Uzun bir aradan sonra şafağımı atayıım dedim kızlar.Nasılsınız görüşmeyeli?
Şafak : 9
Şu an makinede eşimin gömlekleri yıkanıyor.Yavaş yavaş eşyalarını kullanıma hazırlamak lazım dimi ama
Bende sevindim valla bitmesine yoruluyodum. Hoşbuldum Nilümmözlettin kendini yavruşumiyi ki bitmiş o kurs geri geldin aramıza. hazırlıklara hız verdin tabii şurda kalmış 9 güncük ama yanına gelmeden inanmayacaksın sanırım bittiğine. bu dokuz gün de telaşla, heyecanla, hazırlıkla kuş gibi geçer gider zaten, inşallah
Valla biz gezdik sahilde biraz aslında iki çatlak olarakYani kar'da kışta sahilde falan gezilmiyo..zaten herkes tekira'da :)
Neden cııkk diyon kızz belki askerine kavustuktan sonra fikrin değişir
Ebruşuuumm .Yeşimtoşummmmmmmmmmm nerelerdesin kızzz sennn özlettin valla kendinii
Kocişinin gelmesine az kalmışş tatlımm nee güzelll artıkk nutellayı doya doya yersin
Ebruşuuumm .Bi cee yapayım dedim
Bende özlemişim valla canım
Eveet çok az kaldı kiSenin gibi cici bir kıza hiç yakıştıramadıım
Unutmuşum nutella almayı ama
Canımmmm Çok iyi yapmışınn
Maşşallah maşallahh tatlım benimm
Valla sizin yüzünüzden bu halee geldim benn napiyimm
Ama inanamıyorumm sana yaa o kadar alışveriş yapmışın en önemli şeyi nasıl unutmuşunhiç yakıştaramadım sanaaaa
Bende sevindim valla bitmesine yoruluyodum. Hoşbuldum Nilümm
Hazırlıklar son gaz devam ediyorrİnşallah canım ama dediğin gibi gelmeden inananam.Yavuz bile inanamıyor ."Bizimle mi uyucak yani artık" diyo Sizin nasıl gidiyo?Şafak kaç?
yeş,m geçen sewni merak ettim bende hoşgelmişsin.ama senin bitti biliyorum bennnn:26:aman neyse az kaldı gözünaydın şimdidennUzun bir aradan sonra şafağımı atayıım dedim kızlar.Nasılsınız görüşmeyeli?
Şafak : 9
Şu an makinede eşimin gömlekleri yıkanıyor.Yavaş yavaş eşyalarını kullanıma hazırlamak lazım dimi ama
evet canım şükür ki eşimle çok zıt düşmüyoruz...inş evlendiginzde herşey daha daha iyi giderohh ne güzel ya bir karar alıyorsunuz ve uygulamak için hiçbir engel tanımıyorsunuzçok sevdim ben bunu eşinin seninle aynı fikirde olması çok önemli tabii. zaten eş demek de ortak noktalar olması demektir di mi :26: evli yarenlerin hayatından örnekler dinlemek beni mutlu ediyor ve umutlandırıyor. örnek oluyorsunuz bize bu arada canım nereye yerleşeceksiniz, eşin gittiğiniz yerde iş bulabilecek mi?
