Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uğurun ablası canım tubaya anlattım olanı biteni ...

kız siz konuşalı nerdeyse 1 sene olacak şimdiye kadar nerdeymiş sibel ... nasıl aranızı yaptı... kardeşinin gonul eglendırmesını ısteyen ve gonul eglendıren ınsanlar cok mu namusluymuş anammm başımıza taşlar yagacak

dürüst olana taş yağmaz canım... Asıl bu oyunları oynayanlara bak nasıl taşlar yağacak

biz ayrıldık kızçeler...

Canım öncelikle çok üzüldüğümü söyleyeceğim ama inanamadım ben bile çok şaşırdım sen nasıl haldesin düşünemiyorum bile... Allahım sana sabırlar versin...

Biz bile seni yüz yüze tanımadığımız halde sadece burada geçen muhabbetlerimizden tanıdığımız kadarıyla, ne kadar sevdiğine düşkün, kendi ailesine ve sevdiğinin ailesine tek kötü laf bile etmemiş biri olarak tanıdık, o kadar da iyi niyetli temiz yaklaştın herkese... Seni kaç yıldır tanıyan bu insanlar nasıl böyle bir şey yapabilmiş hiç anlamadım... Sanırım Uğur da seni tanıyamamış, ne diyeyim...

Aradan kısa zaman geçsin muhakkak konuşmak için gelecektir kapına, buna eminim, sen dediğin gbi konuşma çünkü suçlu sen değilsin, suçlu olanlar da pişman olacaktır eminim... Çünkü yapılan şeyi idrak edecekleri şeyleri de yaşayıp göreceklerdir...

Allahım içini ferahlatsın

Gireyimm bi bakıyım kim var kim yok dedimm gördüklerime okuduklarıma inanamadımmm..
Bir abla, bir görümce böyle birşey yapar mı yaa bu nasıl bir terbiyesizlik...
Bir insana iftira atmak bu kadar kolay mı ? hiç mi utanmadı ?
Allahh öbür taraftada bu dünyadada cezasını versin inşaallaahhh..

Tubacımm vicdansızları iftiracıları allaha havale et ama uğur konusunda Kalbinin sesini dinle yapabileceksen bir şans daha ver belki askerden yeni geldiği için kafası karışıktır.. belki bu iftirayı atan başka birisi olsa sana söylemezdi bile ama ablası olduğu için inandı..

TUĞBACIM şimdi yazdıklarını okudum ve şok oldum canım o ne kadar çirkin bir iftira insanın en son namusu ile iftira atılır bunu atanların üzerindede şu an da büyük bir yük var, ben sana acımıyorum ama sana bu iftirayı atanlara acıyorum bu dünyadada öteki dünyada da mutlu olamazlar onlar sen içini ferah tut herşeyin hayırlısı olur inşallah çok üzüldüm daha geçen şafağım bitti diye havalara uçmuştun //:

Bu arada Banada seninkine benzer şeyler defalarca yapıldı.. 3 tane ablası var biri tutmuş demiş ki seninkini çarşıda gördüm geziyordu. eminmisin evde o demiş nişanlım eminim tabi kardeşide yanındaydı demiş.. bana sordu sen bugün çarşıya cıktın mı diye hayır cıksam sana haber veririm dedim.. emin misin dedi.. ne demek emin misin ben cıkıp cıkmadığımı bilmeyecekmiyim dedim.. alla alla arkadaşım benzetmiş herhalde dedi.. Söyleyenin ablası olduğunu sonradan söyledii.. yani ablası yada ailesinden birisine hemen inanıyorlar..

Sonra diğer ablası nişanlımın yanında dedi geçen gün otogarda gördüm iki dirhem bir çekirdek giyinmişsin süslenmişsin nereye gidiyordun diye.. orda bende şarteller attı sizde ailecek bir göz problemi var herhalde bir doktora görünün.. ben otogara falan gitmedim nerdeyse her günüm kardeşinle geciyor.. gezsemde nişanlımın haberi olduktan sonra sizi ilgilendirmez dedim..

BU ABLALARDA ERKEK KARDEŞİ KISKANMA VE PAYLAŞAMAMA DURUMU HEP VARRR..

Çok sağolun destekleriniz için... Sallanır ama yıkılmaz tahtım... Kimseye boyun eğmedim... Sevdim evet ama gurursuz değilim bu namus meselesi başka bişeye benzemez...iftira atıldı atanlar da yaşar elbet onların da ne halt olduklarını iyi biliyorum da sesimi çıkamıyorum ben susarsam Yaradan konuşur ki, kimsede ahım kalmadı kalmaz... İyi ki de varsınız ,iyi ki de sizleri bulmuşum...onun bana kazandırdığı sizler varsınız...varsın hayatımdan bi kaç insan eksik olsun... o insan kelimesi için de özür dilerim ...başka bişey bulamadım söyleyecek...

ya böyle deme işte birilerinin yaptığı hatayı başkalarına ödetme hayatını mahvediceksin ne kadar kötü bi olay bu ya

amin canım sağol...Rabbim yanımda zaten... ona sığınıyorum...bi kere daha onunla konuşmak ha...suçlu gibi yani ? asla!

haklısın galiba hani bi anda inanmaması mantıklı düşününce konuşmamak en iisi gibi geliyor şimdi
ama böyle bi aşkın bitmesi üzdü hepimizi işte

benim için uğur diye biri yok ...öldü...

of ya hele şu son cümleyi okuyunca harbiden fena oldum
ya hani geçen konuşmuştuk ya bir haftalık sevgili demiştin acaba askerlik araya girdği için tam tanıyamadın mı
yada daha önce tanımıyor muydun böyle biri miydi

Aynen canımm ... :-* :-* :-* :-*

ailesini tanıdığımı sanıyordum... ailesiydi bizi biraraya getirmek için çabalayan...
uğur sevgilisinden ayrılalı uzun bi zaman olmamıştı... yara bandı edildim...baktılar 3-5 gün takılmadık evliliğe gidiyoruz ancak bu şekilde ayırabilirdiler ve yaptılar... neyse...ölülerin arkasından konuşulmaz... boşverelim iyi olacağım ben...

şimdi diyeceğim ki ailesi madem suçlu uğur niye çekiyor cezasını ama oda çok sevdiği sana inanmamış
başkalarına inanmış o yüzden haklısın ne diyeyim çok da fazla deşmek istemiyorum yeterince deştik zaten yaranı
iyi olacağım diyorsan şu an (ki yaran çok taze) gerçekten iyi olursun inanmak başarmanın yarısıymış
Dua edeceğim senin için Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

tabii ki de iyi olacağım... evet belki bi daha sevemem belki inanamam ama kendimi seviyorum...dostlarım var... onlar bana yeter... beni sadece sanaldan tanıyan insanlar bile böyle bişeye ihtimah vermeyerek bana inanıyor da benimle 7.5 ay geçiren adam bana nasıl inanmaz... bunun cezasını elbette çekecek...ben de dimdik onurumla yürüyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…