Hayırlısı canım benimm..
Ablam noldu yine yaa?
Keşke tatlım aman size maşşallahh da inşallah olmaz bir daha
Bende tam bilmiyorum tatlımda doğru düzgün 1 aydır konuşmuyoruz. öyle geçiyor işte günler bir iki kere o aradı bir iki kerede ben aradım ama aramayı devam ettirmedik öyle işte.
Aşk olsun terkedermiyim hiç daha sizin şafakdoğan güneş dediğinizi göreceğimm buralardayım
İyi yapmışsın aramışsın canımm.. ne güzel hediyelerr güzel sözler düzelin tabi canımm kırmayın birbirinizi bir daha..hem bak şafakta az kalmış allahın izniyle hayırlısıyla gelir herşey güzel olur inşallah..
Şafak : 2
Adıyaman
İznimide ayarladım gelsin şu pazartesi saat:17.30
Allah ım şükürler olsun..
Hadi yaa..üzüldüm be canım ama içinden geldiği an ara bence ya o da kimbilir ne düşüncelere girer orda şimdi, bekleyen sensin çünkü, fedakar olan sensin en çok şu an ve sana zor geldiğini düşünebilir..tabi konuyu bilmiyorum doğrusunu sen kendin bulursun zatenama üzme kendini tatlış
Eveett kavuşuyourum 4 saat içindeSaoll tatlım benim
Ayy senin şafak doğan güneş demeni yerimm beee Şükürlerr olsunkii kocişinee kavuşuyorsunnnnnn
Sağol bebişim seninde kutlu olsuunnHatunlarrr..!
Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz Kutluu Olsunn..!!
Eveett kavuşuyourum 4 saat içindeDarısı başınıza Ebruşum
Sağol bebişim seninde kutlu olsuunn
Maşşallah maşallahh canım benimmmAmin İnşallah hepimizin başına tatlım benim
Ne işin var kız senin git hazırlığını yapp azıcık kalmışşşş
Bu arada sende sağol bebişim
Allahıım today is the day diyo yaa.Hep bunun hayalini kurmuştuumm
Teşekkür ederim canım. İnşallah bende öyle olmasını ümit ediyorum.Gözünüzaydın rabbim birdaha ayrılık göstermesin eşinizle bir ömür mutlu olun inşallahaskerlik yükünü atlattınız bundan sonrası daha güzel olucak sizin için rabbim bizede nasip etsin enyakın zamanda
Teşekkür ederim canım. İnşallah bende öyle olmasını ümit ediyorum.
Merak etme canım elbet bitiyor işte bigün.Sizde en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?