- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
$ 18
Bahar gelir çiçek açar Torun Gelir DEDE Kaçar
Uzun bir aradan sonra şafağımı atayıım dedim kızlar.Nasılsınız görüşmeyeli?
Şafak : 9
Şu an makinede eşimin gömlekleri yıkanıyor.Yavaş yavaş eşyalarını kullanıma hazırlamak lazım dimi ama
Hahhaha kız şafak azaldıkça mis gibi neşelendin ohh elifcik
Ne güzelll bi duygu olmadıı...selamlarr tanışmamıştık ama gözün aydın şimdidenn Allah kavuştursun daha da ayırmasın
Şu an makinede eşimin gömlekleri yıkanıyor.Yavaş yavaş eşyalarını kullanıma hazırlamak lazım dimi ama
Napayım kendi kendimi teselli ediyorum hilalim..
Yoksa hala daha şafak sıkıştırıyor.. birde ne giysemm derdimm var şimdi
Ne güzelll bi duygu olmadıı...selamlarr tanışmamıştık ama gözün aydın şimdidenn Allah kavuştursun daha da ayırmasın
Aynen öyle diyorum
Şafak 9 Haftaya yokuz diyosunn :)
Tekirdağ sana askerini geri versin.. benimkidee hemencecik t.dağ gelsiiinn
Anladımm..haklısın geçmiyodur şimdi günlerr ama şükret tabiiayy bi de o sıkıntı var de miii ama çok takılma bundan sonra her kıyafetini gösterirsin fırsat olcak
Evet canım heyecan dorukta:).Tanışalım o zaman güzelim Yeşim ben . Amin canım hepimiz sağ salim kavuşalım.İyi dileklerin için sağol
Aynen öyle diyorum
Evet yaa versin artıkkGelir canım gelirr. Geçen ay bende geldim şehrinize
Evet canım heyecan dorukta:).Tanışalım o zaman güzelim Yeşim ben . Amin canım hepimiz sağ salim kavuşalım.İyi dileklerin için sağol
Takılıyorum valla canım çünkü bu kış hiç alışveriş yapmadım çünkü gezmiyorum hiç.. bir tane siyah önü hafif pencereli bir gömlek aldım onun altına tayt mı alsam çizmemi giysem napsam diye düşünüp duruyom
Ben de Hilal, memnun oldummİnşallah inşallahh..tez zamanda kavuşalım artık benm de 9 günüm kalsınnn...ya da hiç kalmayaydı iyiydi
Hmmm tayta kızmıyorsa şayet, tayt çizma ikilisine bayılıyorum benn,üstüne tunik olcak hafif çok kısa değil de..sen bilirsin yani olabilirr
canım dedigim gibi takmamak gerek cidden..eşin yanında olmaz takarsın baş edemezsin ama eşinle sen bi bütün oldugunuz sürece kimse hiçbirşey için etkileyemezbizde öyle mesela..ben ne kdr sinir olsamda son sözü ikimiz söylüyoruz...biz mesela Allahım nasip ederse askerlik bitimi istanbuldan taşınma planları içersindeyiz...aileside biliyor ama hiççç mi hiç hoşlarına gitmiyor her hallerinden anlaşılıyor zaten...eşim bahsettiginde annesinin lafı "tamam cnm siz naparsanız yapın,nereye giderseniz gidin"...ama söyleme şeklini görsen ne haliniz varsa görün der gibi...yani hem karışmıyo havalarındalar hemde belli ediyolar.ve de geçen teyzesi aldı konusuyo nasıl yapcanız niye oralara gidicen yapabilcenmi falan...belliki teyzesinede birileri fişeklemiş.tabi bizim umrumuzdamı hayırrrr tabiki Allah zorunlu bişi vermedikçe kimseyi dinlemeyiz yani...eşinle sende bitiyo olay canım korkma yani...Korayımı sormuşsun cnm..cuma gecesi gitti Ankaraya..dün tahliller yapıldı.bugünde bakmış doktor çok bi acıklama yapmamış..yarın belli olacak dedi ne olacagı...tiroid biraz düşmüş sevindim bu arada çok şükür...bakalım yarın nolcak..o bana telefonda diyo yarın belli olacak ama duymuyom bile inanki,onu sormuyorum diyorum sonuclar nasıl çıktı ne dedi doktor..çok şükür ekstra bişy çıkmamış biraz düşüş var işte ve ömür boyu tiroid ilacı kullanıcan demiş. tüm gün bekletti bide çok merak ettim.gece aradı anca koguştan...bide tartışma çıkmış kogusta mı anlamadım ama burası karısık zor tutuyom kendimi dedi korktum yaaa (sakın bulaşma kimseye dedim kızdım yok dedi ne bulaşcam ama zor tutuyom dedi nolduysa artık- (( şimdide ona ka fam takık...
