı ya kesinlikle var bişey
son bir kez konuş bence lütfen sabrettiğin günler için konuş...
kardeşi gönül eğlendirsin istemiş benimle ben evlenilcek kız değilmişim namuslu kız alcakmış kardeşine saf ve temiz ailelermiş... heyy yavrum heyy... söyledim başımı mı tuttun diye evet dedi...yüzsüzzİşte bunlara soylenecek tek cümle ne ben yatıp kalkarken sen nerden gordun sende demekkı benım yanımda yatıp kalkıyordun
konuşacak birşeyim yok benim ne iftira atanla ne de inananla...7.5 ay bekledim başımın gözümün sadakası olsun...ömrümü heba etmekten kurtulmuş oldum... bu kadar çabuk insanları karalayabilenler benim yanımda yer alamaz
neyini anlatayım olmayan şeylerin... gel ispatla diyorum ya gel kanıtla... lanet olsun ona da verdiğim emeklere yazık oldu... hayatımın en büyük ve kötü tecrübesi oldu.. bir daha kimseye inanmam güvenmem sevmem sanırım...nasıl ya bu kadar kolay iftira atıyor yada atana inanıyor her neyse sende onun gibi mi yapacaksın
hemen bi anda kestirip atacak mısın mücadele etmeyecek misin bak yine söylüyorum şu askerlik hatrına bir kez konuş
yüz yüze konuş sonra pişman olacağın bişey yapma lütfen ya
ayy delireceğim ya cidden üzüldüm
kardeşi gönül eğlendirsin istemiş benimle ben evlenilcek kız değilmişim namuslu kız alcakmış kardeşine saf ve temiz ailelermiş... heyy yavrum heyy... söyledim başımı mı tuttun diye evet dedi...yüzsüzz
amin canım sağol...Rabbim yanımda zaten... ona sığınıyorum...bi kere daha onunla konuşmak ha...suçlu gibi yani ? asla!off çok acil çıkmam gerekiyor ilerde pişman olacağın bişey yapma bir kez konuşmak da fayda var
Allah yardımcın olsun...
kardeşi gönül eğlendirsin istemiş benimle ben evlenilcek kız değilmişim namuslu kız alcakmış kardeşine saf ve temiz ailelermiş... heyy yavrum heyy... söyledim başımı mı tuttun diye evet dedi...yüzsüzz
ablasının mı ?????ayyy ınanmıyorumm bu kızın ugurda gonlu olmuş olmasın...
ablasının mı ?????
benim için uğur diye biri yok ...öldü...yanii belkı kardeşininde vardır bı plan oyun kurmuşlardır... Birlik beraber olabılırlerr... başkasının mutlulugunu bozan insanlardan ne beklersın... cekememezlıktır dıye düşünuyorum...
ben sadece emeklerime acıyorum... onca emek... ahh Allah yardımcım olsun ...Tuğbammm şoklardayım inanamıyorumm ilk gördüğümde başka birimiydi ya falan diyee düşündüm yazdığın cevapları okuyunca resmen kaldım öyle
Nasıl böyle birşey olur ya nasıl ne kadar pislik terbiyesiz insanlar böyle yarabbim.
Bir de en yakın arkadaşın evine girip çıktığın insanlarr.. Yaa ne kadar rezillermişş..
Yazıklar olsun verdiğin o kadar emeklere uğur için pek bişey diyemiyorumm ama ablası için bu söylediklerim canım benim.
Uğurr da nasıl inanmış anlayamadım dolduruşamı getirdiler naptılar ya ama çok pişman olucak tatlm hemde çok.
Sen çocuk değilsin aklı başında bir insansın bunu asla gururna yediremezsin biliyorum ki haklısında.
İlk önce uğurun gelip seninle doğru düzgün konuşması lazım bu lafları söylemeden önce. Yazık oldu gerçekten.
Ama sen üzme kendini tatlım benim Allahım hiçbirini onların yanına bırakmaz.
Günahını alsınlar boşver Allaha havale ett ve çok geçmedende gerçeklerle yüzleştiğin içinde şükrett.
ben sadece emeklerime acıyorum... onca emek... ahh Allah yardımcım olsun ...
benim için uğur diye biri yok ...öldü...
benim için uğur diye biri yok ...öldü...
ablasının mı ?????
uğurun ablası canımkız ablasının mı derken ugurunu ablasımı en yakın arkadaşının ablasımı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?