uğurun ablası canımtubaya anlattım olanı biteni ...
evet canım ona anlattım konuşuyoruz şuan...ayyy sibelmi .... ayyyy.... ciddimisin bizim amca kızı tubayamı canım...
uğurun ablası canımtubaya anlattım olanı biteni ...
dürüst olana taş yağmaz canım... Asıl bu oyunları oynayanlara bak nasıl taşlar yağacakkız siz konuşalı nerdeyse 1 sene olacak şimdiye kadar nerdeymiş sibel ... nasıl aranızı yaptı... kardeşinin gonul eglendırmesını ısteyen ve gonul eglendıren ınsanlar cok mu namusluymuş anammm başımıza taşlar yagacak
dürüst olana taş yağmaz canım... Asıl bu oyunları oynayanlara bak nasıl taşlar yağacak
evet canım ona anlattım konuşuyoruz şuan...
gaziye yakın oturuyorum ...işim de yakınhımmm bende merak ettım kız işin aslını astarını....
ah cnm ya geçer mi diye diye bitiriyoruz şafakları zaten, geçecek elbet...
biz ayrıldık kızçeler...
araya fitneciler girdi... iftira girdi... ne bana inanmayan adamla yola devam ederim,ne de ispatlamam gereken bi durum var.. ben herkesle düşüp kalkıyormuşum bunun olmadığını ispatlıcakmışım... kim nasıl doldurduysa ....
bunu yemem ben... altında kalmam...bi daha da son nefesimde adını sayıklayacak olsam ona dönmem... BİTTİ... alamaz gönlümü... Rabbime sığındım bu iftirayı atanlar planlayanlar gün yüzü görmesin...
neyini anlatayım olmayan şeylerin... gel ispatla diyorum ya gel kanıtla... lanet olsun ona da verdiğim emeklere yazık oldu... hayatımın en büyük ve kötü tecrübesi oldu.. bir daha kimseye inanmam güvenmem sevmem sanırım...
amin canım sağol...Rabbim yanımda zaten... ona sığınıyorum...bi kere daha onunla konuşmak ha...suçlu gibi yani ? asla!
benim için uğur diye biri yok ...öldü...
Çok sağolun destekleriniz için... Sallanır ama yıkılmaz tahtım... Kimseye boyun eğmedim... Sevdim evet ama gurursuz değilim bu namus meselesi başka bişeye benzemez...iftira atıldı atanlar da yaşar elbet onların da ne halt olduklarını iyi biliyorum da sesimi çıkamıyorum ben susarsam Yaradan konuşur ki, kimsede ahım kalmadı kalmaz... İyi ki de varsınız ,iyi ki de sizleri bulmuşum...onun bana kazandırdığı sizler varsınız...varsın hayatımdan bi kaç insan eksik olsun... o insan kelimesi için de özür dilerim ...başka bişey bulamadım söyleyecek...
ya böyle deme işte birilerinin yaptığı hatayı başkalarına ödetme hayatını mahvediceksin ne kadar kötü bi olay bu ya
haklısın galiba hani bi anda inanmaması mantıklı düşününce konuşmamak en iisi gibi geliyor şimdi
ama böyle bi aşkın bitmesi üzdü hepimizi işte
of ya hele şu son cümleyi okuyunca harbiden fena oldum
ya hani geçen konuşmuştuk ya bir haftalık sevgili demiştin acaba askerlik araya girdği için tam tanıyamadın mı
yada daha önce tanımıyor muydun böyle biri miydi
ailesini tanıdığımı sanıyordum... ailesiydi bizi biraraya getirmek için çabalayan...
uğur sevgilisinden ayrılalı uzun bi zaman olmamıştı... yara bandı edildim...baktılar 3-5 gün takılmadık evliliğe gidiyoruz ancak bu şekilde ayırabilirdiler ve yaptılar... neyse...ölülerin arkasından konuşulmaz... boşverelim iyi olacağım ben...
tabii ki de iyi olacağım... evet belki bi daha sevemem belki inanamam ama kendimi seviyorum...dostlarım var... onlar bana yeter... beni sadece sanaldan tanıyan insanlar bile böyle bişeye ihtimah vermeyerek bana inanıyor da benimle 7.5 ay geçiren adam bana nasıl inanmaz... bunun cezasını elbette çekecek...ben de dimdik onurumla yürüyeceğim...şimdi diyeceğim ki ailesi madem suçlu uğur niye çekiyor cezasını ama oda çok sevdiği sana inanmamış
başkalarına inanmış o yüzden haklısın ne diyeyim çok da fazla deşmek istemiyorum yeterince deştik zaten yaranı
iyi olacağım diyorsan şu an (ki yaran çok taze) gerçekten iyi olursun inanmak başarmanın yarısıymış
Dua edeceğim senin için Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?