Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım nerelerdesin....:44: Geçen seni sordum burda Nasılsın? Eşinin durumu nasıl? Gitti mi kontrole... Ben de yaşamaya çalışıyorum işte bazen zorluyor şafak

:92: 24.02.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…84 fatihatice03…

…84 duygum...

…85 bOniTO…

…86 DerinSu…

...86 cesurcvcv...

…86 ErreS…

…86 kubra17…

… 88 omerabia…

...91 hera91...

…91 goqce…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...109 AskErimm1411...

…112 SeNLeYM…

... 126 kelebek.hill ...

… 155 H_İ_S …

…166 iboebru….

…177 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...177 esraa42...

....178 nesliiiiiiiiii...

…179 Brrk…

...179 OZGEGURUR...

...180 dilara1331

...181 kelebekd ...

…181 Kayra95...

…181 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....271 chidoshimedo....

...271 GRGR...

...271 mayamaya11

...271 tugbaoguzhan

...271 BerlD...

...271 svsaskim...

...271 kmleomer...

... 280 ED2006...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...304 Mervens...

...360 xxIpekxx...

...361 depresiffpolyanna...

...362 nesilll...

...364 tugcehayati...

...364 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...434 pekmez_akilli...

...434 ilithya...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

24/02/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…harme = 14 BOLU' ya selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 21 DİYARBAKIR' a selam yola devam :123:
:123:…aalis = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 69 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:…duygum = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:…holofira = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ANA ŞAFAK 155

ÇİFT HANELERE GELME ŞAFAĞIMIZ 56

PLAKALARA DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 74

MEHTAP YOK

Son düzenleme:

[video=youtube;Yp3p4xRIFf0]https://www.youtube.com/watch?v=Yp3p4xRIFf0[/video]

[video=youtube;-OVetSfIUO4]https://www.youtube.com/watch?v=-OVetSfIUO4[/video]

[video=youtube;3op4zTV5mUU]https://www.youtube.com/watch?v=3op4zTV5mUU[/video]

Canım sıkılıyor Özellikle eşimin yanımda olmadığı pazar günlerini sevmiyorum

hiç bir yarenin sevdiğini sanmıyorum her eş, sevgili, nişanlı pazar günlerini birlikte geçirir
bizim de şafaklarımız bitecek ve geçireceğiz tek ayrılık 460 gün olacak inşallah
nişanlım hakkarinin soğuk dağlarında 6 saat boyunca can güvenliği olmadan nöbet tutuyor
o şimdi nöbette
ama ne yapalım yapacak bişey yok dua edip şafakları bir bir yiyeceğiz
tam 100 gün olmuş onsuz

şafak 3 6 0 !

Ve elbet bir gün Doğan Güneş..

Evet bazı zamanlar katlanılmaz oluyor Allah sana da askerine de sabır versin doğu'da asker olmak da zor, asker yolu beklemek de... Şafak azaldıkça daha çok sıkıştırıyor... Uzuyor hasret çekilen günler.. Bitecek elbet

Sevdiğim aradı az önce. şırnağa gittiğinden beri ilk kez bu kadar uzun konustuk..
çok özledim kızlar. ara ara böyle oluyorum normalde cok güçlüyümdür ama o türkiyenin bir ucunda ben diğer ucunda çok zor geliyor bu ayrılık bana..

canım haklısın çok zor senin için ekstra daha zor...bizimde aramızda 1300 Km var Artvinde biliyosun ama geçicek canım...geçicek

canım haklısın çok zor senin için ekstra daha zor...bizimde aramızda 1300 Km var Artvinde biliyosun ama geçicek canım...geçicek

Kızlar bugün ben de kötüyüm, sizler de özlem ve can sıkıntısı yaşıyorsunuz herhalde... Geçecek biliyorum da artık da-ya-na-mı-yo-rum...

sanki geçmiyor. hissetmiyorum geçtiğini. ama bi bakıyorum 3 ay dolmus bile..
aklımdan binbir türlü şeyler geçiyor. çok uzak ya çok uzak. allah korusun birşey olsa koşup gelemicek.

Kızlar bugün ben de kötüyüm, sizler de özlem ve can sıkıntısı yaşıyorsunuz herhalde... Geçecek biliyorum da artık da-ya-na-mı-yo-rum...

aynennnn bende sevgilim aradı sesim berbat noldu diyo yok aşkm bişey diyorum ama içimde garip bişey var onuda sıkıntıya soktum durduk yere pof...
bu arada senin eşin istanbuldaydııı dimii yanlış hatırlamıyorsammm dayan bence çünküü hem güzel yerde hemde az kalmış geçer m.etmeeee sizinki
birde bugün istanbulda tam gezmelik miss bir hava vardıııı

Son düzenleme:
sanki geçmiyor. hissetmiyorum geçtiğini. ama bi bakıyorum 3 ay dolmus bile..
aklımdan binbir türlü şeyler geçiyor. çok uzak ya çok uzak. allah korusun birşey olsa koşup gelemicek.

canım aynen ama geçiyor işte bir şekilde deidğin gibi 3 ayı bitirdik ya ilk gittiği günü hatırlıyorum sağsalım gelicekler m.etme

Eşim akşam arayabiliyor geceye doğru, daha konuşamadım yani... Ama o da eminim neden sesin kötü diyecek.. burada da hava güzeldi, herkes eşiyle sevdiğiyle gezmelere çıkmış, canım sıkıldı...

Evet İstanbul'da eşim Allahtan aklımın kalacağı bir yer olmadı....

hımm anladım aynen aynen o yüzden sokağa adımımı atmadım bugün istanbulda sahil cıvıl cıvıldır sevdiğim olmadan neyleyim bu havayıı....

aynen insanın aklının kalmaması önemli ben bile bu konuda şanslı hissediyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…