he olsun az kaldı 8 gün nedir ki..Bak bak hemen de suçu bizim üstümüze at zatennİçimde var demiyo da
heyecancan yavrum heyecandan
Öyle olcak sanırım tatlım
Maşallah canımm
Plakalardan sonrası su gibi akıp gidiyor zaten.Gemiş olsun bu aralar herkes hasta.
Kovulmazsın cnm ya .Bende bi bankanın sınavına girmiştim.Sınavı geçtim.Mülakata da girdim , merakla sonuç bekliyorum
Hoşbuldum canım.Maalesef bitmedi 8 günümüz var. 91/4 'lerin fosiliyim herhalde
Sağol tatlım senin de gözün aydın.Ve geçmiş olsun.
canımmm çok sevindim yaahayırlı olsun teskerenizzz madem o hastalığı ömür boyu çekecek, o ilaçlara talim edecek bari askerlikten muaf olsunnn . sen ona çok iyi bakar iyileştirirsin hep bunu dilemiştik zaten inşallah hayırlısı da budur. ee şafak doğan güneş miii depük geceni ne zaman yapcaz, yapmıcaksak şimdiden popona naif bi depük indirelimmm
Bak bak hemen de suçu bizim üstümüze at zatennİçimde var demiyo da
heyecancan yavrum heyecandan
Valla kıskanır mı bilemem ama babasını bi süre yanından ayırmıyacağı kesin.çok özlemiş çünkü
İnşallah canım sağol.Oooo iyi o zaman no prolem
he olsun az kaldı 8 gün nedir ki..sagol cnm.
Nilüşümm sagolasın canımkız ben depükü hakettim mi kine neyse depüklemek isteyen depüklesin madem evet kuzum iyi edecem inş kocişimi,düşmeye başlamış biraz daha ki dahada düşecek inş kan degeri..evde bayıldıgından beri kara kara düşünüyodum zaten aklım kalacaktı çok fazla...hayırlısı artık canım.darısı hepinizin bşaına inşaALLah hayırlısıyla
Bende bayağıdır uğramıyodum canım siteye görmedik tepük mepük.Hadi ya hiç depük felan yaptınız mı yinemi eğlence kaçırdım ben
İnş canım iyi bi sonuç alırsın
Hahahha zorla güzellik olmaz tatlıııımHatunnn sizinle konuşupta içimde olmamak olurmu olmasa bile içime sokarsınız sizzz
Bak yazarken bile o kadar heyecanlanmışınki heyecancan yazmışınnn
yavrucuk bu yaşta asker beklemeyi de öğrendi ya :26: o küçücük yüreğine kocaman baba hasretini sığdırdı. onun özlemi hepimizinkinden büyüktür
biz konuşup görüşme konusunda da sıkıntı çekmedik ya öyle aman aman zorlanmadım, sadece bu ara komutanın biri sorun çıkarıyor konuşamıyoruz
ama kısa bi süreye kadar ankara'ya gelebilir. gata'da muayenesi vardı, evraklarını askeriyeye teslim etmiş, kaybetmişler sanırım bulamıyorlaryazının tekrar çıkması için de devlet hastanesine gidip mr çektirecek
kızlar eşim akşam üstü aradı,gatadan rapor vermişler tezkere aldı yani.ilacını ömür boyu kullanıcak tiroidi düşürmeye çalışcaz kontrol altında olacak...artık bundan sonrası için de hakkımızda hayırlısı inşaAllah...kısmette böyle bitirmek varmış kızlar darısı tüm asker bekleyen arkadaslarıma saglıcakla
Hoşbuldum canım.Maalesef bitmedi 8 günümüz var. 91/4 'lerin fosiliyim herhalde
Sağol tatlım senin de gözün aydın.Ve geçmiş olsun.
Daha 26. Gundeyim kizlarr gecmiyo gunler
Amin sagol canim insallah mecbur gecicek yapcak bisey yok hasret zormus.. senin basindanda gecti mi ?
Canım 10 gün cezamız vardı bizim o yüzden uzamıştı maalesef askerliğimizyesim yanlış hatırlamıyorsam sen listenin başlarındaydın geçende doğan güneş yazıyodu sende. sonradan izin mi kulladınız da şimdi 7 kaldı canım
Panoya göre çoktan şafak bitmişti sizin o yüzden görünce şaşırdım yeşim, neyse az kalmış zaten, bitti say, yakında kavuşuyorsun eşine
Hayırlısı olsun Razişim, gözün aydın... Artık düzeninizi kurar rahat bir ohh çekersiniz.... Eşinin durumunun daha iyi olmasına sevindim... Darısı bizim başımıza
Panoya göre çoktan şafak bitmişti sizin o yüzden görünce şaşırdım yeşim, neyse az kalmış zaten, bitti say, yakında kavuşuyorsun eşine
İlk zamanlar zor geçiyor canım haklısın, yapacak bir şey yok....Allah sabır versin... Zamanla ara sıra yoklasa da hasret, alışıyor insan merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?