Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:92: 05.03.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...82 hera91...

…82 goqce…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...100 AskErimm1411...

…103 SeNLeYM…

... 114 kelebek.hill ...

… 146 H_İ_S …

…157 iboebru….

…168 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...168 esraa42...

....169 nesliiiiiiiiii...

…170 Brrk…

...170 OZGEGURUR...

...171 dilara1331

...172 kelebekd ...

…172 Kayra95...

…172 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....262 chidoshimedo....

...262 GRGR...

...262 mayamaya11

...262 tugbaoguzhan

...262 BerlD...

...262 svsaskim...

...262 kmleomer...

... 271 ED2006...

...293 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...351 xxIpekxx...

... 351 destinyeda...

...352 depresiffpolyanna...

...353 nesilll...

...355 tugcehayati...

...355 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...425 pekmez_akilli...

...425 ilithya...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

05/03/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…harme = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:…aalis = 42 KONYA' ya selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:…duygum = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…holofira = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

mehmet aradı bi saat önce. barıştık; ama ben hala çok üzgün ve kırgınım. bu kez elimden geldiğince uzak durcam ondan. şafak da saymıyorum, defterime de yazmıcam hiçbir şey.

Tatlım benim çok sevindim barışmanıza Allahım bir daha ayırmaz inşallah.
Aranızdaki soğuklukta biran önce geçer inşallah canım benim..

mehmet aradı bi saat önce. barıştık; ama ben hala çok üzgün ve kırgınım. bu kez elimden geldiğince uzak durcam ondan. şafak da saymıyorum, defterime de yazmıcam hiçbir şey.

Çok sevindim yaa inşallah bi daha da küsmeyin artıkkk çok yorulup üzülüyo insan yaaa...soğukluğu da halleder memedin inşallah

memleketim, toprağım, bozok yaylam, saat kulem, çamlığım, arabaşım, desti kebabım, güzel ülkemin tam ortası, aşkımı emanet ettiğim şehrim hoş geldiniz yiğidin harman olduğu diyara canım

3 ay 3 gün önce bunları şafak güzellerimizden tuba (cituhanba) için yazmışım, şafaklarına 66 yozgat demişler.
bugün biz de memleketimizdeyiz.
hem benden mehmet'imi bir süreliğine alan, hem de bana mehmet'imi yakınlaştıran güzel memleketim.
hayatın bana sunduğu tatlı bir tezatlık bu.
ona yakın olmayı ne kadar çok istemişim ki; usta birliği memleketime çıktı.
benim geldiğim topraklara gitti, benim soluduğum havayı soludu, benim içtiğim sudan içti, benim gezdiğim sokaklarda gezdi.
beni, benimle yaşamadan benim yaşadığım şehirde yaşadı...
ilk söylediğinde şaka yapıyor sanmıştım.
aklımızın ucundan bile geçmemişti.
zaten hayalini kursak, orasını istesek, dilesek olmazdı. çünkü ankara olmamıştı.
ankara'ya gelemediği için üzülmüş; ama yozgat'a gittiği için de sevinmiştim.
yarı hanım köylü oldu sayılır bu sayede
memleketimin askerlik bitip gittiğinde hafızalarımızda güzel bir anı bırakmasını diliyorum :109:

Tatlım benim çok sevindim barışmanıza Allahım bir daha ayırmaz inşallah.
Aranızdaki soğuklukta biran önce geçer inşallah canım benim..

Çok sevindim yaa inşallah bi daha da küsmeyin artıkkk çok yorulup üzülüyo insan yaaa...soğukluğu da halleder memedin inşallah

sağ olun canlarımmm sizin dualarınızla çok daha iyi olacaktır inşallah. canım dünden beri uğraşıyor; ama ben yüz vermiyorum. bu kez de sen beni eskisi gibi sevmiyorsun diye dert yanıyor yaptıklarının, söylediklerinin farkında değil. hele ki yaptığı çocukça şeyi anlatsam... kabul edilebilir gibi değil; ama nasıl tepkisiz kaldım şaşıyorum kendime

İnşallah canım günden güne düzelir eminm ki çok çocukçadır iyice sapıttı bunlar askerdeyiz diye yaa insan az da bizi düşünür özledik dertliyiz kuduruyoz özlemden burda ama içinden geldiği gibi davran tabi ki zamanla oturur eminm

bu hatun da mı şafak sayıyor yaa :26::26::26:
[video=youtube;BgHJMC9hs6o]https://www.youtube.com/watch?v=BgHJMC9hs6o[/video]

Son düzenleme:
Dun buraya mehtaba son 1, 5 gun yazmistm ama erkn mehtp yaptik kizlar askim dun aksam surpriz yapti amma cok fena bir surpriz oldu

Nilucm bn bayadir giremiyorm buraya simdi baristiginizi okudm nedn tartistiginizi bilmesdmde barsmaniza sevindm ne yazikki tartismlr cok yogun oluyo askerlikte hele bide hasret sikistiriyorsa

zamanın tutulamayacağını öğretti bana bu askerlik zaman dursa dediğimz zamanlarda asla durmayacağına şahit oldum... ama güzel bir sevinç var içimde zaman geçiyor öyle veya böyle..

öyle canım artık çok üzerinde durmuyorum zaten önceden olsa gelir burda ağlardım ama bu son olayda ben de kendimdeki bunalmışlığı, sıkılmışlığı gördüm. mehmet'ten değil de olanlardan ve askerlikten onlar düşünmezler canım. askerde mantık yoktur saçmalığını bize uyguluyorlar daha iyiyiz canım ama artık son vermem gerek bu soğuk davranışlara, ben de zorlanıyorum uzak kalamıyorum :26:

Dun buraya mehtaba son 1, 5 gun yazmistm ama erkn mehtp yaptik kizlar askim dun aksam surpriz yapti amma cok fena bir surpriz oldu

gözün aydın tatlımmm çok uzun zaman oldu, sonunda kavuştunuz. o hallerinin askerlikten, özlemden olduğunu farkedeceksin

Nilucm bn bayadir giremiyorm buraya simdi baristiginizi okudm nedn tartistiginizi bilmesdmde barsmaniza sevindm ne yazikki tartismlr cok yogun oluyo askerlikte hele bide hasret sikistiriyorsa

o kadar sudan ve benle ilgisi olmayan sebepler ki; hiç bilme zaten canım daha iyiyiz şimdi, sağ ol canım

Şüküürrr şafak ; 429.
20'lere düştük ya bu bile bi mutluluk. Bir gün gelecek bir gün kalacak. Yarın akşaamm izmir yolcusuyum, beklee askerim geliyoruuummm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…