selamlar kızlar...
TUGBACIM daha da iyi olacaksın inş canım...zaman herşeye ilaç boşa dememişler...Allahtan bulsun iftira edenler.
TUGBİŞŞŞ yatak odası çok güzel canım sade ve şık..dünde konuştuk gerçi
herkese hayırlı tezkerelerr
Hesna abla hayırdır şafak sıkıştırıyor galiba
Canım sıkılıyorÖzellikle eşimin yanımda olmadığı pazar günlerini sevmiyorum
hiç bir yarenin sevdiğini sanmıyorum her eş, sevgili, nişanlı pazar günlerini birlikte geçirir
bizim de şafaklarımız bitecek ve geçireceğiz tek ayrılık 460 gün olacak inşallah
nişanlım hakkarinin soğuk dağlarında 6 saat boyunca can güvenliği olmadan nöbet tutuyor
o şimdi nöbette
ama ne yapalım yapacak bişey yok dua edip şafakları bir bir yiyeceğiz
tam 100 gün olmuş onsuz
şafak 3 6 0 !
Ve elbet bir gün Doğan Güneş..
Sevdiğim aradı az önce. şırnağa gittiğinden beri ilk kez bu kadar uzun konustuk..
çok özledim kızlar. ara ara böyle oluyorum normalde cok güçlüyümdür ama o türkiyenin bir ucunda ben diğer ucunda çok zor geliyor bu ayrılık bana..
Sevdiğim aradı az önce. şırnağa gittiğinden beri ilk kez bu kadar uzun konustuk..
çok özledim kızlar. ara ara böyle oluyorum normalde cok güçlüyümdür ama o türkiyenin bir ucunda ben diğer ucunda çok zor geliyor bu ayrılık bana..
canım haklısın çok zor senin için ekstra daha zor...bizimde aramızda 1300 Km var Artvinde biliyosun ama geçicek canım...geçicek
Kızlar bugün ben de kötüyüm, sizler de özlem ve can sıkıntısı yaşıyorsunuz herhalde... Geçecek biliyorum da artık da-ya-na-mı-yo-rum...
canım haklısın çok zor senin için ekstra daha zor...bizimde aramızda 1300 Km var Artvinde biliyosun ama geçicek canım...geçicek
Kızlar bugün ben de kötüyüm, sizler de özlem ve can sıkıntısı yaşıyorsunuz herhalde... Geçecek biliyorum da artık da-ya-na-mı-yo-rum...
sanki geçmiyor. hissetmiyorum geçtiğini. ama bi bakıyorum 3 ay dolmus bile..
aklımdan binbir türlü şeyler geçiyor. çok uzak ya çok uzak. allah korusun birşey olsa koşup gelemicek.
aynennnn bende sevgilim aradı sesim berbat noldu diyo yok aşkm bişey diyorum ama içimde garip bişey var onuda sıkıntıya soktum durduk yere pof...
bu arada senin eşin istanbuldaydııı dimii yanlış hatırlamıyorsammmdayan bence çünküü hem güzel yerde hemde az kalmış geçer m.etmeeee sizinki
birde bugün istanbulda tam gezmelik miss bir hava vardıııı
Eşim akşam arayabiliyor geceye doğru, daha konuşamadım yani... Ama o da eminim neden sesin kötü diyecek.. burada da hava güzeldi, herkes eşiyle sevdiğiyle gezmelere çıkmış, canım sıkıldı...
Evet İstanbul'da eşim Allahtan aklımın kalacağı bir yer olmadı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?