hımm anladım aynen aynen o yüzden sokağa adımımı atmadım bugün istanbulda sahil cıvıl cıvıldır sevdiğim olmadan neyleyim bu havayıı....
aynen insanın aklının kalmaması önemli ben bile bu konuda şanslı hissediyorum kendimi...
Ben de çıkmadım dışarıya biraz temizlik yaptım, biraz internete takılayım dedim, facede birçok kişi paylaşım yapmış eşiyle sevdiğiyle nerelerde olduğunu moralim bozuldu...O yüzden sevmiyorum pazar günlerini... Bahar gelsin daha çok sıkacak canımızı...
Evet canım şanslıyız, bir de aklım kalsaydı nasıl geçerdi 15 ay diye düşünüyorum, çıldırırdım herhalde...
Aynen yazın ne olacak allah kerim..Siz teskereyi alıyorsunuz..Benimki anca izne geliyor ... neyse artık geçecek...
Aynen aynen Allah doğudakilere ve yarenlerine bizden extra sabır versin :26:
Geçen yaz eşim askerdeydi zaten ne kadar zor olduğunu biliyorum... Bir de benim yazın iki ay tatilim olunca boş geçtiği için çok canım sıkılmıştı... Bu yaz ortalarında ancak gelebilecek tamamen... Allahın izniyle
Yaza kadar izin yok mu? :44:
Gelir allahın izniyle merak etme..
ya biz ağustosta tek izin kullanmak istiyoruz hani 10 gün önce falan teskereyi almak istiyoruz..zaten dağıtıma gelmişti 8 şubatta gitti ustaya yani dayanabiliriz sanırım... 6 ay sonra izin sonra 5 ay dahja sonra teskere inşallah
Tabii ki ne kadar erken gelirse o kadar iyi, biz de son kalan 10 günlük izni kullanmayacağız, zaten ben giderim sanırım birkaç ay sonra evci izni için....
Hem yazın izin kulanmak daha iyi olur... Günler uzun yaa ona da geçmez askeriyede günler... İyi olur sizin için...
senin eşin olduğu için canım muhakkak daha zordur ama evci izniniz var görebiliyorsun birde yakın sanırım
bende çok dua ettim istanbula yakın çıksın bursa falan diye han evciye zaten gidemezdim ama günübirlik gidebilirdim...ama Artvin çıktıhayırlısı dedm doğu değil uzak ama dedim napalım...
aynen canım öyle düşünüyoruz bizde zaten benimki nöbet ağacı oldu günde 6 saat
Evet Ankara'dayım ben 5 saatte gidebiliyorum Allahtan yakın, maddi durumlardan kaynaklı her daim gidemiyorum ama yine Allaha şükür iyi görüşüyoruzNeyse Doğu olmasın dediğin gibi, bir şekilde geçecek sizin günler de...
Benimki de görev değişikliğinden sonra çapraz nöbet değil ama santralde nöbet tutuyor, onun da uykusuzluğu oluyor işte, iki güne bir 24 saatlik nöbet tutuyor ... Sabah başlıyor, diğer gün sabah bırakıyor görevi
aynen geçecek inşallah
aa od kötüymüş ya 24 saat nedemek...çok zor her yerin bir zorluğu var işte Allah tüm askerlere sabır versin valla...
Canım nerelerdesin....:44: Geçen seni sordum burdaNasılsın? Eşinin durumu nasıl? Gitti mi kontrole... Ben de yaşamaya çalışıyorum işte bazen zorluyor şafak
Merhaba canlarım. Bugün yaşadığım olumsuz bir olayı sizinle paylaşmak istedim. Çünkü ben bu olan karşısında ne düşünmem gerektiğini bilemedim.
