25/02/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123: harme = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123: SaviorAngel = 20 DENİZLİ' ye selam yola devam :123:
:123: aalis = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123: superisiii = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123: yener_tugba = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123: duygum = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123: holofira = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
Merhaba canlarım. Bugün yaşadığım olumsuz bir olayı sizinle paylaşmak istedim. Çünkü ben bu olan karşısında ne düşünmem gerektiğini bilemedim.
Akşam Mehmet'le konuştum (bu ara komutanlardan biri tel yüzünden sürekli Mehmet'le uğraştığı için çok az konuşabiliyoruz)
Mehmet benim Yozgat'a gittiğim hafta, ben oraya varmadan nete girip ailesiyle görüşmüştü. Annesi o gün Mehmet'e "Facebook'ta hep Nilüfer'le fotolarınız var, bizimle olan yok mu hiç?" diye sormuş. Mehmet de "Yoo, sizinle de var, siz görmemişsinizdir." demiş. Netten çıkarken de gönülleri olsun diye ailesiyle olan bir fotosunu kapak fotosu yapmış. O gün bana anlattı bunu; ama ben buraya gelcem, seni görcem diye kıskanmış olabilirler dedim ve pek üzerinde durmadım. Zaten yanındayken tüm sorunları unutuveriyorum. Neyse ordan gelir gelmez yeni fotolarımızı yükledim faceye. Mehmet de geçen hafta yine çarşıya çıktığında o günkü fotolarımızdan birini kapak fotosu yapmış. Bugün yine çarşıdaydı; ama biz görüşemedik, ders programım çok yoğundu görüşmeye fırsatımız olmaz diye bilgisayarımı götürmedim. Ailesiyle görüşmüş doğal olarak. Annesi bu kez de demiş ki; "Faceye Nilüfer'le fotonuzu koymuşsun yine. Baban küsüyor bizimkini koymuyorsun diye".Mehmet de "Eee ne var bunda, o fotomuzu çok beğeniyorum, onu ne kadar çok sevdiğimi de biliyorsunuz, hem sizinle olanı da koyuyorum." diye cevap vermiş. Sonra annesi eklemiş "Baban abin gibi evlenince bizi bırakmandan, Ankara'ya yerleşmenden korkuyor." demiş. (Abisi eşinin memleketinde, Antalya'da yaşıyor.) Mehmet de "Nerden çıkarıyorsunuz bunları, yok öyle bir şey, Nilüfer İzmir'i ve Karşıyaka'yı çok sevdi, o da orda yaşamak istiyor." demiş. Gerçekten de öyle, benim için önemli olan Mehmet'in yanında olmak. Onun için de benim yanımda olmak... O da bana diyor "Seninle olduktan sonra nerde olsa yaşarım, doğuya atansan bile..." Konuşmanın sonuna "Nilüfer öyle ince hesaplar yapan biri değil, endişelenmenize gerek yok." diye de eklemiş.
