Bunaldım bu aralar hiç bir şey keyif vermiyor
bana damehmet'in psikolojisi de çok bozuk, çok bunaldı, nasıl geçecek bu günler
Aynen canım ya eşim de çok bunaldı... Sürekli yaz gelse deyip duryor... Ben de yalnızlıktan bunaldım, yapamıyorum artık, çok yoruldum, dayanamıyorum bu eve, şehire, hayata....
çok üzülüyorum ben bu duruma canım yaaonun mutsuz olduğunu bilmek ve hiçbir şey yapamamak kahrediyor beni bir de annesi rahatsız ona canı çok sıkkın
geçsin gitsin bitsin artık yaa çok uzun bu askerlik, bu kadar hasret çok ağırinsanları annesinden, babasından, kardeşlerinden, eşinden, sevdiğinden bu kadar ayrı bırakmak...
Hele ben bazen ciddi anlamda isyan ediyorum elimden bir şey de gelmiyor... Geçiyor biliyorum ama çok yavaş ilerliyor, zaman geçtikçe hasret de sıkıştırıyor bize bu dönem uzun süre mehtap da yok
Bu arada geçmiş olsun canım umarım ciddi bir şeyi yoktur annesinin.... :26:
kızlar byle yapmayın lütfen, onları ayakta tutacak kişiler biziz .... Toparlayın kendinizi lütfen, şükürler olsun ki şafağımız çok çok azaldı, şafağı bitip kavuşamayanları düşünün ve herşeyden mutlu olmaya çalışın... Yoksa beni de bunalıma bağlıcaksınız sınav arefesinde
kızlar byle yapmayın lütfen, onları ayakta tutacak kişiler biziz .... Toparlayın kendinizi lütfen, şükürler olsun ki şafağımız çok çok azaldı, şafağı bitip kavuşamayanları düşünün ve herşeyden mutlu olmaya çalışın... Yoksa beni de bunalıma bağlıcaksınız sınav arefesinde
Hele ben bazen ciddi anlamda isyan ediyorum elimden bir şey de gelmiyor... Geçiyor biliyorum ama çok yavaş ilerliyor, zaman geçtikçe hasret de sıkıştırıyor bize bu dönem uzun süre mehtap da yok
Bu arada geçmiş olsun canım umarım ciddi bir şeyi yoktur annesinin.... :26:
kızlar ben kaçmak zorundayım hepinize ii geceler sizi öpüorum... Moalleri bozmak yoooooooooooooook, bi gün daha bitti, şafak yine attı
sen bakma bize canım, bozma moralini sakın :26: canımız sıkkın sadece. böyle olunca dakikalar bile geçmek bilmiyormuş yaa
ben bugün çok kötü oldum, uzun zamandır böyle olmamıştım, o da mehmet üzgün olduğu için sanırımbugün benim için çok yavaş geçti, inşallah sabaha kadar toparlarız kendimizi. askerlerimizin de gönlüne ferahlık versin Rabb'im
annesi meme kanserini atlatmış. ömür boyu kullanması gereken bi ilaç varmış. o da rahminde bir yeri kalınlaştırıyormuş. biyopsi olacak ama sonuç ne olacak bilmiyoruz
Öyle mi??? Geçmiş olsun canım yaa Allah acil şifalar versin... Mehmet'e de sabır ve ferahlık versin... Bugün benim için de kötüydü canım ya aslında bütün hafta sonları böyle bunalıma giriyorum.... Yalnızlık iyice sıkıştırıyor böyle zamanlarda
çok sağ ol canımamin, inşallah... ben hafta sonları da çalışıyorum ya pek anlamıyorum. sokakta pazar gezmesine çıkmış eşleri, sevgilileri de görmüyorum tüm gün dersanede oluyorum ama senin için zor oluyordur canım ya, 5 yıl olacak nerdeyse siz evleneli, önceniz de var. bunca zaman süregelen alışkanlıklarınız, eğlenceleriniz, yaşanmışlıklarınız var çok zor...
