tabii ki de iyi olacağım... evet belki bi daha sevemem belki inanamam ama kendimi seviyorum...dostlarım var... onlar bana yeter... beni sadece sanaldan tanıyan insanlar bile böyle bişeye ihtimah vermeyerek bana inanıyor da benimle 7.5 ay geçiren adam bana nasıl inanmaz... bunun cezasını elbette çekecek...ben de dimdik onurumla yürüyeceğim...
yıkılırdım söylenenler doğru olsaydı... ortaya çıktı diye kahrolurdum... kendimi affedemezdim yaptıklarım yüzünden... Ama kendimi biliyorum... Karşımda oynanan oyunun da farkındayım,ki hislerimde hiç yanılmadım ...geçenlerde yeter ki kulları fitne sokmasın dememin nedeni buydu... Allah'a sığınıyorum,o beni bırakmaz yarıda... ona güvenip de yarıda kaldığım olmadı hiç... Vardır bi bildiği ...ben razı değilim Allahımm da razı olmayacak olanlara.. Şükürler olsun ki sabrını da veriyor.. 3 kuruşluk insanlar için ayağa düşürmüyor beni...vallahi helal olsun ben bu kadar güçlü olamazdım aslında olmak gerekiyor şu hayatta insan neleri görmüyor ki...
yıkılırdım söylenenler doğru olsaydı... ortaya çıktı diye kahrolurdum... kendimi affedemezdim yaptıklarım yüzünden... Ama kendimi biliyorum... Karşımda oynanan oyunun da farkındayım,ki hislerimde hiç yanılmadım ...geçenlerde yeter ki kulları fitne sokmasın dememin nedeni buydu... Allah'a sığınıyorum,o beni bırakmaz yarıda... ona güvenip de yarıda kaldığım olmadı hiç... Vardır bi bildiği ...ben razı değilim Allahımm da razı olmayacak olanlara.. Şükürler olsun ki sabrını da veriyor.. 3 kuruşluk insanlar için ayağa düşürmüyor beni...
amin canım çook sağol...Tuba'mmm canım bende okudum yazdıklarını. sen zaten en doğru şeyleri düşünüyorsun o yüzden şunu yap bunu yap demeyeceğim. sadece Rabbim'den sana sabır, onlara da hakettiklerini vermesini diliyorum.
yıkılırdım söylenenler doğru olsaydı... ortaya çıktı diye kahrolurdum... kendimi affedemezdim yaptıklarım yüzünden... Ama kendimi biliyorum... Karşımda oynanan oyunun da farkındayım,ki hislerimde hiç yanılmadım ...geçenlerde yeter ki kulları fitne sokmasın dememin nedeni buydu... Allah'a sığınıyorum,o beni bırakmaz yarıda... ona güvenip de yarıda kaldığım olmadı hiç... Vardır bi bildiği ...ben razı değilim Allahımm da razı olmayacak olanlara.. Şükürler olsun ki sabrını da veriyor.. 3 kuruşluk insanlar için ayağa düşürmüyor beni...
çalışıyorum ... ne yapayım ki... arayan arayana ...hatta o altına yattı dedikleri insanlar bile arayıp biz konuşalım bu saçmalık nereden ne deniyor böyle diye söylüyorlar... karışmayın diyorum kimseye bişey ispatlamak zorunda değilim bana o b.ku atanlar ispatlasın yaptığımıtubişş nasılsın... ne yapıyorsun...
çalışıyorum ... ne yapayım ki... arayan arayana ...hatta o altına yattı dedikleri insanlar bile arayıp biz konuşalım bu saçmalık nereden ne deniyor böyle diye söylüyorlar... karışmayın diyorum kimseye bişey ispatlamak zorunda değilim bana o b.ku atanlar ispatlasın yaptığımı
Tuğba'cım,''Allah sabredenlerle beraberdir''(Bakara,153)
Canım hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor
Hoşbuldum canım;iyi gidiyor hersey şükürler olsun.Sen nasılsın?
İyi diyelim iyi olsun canım yaa arada sıkıyor askerlik, çok bunalıyorum, zaman geçtikçe daha da bunaltıyor sanki
İyi akşamlar herkeseeeeee , şafak 83 atarsa 82 kıbrıs
Çogu gitti azı kaldı,az daha sabır canım.
Bunaltmasın canım yaa,100 lerdesin şuan haberin var mı senin
Sanki 300leri tüketen sen degilsin
Kesinlikle bitmiyor,haklısın.ne zaman kı gözün görürse geldigini işte o zaman;aylarca çektigin sıkıntıları unutuyorsun.Sanki hic yaşanmamış gibi;çok tuhaf gercektenBizimde atarsa 22 ama boğuyorr bunaltıyor zaman hiç geçmiyor sanki.. şafak kaç olursa olsun gelmeden sıkıntısı bitmeyecek sanırımm..
bazen durup da düşünüyorum acaba bu kadar güzel gitme ihtimali varmı olayların... o kadar alışkınım ki ani çıkan sorunlara... Allah vermesin ayrılık,hiç bi sevene...
Öyle de canım azaldıkça ayrı kaldığın günler uzuyor ya bunaltıyor işte ne yaparsın, evde bazı durumlar oluyor eşime ihtiyaç duyuyorum, ona canım sıkılıyor, özlüyorum ona canım sıkılıyor, hep bişeyler çıkıyor işte, öyle öyle geçireceğiz bu zor günleri ya bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?