Bu duyduklarım karşısında konuşamadım bir süre, boğazımda düğümlendi her şey, yüreğime bi öküz oturdu sanki, hiç sesimi çıkaramadım. Mehmet de anladı üzüldüğümü "Keşke anlatmasaydım, canını sıktım." dedi. Ben de "Kıskanıyorlar seni benden, beni istemiyorlar demek ki, tüm fotoğraflarımızı kaldırcam." dedim. "Saçmalama öyle bir şeye izin vermem, artık anlamaları lazım bizim bir bütün olduğumuzu, evleneceğimizi, bizi kabul etmeleri lazım." dedi, ısrar ettim; ama öyle bir şey yapmayacaksın asla dedi. Daha fazla bir şey söylemedim, sustum. "Ben seni çok seviyorum, sen benim için çok değerlisin, onlar da zamanla daha iyi anlayacaklardır. İlk zamanlarda böyle şeyler olması gayet normal; ama ben her zaman senin yanında olcam." dedi. İçim biraz olsun rahatladı; ama yine de korku düştü içime. Çok üzüldüm kızlar yaa
Ailesiyle hiçbir sorunum yok, nerden çıktı şimdi bu anlam veremedim. Kıskanmaları gayet doğal; ama Mehmet'e bu kadar yansıtmalarını, hatta açık açık belli etmelerini anlayamadım. Evin en sevilen çocuğu, ünivi memleketinde okumuş, hep ailesiyle çalışmış, onlardan ilk kez bu kadar ayrı kalıyor, izne bile benimle gitti, ilk günlerde yalnız kalamadılar falan. Kendimi çok kötü hissettim bu yüzden. Hiçbir zaman onu ailesinden uzaklaştırmak, ayrı bırakmak gibi bir düşüncem olmadı. Ben onlardan daha çok görüştüm bu süreçte diye mi kıskandılar bilemiyorum; ama ben de onu yalnız bırakmamak için elimden gelenin fazlasını yaptım. Bunlar dile getirilmemeli belki ama; onun için iki kez Yozgat'a, iki kez İzmir'e gittim. O da benim için rahatsızlığının da bahanesiyle kaç kez buraya geldi. En azından Mehmet beni biliyor, arkamda duruyor, önemli olan da bu diye teselli ediyorum kendimi; ama ailesinin bunları düşünmesi beni epey üzdü
Böyle işte kızlar. Sizce kafama takmam gereken bir durum mu :44:
bu arada bunu yazarken aşkım aradımerak ettim seni, iyi misin, sesinin iyi olduğunu duymadan uyuyamadım dedi iyi ki aradı, o beni düşünüyor Allah'tan. ama yine de şafak attırasım bile kalmadı yaa
yupppiii şu an bu topicte ilk depük vurulacak kişi benimAllah'ım şükürler olsun..
Şafak : 13
Bitlis
:92:25.02.2013 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz
83 fatihatice03
83 duygum...
84 bOniTO
85 DerinSu
...85 cesurcvcv...
85 ErreS
85 kubra17
87 omerabia
...90 hera91...
90 goqce
Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz
...108 AskErimm1411...
111 SeNLeYM
... 125 kelebek.hill ...
154 H_İ_S
165 iboebru .
176 BerrakSudakiKirmiziBalik
...176 esraa42...
....177 nesliiiiiiiiii...
178 Brrk
...178 OZGEGURUR...
...179 dilara1331
...180 kelebekd ...
180 Kayra95...
180 buket1811
Şafaklarını yarılayan ve 100 lere koşan yarenlerimiz
:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:
....270 chidoshimedo....
...270 GRGR...
...270 mayamaya11
...270 tugbaoguzhan
...270 BerlD...
...270 svsaskim...
...270 kmleomer...
... 279 ED2006...
Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
...303 Mervens...
...359 xxIpekxx...
...360 depresiffpolyanna...
...361 nesilll...
...363 tugcehayati...
...363 qizem7...
Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz
...433 pekmez_akilli...
...433 ilithya...
...HER ŞEY VATAN İÇİN...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
aaaaaaaaaaa artık tıckerımda 5 ay yazıyor
ailelerin herseye bu kadar cok karismalarina bh kadar alinganlik yapip yarisa girmelerine ne gerek var anlamiyorum kendileri nasil evlenmis yuva kurmussa bizde elbette kurucaz ama bence senlik veya istememe gibi bi durum yok canim canini hic bosuna sıkmaMerhaba canlarım. Bugün yaşadığım olumsuz bir olayı sizinle paylaşmak istedim. Çünkü ben bu olan karşısında ne düşünmem gerektiğini bilemedim.
