Canim alisicaklar mecburlar ogullari sevmis istiyo baska ne yapabilirlerki ama sevgilinin tavri cok guzel olmus masallah pisirik ana kuzusu gibi davranmamis baskasi olsa aman annem uzulmesin aman babam küsmesin die tutusurdu sewgilinin bu tavrindan sonra sen sakin uzulme canim hatta sevin bence
Insallah canim benim masallah nazar degmesin
sağol güzel temennin içincanım sen kaç devresin, biz daha önce karşılaşmadık hiç :44:
haklısın canım yeter ki sadece sevdiklerinden, özlediklerinden yapsınlardirekt onlardan duysam belki daha farklı algılarım. mehmet anlatınca tuhaf oldum işte. mehmet'in söyledikleri çok mutlu etti zaten beni. ailesinin söylediklerine üzülürken onun da bunları söylemesine sevindim. çok yaman bir çelişki...
hepinize çok teşekkürler kızlar, değerli yorumlarınız için, şimdi daha iyiyim, ilk şoku da atlattım ya
92/3 canim genelde orda takiliyorum arada birde buraya ugruyorum :)
Daha iyi olmana sevindim canım
Kesinleşmiş mi o canım yaa eşim yazısı geldi ama daha belli değil diyordu bugün yine sorayım olmadı :44: Ama sen dert etme bence teskere alacaklara kullandırtmazlar teskere alacakları tarih bile asılmıştır, yazıyla gönderilmiştir yapmazlar öyle bir şey
şafaklar olmuş 13 olmuş 20 kader bizede güler mi kızlarrrr
Mehtap son 8
merhaba kızlarrr
selam kızlarrr
Nilüşüm sen benim farzedelimlerime takılma çokbenim yaram var bu konuda ondan döktürdüm..ama Hesnanın dedigi gibi yeterki kötü niyet olmasın.ben kötü düşündüklerini sanmıyorum sadece aileler etkiliyyor istemeden de olsa evlilikleri...böyle duygu sömürüleri vs oluyor arada...önemli olan idare edebilmek..benim de eşimin babası gücenik bi tiptir gücenik dedim ya laaa made in raziş neyse. koray ilk askere gittigi günler yani şunun surasında zate 6 ay askerlik yaptı,beni günde 3 kere arardı..arada 1 de anasını babasını isterdi telefona...ama özel aramazdı onları...bu gücenmiş tabi..koray izine gelince fırça attmıştı aman çok takılacak bi konu degil yani nilüm ya..boyutları önemli yani böyle konuların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?