Holocum Nilücüm ben de özledim yaa
Özledikleri içindi bence kızz..cidden takılma mis gibi destek çıkmış sana sevgülünohh bu arada uzaktaki sevgili kitabı gayett güzel olur bence bayıldım
ohh ne güzel ya bir karar alıyorsunuz ve uygulamak için hiçbir engel tanımıyorsunuzçok sevdim ben bunu eşinin seninle aynı fikirde olması çok önemli tabii. zaten eş demek de ortak noktalar olması demektir di mi :26: evli yarenlerin hayatından örnekler dinlemek beni mutlu ediyor ve umutlandırıyor. örnek oluyorsunuz bize bu arada canım nereye yerleşeceksiniz, eşin gittiğiniz yerde iş bulabilecek mi?
değerlerin düşmesine de çok sevindim canım. ömür boyu ilaç kullanmak sıkıntılı bir durum ama yapacak başka bir şey yokben de hepatit b için kullancam ama ilacımı almadım, reçetenin süresi de geçti, gidip tekrar yazdırmam gerek aman dikkat etsin karışmasın kimselere, mehmet'in de damarına basıyorlar arada ama sen ve ailem için tutuyorum kendimi diyor. siz beni bekliyor olmasanız katil olurum ben burda diyor bizimkiler diğerlerinden büyük oldukları için yaptıkları şeyleri çocukluklarına vermeleri gerek. mehmet bu konuda çok zorlandı mesela
hoş geldin canımniye hiç uğramaz oldun ki sen, oğluşun çok mu oyalıyor seni hazırla tabii canım, ne tatlı heyecanlar
özlenmez mi kuzum yaa hem de öyle böyle değilsizin görünürde mehtap yok mu :44:
ben de özlüyorum ama ailesiyle kendimi kıyaslamıyorum, yani kıyaslıyorum da mehmet'e belli etmiyorumkitabı ben de çok beğendim yaa ama ben yaptırtmam, mehmet'e gösterim de o bana yaptırsın
Hahhaah harika mantık o zman ona göstert o yapsınYa illa ki kıyaslıyo insan herkesten önde olmak istiyor, ama aslında herkesin yeri çok başkaaa..abiyle sevgli kıyaslanır mı mesela bize dese saçma ama kendileri bizi herkesin önüne koymalıı
Hoşbulmuştum canım :)Vallahi beğendim sayılır soğuktan çok gezemesekte :).Sabah bi uyandık her yer bembeyaz :)Yine de güzeldi Tekira ya gittik bzde malum soğuk havada sıcak mekanlar hora geçiyo:) Ama birdaha gider misin desen cık :) psikolojik olarak soğuğum şehre :)Hoşgelmişsin canım.. Nasıl buldun.. yapacak hiçbirşey yok dimi kış günü
Bende memnu oldum Hilalcim.O günlerde gelicek canım hiç merak etme bu ayrılıklar uzaklarda kalıcak.
Ben de Hilal, memnun oldummİnşallah inşallahh..tez zamanda kavuşalım artık benm de 9 günüm kalsınnn...ya da hiç kalmayaydı iyiydi
hoş geldin canımniye hiç uğramaz oldun ki sen, oğluşun çok mu oyalıyor seni hazırla tabii canım, ne tatlı heyecanlar
Hoşbuldum Nilüm.Muhasebe kursuna gidiyordum.Gelince ev işleriydi yemekti sonra da oğluş kreşten geliyo onunla ilgilen pek zaman kalmıyodu.Artık kursum bitti evdeyim[/B]Hem ne heyecan. Bu akşam market alışverişimizi de yaptım.Güzel güzel mamalar hazırlıcam kocişime Stok yapmam lazım ki bidaha yemekelrle uğraşmak olmasın
Sen nasılsın canım?Dersanede devam mı?
Hoşbulmuştum canım :)Vallahi beğendim sayılır soğuktan çok gezemesekte :).Sabah bi uyandık her yer bembeyaz :)Yine de güzeldi Tekira ya gittik bzde malum soğuk havada sıcak mekanlar hora geçiyo:) Ama birdaha gider misin desen cık :) psikolojik olarak soğuğum şehre :)
Ayyy çok sevindim ya cidden fena olurdu ohh
Aaaa belli olmuş görmemişimHadi gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?