Akşam Mehmet'le konuştum (bu ara komutanlardan biri tel yüzünden sürekli Mehmet'le uğraştığı için çok az konuşabiliyoruz)
Mehmet benim Yozgat'a gittiğim hafta, ben oraya varmadan nete girip ailesiyle görüşmüştü. Annesi o gün Mehmet'e "Facebook'ta hep Nilüfer'le fotolarınız var, bizimle olan yok mu hiç?" diye sormuş. Mehmet de "Yoo, sizinle de var, siz görmemişsinizdir." demiş. Netten çıkarken de gönülleri olsun diye ailesiyle olan bir fotosunu kapak fotosu yapmış. O gün bana anlattı bunu; ama ben buraya gelcem, seni görcem diye kıskanmış olabilirler dedim ve pek üzerinde durmadım. Zaten yanındayken tüm sorunları unutuveriyorum. Neyse ordan gelir gelmez yeni fotolarımızı yükledim faceye. Mehmet de geçen hafta yine çarşıya çıktığında o günkü fotolarımızdan birini kapak fotosu yapmış. Bugün yine çarşıdaydı; ama biz görüşemedik, ders programım çok yoğundu görüşmeye fırsatımız olmaz diye bilgisayarımı götürmedim. Ailesiyle görüşmüş doğal olarak. Annesi bu kez de demiş ki; "Faceye Nilüfer'le fotonuzu koymuşsun yine. Baban küsüyor bizimkini koymuyorsun diye".Mehmet de "Eee ne var bunda, o fotomuzu çok beğeniyorum, onu ne kadar çok sevdiğimi de biliyorsunuz, hem sizinle olanı da koyuyorum." diye cevap vermiş. Sonra annesi eklemiş "Baban abin gibi evlenince bizi bırakmandan, Ankara'ya yerleşmenden korkuyor." demiş. (Abisi eşinin memleketinde, Antalya'da yaşıyor.) Mehmet de "Nerden çıkarıyorsunuz bunları, yok öyle bir şey, Nilüfer İzmir'i ve Karşıyaka'yı çok sevdi, o da orda yaşamak istiyor." demiş. Gerçekten de öyle, benim için önemli olan Mehmet'in yanında olmak. Onun için de benim yanımda olmak... O da bana diyor "Seninle olduktan sonra nerde olsa yaşarım, doğuya atansan bile..." Konuşmanın sonuna "Nilüfer öyle ince hesaplar yapan biri değil, endişelenmenize gerek yok." diye de eklemiş.
Bu duyduklarım karşısında konuşamadım bir süre, boğazımda düğümlendi her şey, yüreğime bi öküz oturdu sanki, hiç sesimi çıkaramadım. Mehmet de anladı üzüldüğümü "Keşke anlatmasaydım, canını sıktım." dedi. Ben de "Kıskanıyorlar seni benden, beni istemiyorlar demek ki, tüm fotoğraflarımızı kaldırcam." dedim. "Saçmalama öyle bir şeye izin vermem, artık anlamaları lazım bizim bir bütün olduğumuzu, evleneceğimizi, bizi kabul etmeleri lazım." dedi, ısrar ettim; ama öyle bir şey yapmayacaksın asla dedi. Daha fazla bir şey söylemedim, sustum. "Ben seni çok seviyorum, sen benim için çok değerlisin, onlar da zamanla daha iyi anlayacaklardır. İlk zamanlarda böyle şeyler olması gayet normal; ama ben her zaman senin yanında olcam." dedi. İçim biraz olsun rahatladı; ama yine de korku düştü içime. Çok üzüldüm kızlar yaa
Ailesiyle hiçbir sorunum yok, nerden çıktı şimdi bu anlam veremedim. Kıskanmaları gayet doğal; ama Mehmet'e bu kadar yansıtmalarını, hatta açık açık belli etmelerini anlayamadım. Evin en sevilen çocuğu, ünivi memleketinde okumuş, hep ailesiyle çalışmış, onlardan ilk kez bu kadar ayrı kalıyor, izne bile benimle gitti, ilk günlerde yalnız kalamadılar falan. Kendimi çok kötü hissettim bu yüzden. Hiçbir zaman onu ailesinden uzaklaştırmak, ayrı bırakmak gibi bir düşüncem olmadı. Ben onlardan daha çok görüştüm bu süreçte diye mi kıskandılar bilemiyorum; ama ben de onu yalnız bırakmamak için elimden gelenin fazlasını yaptım. Bunlar dile getirilmemeli belki ama; onun için iki kez Yozgat'a, iki kez İzmir'e gittim. O da benim için rahatsızlığının da bahanesiyle kaç kez buraya geldi. En azından Mehmet beni biliyor, arkamda duruyor, önemli olan da bu diye teselli ediyorum kendimi; ama ailesinin bunları düşünmesi beni epey üzdü
25/02/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:…harme = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 20 DENİZLİ' ye selam yola devam :123:
:123:…aalis = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:…duygum = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:…holofira = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
2. Sıradayııımmmmm
Keyifler yerinde mi yavru kuşş??
