Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:92: 01.03.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...83 boylesine...

… 83 omerabia…

...86 hera91...

…86 goqce…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...104 AskErimm1411...

…107 SeNLeYM…

... 118 kelebek.hill ...

… 150 H_İ_S …

…161 iboebru….

…172 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...172 esraa42...

....173 nesliiiiiiiiii...

…174 Brrk…

...174 OZGEGURUR...

...175 dilara1331

...176 kelebekd ...

…176 Kayra95...

…176 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....266 chidoshimedo....

...266 GRGR...

...266 mayamaya11

...266 tugbaoguzhan

...266 BerlD...

...266 svsaskim...

...266 kmleomer...

... 275 ED2006...

...299 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...355 xxIpekxx...

... 355 destinyeda...

...356 depresiffpolyanna...

...357 nesilll...

...359 tugcehayati...

...359 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...429 pekmez_akilli...

...429 ilithya...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Son düzenleme:

01/03/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…harme = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 16 BURSA' ya selam yola devam :123:
:123:…aalis = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:…duygum = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:…holofira = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
:123:...duygum = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

he olsun az kaldı 8 gün nedir ki..sagol cnm.

Nilüşümm sagolasın canım kız ben depükü hakettim mi kine neyse depüklemek isteyen depüklesin madem evet kuzum iyi edecem inş kocişimi,düşmeye başlamış biraz daha ki dahada düşecek inş kan degeri..evde bayıldıgından beri kara kara düşünüyodum zaten aklım kalacaktı çok fazla...hayırlısı artık canım.darısı hepinizin bşaına inşaALLah hayırlısıyla

veeeeeee tek rakamlar
Şafak : 9
Aydın

Şafak 118

Hadi ama artık yaaa geç mart geç sen zaten pek güvenilir bi ay değilsin geeçç gittt...

İNanamiyooooorummmm 81 duzce diyorum ve duzceye gidip geliyorummm

Bak bak hemen de suçu bizim üstümüze at zatennİçimde var demiyo da
heyecancan yavrum heyecandan

Hatunnn sizinle konuşupta içimde olmamak olurmu olmasa bile içime sokarsınız sizzz

Bak yazarken bile o kadar heyecanlanmışınki heyecancan yazmışınnn

Valla kıskanır mı bilemem ama babasını bi süre yanından ayırmıyacağı kesin.çok özlemiş çünkü
İnşallah canım sağol.Oooo iyi o zaman no prolem

yavrucuk bu yaşta asker beklemeyi de öğrendi ya :26: o küçücük yüreğine kocaman baba hasretini sığdırdı. onun özlemi hepimizinkinden büyüktür

biz konuşup görüşme konusunda da sıkıntı çekmedik ya öyle aman aman zorlanmadım, sadece bu ara komutanın biri sorun çıkarıyor konuşamıyoruz

ama kısa bi süreye kadar ankara'ya gelebilir. gata'da muayenesi vardı, evraklarını askeriyeye teslim etmiş, kaybetmişler sanırım bulamıyorlar yazının tekrar çıkması için de devlet hastanesine gidip mr çektirecek

tabii ki hakettin kuzum yaa her asker yareni hakeder seni depük gecesi yapmadan yollamayız amaaa o yüzden şimdilik depüğünü o geceye erteliyorum

Hadi ya hiç depük felan yaptınız mı yinemi eğlence kaçırdım ben

İnş canım iyi bi sonuç alırsın
Bende bayağıdır uğramıyodum canım siteye görmedik tepük mepük.ama bittiğini biliyorum tatlım.

Hatunnn sizinle konuşupta içimde olmamak olurmu olmasa bile içime sokarsınız sizzz

Bak yazarken bile o kadar heyecanlanmışınki heyecancan yazmışınnn
Hahahha zorla güzellik olmaz tatlıııım
Olcak kuzum o kadar

Kesinlikle çok daha büyük tatlım.Allah'ıma binlerce şükür bitiyor hasretimiz

Ay o komutanlara ayar oluyorum zaten ne diye zorlaştırırlar şu işi
Geçmiş olsun canım .Sizde görüşme fırsatı yakalamış olursunuz ne güzel.Gerçi görüşünce tekrar ayrılmak daha zor oluyor ama

yesim yanlış hatırlamıyorsam sen listenin başlarındaydın geçende doğan güneş yazıyodu sende. sonradan izin mi kulladınız da şimdi 7 kaldı canım

Hayırlısı olsun Razişim, gözün aydın... Artık düzeninizi kurar rahat bir ohh çekersiniz.... Eşinin durumunun daha iyi olmasına sevindim... Darısı bizim başımıza

Hoşbuldum canım.Maalesef bitmedi 8 günümüz var. 91/4 'lerin fosiliyim herhalde
Sağol tatlım senin de gözün aydın.Ve geçmiş olsun.

Panoya göre çoktan şafak bitmişti sizin o yüzden görünce şaşırdım yeşim, neyse az kalmış zaten, bitti say, yakında kavuşuyorsun eşine

Daha 26. Gundeyim kizlarr gecmiyo gunler

İlk zamanlar zor geçiyor canım haklısın, yapacak bir şey yok.... Allah sabır versin... Zamanla ara sıra yoklasa da hasret, alışıyor insan merak etme

İlk zamanlar zor geçiyor canım haklısın, yapacak bir şey yok.... Allah sabır versin... Zamanla ara sıra yoklasa da hasret, alışıyor insan merak etme [/QUOTE]

Amin sagol canim insallah mecbur gecicek yapcak bisey yok hasret zormus.. senin basindanda gecti mi ?

Amin sagol canim insallah mecbur gecicek yapcak bisey yok hasret zormus.. senin basindanda gecti mi ?

10 aydır cebelleşiyorum evet askerlik belasıyla... Daha beş aya yakın var eşimin dönmesine... Senin de uzun dönem sanırım :44:

yesim yanlış hatırlamıyorsam sen listenin başlarındaydın geçende doğan güneş yazıyodu sende. sonradan izin mi kulladınız da şimdi 7 kaldı canım
Canım 10 gün cezamız vardı bizim o yüzden uzamıştı maalesef askerliğimiz

Panoya göre çoktan şafak bitmişti sizin o yüzden görünce şaşırdım yeşim, neyse az kalmış zaten, bitti say, yakında kavuşuyorsun eşine

Yukarda da söylediğim gibi Hesna uzatmalardayız.

Bitti Allah'a şükür.Darısı tüm asker bekleyenlerin başına

Canım sagolasın,inş dediğin gibi bina evvel düzeni kurarız.herseyin hayırlısı.şimdi en kısa zamanda annemin endokrin doktoruna da gidicez o da baksın bi.amin kuzum darısı sana ve herkese

Nilüş sagol canım ya o zaman müsait bi zamanda depükleyiverin madem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…