his hergün uğraşıyosun bununla ellerine emeğine sağlık önceliklee
bu listeyi gördükçe her gün daha azaldığını görmek acaip mutlu ediyo benii :)
yalovaa selamlarr olsunn sanaaaaaa
Atarsa 1
süper süpeeerben ne zaman görcem o günleri deeeerrrmişiiim acaip heyecanlıyım da heyecan kafama vurdu
Atarsa 1
91/4'üz bizşafagı 3-4 gun kalanlar kaça kaçsınız canımm
Tatlımmm Maşşallah sanaa yaaa şafak 1 diyorsunnnn
Eee yarın depüklüyoruzz o vakitttt
Atarsa 1
evet çok fena çoook
Ne zaman görcen acabaa:44:3 gün sonra görürsün tatlım o heyecanı evlere sığamıyosun
İnşallah canım darısı hepinizin başınaMerhaba kızlar şöyle bir bakiyim dedim konuya şafak 2 leri 3 leri görünce çok hoşuma gitti darısı bizimde başımıza inşallah :) son günleriniz çabucak geçsin bir an önce kavuşun :))
şafagı 3-4 gun kalanlar kaça kaçsınız canımm
Dun buraya mehtaba son 1, 5 gun yazmistm ama erkn mehtp yaptik kizlar askim dun aksam surpriz yapti amma cok fena bir surpriz oldu
zamanın tutulamayacağını öğretti bana bu askerlik zaman dursa dediğimz zamanlarda asla durmayacağına şahit oldum... ama güzel bir sevinç var içimde zaman geçiyor öyle veya böyle..
öyle canım artık çok üzerinde durmuyorum zaten önceden olsa gelir burda ağlardım ama bu son olayda ben de kendimdeki bunalmışlığı, sıkılmışlığı gördüm. mehmet'ten değil de olanlardan ve askerliktenonlar düşünmezler canım. askerde mantık yoktur saçmalığını bize uyguluyorlar daha iyiyiz canım ama artık son vermem gerek bu soğuk davranışlara, ben de zorlanıyorum uzak kalamıyorum :26:
Şüküürrr şafak ; 429.
20'lere düştük ya bu bile bi mutluluk. Bir gün gelecek bir gün kalacak. Yarın akşaamm izmir yolcusuyum, beklee askerim geliyoruuummm!
süper süpeeerben ne zaman görcem o günleri deeeerrrmişiiim acaip heyecanlıyım da heyecan kafama vurdu
Mehtabimiz super geciyo kizlarr 7 ayin acisini hasretini çıkarıyor uz bolca :)
sabah saat 05.36 telefon zırıl zırıl çalar baktım o nasıl korktum bişey oldu sandm kötü bir rüya görmüş korkmus aramıs üzüldüm ya ne hale geldik
günaydınn kızlarr :)
76
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?