Amin canım mutlu günler sizi bekliyordur inşallah... Sana da iyi geceler ben de şafak attırıp yatacağım iyi uykular, umutlu bir gün bizi beklesin....
hemen çıkamadım canım. ezgi'nin konusunu okudum, daha çok ağladıminşallah dilediğimiz gibi olur canım...
Selam kızlar iyî geceler kaç gündür telden ggiriyorum ,şimdîlik böyle idare edicem
Nilüş cnm Mehmet'in annesine çok geçmiş olsun yaa umarım tahlilde önemli bişey çıkmaz cnm.mehmet nasıl peki durumu?
Ya Hesnam ezgi ayrılmış demek bende üzüldüm şimdi ya sorunları olduğunu da bilmiyordum(hayırlısı herseyin
Sen de iyidegilsin kuzum doğal olarak,kocişlerin yoklugununsancısı anlatılmaz bişey zaten..önceki gün Koray'ın 5-6aylık yokluğunda yazdıklarımı aldım okudum neler yazmışım.Allahım onları basımızdan eksik etmesin saglık versin hep.inş biran evvel geçer günler de yine kaldığınız yerden dahada güzel devam edersiniz az kaldı kuzum Allahım geri kalan 147 günde bol sabır versin ferahlık versin.
kızlarrr ben yanlış hesaplamışım teskere tarihini :S nerden düzeltyoduk onuu :)
fazladan 1 gün sayıyomuşumm bennn :)
hemen çıkamadım canım. ezgi'nin konusunu okudum, daha çok ağladıminşallah dilediğimiz gibi olur canım...
Selam kızlar iyî geceler kaç gündür telden ggiriyorum ,şimdîlik böyle idare edicem
Nilüş cnm Mehmet'in annesine çok geçmiş olsun yaa umarım tahlilde önemli bişey çıkmaz cnm.mehmet nasıl peki durumu?
Ya Hesnam ezgi ayrılmış demek bende üzüldüm şimdi ya sorunları olduğunu da bilmiyordum(hayırlısı herseyin
Sen de iyidegilsin kuzum doğal olarak,kocişlerin yoklugununsancısı anlatılmaz bişey zaten..önceki gün Koray'ın 5-6aylık yokluğunda yazdıklarımı aldım okudum neler yazmışım.Allahım onları basımızdan eksik etmesin saglık versin hep.inş biran evvel geçer günler de yine kaldığınız yerden dahada güzel devam edersiniz az kaldı kuzum Allahım geri kalan 147 günde bol sabır versin ferahlık versin.
Öyle canım zorlanıyorum bu aralar... 10 ayı geçti artık çok sıktı beni bu durum... İnsanlar adam yaralıyor beş ayda çıkıyor, bu ne böyle diyorum, hapisten beter....
Sizi de Allah ayırmasın bir daha, huzurlu günler sizi bekliyordur umarım
Canım kontrol paneline gir, profil düzenlemeye tıkla, aşağıdaki bilgilerden düzenleme yapabilirsin
Bana olan destekleriniz için de çok teşekkür ederimm özlemişim sizleri bu başlık daha güzel, bundan sonra mutlu haberler paylaşsak hep keşkee Allah herkese sabır versin ve sorunsuzca kavuşma nasip etsin inşallahh
Ah ahh sabırlar tükeniyor artık evet ama Rabbim daha çok sabır versin hayırlısıyla kavuşuruz inşallah hesna ablacım
Teşekkür ederim canım inşallah kavuşuruz...
Sen nasılsın bu arada moralin nasıl iyi gördüm
Bana olan destekleriniz için de çok teşekkür ederimm özlemişim sizleri bu başlık daha güzel, bundan sonra mutlu haberler paylaşsak hep keşkee Allah herkese sabır versin ve sorunsuzca kavuşma nasip etsin inşallahh
Ah ahh sabırlar tükeniyor artık evet ama Rabbim daha çok sabır versin hayırlısıyla kavuşuruz inşallah hesna ablacım
canım benim çok iyi anlıyorum...bak 10 ay geçti zor da olsa yüze yüze kuyrugu kaldı kuzumÖyle canım zorlanıyorum bu aralar... 10 ayı geçti artık çok sıktı beni bu durum... İnsanlar adam yaralıyor beş ayda çıkıyor, bu ne böyle diyorum, hapisten beter....
Sizi de Allah ayırmasın bir daha, huzurlu günler sizi bekliyordur umarım
Canım kontrol paneline gir, profil düzenlemeye tıkla, aşağıdaki bilgilerden düzenleme yapabilirsin
rica ederim canım bi nebze mutlu olduysan ben de çok sevindim
canım barımısınız sevindim ama dedigin gibi bi sürew geri çek kendini bakalım.üzgün olmasını seni kıskanmasını herseyi anlıyorum canım ama ara vermeye gerek yokki böyle seylerde.demekki çok asırı bunladı napacagını sasırdıtekrar hoş geldin canım. sorunlarınızı düzeltmeye başlamışsınız, çok sevindim. inşallah çok daha iyi olur...
çok sağ ol canım, inşallah çıkmaz ama bakalımmehmet çok kötü canım, annesine çok düşkün zaten biliyorsunuz. bir süre konuşmayalım, canım sıkkın seni de üzüyorum, kırıyorum dedi. ben seni arayana kadar arama dedi. bir de ben seni aşırı derecede kıskanmaya başladım bu bana zarar veriyor falan dedi. ara vermek istiyor yani askerlik de sıkmaya başladı onu anlıyorum
ezgi'ye hepimiz çok üzüldük canım yaa, inanması güç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?