Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşkımın askerlik süresince bana en çok söylediği şarkı hatun sonradan hızlandırılmış gibi

[video=youtube;B0msXXNbpW8]http://www.youtube.com/watch?v=B0msXXNbpW8[/video]

biraz da gülelim ama di miii

[video=youtube;Ez-oiBfkn28]http://www.youtube.com/watch?v=Ez-oiBfkn28[/video]

o engin altan düzyatan yine öptürmedi dudaktan

engin altan düzyatan sensin, teslim ol suçlusu sensin, bir sen var senin içinde, ooo herkes yan düzyatan sensin

off aşk yanındaysa aşk o zaman aşk... beklemek, özlemek de güzel ama ne bilim yaa, yan yana olsak

[video=youtube;crvqjD4rvsg]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=crvqjD4rvsg&feature=endscreen[/video]

bizde 7 aydan sonra ilk kez buluşacağızz canım bende çok bunaldımm ama geliyor çok şükürr, inşallah sizede bir mehtap görünür :)

canım dedigim gibi takmamak gerek cidden..eşin yanında olmaz takarsın baş edemezsin ama eşinle sen bi bütün oldugunuz sürece kimse hiçbirşey için etkileyemezbizde öyle mesela..ben ne kdr sinir olsamda son sözü ikimiz söylüyoruz...biz mesela Allahım nasip ederse askerlik bitimi istanbuldan taşınma planları içersindeyiz...aileside biliyor ama hiççç mi hiç hoşlarına gitmiyor her hallerinden anlaşılıyor zaten...eşim bahsettiginde annesinin lafı "tamam cnm siz naparsanız yapın,nereye giderseniz gidin"...ama söyleme şeklini görsen ne haliniz varsa görün der gibi...yani hem karışmıyo havalarındalar hemde belli ediyolar.ve de geçen teyzesi aldı konusuyo nasıl yapcanız niye oralara gidicen yapabilcenmi falan...belliki teyzesinede birileri fişeklemiş.tabi bizim umrumuzdamı hayırrrr tabikiAllah zorunlu bişi vermedikçe kimseyi dinlemeyiz yani...eşinle sende bitiyo olay canım korkma yani...Korayımı sormuşsun cnm..cuma gecesi gitti Ankaraya..dün tahliller yapıldı.bugünde bakmış doktor çok bi acıklama yapmamış..yarın belli olacak dedi ne olacagı...tiroid biraz düşmüş sevindim bu arada çok şükür...bakalım yarın nolcak..o bana telefonda diyo yarın belli olacak ama duymuyom bile inanki,onu sormuyorum diyorum sonuclar nasıl çıktı ne dedi doktor..çok şükür ekstra bişy çıkmamış biraz düşüş var işte ve ömür boyu tiroid ilacı kullanıcan demiş. tüm gün bekletti bide çok merak ettim.gece aradı anca koguştan...bide tartışma çıkmış kogusta mı anlamadım ama burası karısık zor tutuyom kendimi dedi korktum yaaa (sakın bulaşma kimseye dedim kızdım yok dedi ne bulaşcam ama zor tutuyom dedi nolduysa artık-(( şimdide ona kafam takık...

günaydın kızlar dün gece askerimden haber geldi sonunda..şu an için onların bölükte bu uygulama yapılmayacakmış yapılsa bile 91/4 leri etkilemicekmiş bilginize..
çok mutlu oldum çoook iki gündür şafak sayasım gelmiyodu kaldığımız yerden hevesle devam

:92: 27.02.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…82 bOniTO…

…83 DerinSu…

...83 cesurcvcv...

…83 ErreS…

…83 kubra17…

… 85 omerabia…

...88 hera91...

…88 goqce…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...106 AskErimm1411...

…109 SeNLeYM…

... 123 kelebek.hill ...

… 152 H_İ_S …

…163 iboebru….

…174 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...174 esraa42...

....175 nesliiiiiiiiii...

…176 Brrk…

...176 OZGEGURUR...

...177 dilara1331

...178 kelebekd ...

…178 Kayra95...

…178 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....268 chidoshimedo....

...268 GRGR...

...268 mayamaya11

...268 tugbaoguzhan

...268 BerlD...

...268 svsaskim...

...268 kmleomer...

... 277 ED2006...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...301 Mervens...

...357 xxIpekxx...

... 357 destinyeda...

...358 depresiffpolyanna...

...359 nesilll...

...361 tugcehayati...

...361 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...431 pekmez_akilli...

...431 ilithya...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

27/02/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…harme = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123:…aalis = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:…duygum = 68 AKSARAY' ya selam yola devam :123:
:123:…holofira = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
:123:...duygum = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

daha iyiyim canım; ama sevdiceğimin sesini hiç duyamadım bugün sen nasılsın?

Teşekkür ederim canım ben de bir iyi bir kötü yuvarlanıp gidiyorum işte

Daha belli olmadı mı canım :44:Umarım hayırlısı olur

Kızlar eşimin orada izin mevzusu imzalanmış ama acıklama yapmamışlar.... 12 aya düşürmüyorlar bıde ızın mecburu cıkarıyorlar başımıza delırmek uzereyım....

Dur şimdiden canını sıkma canım daha hiç bir şey net değil... Allah hayırlısını versin inşallah...

diyorum ya zaten canım Allah'tan o yanımda, olmamasını düşünemiyorum zaten. Ailesinin içini de benim içimi de biliyor en azından. inşallah alışırlar :26: alışsalar iyi olacak

Özledikleri içindi bence kızz..cidden takılma mis gibi destek çıkmış sana sevgülün ohh bu arada uzaktaki sevgili kitabı gayett güzel olur bence bayıldım

bizde 7 aydan sonra ilk kez buluşacağızz canım bende çok bunaldımm ama geliyor çok şükürr, inşallah sizede bir mehtap görünür :)

Hadi ya sizin de baya olmuş haketmişsiniz, biz daha 3 aydır görüşmüyoruz ve belki mehtap olmadan şafak lcak ama bu ara çok zor gelmeye başladı ya nedense

Ayyy çok sevindim ya cidden fena olurdu ohh

Holocum Nilücüm ben de özledim yaa

[video=youtube;XhrF88hjA9M]https://www.youtube.com/watch?v=XhrF88hjA9M[/video]

Aaaa belli olmuş görmemişim Hadi gözün aydın canım

senin şehrindeyim ama sensiz ,nefes alırım sanarken boğuluyorum teselli olduğumn tek şey, şafak 83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…