Evden çıksam da çıkmasam da zor benim için... Pazar kahvaltısı diye bir şey bile kalmadı öyle söyleyeyim... Bugün mesela çalışmam vardı dışarı çıktım, uzunca bir ara vardı avm ye gidip takılayım biraz da eşimle konuşayım dedim çarşıdaydı bugün, yemek yiyeceğim dedim ona telefonda ama oturup bir yere yemedim bile, duysa kızar ama söyleyemedim, tek başıma bir yerlere gitmeyi, yemek yemeyi, dolaşmayı sevmez oldum... Hiç bir şeyin tadı yok; eşim varken bu şehirde, yalnız geçirmek zorunda kaldığım zamanlarım bile daha tatlıydı...
off canım yaaçok zor çok... bugün her şeye ağlayasım var zaten, çok kötü oldum bunu da okuyunca. ne diyeyim bilmiyorum. her gece birlikte uyuduğun, her sabah birlikte uyandığın, birlikte kahvaltı yaptığın, birlikte tv izlediğin, birlikte gezdiğin, birlikte boş boş vakit geçirdiğin, konuştuğun, dertleştiğin, sarıldığın adam yok uzun zamandır. bana düşünmesi bile ızdırap veriyor ki sen yaşıyorsun. bunların hayalini kurmak bile çok hoş, tadını aldıktan sonra kim bilir nasıldır, yokluğuna nasıl dayanılır sabah ayrılsan bile akşam kavuşuyordun. ben de yangına körükle gittiğimin farkındayım; ama çok duygusalım bugün, sabah olsun da bitsin şu gün artık. aşkımın morali de sesi de düzelmiş olsun
Öyle işte zor zamanlar bunlar... Geçecek diye teselli ediyoruz kendimizi, geçiyor da ama ne izler bırakıyor, nasıl sancılı geçiyor onu yaşayan bilir...
Ben de ağlama modundayım bugünZaten Ezgi vardı eski asker yarenlerinden hatırlıyorsan onun yazdıklarını da okuyunca o kadar kötü oldum ki, askerlik sonrası nişanlanmışlardı, düğüne altı ay kala nişanı bozmuş ama canım benim yaa içi kan ağlıyordu beni de ağlattı... İşte bazı şeyler geçiyor ama o kadar acı ve zarar veriyor ki... Allahım sakınsın
gerçekten miii inanmıyorum yaa çok üzüldümben girmedim bugün oraya hiç, ahh canım yaa. durumu bilmiyorum düzelecek gibi mi ama inşallah en kısa zamanda barışırlar. sevenler ayrılmasın ya dayanamıyorum
Hakkında hayırlısı olur inşallah temennim o yönde Ezgi için, elbette sevenler ayrılmasın, ben de çok üzülüyorum, şartlar bazen o kadar zorluyor ki elinden bir şey gelmiyor insanın... Bizi de çok zorlamıştı zamanında ve hayatımızda hep olumsuz şeyler de çıkar maalesef o kadar ki şanssız biriyimdir, yılmadık hiç ama bazen korkmuyor da değilim ya katlanamayacağım koşullar el verirse diye... Ama askerlik sonrası iyi şeyler olacağına dair umutlarımı koruyorum... Allahım sevenlere yardım etsin inşallah...
amin canım gerçekten çok zor bir süreç iki taraf için de... benim de senden farkım yok, benim başıma neler gelecek bakalım. tabii o güne kadar ayrılmazsak :26: her şey o kadar tuhaf gelişiyor ki, hiçbir şeyin garantisi yok. inşallah bundan sonrası çok çok çok iyi olur canım sizin için debiz hakediyoruz ya mutlu olmayı, kime ne zararımız var ki :26: canım başım çatlıyor, gözlerim yanıyor, bakamıyorum ekrana artık. seni çok öpüyorum, hayırlı geceler, yarın güzel bir gün olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?