Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah' ım tum bekleyenlere yardım etsın... Vakitlerimizii şafaklarımızı su gibi gecırsın inşallah yaa

[video=youtube;o_L24QbRiFI]http://www.youtube.com/watch?v=o_L24QbRiFI[/video]

Aklıma geldin gülüyorum
Çok özledin biliyorum
Bende seni seviyorum
Biraaz sabreet

Yarın birgün geliyorum

Son düzenleme:

gözün aydın canımmm sen de çok değerlisin. Rabbim bir daha ayrılık götermesin. hep mutlu çok mutlu olun

"Anladım ki ayrılığa değil; ayrı kalmaya yeniliyor insan..
Özledin mi beni, dedim.
Sustu!
Nefesini en derinden aldı ve
Özlenmez mi, dedi!.."
(Kahraman Tazeoğlu)

Şafak 8
Galiba bitiyor ama ben hala inanamıyorum.. Acaba Son günler Herkes bu psikolojidemi oluyor ?

İçinden geldiği an bi an bile durma bence, gururmuş ilk adımış düşünme, çünkü üzülen ikiniz de oluyosunuz böyle...bazen ters terse konuşup mesela düzeltsinler güzel bi şey desinler istiyoruz ama onlara ters tepiyor, aslında biz de farklı değiliz d ebazen, aynı şeye onlar bizim kadar tepki vermiyor, çünkü tabi ki bizim kadar duygusal değiller, hayırlısı olsun tatlış ama onun umursamaz olduğunu düşünme sadece belki de kendine sorun bulamadığı için yapıyo, üstüne çok gittiğini düşünüyo falan...çok garip bi psikolojideler bu da bi gerçek..biz de çok tartışıyoruzz..keşke olmasa ama...

[video=youtube;o_L24QbRiFI]http://www.youtube.com/watch?v=o_L24QbRiFI[/video]

Aklıma geldin gülüyorum
Çok özledin biliyorum
Bende seni seviyorum
Biraaz sabreet

Yarın birgün geliyorum

hahha yaa yazın arkadaşlarımda kalırken bana bu şarkıyı açıp açıp benle ne dalga geçerlerdi gıcıklar, bi yandan teselli edip bi yandan güldürürlerdi

Şafak 8
Galiba bitiyor ama ben hala inanamıyorum.. Acaba Son günler Herkes bu psikolojidemi oluyor ?

ayy bence öyle olur y anormal yaşamadım ama bana da öyle olur gibi geliyorrr...
Kızz eliff Zaferim dedi ki çıkınca ilk sana geleyim diyorum b kaç gün kalıp öyle dönerim memlekete tabi bizimkilerle bi konuşayım da dedii..anam nası sevindim yaaaa...biz de nası edelim falan düşünüyoduk çünkü ben Temmuz ortasında falan izin alabilcektim anca, o zamana kadar bekleyebilcez mi diyoduk kii bu dediği beni nası mutlu ettiii

Bebeğimm sen nerde yaşıyosun askerin nerde yaşıyor ? Ben ayrı olduğunuzu bilmiyordum canımm ben sormadım sende söylemedin.. Bende sevindim canımm ne güzel şafak uzamıycak

Son düzenleme:
Bebeğimm sen nerde yaşıyosun askerin nerde yaşıyor ? Ben ayrı olduğunuzu bilmiyordum canımm ben sormadım sende söylemedin.. Bende sevindim canımm ne güzel şafak uzamıycak

Ayy sağollll evet uzamıycak ya bi aksilik çıkmazsa tabi, umarım ailesi terslik yapmaz, yapmıyorlar genelde ama bakalımm...vall aben İstanbul'dayımm o Antalya'da kuşum yaaa dönse de ayrıyız hep ayrıydık ama en azından ayda bi görüşüyorduk yanii hele öğrenciyken kolaydı yani bazen de 2 haftada bi görüşürdükkk üstelik ben Ankara o Erzurum'da okuyordu

canım o sogukluk normal şuan için...kızdın üzüldün sonucta.inşaAllah geçecek tatlım kafanı dinle boşver.şimdide o çabalasın azcık
Hesnamm ne çıkardılar gene adama ya 4.5 ay kala inş önemli bişey degildir.iyi haberlerle gel cnm
Eveett kavuşuyourum 4 saat içindeDarısı başınıza Ebruşum

Sağol bebişim seninde kutlu olsuunn

gözünaydın Yeşimm Allah bir daha ayrılık vermesinn kavustunuz artık

kızlarrrr telefona kaldım gene yawnormalde kendi telefonumdan laptobla baglanıyodum ama netim bitti gene ve kocişinkinden giriyorum...bugün şanslı günüm ama,vodafon 100 mb internet gönerdi kaptım laptobu gene ama baya bi agır nedense,bu yazıyı yazana kadar 2 kere kapandı geri yükledimhepinizi çok öpüyorum

Aynen öyleee..şimdi kendi beni mutlu etcek yollar deniyor, yok hediye aldı, yok şimdi deeee dönüşte direk senin yanına gelcem dedi, valla mutlu oldum ne yalan sölim hep böyle olsaaa aminnn

21.5 saattir konuşmuyoruz. ben arayamıyorum, o aramıyor :85: arasam mı bilemiyorum...