Yerinde çok şükür canımm.. birtek azaldıkça zamann geçmiyor..
Sen nasılsın hilalim..
kızlar moralim bozuldu askerim msj attı şimdi zorunlu izin kullanma gelmiş onların orayada herkes kullancakmış ama biz tezkereci devre olduğumuzdan etkileyip etkilemeyeceğini görüşüyolarmış komutanlar inşalah etkilemez ya dua edin
Ben de bu ara bunalım takılıyorum elifcim yaaher şeye gözüm doluyor...
ama problemleriniz çözüldüyse çok sevindim artık şafağa da sabıırrr sabıırrr
Bende öyle hiçbişey yapmak beni mutlu etmiyor.. Askerlerimiz gelince düzelecek inşallah canım. üzme tatlı canını..
kızlar moralim bozuldu askerim msj attı şimdi zorunlu izin kullanma gelmiş onların orayada herkes kullancakmış ama biz tezkereci devre olduğumuzdan etkileyip etkilemeyeceğini görüşüyolarmış komutanlar inşalah etkilemez ya dua edin
Ben de bu ara bunalım takılıyorum elifcim yaaher şeye gözüm doluyor...
ama problemleriniz çözüldüyse çok sevindim artık şafağa da sabıırrr sabıırrr
Yaa inşallah etkilemez cicim, gerçekten morali bozuluyor insanın söylentilerden bile, inşallah etkilemezz Aminnn,moralini bozma buketcimm
Nasıl olur yaa uçak biletini bile aldım.. hadi böyle bir şey oldu diyelim zaten terhisine 2 gün kala yurt dışından gelecek..yurt dışından geldiği gibi izine gelecek izin bitecek gidip 2 gün askerlik yapıp yine mi gelecek anlamadım ben.. böyle bir şey olması çok saçma olur
sağol canım sabırsızlıkla yeni haber bekliyorum şimdi
aynen öyle bence de çok saçma böyle bi uygulama..bizde aylar önce aldık uçak biletimizi :2: 13 gün kalmış şurda. 23 gün izin yapsa oraya gidip sadece tezkere kağıdını alır heralde ancak.off sapıttım valla ya
Canım olamaz öyle bir şey yaa olsada bizi etkilemez diye düşünüyorum..
umarım etkilemez bakalım haber bekliyorum..
Yeni haber gelirse Bizide bilgilendir canım.. ama benim nişanlım hiç böyle birşeyden bahsetmedi haberlerde falanda görmedik duymadık hiç.. inş. olmaz yaaa.
Merhaba canlarım. Bugün yaşadığım olumsuz bir olayı sizinle paylaşmak istedim. Çünkü ben bu olan karşısında ne düşünmem gerektiğini bilemedim.
