Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
$ 18

Bahar gelir çiçek açar Torun Gelir DEDE Kaçar

Son düzenleme:
Uzun bir aradan sonra şafağımı atayıım dedim kızlar.Nasılsınız görüşmeyeli?

Şafak : 9

Şu an makinede eşimin gömlekleri yıkanıyor.Yavaş yavaş eşyalarını kullanıma hazırlamak lazım dimi ama

$ 18

Bahar gelir çiçek açar Torun Gelir DEDE Kaçar

Hahhaha kız şafak azaldıkça mis gibi neşelendin ohh elifcik

Ne güzelll bi duygu olmadıı...selamlarr tanışmamıştık ama gözün aydın şimdidenn Allah kavuştursun daha da ayırmasın

Hahhaha kız şafak azaldıkça mis gibi neşelendin ohh elifcik

Ne güzelll bi duygu olmadıı...selamlarr tanışmamıştık ama gözün aydın şimdidenn Allah kavuştursun daha da ayırmasın

Napayım kendi kendimi teselli ediyorum hilalim..

Yoksa hala daha şafak sıkıştırıyor.. birde ne giysemm derdimm var şimdi

Şafak 9 Haftaya yokuz diyosunn :)
Tekirdağ sana askerini geri versin.. benimkidee hemencecik t.dağ gelsiiinn

Napayım kendi kendimi teselli ediyorum hilalim..

Yoksa hala daha şafak sıkıştırıyor.. birde ne giysemm derdimm var şimdi

Anladımm..haklısın geçmiyodur şimdi günlerr ama şükret tabii ayy bi de o sıkıntı var de miii ama çok
takılma bundan sonra her kıyafetini gösterirsin fırsat olcak

Evet canım heyecan dorukta:).Tanışalım o zaman güzelim Yeşim ben . Amin canım hepimiz sağ salim kavuşalım.İyi dileklerin için sağol

Şafak 9 Haftaya yokuz diyosunn :)
Tekirdağ sana askerini geri versin.. benimkidee hemencecik t.dağ gelsiiinn
Aynen öyle diyorum
Evet yaa versin artıkkGelir canım gelirr. Geçen ay bende geldim şehrinize

Anladımm..haklısın geçmiyodur şimdi günlerr ama şükret tabii ayy bi de o sıkıntı var de miii ama çok
takılma bundan sonra her kıyafetini gösterirsin fırsat olcak

Takılıyorum valla canım çünkü bu kış hiç alışveriş yapmadım çünkü gezmiyorum hiç.. bir tane siyah önü hafif pencereli bir gömlek aldım onun altına tayt mı alsam çizmemi giysem napsam diye düşünüp duruyom

Hoşgelmişsin canım.. Nasıl buldun.. yapacak hiçbirşey yok dimi kış günü

Evet canım heyecan dorukta:).Tanışalım o zaman güzelim Yeşim ben . Amin canım hepimiz sağ salim kavuşalım.İyi dileklerin için sağol

Ben de Hilal, memnun oldumm İnşallah inşallahh..tez zamanda kavuşalım artık benm de 9 günüm kalsınnn...ya da hiç kalmayaydı iyiydi

Hmmm tayta kızmıyorsa şayet, tayt çizma ikilisine bayılıyorum benn,üstüne tunik olcak hafif çok kısa değil de..sen bilirsin yani olabilirr

Kızmıyorda dediğin gibi tunik kısa olup bir taraflarım gözükürse bu ne böyle! der :) Neyse bakacağız artık birşeyler..

ohh ne güzel ya bir karar alıyorsunuz ve uygulamak için hiçbir engel tanımıyorsunuz çok sevdim ben bunu eşinin seninle aynı fikirde olması çok önemli tabii. zaten eş demek de ortak noktalar olması demektir di mi :26: evli yarenlerin hayatından örnekler dinlemek beni mutlu ediyor ve umutlandırıyor. örnek oluyorsunuz bize bu arada canım nereye yerleşeceksiniz, eşin gittiğiniz yerde iş bulabilecek mi?

