Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:92: 04.03.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...83 hera91...

…83 goqce…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...101 AskErimm1411...

…104 SeNLeYM…

... 115 kelebek.hill ...

… 147 H_İ_S …

…158 iboebru….

…169 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...169 esraa42...

....170 nesliiiiiiiiii...

…171 Brrk…

...171 OZGEGURUR...

...172 dilara1331

...173 kelebekd ...

…173 Kayra95...

…173 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....263 chidoshimedo....

...263 GRGR...

...263 mayamaya11

...263 tugbaoguzhan

...263 BerlD...

...263 svsaskim...

...263 kmleomer...

... 272 ED2006...

...296 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...352 xxIpekxx...

... 352 destinyeda...

...353 depresiffpolyanna...

...354 nesilll...

...356 tugcehayati...

...356 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...426 pekmez_akilli...

...426 ilithya...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

04/03/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…harme = 06 ANKARA' ya selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 13 BİTLİS' ya selam yola devam :123:
:123:…aalis = 43 KÜTAHYA' ya selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:…duygum = 63 ŞANLIURFA' ya selam yola devam :123:
:123:…holofira = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Amin canım mutlu günler sizi bekliyordur inşallah... Sana da iyi geceler ben de şafak attırıp yatacağım iyi uykular, umutlu bir gün bizi beklesin....

hemen çıkamadım canım. ezgi'nin konusunu okudum, daha çok ağladım inşallah dilediğimiz gibi olur canım...

hemen çıkamadım canım. ezgi'nin konusunu okudum, daha çok ağladım inşallah dilediğimiz gibi olur canım...

Öyle canım ben de, ben de çok üzüldüm... Hakkımızda hayırlısını versin Allahım, bol bol dua etmekten başka eden gelir bir şey yok

Selam kızlar iyî geceler kaç gündür telden ggiriyorum ,şimdîlik böyle idare edicem
Nilüş cnm Mehmet'in annesine çok geçmiş olsun yaa umarım tahlilde önemli bişey çıkmaz cnm.mehmet nasıl peki durumu?

Ya Hesnam ezgi ayrılmış demek bende üzüldüm şimdi ya sorunları olduğunu da bilmiyordum(hayırlısı herseyin
Sen de iyidegilsin kuzum doğal olarak,kocişlerin yoklugununsancısı anlatılmaz bişey zaten..önceki gün Koray'ın 5-6aylık yokluğunda yazdıklarımı aldım okudum neler yazmışım.Allahım onları basımızdan eksik etmesin saglık versin hep.inş biran evvel geçer günler de yine kaldığınız yerden dahada güzel devam edersiniz az kaldı kuzum Allahım geri kalan 147 günde bol sabır versin ferahlık versin.

kızlarrr ben yanlış hesaplamışım teskere tarihini :S nerden düzeltyoduk onuu :)
fazladan 1 gün sayıyomuşumm bennn :)

Öyle canım zorlanıyorum bu aralar... 10 ayı geçti artık çok sıktı beni bu durum... İnsanlar adam yaralıyor beş ayda çıkıyor, bu ne böyle diyorum, hapisten beter....

Sizi de Allah ayırmasın bir daha, huzurlu günler sizi bekliyordur umarım

kızlarrr ben yanlış hesaplamışım teskere tarihini :S nerden düzeltyoduk onuu :)
fazladan 1 gün sayıyomuşumm bennn :)

Canım kontrol paneline gir, profil düzenlemeye tıkla, aşağıdaki bilgilerden düzenleme yapabilirsin

Bana olan destekleriniz için de çok teşekkür ederimm özlemişim sizleri bu başlık daha güzel, bundan sonra mutlu haberler paylaşsak hep keşkee Allah herkese sabır versin ve sorunsuzca kavuşma nasip etsin inşallahh

Ah ahh sabırlar tükeniyor artık evet ama Rabbim daha çok sabır versin hayırlısıyla kavuşuruz inşallah hesna ablacım

Teşekkür ederim canım inşallah kavuşuruz...

Sen nasılsın bu arada moralin nasıl iyi gördüm

Teşekkür ederim canım inşallah kavuşuruz...

Sen nasılsın bu arada moralin nasıl iyi gördüm

Sağoll hesnacım ben de iyiym şükür, yavaş yavaş halletmeye çalışıyorz problemlerimizi işte napalım, bi de belki zaferin annesiyle nisanda mardine gitcez ziyarete bi heves oldu içimde ferahladım biraz

tekrar hoş geldin canım. sorunlarınızı düzeltmeye başlamışsınız, çok sevindim. inşallah çok daha iyi olur...

çok sağ ol canım, inşallah çıkmaz ama bakalım mehmet çok kötü canım, annesine çok düşkün zaten biliyorsunuz. bir süre konuşmayalım, canım sıkkın seni de üzüyorum, kırıyorum dedi. ben seni arayana kadar arama dedi. bir de ben seni aşırı derecede kıskanmaya başladım bu bana zarar veriyor falan dedi. ara vermek istiyor yani askerlik de sıkmaya başladı onu anlıyorum

ezgi'ye hepimiz çok üzüldük canım yaa, inanması güç

mehmet aradı bi saat önce. barıştık; ama ben hala çok üzgün ve kırgınım. bu kez elimden geldiğince uzak durcam ondan. şafak da saymıyorum, defterime de yazmıcam hiçbir şey.

canım benim çok iyi anlıyorum...bak 10 ay geçti zor da olsa yüze yüze kuyrugu kaldı kuzum sagolasın ins canım hayırlısı hepimiz için.rabbim kimseleri bi daha ayırmasın sizinde bitsin gitsin önünüe bakın hayallerinizi gerçekletirin Allahın iziniyle yaza berabersini kızzz üzme kendin cnmmm
rica ederim canım bi nebze mutlu olduysan ben de çok sevindim aranız da iyiye gidiyor hadi bakalımbazen depremlerden sonra daha saglam yapılar da insaa ediliyor biliyosun
canım barımısınız sevindim ama dedigin gibi bi sürew geri çek kendini bakalım.üzgün olmasını seni kıskanmasını herseyi anlıyorum canım ama ara vermeye gerek yokki böyle seylerde.demekki çok asırı bunladı napacagını sasırdı

günaydın kızlaaaaarrr...tickerimde eller kavuştu mu neee
Şafak : 5
Amasya

Şafak İnşallah 172 ... Mehtap mehtap dedık kaldı 4 gün o da bitiyo arkasından yine gözü yaşlı ben kaldıgımla kalıyorum Allahım lütfen yardım ett cabucak gitsin ve gelsin ve kavuşalım İnşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…