Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet bunaltıyor ama;giderek de azalıyor.Güzel tarafından bak her zaman Hesna'cım,o güneş birgün sadece sizin için doğacak
Su gibi geçsin bitsin insallah

Evet canım azaldığını gördükçe mutlu oluyorum zaten tek teselli o, bitecek gidecek işte bir şekilde....

Senin keyifler nasıl asıl sen ondan haber ver, hür generallik nasıl duygu? Sevdiceğinle nasıl geçiyor günler

Kesinlikle bitmiyor,haklısın.ne zaman kı gözün görürse geldigini işte o zaman;aylarca çektigin sıkıntıları unutuyorsun.Sanki hic yaşanmamış gibi;çok tuhaf gercekten

Aynen ne zaman karşımda göreceğim o zaman inanacağımm.. şuan az kaldı ama bana öyle gelmiyor bittiğine geleceğine inanamıyorumm.. tam 1 sene oldu görüşmeyeli izin kullanmadı.. 1 sene sonra görüşecek olmak tuhaf geliyor sanki hiç tanımadığım birini göreceğim gibi.. Bilmiyorumm duygularımı anlatacak cümleler kuramıyorumm.. tuhaf gerçekten..

Benim keyif çok güzel,içim rahat huzurluyum.Çok yıprandık ikimizde biliyorsun bu dönemde,eski düzenimize dönmeye calısıyoruz.Şafak sayarken birbirini yiyen biz;şimdi kuzu gibiyizDedigim gibi şuan eskiden ne çektigim umrumda degil,unuttum gitti yani;bu duygu tezkereyi alınca hepinizde olacak zannederim ki.Sevdicegim calısıyo;bulundugum şehre gelecek bir hafta-on gün sonra.Ayrı şehirlerde olsak da;askerlikte de korku yok..Mutluyuz;umutluyuz

Hersey güzel olur insallah,beklemek bitiyor;sonu güzel olsun yeterki

okuduklarım karşısında ne düşüneceğimi ne yazacağımı şaşırdım. o kadar üzüldüm ki... biz ayrıldık mesajını okuduktan sonra kimmiş bu ayrılan diye isme baktım. tuğba olduğunu görünce tekrar tekrar okudum mesajı.

TUĞBA;

herkes benim kadar şaşırmış, üzülmüş. daha geçen konuşmuştuk ilişkinizin ayrıntılarını. sizinki olmuş bitmiş demiştim. o kadar güzel bahsetmiştin ki o insanlardan. sevdiği erkeğe, sevgisine, sevdiğinin ve kendisinin ailesine senin gibi bağlı olan, saygı duyan, sahip çıkan ne kadar az insan var; ama görüyorsun ki insanlar sadece kendilerini düşünüyorlar. kardeşinin yaralarını sarmak için başka bir insanda yara açmak... üstelik hiç tanımadığı biri değil, 5 yıllık arkadaşı... arkadaş ne demektir ya yeri gelir kardeşten de öte olur. hala böyle insanlar olabildiğine inanamıyorum.

iftira atmak kadar o iftirayı sorgusuz sualsiz kabul etmek de aynı şey. tuğbacım affına sığınıyorum; ama uğur da ablası kadar suçlu bence. hatta onun kabahati ablasınınkinden de büyük. biri uğur hakkında bunları söylese sen hiç tereddüt etmeden "benim sevdiğim bunları bana yapmaz" derdin; ama o bunu yapamamış.

bu kadar şey yazdım; ama aslında ne desem boş. biz ne kadar konuşursak konuşalım onların neler düşündüğünü, neler söylediklerini asla bilemicez. bu yüzden en iyisi hepsini de Allah'a havale etmek. plan kurdularsa bile unutmasınlar ki; Allah planların en üstününü, en güzelini kurar.

sonraki mesajlarını gördüğümde duyduğum öfke ve üzüntü yerini umuda bıraktı. çünkü sen gerçekten çok doğru, çok dirayetli, sağlam kişiliği olan bir kızsın. belki tekrar sevemem, güvenemem demişsin. şu an böyle düşünmen çok doğal; ama Allah karşına öyle güzel insanlar çıkaracaktır ki onu aramayacak, anmayacaksın bile. böyle insanlar yüzünden aşka sakın küsme. onun için yaptıklarına da üzülme, pişman olma. o zaman öyleydi, öyle yaptın, şimdi böyle. insanları bazen tanıyamıyoruz ya da yanlış tanıyoruz.

bu arada benim de içime korku düştü. düşünüyorum... benim başıma gelse diyorum :85: ne yaparım hiç bilmiyorum; ama senin kadar bile güçlü olamazdım sanırım off

canım son bir şey eğer gerçekten onu unutmak istiyorsan unutman için sana dua ederim. hatasını anlasın, pişman olsun, geri gelsin, beni eskisinden daha çok sevsin istiyorsan, ben affederim diyorsan bunun için de dua ederim. yeter ki sen mutlu ol

Son düzenleme:
Sekerim elektrikler kesildi yaa hala kesik telden giriyorum alinti yapamiyorum...