değerlerin düşmesine de çok sevindim canım. ömür boyu ilaç kullanmak sıkıntılı bir durum ama yapacak başka bir şey yokben de hepatit b için kullancam ama ilacımı almadım, reçetenin süresi de geçti, gidip tekrar yazdırmam gerek aman dikkat etsin karışmasın kimselere, mehmet'in de damarına basıyorlar arada ama sen ve ailem için tutuyorum kendimi diyor. siz beni bekliyor olmasanız katil olurum ben burda diyor bizimkiler diğerlerinden büyük oldukları için yaptıkları şeyleri çocukluklarına vermeleri gerek. mehmet bu konuda çok zorlandı mesela
hoş geldin canımniye hiç uğramaz oldun ki sen, oğluşun çok mu oyalıyor seni hazırla tabii canım, ne tatlı heyecanlar
özlenmez mi kuzum yaa hem de öyle böyle değilsizin görünürde mehtap yok mu :44:
ben de özlüyorum ama ailesiyle kendimi kıyaslamıyorum, yani kıyaslıyorum da mehmet'e belli etmiyorumkitabı ben de çok beğendim yaa ama ben yaptırtmam, mehmet'e gösterim de o bana yaptırsın
Bak bak hemen de suçu bizim üstümüze at zatennCanımmmm Çok iyi yapmışınn
Maşşallah maşallahh tatlım benimm
Valla sizin yüzünüzden bu halee geldim benn napiyimm
Ama inanamıyorumm sana yaa o kadar alışveriş yapmışın en önemli şeyi nasıl unutmuşunhiç yakıştaramadım sanaaaa
Öyle olcak sanırım tatlımayy yavrum yaa :26: ilk zamanlar 3 kişi uyumak zorunda kalacaksınız desenebiz de azalttık şafağı canım, bugün kırıkkale'deydik. sen yokken mehtap yaptık bir güncük ben dünden beri hastayım grip olmuşum az biraz dersane devam mı diye sormuşsun önceki iletinde. temmuza kadar devam etcem, temmuz 1'de maaşımı da alıp çıkcam inşallah bir aksilik olmazsa, kovulmazsam falan
yeş,m geçen sewni merak ettim bende hoşgelmişsin.ama senin bitti biliyorum bennnn:26:aman neyse az kaldı gözünaydın şimdidenn
kızlar eşim akşam üstü aradı,gatadan rapor vermişler tezkere aldı yani.ilacını ömür boyu kullanıcak tiroidi düşürmeye çalışcaz kontrol altında olacak...artık bundan sonrası için de hakkımızda hayırlısı inşaAllah...kısmette böyle bitirmek varmış kızlar darısı tüm asker bekleyen arkadaslarıma saglıcakla
Yeşimm o şafak doğrumu nasılda bitmiş gitmiş
yeş,m geçen sewni merak ettim bende hoşgelmişsin.ama senin bitti biliyorum bennnn:26:aman neyse az kaldı gözünaydın şimdidenn
evet canım şükür ki eşimle çok zıt düşmüyoruz...inş evlendiginzde herşey daha daha iyi gidervalla cnm şimdilik bi düşünce istanbuldan gitmek ama zaman ne göstercek bilmiyoruz.eşimin işi satış,magaza açmak istiyoruz ama bakalım.neresi hayırlysa orda olalım inş.
kızlar eşim akşam üstü aradı,gatadan rapor vermişler tezkere aldı yani.ilacını ömür boyu kullanıcak tiroidi düşürmeye çalışcaz kontrol altında olacak...artık bundan sonrası için de hakkımızda hayırlısı inşaAllah...kısmette böyle bitirmek varmış kızlar darısı tüm asker bekleyen arkadaslarıma saglıcakla
Bak bak hemen de suçu bizim üstümüze at zatennİçimde var demiyo da
heyecancan yavrum heyecandan
Öyle olcak sanırım tatlım
Maşallah canımm
Plakalardan sonrası su gibi akıp gidiyor zaten.Gemiş olsun bu aralar herkes hasta.
Kovulmazsın cnm ya .Bende bi bankanın sınavına girmiştim.Sınavı geçtim.Mülakata da girdim , merakla sonuç bekliyorum
Hoşbuldum canım.Maalesef bitmedi 8 günümüz var. 91/4 'lerin fosiliyim herhalde
Sağol tatlım senin de gözün aydın.Ve geçmiş olsun.
Evet Zeynoom
Allah'a şükür. Ama şu son 7 gün de geçseeBende kavuşsam artık aşkıma
Valla kıskanır mı bilemem ama babasını bi süre yanından ayırmıyacağı kesin.çok özlemiş çünküayy şimdi 15 aydır yavuz'la baş başaydın, hep onunla ilgileniyordun gelince babasını kesin kıskanırinşallah mülakatı da geçersin kuzum bana su gibi akıp geçiyor zaten, öncesinde de yan yana olmadığımız için bekleme konusunda çok zorlanmadım zaten sağ olasın bu arada
Bitti onların canım çoktan.Bİz sona kaldıkGeçer canım geçer 7 gün altı üstü
Hiç takip edemedim ama canım Ceydaların pınarların ki bitti değil mi:26:
Bu ara ziraatın mülakatınıma girdin kuzum
Valla kıskanır mı bilemem ama babasını bi süre yanından ayırmıyacağı kesin.çok özlemiş çünkü
İnşallah canım sağol.Oooo iyi o zaman no prolem
Bitti onların canım çoktan.Bİz sona kaldık
Evet canım girdim de sonuçları bekliyorum bakalım.Hayırlısıyla bi açıklanaydı meraktan çatlamadan ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?