Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vallahi helal olsun ben bu kadar güçlü olamazdım aslında olmak gerekiyor şu hayatta insan neleri görmüyor ki...

vallahi helal olsun ben bu kadar güçlü olamazdım aslında olmak gerekiyor şu hayatta insan neleri görmüyor ki...
yıkılırdım söylenenler doğru olsaydı... ortaya çıktı diye kahrolurdum... kendimi affedemezdim yaptıklarım yüzünden... Ama kendimi biliyorum... Karşımda oynanan oyunun da farkındayım,ki hislerimde hiç yanılmadım ...geçenlerde yeter ki kulları fitne sokmasın dememin nedeni buydu... Allah'a sığınıyorum,o beni bırakmaz yarıda... ona güvenip de yarıda kaldığım olmadı hiç... Vardır bi bildiği ...ben razı değilim Allahımm da razı olmayacak olanlara.. Şükürler olsun ki sabrını da veriyor.. 3 kuruşluk insanlar için ayağa düşürmüyor beni...

haklısın canım çok haklısın maşallah

Tuba'mmm canım bende okudum yazdıklarını. sen zaten en doğru şeyleri düşünüyorsun o yüzden şunu yap bunu yap demeyeceğim. sadece Rabbim'den sana sabır, onlara da hakettiklerini vermesini diliyorum.

tubişş nasılsın... ne yapıyorsun...

tubişş nasılsın... ne yapıyorsun...
çalışıyorum ... ne yapayım ki... arayan arayana ...hatta o altına yattı dedikleri insanlar bile arayıp biz konuşalım bu saçmalık nereden ne deniyor böyle diye söylüyorlar... karışmayın diyorum kimseye bişey ispatlamak zorunda değilim bana o b.ku atanlar ispatlasın yaptığımı

Kıyamam kuzum yaa sen gönlünü ferah tut, çok güçlü bir kızsın, bunun da hakkından gelirsin, bugünler de geçer, Allahım bundan sonra karşına iyi insanları çıkarır inşallah, onların karşılarına da kendileri gibi insanlar çıkar emin ol hiç kimsenin yanına kalmaz yaptıkları

Son düzenleme:
İyi diyelim iyi olsun canım yaa arada sıkıyor askerlik, çok bunalıyorum, zaman geçtikçe daha da bunaltıyor sanki

Çogu gitti azı kaldı,az daha sabır canım.
Bunaltmasın canım yaa,100 lerdesin şuan haberin var mı senin
Sanki 300leri tüketen sen degilsin

Bizimde atarsa 22 ama boğuyorr bunaltıyor zaman hiç geçmiyor sanki.. şafak kaç olursa olsun gelmeden sıkıntısı bitmeyecek sanırımm..

İyi akşamlar herkeseeeeee , şafak 83 atarsa 82 kıbrıs

İyi akşamlar canım plakalara az kalmış

Çogu gitti azı kaldı,az daha sabır canım.
Bunaltmasın canım yaa,100 lerdesin şuan haberin var mı senin
Sanki 300leri tüketen sen degilsin

Öyle de canım azaldıkça ayrı kaldığın günler uzuyor ya bunaltıyor işte ne yaparsın, evde bazı durumlar oluyor eşime ihtiyaç duyuyorum, ona canım sıkılıyor, özlüyorum ona canım sıkılıyor, hep bişeyler çıkıyor işte, öyle öyle geçireceğiz bu zor günleri ya bakalım hayırlısı

Bizimde atarsa 22 ama boğuyorr bunaltıyor zaman hiç geçmiyor sanki.. şafak kaç olursa olsun gelmeden sıkıntısı bitmeyecek sanırımm..
Kesinlikle bitmiyor,haklısın.ne zaman kı gözün görürse geldigini işte o zaman;aylarca çektigin sıkıntıları unutuyorsun.Sanki hic yaşanmamış gibi;çok tuhaf gercekten

bazen durup da düşünüyorum acaba bu kadar güzel gitme ihtimali varmı olayların... o kadar alışkınım ki ani çıkan sorunlara... Allah vermesin ayrılık,hiç bi sevene...

Sevgili Tuğba,
Bugün yazdıklarını tesadüfen gördüm ve geçen gün şafak sayfasını incelerken bu alıntı yaptığım mesajını okumuş durmuş ve düşünmüştüm...
Söz konusu kişinin Her duyduğuna ispatı delili olmadan inanan biri olmasına çok üzüldüm. Yargısız infaz yapılmamalı. Peki sana direk suçlayıcı tarzda mı konuştu? yoksa doğru mu diye mi sordu? Ailelerin işi bozmasına da inanamıyorum, insan kardeşinin mutluluğunu istemeli. Hadi ablası fesatlık yaptı, kardeşi de diyebilmeli ki, bu tezini ispatla... polis bile delil olmadan şahit olmadan hiçbir şey yapamaz... gerçekten çok üzüldüm, seni tanımıyorum ama verilen emeklerin üzerine böyle bir şey gelmesi bize bile koyuyor.
Allah adildir kardeşim, hepimize yardım etsin inşallah... amin...

Evet bunaltıyor ama;giderek de azalıyor.Güzel tarafından bak her zaman Hesna'cım,o güneş birgün sadece sizin için doğacak
Su gibi geçsin bitsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…