Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol canım Allah tez zamanda hepimizi kavuştursun askerlerimizle İNŞALLAH
Sizin pek birşeyin kalmamış ama ya. İnşallah kalan 112 gününüz de çabuk geçer biiz daha başındayız :)

İnşallahh,sağolasın,Öyle ya çok da kalmadı aslında haklısın ama hiç mehtabımız olmucak bizim, 4 aydır görüşmüyoruz, bi bu kadar daha sabır artık napalımm..

İnşallahh,sağolasın,Öyle ya çok da kalmadı aslında haklısın ama hiç mehtabımız olmucak bizim, 4 aydır görüşmüyoruz, bi bu kadar daha sabır artık napalımm..

Ya şu mehtab dediğiniz izne geldiği zamanlar mı :44: Canım sabret bak yarılamışsınız ne kalmış ki Allah tez zamanda kavuştursun ya

Bu arada nilüm ve kelebek.hill'im Bakın ne güzel anlamışlar ilgi gösteriyorlar ya benimki gibi olaydılar yaa bunada şükür diyin Allahım en kısa zamanda da eskisi gibi olmanızı nasib eder ve bir daha böyle şeyler yaşamazsınız inşallah..

deli yaa bu çocuk böylesi yarıyor demek ki anam, yaşasın kötülük

haklısın canım halimize şükretmemiz gerek :26: sağ olasın güzel temennin için inşallah siz de eski güzel günlerinize tekrar kavuşursunuz
Bende Şafak doğan Güneş demek istiyorum yaaaaa...

diyeceksin Allah'ın izniyle, sabır... :97:

Nilücüm ve Hilalcim, askerlerinizle aranızın biraz daha iyi olmasına sevindim kızlar... Daha güzel haberlerinizi bekliyorum...

Bu arada benim için dua edin canlar, eşim iyi haberler versin, yine canımızı sıkan bazı gelişmeler oldu asker ocağında

Ya şu mehtab dediğiniz izne geldiği zamanlar mı :44: Canım sabret bak yarılamışsınız ne kalmış ki Allah tez zamanda kavuştursun ya

Mehtap işte sevgilini şafaktan önce ne zman görürsen o zman, sen git ya da o gelsin farketmez, önemli olan güneşi görmek :)

Sağoll ebrucum, inşallah bi daha yaşamayız gerçekten kötü ve yorucu oluyor yahuu
Hİçbirimiz yaşamasak da böyle kötü şeyler güzel güzel şafak saysak inaşşallahh valla kuzu kesildi zaten iyiye gidiyo aramız
Senin derdin ne ki canımcım??

Keisnlikle şükrediyoruz da ama iştee bazen çok bunalıyor insan ya... deli tabi kız tam deli bundan anlıyorlar kesinlikle yaaa..

Çok sağol hesna ablacım, gitgide iyileşiyo maşallahı var benimkinin Mehmet de öyleymiş sanırsam...
Allahım sizin içinizi ferahlatcak haberler almanızı nasip etsin inşallah umarım çok can sıkıcı değildir??

sağ ol bebişimmm

n'oldu yine yaa :26: biz bu oğlanlardan çok çektik siz de askeriyeden... bi yerden bi dert çıkıyor ve yakamızı bırakmıyor inşallah büyümeden, uzamadan hallolur canım...

sağ ol bebişimmm

n'oldu yine yaa :26: biz bu oğlanlardan çok çektik siz de askeriyeden... bi yerden bi dert çıkıyor ve yakamızı bırakmıyor inşallah büyümeden, uzamadan hallolur canım...

Aramadı daha

Niye kız naptımmm

Sahi hilalimm Ne oldu askerinle aranız düzeldi mi aradı mı ?

Naptın bizi terkediyon yavaştann elifcimm

Kız aramadı ben aradım niye aramıyon diye azarladım o da sen bana neler dedin dedi ben de ona sen bana neler dedin dedim faln, sonra geri aradı bilmem ne baya uzadı olay...şimdi iyi sayılırız, hatasını farketti, ben yumuşadım ama soğuğum biraz, o da bunu farkında ağzından bal damlıyo 2 gündür, hediye almalar falan baya düzeldi öyle yani cankuş düzeliyoz şükür ama yoruluyor insan bi süre böyle sakin gitmeyi planlıyorum...

haklısın canım halimize şükretmemiz gerek :26: sağ olasın güzel temennin için inşallah siz de eski güzel günlerinize tekrar kavuşursunuz

Hayırlısı canım benimm..

Ablam noldu yine yaa?

Keşke tatlım aman size maşşallahh da inşallah olmaz bir daha

Bende tam bilmiyorum tatlımda doğru düzgün 1 aydır konuşmuyoruz. öyle geçiyor işte günler bir iki kere o aradı bir iki kerede ben aradım ama aramayı devam ettirmedik öyle işte.

Aşk olsun terkedermiyim hiç daha sizin şafakdoğan güneş dediğinizi göreceğimm buralardayım

İyi yapmışsın aramışsın canımm.. ne güzel hediyelerr güzel sözler düzelin tabi canımm kırmayın birbirinizi bir daha..hem bak şafakta az kalmış allahın izniyle hayırlısıyla gelir herşey güzel olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…