NİLÜŞŞŞ cnm,ailesi fazla hassas davranmış...içten içe öyle düşünüyorsa bile Mehmete söylemesi sacma olmuş bence ya.Mehmet de gönüllerini yapmış zaten yani koymuş onlarında fotosunu.ne gerek var böyle şeyler demeye anlamıyorum..aileler illa bişyler sokacak araya arkadass yaaaatabiki ikinizin fotosunu koyacak aşık adam seviyo,aile başka aşk başka yani...bi yandan onlarıda anlamaya çalıştım evlat sonucta belki güçlerine gitmiştir onları hiç özlememiş gibilerde düşünmüşlerdir anne baba olarak...ama face nedir yani,hiçbirini aramaz sadece seni arar anlarım gücenmelerini...ama heralde Mehmet seni aradıgı kadar onlarıda arıyodur ddaha az bile arasa...canım bak kendinde demişsin o arkamda diye...senin kendini kötü hissedecegin bir durum yokki ortada.hiçç ama hiç takma kafana derim ben...ama bide şöyle bişi var..farzedelim siz İzmir degilde başka bi şehirde yaşamaya kararlı olsaydınız önünüzde mi durcaklardı...sizin hayatınız yani bu kimse karışamaz...çok olagan üstü ve baglayıcı durumlar olmadıgı sürece herkes kendi hayatını yaşamakta istedigi yere yerleşmekte özgür olmalı...aileler uzaklaşmasını istemiyo diye kendi isteklerinizden mi vazgeçicektiniz yani öyle bişi olsaydı ki izmirde kalacakmışsınız zaten...ee o zaman senin ailende istemesin gitme desin bizi bırakma desinnn...yok öyle bi dünya...bunlar o zaman evlenincede sayarlar ayda kaç kere onlara oturmaya gittiniz diye :) işte bu tarz aileler her zaman ogullarını ikilemde bırakıyolar zor durumda kalan erkek oluyo hep..ben bu durumu hiç sevmiyorum...kadınların ailesi çok yapıcı ve kızının mutlulugu için uzaga gitmesini herşeyi göze alıyolar...ama erkek aileleri ogullarının evlenip bir yuva kurdugunu ve onlardan bagımsız bi hayat yaşayacaklarını kabullenemiyolar uzunca bi süre...yani Nilüm kötü niyetle denen laflar degil bence tabiki,ama düşüncesizce söylenen şeyler yani...seni istememek gibi bi durum oldugunu da düşünmüyorum.tek endişeleri sizin uzaga yerleşmeniz..o da olmayacagına göre sıkıntı yok ama bu hep her konuda böyle olursa arada kalan hep Mehmet olur...
ailelerin herseye bu kadar cok karismalarina bh kadar alinganlik yapip yarisa girmelerine ne gerek var anlamiyorum kendileri nasil evlenmis yuva kurmussa bizde elbette kurucaz ama bence senlik veya istememe gibi bi durum yok canim canini hic bosuna sıkma
Demekki kafana takman gereken bir durum değilya haklısın ben de böyle bi olay yaşasam üzülürdüm yani ailesinin tepkileri çok çocukca geldi bana, oğlun sevgilisiyle mutlu mesutken bu kıskançlık neden..ama hiçç aldırma bence bak mehmetin seni düşünüyor,arıyor,merak ediyor, söylemelerine rağmen bile hoşuna gittiği için ikinizin fotosunu koymaktan çekinmiyor. Demkki aileis pek paylaşmak istemiyorlar ama alışmak zorundalar ve alışırlar merak etmee Allah dert vermesin yavrucumm
Canım üzülmen normal sonuçta kim olursa olsun iyi şeyler duymak ister sevdiğinin ailesinden... Ama çok da kafaya takma derim ben, Mehmet gerekeni söylemiş zaten.... Bu bir alışma süreci onlar için ama ne kadar iyi tanısalar bile seni, ne kadar uzun yıllar geçse bile yine de bu tarz söylemler arada bir olur dert etme... Benim kayınvalidem çok sever beni, ama arada bir takılır öyle hiç takmam çünkü kötü niyetli olmadığını biliyorum, sen de alışırsın zamanla... Yeter ki amaçları kötü olmasın, fitneci fesat olmasınlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?