Kesinlikle çok daha büyük tatlım.Allah'ıma binlerce şükür bitiyor hasretimiz
Ay o komutanlara ayar oluyorum zaten ne diye zorlaştırırlar şu işi
Geçmiş olsun canım .Sizde görüşme fırsatı yakalamış olursunuz ne güzel.Gerçi görüşünce tekrar ayrılmak daha zor oluyor ama
Nilüş sagol canım ya o zaman müsait bi zamanda depükleyiverin madem:)
Bende bayağıdır uğramıyodum canım siteye görmedik tepük mepük.ama bittiğini biliyorum tatlım.
Hahahha zorla güzellik olmaz tatlıııım
Olcak kuzum o kadar
Kesinlikle çok daha büyük tatlım.Allah'ıma binlerce şükür bitiyor hasretimiz
Ay o komutanlara ayar oluyorum zaten ne diye zorlaştırırlar şu işi
Geçmiş olsun canım .Sizde görüşme fırsatı yakalamış olursunuz ne güzel.Gerçi görüşünce tekrar ayrılmak daha zor oluyor ama
10 aydır cebelleşiyorum evet askerlik belasıyla...Daha beş aya yakın var eşimin dönmesine... Senin de uzun dönem sanırım :44:
Sizlerin de okuyup bana fikir vermenizi istiyorum canım dostlarım
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/601444-demistin-kiben-askerdeyim.html#post29121834
Uzun donemmsenin azalmis bir ay bile olmadi bize bnde nisanliyim evli olmak daha zordur yaa
çok şükür canım, inşallah bir daha böyle uzun bi ayrılık yaşamazsınız91/4'lerden telle konuşanlara dair bi liste istemişler, mehmet'in adı da varmış o yüzden biraz tedirginiz
mehmet'le kavga ettik biz yaa... otobüste bi adamın yanına oturdum diye demediğini bırakmadıyorgunum, hastayım, başka boş yer de yoktu ama anlatamadım artık kıskançlık boyutunu aşmış bulunmaktayız. tüm akşamımı da burnumdan getirdi
İnşallah canım ayrılığın a sını bile duymak istemiyoruum
Sorun çıkmaz inşallah rahat rahat konuşursunuz sizde.
Üzülme tatlım barışırsınız.Bu erkeklerin hepsi aynı bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?