- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Günaydınnn,neşen bol olsunnn,zaman tez geçsinn
Tamam tatlım depükleriz ayıp ettin de ben hala resim koymayı falan bilmiyorumm hahahahahhaEbruşum yaa sağoll
Evet tatlım depükleyin beniii lütfeenn
Ben sakin bi döneme girdim kızlar, beklenti yok, soğukluk var biraz içimde, geçer elbet ama acelem de yok...sakinliğe ihtiyacım varmış, şimdi de o özleyip beklesin yansın biraz, cıvıl cıvıl bi ben şimdilik dinlenmeye çekildisabah kendi demeye başladı yok özlemim kabardı falan filan..ben de foto bak dedim sadece.....çok uzatamam o eğer hep böyle olursa ama şimdilik içimden geleni de zorlamıcam çok
Tamam tatlım depükleriz ayıp ettin de ben hala resim koymayı falan bilmiyorumm hahahahahha
En güzelini yapmışsın tatlım dinlen, düşün birazz..
malesef psikolojiler büyük bi sınav veriyor bu dönemde ama direk seni arıyor işte ne güzel, böyle küçük belki de normalde mutlu olamıcamız şeylerle yetinmeyi öğreniyoruz işte
çok kötü oldum sesi titriyodu hani sivilde olsa çok hoşuma giderdi orda bide beni düşünmesi benım herseyımı bildiği için biraz fazla düşünmesi kafasını bana takmasına üzülüyorum
Aynen öyle canım sakinlik de hakkımızz çok yoruyorlar bizi ebrucumm
Gözun aydin canim allah sagsalim kavustursn darısı basimiza artk :)
Tamam tatlım depükleriz ayıp ettin de ben hala resim koymayı falan bilmiyorumm hahahahahha
En güzelini yapmışsın tatlım dinlen, düşün birazz..
Mehtabimiz super geciyo kizlarr 7 ayin acisini hasretini çıkarıyor uz bolca :)
Bende de aynısı var biliyo musun şu an, ben de soğuğum her şey zor geliyor...ama ben soğuk olunca ona bi şeyler oldu ne tersler yaaa..ayy diyo özlemim kabardı, benimki kabarırken kırmayaydın iyiydi, ben de çok uzatamam ama şu an böyle iyi, beklenti yokken daha mutlu olabiliyo insanaynen öyyle valla bize saçmalasalar ancaa...zaten Mehmeti benzetmiştin Zaferime
sabah saat 05.36 telefon zırıl zırıl çalar baktım o nasıl korktum bişey oldu sandm kötü bir rüya görmüş korkmus aramıs üzüldüm ya ne hale geldik
Ben sakin bi döneme girdim kızlar, beklenti yok, soğukluk var biraz içimde, geçer elbet ama acelem de yok...sakinliğe ihtiyacım varmış, şimdi de o özleyip beklesin yansın biraz, cıvıl cıvıl bi ben şimdilik dinlenmeye çekildisabah kendi demeye başladı yok özlemim kabardı falan filan..ben de foto bak dedim sadece.....çok uzatamam o eğer hep böyle olursa ama şimdilik içimden geleni de zorlamıcam çok
Ohh ne güzell gitmiş askerine kavuşmuşundur şimdii miss
sevdiceğimden haber geldiiiii.. ilişiği kesilmiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşkeşke yarın bıraksalar amma velakin pazartesini bekliciiiz
gözün aydın canımmm sen listeden depüğü yiyincee ben 5. sıraya gelicemmm :))))
Aynen öyle canım ben de çok yoruldum hemde çok...
Bayadır da şafak attırmıyordum Şafağım olmuş 155 polis imdat..!
Bencedee İMDATT..!
sevdiceğimden haber geldiiiii.. ilişiği kesilmiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşkeşke yarın bıraksalar amma velakin pazartesini bekliciiiz
ohh ne güzelaskerdeki halinden eser yoktur eminim
aynen canım sürekli iltifatlar, gelecekle ilgili hayaller, askerlik dönüşü yapılan tatil planları bi duysan :26: çok tuhaf ve dengesizler, bizi de kedilerine benzettiler
hayır olsun inşallah canım, alışana kadar öyle kötü rüyalar görüyorlar, sonra daha iyi olur, sıkma canını
canım benim emin ol ki en iyisini yapıyorsun, ben de aynı senin gibiyim. rahat ol, takma kafana. ama onları soğutmadan da toparlamak gerek. mesafeli bi yakınlık kurmalıyız. önce bu kadar ilgi gösteriyorlar, biz ne zaman yelkenleri suya indirsek tepemize çıkmaya başlıyorlar. dengeyi ayarlayamıyorlar. samimiyetle laubaliliği birbirine karıştırıyorlarşimdilik içinden geleni yap, kendini zorlama, hiçbir şeye mecbur değiliz
Henüüz gitmedim, gece yola çıkıyoruz canımçook heyecanlıyım, çok özlediiimmmm!
Hayırlı yolculuklar o zmann, güleryüzlü mehtaplar dilerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?