Ohh ne güzelllben de mehtap istiyorum ama olmuyo yaa çok bunaldım bu araa
Selamlarrrr...ayy regl dönemim yakın anam bi duygusallık bi duygusallık napsam nerelere gitsem keşke imkan olsa da asker yarime gitsem yaaa
Uzaktaki Sevgili (Erkeğim Uzaklarda) | Sevgiliye Hediye Kitap | Sevgili Kitabı | Aşkının Kitabını Yaz
kızlar bu nasıl :44: biri bizi anlatmışkendi kendime konuşuyorum saatlerdir ama olsun
geçen yıl ömerin doğum gününe bu kitaptan hazırladım hediye ettim canım bayılmıştı kendileri :9
ben de bu konuda yaram olursa diye korkuyorum işte. inşallah böyle şeyleri çoğaltmazlar da sıkıntı olmaz. annesinden korkuyordum, babası fena çıktı kuzum yaa haklısın çok takmamak gerek yoksa her hareketleri batmaya başlıcak. mehmet arkamda duracağını gösterdi en azından, ona seviniyorum eşin demişken şu an nerde, nasıl canım?
daha iyiyim canım; ama sevdiceğimin sesini hiç duyamadım bugünsen nasılsın?
inşallah dediğin gibi olur bizde deli gibi haber bekliyoruz. diğer bölüklerde etkilememiş gidecek olanları ama askerimin komutanları düşünüyomuş hala neyi düşünüyolarsa kalmış şurda 12 gün
Kızlar eşimin orada izin mevzusu imzalanmış ama acıklama yapmamışlar.... 12 aya düşürmüyorlar bıde ızın mecburu cıkarıyorlar başımıza delırmek uzereyım....
diyorum ya zaten canım Allah'tan o yanımda, olmamasını düşünemiyorum zaten. Ailesinin içini de benim içimi de biliyor en azından. inşallah alışırlar :26: alışsalar iyi olacak
bizde 7 aydan sonra ilk kez buluşacağızz canım bende çok bunaldımm ama geliyor çok şükürr, inşallah sizede bir mehtap görünür :)
günaydın kızlar dün gece askerimden haber geldi sonunda..şu an için onların bölükte bu uygulama yapılmayacakmış yapılsa bile 91/4 leri etkilemicekmişbilginize..
çok mutlu oldum çoook iki gündür şafak sayasım gelmiyodu kaldığımız yerden hevesle devam
günaydın kızlar dün gece askerimden haber geldi sonunda..şu an için onların bölükte bu uygulama yapılmayacakmış yapılsa bile 91/4 leri etkilemicekmişbilginize..
çok mutlu oldum çoook iki gündür şafak sayasım gelmiyodu kaldığımız yerden hevesle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?