- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Sağol canımAllah tez zamanda hepimizi kavuştursun askerlerimizle İNŞALLAH
Sizin pek birşeyin kalmamış ama ya. İnşallah kalan 112 gününüz de çabuk geçer biiz daha başındayız :)
İnşallahh,sağolasın,Öyle ya çok da kalmadı aslında haklısın ama hiç mehtabımız olmucak bizim, 4 aydır görüşmüyoruz, bi bu kadar daha sabır artık napalımm..
Depüklemiş kadar oldun Ebruşum
Bu arada atarsa ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
Aynı şeyleri yaşıyoruz valla nilüfercim, dha bi şeker konuşur oldu şimdi de, çok kendimi bırakmadan dozunda konuşuyorum, farkındalar aslında bizim gibisi yokkhatta ben ne zmandır yeni bi saç düzleştirici istiyodum, az önce internetten onu almış bana, tövbe yaa ne acayipler halbuki bize zamanında güzelce tatlı dil gösterseniz başka bi şey istemeyizzz kii
Bu arada nilüm ve kelebek.hill'im Bakın ne güzel anlamışlar ilgi gösteriyorlar ya benimki gibi olaydılar yaa bunada şükür diyin Allahım en kısa zamanda da eskisi gibi olmanızı nasib eder ve bir daha böyle şeyler yaşamazsınız inşallah..
Bende Şafak doğan Güneş demek istiyorum yaaaaa...
Ya şu mehtab dediğiniz izne geldiği zamanlar mı :44: Canım sabret bak yarılamışsınız ne kalmış ki Allah tez zamanda kavuştursun ya
Bu arada nilüm ve kelebek.hill'im Bakın ne güzel anlamışlar ilgi gösteriyorlar ya benimki gibi olaydılar yaa bunada şükür diyin Allahım en kısa zamanda da eskisi gibi olmanızı nasib eder ve bir daha böyle şeyler yaşamazsınız inşallah..
deli yaa bu çocukböylesi yarıyor demek ki anam, yaşasın kötülük
haklısın canım halimize şükretmemiz gerek :26: sağ olasın güzel temennin içininşallah siz de eski güzel günlerinize tekrar kavuşursunuz
diyeceksin Allah'ın izniyle, sabır... :97:
Nilücüm ve Hilalcim, askerlerinizle aranızın biraz daha iyi olmasına sevindim kızlar...Daha güzel haberlerinizi bekliyorum...
Bu arada benim için dua edin canlar, eşim iyi haberler versin, yine canımızı sıkan bazı gelişmeler oldu asker ocağında
Nilücüm ve Hilalcim, askerlerinizle aranızın biraz daha iyi olmasına sevindim kızlar...Daha güzel haberlerinizi bekliyorum...
Bu arada benim için dua edin canlar, eşim iyi haberler versin, yine canımızı sıkan bazı gelişmeler oldu asker ocağında
sağ ol bebişimmm
n'oldu yine yaa :26: biz bu oğlanlardan çok çektik siz de askeriyeden... bi yerden bi dert çıkıyor ve yakamızı bırakmıyorinşallah büyümeden, uzamadan hallolur canım...
Niye kız naptımmm
Sahi hilalimm Ne oldu askerinle aranız düzeldi mi aradı mı ?
haklısın canım halimize şükretmemiz gerek :26: sağ olasın güzel temennin içininşallah siz de eski güzel günlerinize tekrar kavuşursunuz
Sağoll ebrucum, inşallah bi daha yaşamayız gerçekten kötü ve yorucu oluyor yahuu
Hİçbirimiz yaşamasak da böyle kötü şeyler güzel güzel şafak saysak inaşşallahh valla kuzu kesildi zaten iyiye gidiyo aramız
Senin derdin ne ki canımcım??
Naptın bizi terkediyon yavaştann elifcimm
Kız aramadı ben aradım niye aramıyon diye azarladımo da sen bana neler dedin dedi ben de ona sen bana neler dedin dedim faln, sonra geri aradı bilmem ne baya uzadı olay...şimdi iyi sayılırız, hatasını farketti, ben yumuşadım ama soğuğum biraz, o da bunu farkında ağzından bal damlıyo 2 gündür, hediye almalar falan baya düzeldi öyle yani cankuş düzeliyoz şükür ama yoruluyor insan bi süre böyle sakin gitmeyi planlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?