mehmet aradı bi saat önce. barıştık; ama ben hala çok üzgün ve kırgınım. bu kez elimden geldiğince uzak durcam ondan. şafak da saymıyorum, defterime de yazmıcam hiçbir şey.
mehmet aradı bi saat önce. barıştık; ama ben hala çok üzgün ve kırgınım. bu kez elimden geldiğince uzak durcam ondan. şafak da saymıyorum, defterime de yazmıcam hiçbir şey.
memleketim, toprağım, bozok yaylam, saat kulem, çamlığım, arabaşım, desti kebabım, güzel ülkemin tam ortası, aşkımı emanet ettiğim şehrimhoş geldiniz yiğidin harman olduğu diyara canım
canım barımısınız sevindim ama dedigin gibi bi sürew geri çek kendini bakalım.üzgün olmasını seni kıskanmasını herseyi anlıyorum canım ama ara vermeye gerek yokki böyle seylerde.demekki çok asırı bunladı napacagını sasırdı
Tatlım benim çok sevindim barışmanıza Allahım bir daha ayırmaz inşallah.
Aranızdaki soğuklukta biran önce geçer inşallah canım benim..
Çok sevindim yaa inşallah bi daha da küsmeyin artıkkk çok yorulup üzülüyo insan yaaa...soğukluğu da halleder memedin inşallah
sağ olun canlarımmmsizin dualarınızla çok daha iyi olacaktır inşallah. canım dünden beri uğraşıyor; ama ben yüz vermiyorum. bu kez de sen beni eskisi gibi sevmiyorsun diye dert yanıyor yaptıklarının, söylediklerinin farkında değil. hele ki yaptığı çocukça şeyi anlatsam... kabul edilebilir gibi değil; ama nasıl tepkisiz kaldım şaşıyorum kendime
Bu şarkı tam bizlikbu hatun da mı şafak sayıyor yaa :26::26::26:
[video=youtube;BgHJMC9hs6o]https://www.youtube.com/watch?v=BgHJMC9hs6o[/video]
sağ olun canlarımmmsizin dualarınızla çok daha iyi olacaktır inşallah. canım dünden beri uğraşıyor; ama ben yüz vermiyorum. bu kez de sen beni eskisi gibi sevmiyorsun diye dert yanıyor yaptıklarının, söylediklerinin farkında değil. hele ki yaptığı çocukça şeyi anlatsam... kabul edilebilir gibi değil; ama nasıl tepkisiz kaldım şaşıyorum kendime
Şafak : 4
Ağrı
sevdiceğimi emanet ettiğim yerdesin suan... Allah kavustursun..
İnşallah canım günden güne düzelir eminm ki çok çocukçadır iyice sapıttı bunlar askerdeyiz diye yaainsan az da bizi düşünür özledik dertliyiz kuduruyoz özlemden burda ama içinden geldiği gibi davran tabi ki zamanla oturur eminm
Dun buraya mehtaba son 1, 5 gun yazmistm ama erkn mehtp yaptik kizlar askim dun aksam surpriz yapti amma cok fena bir surpriz oldu
Nilucm bn bayadir giremiyorm buraya simdi baristiginizi okudm nedn tartistiginizi bilmesdmde barsmaniza sevindm ne yazikki tartismlr cok yogun oluyo askerlikte hele bide hasret sikistiriyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?