değerlerin düşmesine de çok sevindim canım. ömür boyu ilaç kullanmak sıkıntılı bir durum ama yapacak başka bir şey yok ben de hepatit b için kullancam ama ilacımı almadım, reçetenin süresi de geçti, gidip tekrar yazdırmam gerek aman dikkat etsin karışmasın kimselere, mehmet'in de damarına basıyorlar arada ama sen ve ailem için tutuyorum kendimi diyor. siz beni bekliyor olmasanız katil olurum ben burda diyor bizimkiler diğerlerinden büyük oldukları için yaptıkları şeyleri çocukluklarına vermeleri gerek. mehmet bu konuda çok zorlandı mesela

hoş geldin canım niye hiç uğramaz oldun ki sen, oğluşun çok mu oyalıyor seni hazırla tabii canım, ne tatlı heyecanlar

Holocum Nilücüm ben de özledim yaa

özlenmez mi kuzum yaa hem de öyle böyle değil sizin görünürde mehtap yok mu :44:

Özledikleri içindi bence kızz..cidden takılma mis gibi destek çıkmış sana sevgülün ohh bu arada uzaktaki sevgili kitabı gayett güzel olur bence bayıldım

ben de özlüyorum ama ailesiyle kendimi kıyaslamıyorum, yani kıyaslıyorum da mehmet'e belli etmiyorum kitabı ben de çok beğendim yaa ama ben yaptırtmam, mehmet'e gösterim de o bana yaptırsın

Hahhaah harika mantık o zman ona göstert o yapsın Ya illa ki kıyaslıyo insan herkesten önde olmak istiyor, ama aslında herkesin yeri çok başkaaa..abiyle sevgli kıyaslanır mı mesela bize dese saçma ama kendileri bizi herkesin önüne koymalıı

biz kızlar işte... kesinlikle canım herkesten, her şeyden önde olmalıyız

Hoşgelmişsin canım.. Nasıl buldun.. yapacak hiçbirşey yok dimi kış günü
Hoşbulmuştum canım :)Vallahi beğendim sayılır soğuktan çok gezemesekte :).Sabah bi uyandık her yer bembeyaz :)Yine de güzeldi Tekira ya gittik bzde malum soğuk havada sıcak mekanlar hora geçiyo:) Ama birdaha gider misin desen cık :) psikolojik olarak soğuğum şehre :)

Ben de Hilal, memnun oldumm İnşallah inşallahh..tez zamanda kavuşalım artık benm de 9 günüm kalsınnn...ya da hiç kalmayaydı iyiydi

Bende memnu oldum Hilalcim.O günlerde gelicek canım hiç merak etme bu ayrılıklar uzaklarda kalıcak.

hoş geldin canım niye hiç uğramaz oldun ki sen, oğluşun çok mu oyalıyor seni hazırla tabii canım, ne tatlı heyecanlar

Hoşbuldum Nilüm.Muhasebe kursuna gidiyordum.Gelince ev işleriydi yemekti sonra da oğluş kreşten geliyo onunla ilgilen pek zaman kalmıyodu.Artık kursum bitti evdeyim
Hem ne heyecan. Bu akşam market alışverişimizi de yaptım.Güzel güzel mamalar hazırlıcam kocişimeStok yapmam lazım ki bidaha yemekelrle uğraşmak olmasın
Sen nasılsın canım?Dersanede devam mı?

Son düzenleme:

özlettin kendini yavruşum iyi ki bitmiş o kurs geri geldin aramıza. hazırlıklara hız verdin tabii şurda kalmış 9 güncük ama yanına gelmeden inanmayacaksın sanırım bittiğine. bu dokuz gün de telaşla, heyecanla, hazırlıkla kuş gibi geçer gider zaten, inşallah

Yani kar'da kışta sahilde falan gezilmiyo..zaten herkes tekira'da :)

Neden cııkk diyon kızz belki askerine kavustuktan sonra fikrin değişir

ha gayreeeeet o eller tutuşacak ve iki basamaklı sayılarında sonuna gelmiş bulunuyoruz ne güzel
Şafak : 10
Balıkesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…