Bir izmirli olarak aleyküm selaaam35....izmir'e selam olsun..
VE Allah'ıma şükürer olsun. ŞafakOĞAN GÜNEŞŞ
Atarsa da atmazsa da yanımda artık kocişim.Şafak mafak yok artık
Kızlar burda çok güzel insanlar tanıdım.Hepiniz çok değerlisiniz, hayatımızın en zor sınavıydı bu .Bizim ki bitti.İnşallah sizlerde tez zamanda kavuşursunuz.Sevdiklerinize
Aşkım otobüse bindi sabah 9.30'da.Akşam üzeri yanımda Allah'ın izniyle
Saol canım. 4.5 seneden beri ben ilk defa böyle oldum hayatta mesaj atmadan 1 gün bile duramazdım. bilmiyorum şuan içimden gelmiyor yada hep ben ilk adım attığım için bir kerede ondan bekliyorumdur. İçimde de kötü hisler düşünceler var onlarda netleşmeden yakın olamıyorum. Bilmiyorum nolucak habersiz konuşmadan etmeden geçiriyoruz günleri.
Hayırlısı diyorum sadece tatlım. Hayırlısı neyse o olsun..
[video=youtube;o_L24QbRiFI]http://www.youtube.com/watch?v=o_L24QbRiFI[/video]
Aklıma geldin gülüyorum
Çok özledin biliyorum
Bende seni seviyorum
Biraaz sabreet
Yarın birgün geliyorum
Şafak 8
Galiba bitiyor ama ben hala inanamıyorum.. Acaba Son günler Herkes bu psikolojidemi oluyor ?
ayy bence öyle olur y anormal yaşamadım ama bana da öyle olur gibi geliyorrr...
Kızz eliff Zaferim dedi ki çıkınca ilk sana geleyim diyorum b kaç gün kalıp öyle dönerim memlekete tabi bizimkilerle bi konuşayım da dedii..anam nası sevindim yaaaa...biz de nası edelim falan düşünüyoduk çünkü ben Temmuz ortasında falan izin alabilcektim anca, o zamana kadar bekleyebilcez mi diyoduk kii bu dediği beni nası mutlu ettiii
Bebeğimm sen nerde yaşıyosun askerin nerde yaşıyor ? Ben ayrı olduğunuzu bilmiyordum canımm ben sormadım sende söylemedin.. Bende sevindim canımm ne güzel şafak uzamıycak
canım o sogukluk normal şuan için...kızdın üzüldün sonucta.inşaAllah geçecek tatlım kafanı dinle boşver.şimdide o çabalasın azcıkBen sakin bi döneme girdim kızlar, beklenti yok, soğukluk var biraz içimde, geçer elbet ama acelem de yok...sakinliğe ihtiyacım varmış, şimdi de o özleyip beklesin yansın biraz, cıvıl cıvıl bi ben şimdilik dinlenmeye çekildisabah kendi demeye başladı yok özlemim kabardı falan filan..ben de foto bak dedim sadece.....çok uzatamam o eğer hep böyle olursa ama şimdilik içimden geleni de zorlamıcam çok
Hesnamm ne çıkardılar gene adama ya 4.5 ay kalaNilücüm ve Hilalcim, askerlerinizle aranızın biraz daha iyi olmasına sevindim kızlar...Daha güzel haberlerinizi bekliyorum...
Bu arada benim için dua edin canlar, eşim iyi haberler versin, yine canımızı sıkan bazı gelişmeler oldu asker ocağında
Eveett kavuşuyourum 4 saat içindeDarısı başınıza Ebruşum
Sağol bebişim seninde kutlu olsuunn
canım o sogukluk normal şuan için...kızdın üzüldün sonucta.inşaAllah geçecek tatlım kafanı dinle boşver.şimdide o çabalasın azcık
Hesnamm ne çıkardılar gene adama ya 4.5 ay kalainş önemli bişey degildir.iyi haberlerle gel cnm
gözünaydın Yeşimm Allah bir daha ayrılık vermesinn kavustunuz artık
kızlarrrr telefona kaldım gene yawnormalde kendi telefonumdan laptobla baglanıyodum ama netim bitti gene ve kocişinkinden giriyorum...bugün şanslı günüm ama,vodafon 100 mb internet gönerdi kaptım laptobu gene ama baya bi agır nedense,bu yazıyı yazana kadar 2 kere kapandı geri yükledim hepinizi çok öpüyorum
Ara bence :) bazen bizde duygusala bağlayıp çok yükleniyoruz21.5 saattir konuşmuyoruz. ben arayamıyorum, o aramıyor :85: arasam mı bilemiyorum...