Akşam Mehmet'le konuştum (bu ara komutanlardan biri tel yüzünden sürekli Mehmet'le uğraştığı için çok az konuşabiliyoruz)
Mehmet benim Yozgat'a gittiğim hafta, ben oraya varmadan nete girip ailesiyle görüşmüştü. Annesi o gün Mehmet'e "Facebook'ta hep Nilüfer'le fotolarınız var, bizimle olan yok mu hiç?" diye sormuş. Mehmet de "Yoo, sizinle de var, siz görmemişsinizdir." demiş. Netten çıkarken de gönülleri olsun diye ailesiyle olan bir fotosunu kapak fotosu yapmış. O gün bana anlattı bunu; ama ben buraya gelcem, seni görcem diye kıskanmış olabilirler dedim ve pek üzerinde durmadım. Zaten yanındayken tüm sorunları unutuveriyorum. Neyse ordan gelir gelmez yeni fotolarımızı yükledim faceye. Mehmet de geçen hafta yine çarşıya çıktığında o günkü fotolarımızdan birini kapak fotosu yapmış. Bugün yine çarşıdaydı; ama biz görüşemedik, ders programım çok yoğundu görüşmeye fırsatımız olmaz diye bilgisayarımı götürmedim. Ailesiyle görüşmüş doğal olarak. Annesi bu kez de demiş ki; "Faceye Nilüfer'le fotonuzu koymuşsun yine. Baban küsüyor bizimkini koymuyorsun diye".Mehmet de "Eee ne var bunda, o fotomuzu çok beğeniyorum, onu ne kadar çok sevdiğimi de biliyorsunuz, hem sizinle olanı da koyuyorum." diye cevap vermiş. Sonra annesi eklemiş "Baban abin gibi evlenince bizi bırakmandan, Ankara'ya yerleşmenden korkuyor." demiş. (Abisi eşinin memleketinde, Antalya'da yaşıyor.) Mehmet de "Nerden çıkarıyorsunuz bunları, yok öyle bir şey, Nilüfer İzmir'i ve Karşıyaka'yı çok sevdi, o da orda yaşamak istiyor." demiş. Gerçekten de öyle, benim için önemli olan Mehmet'in yanında olmak. Onun için de benim yanımda olmak... O da bana diyor "Seninle olduktan sonra nerde olsa yaşarım, doğuya atansan bile..." Konuşmanın sonuna "Nilüfer öyle ince hesaplar yapan biri değil, endişelenmenize gerek yok." diye de eklemiş.
Bu duyduklarım karşısında konuşamadım bir süre, boğazımda düğümlendi her şey, yüreğime bi öküz oturdu sanki, hiç sesimi çıkaramadım. Mehmet de anladı üzüldüğümü "Keşke anlatmasaydım, canını sıktım." dedi. Ben de "Kıskanıyorlar seni benden, beni istemiyorlar demek ki, tüm fotoğraflarımızı kaldırcam." dedim. "Saçmalama öyle bir şeye izin vermem, artık anlamaları lazım bizim bir bütün olduğumuzu, evleneceğimizi, bizi kabul etmeleri lazım." dedi, ısrar ettim; ama öyle bir şey yapmayacaksın asla dedi. Daha fazla bir şey söylemedim, sustum. "Ben seni çok seviyorum, sen benim için çok değerlisin, onlar da zamanla daha iyi anlayacaklardır. İlk zamanlarda böyle şeyler olması gayet normal; ama ben her zaman senin yanında olcam." dedi. İçim biraz olsun rahatladı; ama yine de korku düştü içime. Çok üzüldüm kızlar yaa
Ailesiyle hiçbir sorunum yok, nerden çıktı şimdi bu anlam veremedim. Kıskanmaları gayet doğal; ama Mehmet'e bu kadar yansıtmalarını, hatta açık açık belli etmelerini anlayamadım. Evin en sevilen çocuğu, ünivi memleketinde okumuş, hep ailesiyle çalışmış, onlardan ilk kez bu kadar ayrı kalıyor, izne bile benimle gitti, ilk günlerde yalnız kalamadılar falan. Kendimi çok kötü hissettim bu yüzden. Hiçbir zaman onu ailesinden uzaklaştırmak, ayrı bırakmak gibi bir düşüncem olmadı. Ben onlardan daha çok görüştüm bu süreçte diye mi kıskandılar bilemiyorum; ama ben de onu yalnız bırakmamak için elimden gelenin fazlasını yaptım. Bunlar dile getirilmemeli belki ama; onun için iki kez Yozgat'a, iki kez İzmir'e gittim. O da benim için rahatsızlığının da bahanesiyle kaç kez buraya geldi. En azından Mehmet beni biliyor, arkamda duruyor, önemli olan da bu diye teselli ediyorum kendimi; ama ailesinin bunları düşünmesi beni epey üzdü
Böyle işte kızlar. Sizce kafama takmam gereken bir durum mu :44:
Şafak İnşallah 180
25/02/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:…harme = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 20 DENİZLİ' ye selam yola devam :123:
:123:…aalis = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:…duygum = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:…holofira = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?