Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

süper süperrr 6. sıradayımmm atarsa 69!!!

bu arada bunu yazarken aşkım aradı merak ettim seni, iyi misin, sesinin iyi olduğunu duymadan uyuyamadım dedi iyi ki aradı, o beni düşünüyor Allah'tan. ama yine de şafak attırasım bile kalmadı yaa

Demekki kafana takman gereken bir durum değil ya haklısın ben de böyle bi olay yaşasam üzülürdüm yani ailesinin tepkileri çok çocukca geldi bana, oğlun sevgilisiyle mutlu mesutken bu kıskançlık neden..ama hiçç aldırma bence bak mehmetin seni düşünüyor,arıyor,merak ediyor, söylemelerine rağmen bile hoşuna gittiği için ikinizin fotosunu koymaktan çekinmiyor. Demkki aileis pek paylaşmak istemiyorlar ama alışmak zorundalar ve alışırlar merak etmee Allah dert vermesin yavrucumm

yupppiii şu an bu topicte ilk depük vurulacak kişi benim Allah'ım şükürler olsun..
Şafak : 13
Bitlis

Ohhh

aYYYY 2 HANELERE uçuyorum HAYDİİİ

aaaaaaaaaaa artık tıckerımda 5 ay yazıyor

Ohh benim de yakında 3 küsür ay olcakk geçiyo kızzz

ailelerin herseye bu kadar cok karismalarina bh kadar alinganlik yapip yarisa girmelerine ne gerek var anlamiyorum kendileri nasil evlenmis yuva kurmussa bizde elbette kurucaz ama bence senlik veya istememe gibi bi durum yok canim canini hic bosuna sıkma

2. Sıradayııımmmmm

kızlar moralim bozuldu askerim msj attı şimdi zorunlu izin kullanma gelmiş onların orayada herkes kullancakmış ama biz tezkereci devre olduğumuzdan etkileyip etkilemeyeceğini görüşüyolarmış komutanlar inşalah etkilemez ya dua edin

Yerinde çok şükür canımm.. birtek azaldıkça zamann geçmiyor..

Sen nasılsın hilalim..

Ben de bu ara bunalım takılıyorum elifcim yaa her şeye gözüm doluyor...
ama problemleriniz çözüldüyse çok sevindim artık şafağa da sabıırrr sabıırrr

Yaa inşallah etkilemez cicim, gerçekten morali bozuluyor insanın söylentilerden bile, inşallah etkilemezz Aminnn,moralini bozma buketcimm

Ben de bu ara bunalım takılıyorum elifcim yaa her şeye gözüm doluyor...
ama problemleriniz çözüldüyse çok sevindim artık şafağa da sabıırrr sabıırrr

Bende öyle hiçbişey yapmak beni mutlu etmiyor.. Askerlerimiz gelince düzelecek inşallah canım. üzme tatlı canını..

Nasıl olur yaa uçak biletini bile aldım.. hadi böyle bir şey oldu diyelim zaten terhisine 2 gün kala yurt dışından gelecek..yurt dışından geldiği gibi izine gelecek izin bitecek gidip 2 gün askerlik yapıp yine mi gelecek anlamadım ben.. böyle bir şey olması çok saçma olur

sağol canım sabırsızlıkla yeni haber bekliyorum şimdi

aynen öyle bence de çok saçma böyle bi uygulama..bizde aylar önce aldık uçak biletimizi :2: 13 gün kalmış şurda. 23 gün izin yapsa oraya gidip sadece tezkere kağıdını alır heralde ancak.off sapıttım valla ya

Canım olamaz öyle bir şey yaa olsada bizi etkilemez diye düşünüyorum..

Yeni haber gelirse Bizide bilgilendir canım.. ama benim nişanlım hiç böyle birşeyden bahsetmedi haberlerde falanda görmedik duymadık hiç.. inş. olmaz yaaa.

inşallah..bende burdaki söylentileri ona söylediğimde bizim burda öyle bi durum yok içini ferah tut demişti ama işt bugün çıkmış olay..tamam canım mutlaka yazarım buraya bi haber geldiğinde

Canım üzülmen normal sonuçta kim olursa olsun iyi şeyler duymak ister sevdiğinin ailesinden... Ama çok da kafaya takma derim ben, Mehmet gerekeni söylemiş zaten.... Bu bir alışma süreci onlar için ama ne kadar iyi tanısalar bile seni, ne kadar uzun yıllar geçse bile yine de bu tarz söylemler arada bir olur dert etme... Benim kayınvalidem çok sever beni, ama arada bir takılır öyle hiç takmam çünkü kötü niyetli olmadığını biliyorum, sen de alışırsın zamanla... Yeter ki amaçları kötü olmasın, fitneci fesat olmasınlar..

Kesinleşmiş mi o canım yaa eşim yazısı geldi ama daha belli değil diyordu bugün yine sorayım olmadı :44: Ama sen dert etme bence teskere alacaklara kullandırtmazlar teskere alacakları tarih bile asılmıştır, yazıyla gönderilmiştir yapmazlar öyle bir şey

onlarla da her gün görüşüyor benimle de canım. benle bi saat konuşuyorsa onlarla yarım saat beni de senin farzedelim diye başladığın yerden sonrası düşündürüyor açıkçası. bunları düşünmek için çok erken elbette; ama korkuyor insan işte. yaptığımız her şeye karışacaklarmış gibi hissettim bence de bencillikten başka bir şey değil bu yaptıkları. umarım böyle bir şey olmaz. sadece özledikleri içindir inşallah :26:

kendileri de severek evlenmişler, hala da seviyorlar belli. babası annesini 3 yıl evden çıkarmamış kıskançlığından ailesine bile yollamamış keşke o günlerini hatırlasalar biraz

diyorum ya zaten canım Allah'tan o yanımda, olmamasını düşünemiyorum zaten. Ailesinin içini de benim içimi de biliyor en azından. inşallah alışırlar :26: alışsalar iyi olacak

haklısın canım yeter ki sadece sevdiklerinden, özlediklerinden yapsınlar direkt onlardan duysam belki daha farklı algılarım. mehmet anlatınca tuhaf oldum işte. mehmet'in söyledikleri çok mutlu etti zaten beni. ailesinin söylediklerine üzülürken onun da bunları söylemesine sevindim. çok yaman bir çelişki...

hepinize çok teşekkürler kızlar, değerli yorumlarınız için, şimdi daha iyiyim, ilk şoku da atlattım ya

Canim alisicaklar mecburlar ogullari sevmis istiyo baska ne yapabilirlerki ama sevgilinin tavri cok guzel olmus masallah pisirik ana kuzusu gibi davranmamis baskasi olsa aman annem uzulmesin aman babam küsmesin die tutusurdu sewgilinin bu tavrindan sonra sen sakin uzulme canim hatta sevin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…