İçinden geldiği an bi an bile durma bence, gururmuş ilk adımış düşünme, çünkü üzülen ikiniz de oluyosunuz böyle...bazen ters terse konuşup mesela düzeltsinler güzel bi şey desinler istiyoruz ama onlara ters tepiyor, aslında biz de farklı değiliz d ebazen, aynı şeye onlar bizim kadar tepki vermiyor, çünkü tabi ki bizim kadar duygusal değiller, hayırlısı olsun tatlış ama onun umursamaz olduğunu düşünme sadece belki de kendine sorun bulamadığı için yapıyo, üstüne çok gittiğini düşünüyo falan...çok garip bi psikolojideler bu da bi gerçek..biz de çok tartışıyoruzz..keşke olmasa ama...
Neden arayamıyorsun yavrum canın mı istemiyor?21.5 saattir konuşmuyoruz. ben arayamıyorum, o aramıyor :85: arasam mı bilemiyorum...
Ara bence :) bazen bizde duygusala bağlayıp çok yükleniyoruz
Amin tatlım. Artık üstüne gitmiyorum işte bak. normalde de ben atmasam atmazdı aramazsam aramazdı. Laf söylerdim sıkılırdı. şimdi rahat bıraktım işte arayınca açıyorum, sonra arıyorum mesaj atınca da cevap veriyorum istediği olduğu istediğinde msj atıyor cevabını alıyor kendi bilir.
Dün kuzenimle konuşuyordum öğlen mesaj atmış sonra bi baktım arıyor şaşırdım tabi biriyle konuştuğumu anlayınca kapattı açamadım yane bi baktım msj atmış 3dk geçmiş cevp vermedim diye aramış. bekleyemez tabi ben onun günlerce msj atmasını bekledim ama o 3 dk bile bekleyemez.demişki diplomam sendemi, şaşırmadım yane halimi hatrımı sorcak değil ya bende sana vermiştim dedim oda peki k.bakma rahatsız ettim dedi laf sokmayıda unutmuyor bende sinir oldum estafurullah dedim o kadar. bugünde çarşısı vardı ama hiç msne gir falan demedi 1.5 aydan beri görmüyorum çarşıya çıkıyorr haber vermiyor aramıyor bende bişey demiyorum kendi kendine bıraktım beni herzaman tek bıraktığı gibi.
Nese tatlım uzun oldu kafanı şişirmiyim seninde
Neden arayamıyorsun yavrum canın mı istemiyor?
21.5 saattir konuşmuyoruz. ben arayamıyorum, o aramıyor :85: arasam mı bilemiyorum...
Amin tatlım. Artık üstüne gitmiyorum işte bak. normalde de ben atmasam atmazdı aramazsam aramazdı. Laf söylerdim sıkılırdı. şimdi rahat bıraktım işte arayınca açıyorum, sonra arıyorum mesaj atınca da cevap veriyorum istediği olduğu istediğinde msj atıyor cevabını alıyor kendi bilir.
Dün kuzenimle konuşuyordum öğlen mesaj atmış sonra bi baktım arıyor şaşırdım tabi biriyle konuştuğumu anlayınca kapattı açamadım yane bi baktım msj atmış 3dk geçmiş cevp vermedim diye aramış. bekleyemez tabi ben onun günlerce msj atmasını bekledim ama o 3 dk bile bekleyemez.demişki diplomam sendemi, şaşırmadım yane halimi hatrımı sorcak değil ya bende sana vermiştim dedim oda peki k.bakma rahatsız ettim dedi laf sokmayıda unutmuyor bende sinir oldum estafurullah dedim o kadar. bugünde çarşısı vardı ama hiç msne gir falan demedi 1.5 aydan beri görmüyorum çarşıya çıkıyorr haber vermiyor aramıyor bende bişey demiyorum kendi kendine bıraktım beni herzaman tek bıraktığı gibi.
Nese tatlım uzun oldu kafanı şişirmiyim seninde
Neden arayamıyorsun yavrum canın mı istemiyor?
Ah nilüfercim neden konuşmuyosunuz, soğukluğa devam mı ediyorsun?? Bilmiyorum tatlışım ama bence içinde kalacağına ara yani ben aramayınca da çok kötü oluyorum, arasın diye beklemek de kötü bazen de insan o düşünüp arasın diyo, ama dediğin olay var ya ters gitmek çok ters gidince de ters tepiyor. Ben araman ama kırgın olduğunu neye kırldığını tane tane anlatman tarfıyım anca öyle anlıyorlarYani tavır yapınca, laf sokunca ters gidince olmuyor...sadece sakin soğuk davranınca işe yarayabiliyor..sen bilirsin ama kafana takma kuşum
dün değil de bir önceki gün yakın davranmaya başlamıştım ama yine de mesafeliydim. dün çok az konuştuk toplasan 10 dk değilidir. bugün de hiç konuşmadık. birazdan arıcam bakalım neymiş derditavsiyeni uygulucam canım, sağ olasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?