Her seyin yolunda olmasina sevindim canim yakinda da mehtap var yani size Ayri sehir olunca oyle oluyor senin dedigin gibi askerlikten kat kat iyidir...

Son düzenleme:
Sekerim elektrikler kesildi yaa hala kesik telden giriyorum alinti yapamiyorum...

Her seyin yolunda olmasina sevindim canim yakinda da mehtap var yani size Ayri sehir olunca oyle oluyor senin dedigin gibi askerlikten kat kat iyidir...

Sorun degil canım;konusuruz yıne benım de cıkmam lazım..Kendine cok ıyı bak;görüşmek üzere

şafak 77, Yalova
atarsa 76, Iğdır
Bazen yollar uzun, zaman yavaş, hasret ağırdır...

Son düzenleme:
herkese selamlar kızlar iyi geceler.

TUGBACIM, sana tek birşey diyecegim;senin gibi güçlü ve olaylar karşısında ne yapması gerektigini iyi bilen insanları çok seviyorum...yaşadıgın olay karşısında herşeyi bıçak gibi kesip atman senin ne kadar saglam karakterli onurlu oldugunu gösteriyor...Allaha havale etmek en güzeli sende bunu yaptın zaten bırak kendi çamurlarında bogulsunlar...HİÇKİMSE İÇİN KENDİNİ ÜZMEYE DEGMEZ zaten seni böyle güçlü gördügüm için mutlu oldum.olması gereken de bu!o inanmamayı sectiyse senin inandırmaya çalışman kendine olan saygını bitirir sadece vallahi helal sana canım keşke tüm kızlarımız senin gibi olsa,aşk aşk diye ölüp biterken kendinden gidenleri gidebilecekleri görseler de ömürlerini degmeyecek insanlarla ugraşmakla geçirmeseler...
ALLAHIM sana öyle güzel kapılar açsın ki hepppp mutlu ol canım...seni hak eden insanları çıkarsın AllAH karşına.

Tuğbacım adaşım canım, çok üzüldüm şu an okudum yazılarını ve şaşkına döndüm inan... Herşeyde bir hayır vardır kuzum, Allah sabır versin ... İnan yazacak birşey bulamıyorum, sen güçlü bi kızsın atlatırsın bunu da

Kızlaaaaaaaaaaaaar yatak odası takımımı begendım, gidip yerinde görmem lasım ama sizin de fikrinizi almak istedim. Bence coooooooooook güzelll, siz ne düşünüosunuz?

ama resmi paylaşamadım bi türlü burdan linkten bakın arkadaşlar....

Lazzoni Mobilya | Lake Yatak

baktım ben görüntüsü çok çok hoş ama kullanışlı değil gibi sankı yatagı falan bazalı olsaymış iyimiş ama muhtesem görünüyo orası ayrı bir olay bende burdan beğendim çok hoş bitane :))

Tuğba'cım,''Allah sabredenlerle beraberdir''(Bakara,153)

Kafamı toparladım iyice ve çok iyi hissediyorum...
Sizlere de çok teşekkür ederimm destekleriniz için...Uğurla bu saatten sonra barışmak bi yana dursun adını duymak dahi istemiyorum...:
Olanları anlatmak paylaşmak istiyorum sizlerle ama şafak topiğinde uygun olacağını düşünmüyorum... ayrı topik açtım ....
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/599466-iftira-fitne.html#post28996451

:92: 23.02.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…85 fatihatice03…

…85 duygum...

…86 bOniTO…

…87 DerinSu…

...87 cesurcvcv...

…87 ErreS…

…87 kubra17…

… 89 omerabia…

...92 hera91...

…92 goqce…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...110 AskErimm1411...

…113 SeNLeYM…

... 127 kelebek.hill ...

… 156 H_İ_S …

…167 iboebru….

…178 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...178 esraa42...

....179 nesliiiiiiiiii...

…180 Brrk…

...180 OZGEGURUR...

...181 dilara1331

...182 kelebekd ...

…182 Kayra95...

…182 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....272 chidoshimedo....

...272 GRGR...

...272 mayamaya11

...272 tugbaoguzhan

...272 BerlD...

...272 svsaskim...

...272 kmleomer...

... 281 ED2006...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...305 Mervens...

...361 xxIpekxx...

...362 depresiffpolyanna...

...363 nesilll...

...365 tugcehayati...

...365 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...435 pekmez_akilli...

...435 ilithya...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

23/02/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…harme = 15 BURDUR' a selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 22 EDİRNE' ye selam yola devam :123:
:123:…aalis = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 70 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:…duygum = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:
:123:…holofira = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

selamlar kızlar...

TUGBACIM daha da iyi olacaksın inş canım...zaman herşeye ilaç boşa dememişler...Allahtan bulsun iftira edenler.

TUGBİŞŞŞ yatak odası çok güzel canım sade ve şık..dünde konuştuk gerçi

herkese hayırlı tezkerelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…