Amin tatlım. Artık üstüne gitmiyorum işte bak. normalde de ben atmasam atmazdı aramazsam aramazdı. Laf söylerdim sıkılırdı. şimdi rahat bıraktım işte arayınca açıyorum, sonra arıyorum mesaj atınca da cevap veriyorum istediği olduğu istediğinde msj atıyor cevabını alıyor kendi bilir.
Dün kuzenimle konuşuyordum öğlen mesaj atmış sonra bi baktım arıyor şaşırdım tabi biriyle konuştuğumu anlayınca kapattı açamadım yane bi baktım msj atmış 3dk geçmiş cevp vermedim diye aramış. bekleyemez tabi ben onun günlerce msj atmasını bekledim ama o 3 dk bile bekleyemez.demişki diplomam sendemi, şaşırmadım yane halimi hatrımı sorcak değil ya bende sana vermiştim dedim oda peki k.bakma rahatsız ettim dedi laf sokmayıda unutmuyor bende sinir oldum estafurullah dedim o kadar. bugünde çarşısı vardı ama hiç msne gir falan demedi 1.5 aydan beri görmüyorum çarşıya çıkıyorr haber vermiyor aramıyor bende bişey demiyorum kendi kendine bıraktım beni herzaman tek bıraktığı gibi.
Nese tatlım uzun oldu kafanı şişirmiyim seninde
21.5 saattir konuşmuyoruz. ben arayamıyorum, o aramıyor :85: arasam mı bilemiyorum...
Neden arayamıyorsun yavrum canın mı istemiyor?

Ara bence :) bazen bizde duygusala bağlayıp çok yükleniyoruz

bilmiyorum canım ya... biz duygusallık yapıyoruz ama onlar da şımarıklık yapıyor. çok yoruldum ya ben çok sıkıldım

nasıl kabullendin bunu kuzum ya, hiç mi hesap sormuyorsun? ben tutamıyorum kendimi, direkt sorgulamaya başlıyorum, sen nasıl sabrediyorsun

kontörüm yok, istesem babamdan arayabilirim; ama o aramadığı için ben de aramak istemiyorum. sen beni aramasan ben seni hiç aramam diyordu, gerçekmiş onun araması gerekiyor. acaba hiç aramasam kaç gün aramaz diye de denemek istiyorum. ama dayanamıcam sanırım. sırf bu tavrının hesabını sormak için. özlediğimden falan değil, son günlerde öyle soğudum ki... bugün yüzüğümü bile takmak istemedim, takmadım da...

Son düzenleme:

Ah nilüfercim neden konuşmuyosunuz, soğukluğa devam mı ediyorsun?? Bilmiyorum tatlışım ama bence içinde kalacağına ara yani ben aramayınca da çok kötü oluyorum, arasın diye beklemek de kötü bazen de insan o düşünüp arasın diyo, ama dediğin olay var ya ters gitmek çok ters gidince de ters tepiyor. Ben araman ama kırgın olduğunu neye kırldığını tane tane anlatman tarfıyım anca öyle anlıyorlar Yani tavır yapınca, laf sokunca ters gidince olmuyor...sadece sakin soğuk davranınca işe yarayabiliyor..sen bilirsin ama kafana takma kuşum

Olur mu canım istediğin kadar anlat dinlerim...
Üzüldüm okuyunca hep yaşıyoruz böyle şeyleri malesef neden böyle oldu ki acaba, tartışma kavga çok mu oldu onlardan mı bunaldı?? başka seçenek pek düşünmüyorum çok sıkıya gelemiyorlar, ve bizim ruh halimizi çok tahmin edemeden her hallerini anlamamızı bekliyorlar..belki ne olursa olsun üstüne düşmeni bekledi, yapmayınca da bi bahaneyle aradı işte dayanamayıp...sanmam ki diploması için aramış olsun..bilemiyorum tabi ama tahminlerim kuşum..gönlünü ferah tutmaya çalış Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

dün değil de bir önceki gün yakın davranmaya başlamıştım ama yine de mesafeliydim. dün çok az konuştuk toplasan 10 dk değilidir. bugün de hiç konuşmadık. birazdan arıcam bakalım neymiş derdi tavsiyeni uygulucam canım, sağ olasın...

Zaferime benzettiğimiz için dedim tatlım, ara içinde kalmasın güzelce sakince sor, belki de başka bi sıkıntısı vardır hemen önyargılı olma..bana çok oldu çünkü yaa şunu şundna yaptı dedim,mesela tartışmıştık aradı açmadım,sonra arayım dedim duramadım aradım aradım açmadı duymuyo sessize aldı uyudu,umrunda değil çünkü dedim mesela 10 dk sonra falan aradı, uykusu kaçıp çamaşırhaneye gtmiş çamaşırlarını almaya...
yani ben az kalsın çok kötü bi mesaj atcaktım son anda aradı da yırttım düşün böyle şeyler çok geliyo başıma ondan diyorum, anında parlıyorum hararet yapıyorum halbuki saçma bi şey çıkıyo mesela.....
Yaaa yarın bir gün gelceklerr ve geldiklerinde sevdiğinin yanında olması seni ne mutlu etcek düşünsene, azcık daha şımarıklık yapsınlar napalım yavaş yavaş tane tane anlatabildiğimizi anlatacaz napalım

Son düzenleme:
nilüşüm aranız yinemi bozuldu yav :44: simdik buradan askeriyle problem yaşayan bütün herkese sesleniyorum genel olarak söylüyorum bunları artık ilişkinin seyirine bakarak herkes pay çıkarsın.bir dönem çok sıkıntılı zamanlar yaşıyorduk haketmediğim lafları duyuyordum sürekli ağlıyordum yani onu tanıyamıyordum ,beni istemediğini yapamayacağımızı söylüyordu ama biliyordum istmeeyrek diyordu anlıyordum biliyorum çünkü bir şey olsa hissederdim neyse geçmiyor bana günler ama resmen eriyordum istemeyerek yaptığını kendide söylüyordu ara ara .uzatmıyım en sonunda ALLAH gösterdi bana diyorum, bir şekilde bana yalan söylediğini öğrendim ve bana açıklamak zorunda kaldı.meğer benim ankara'da çok rahat sandığımm sevdiğim zaman zaman doğuya görevlere gidiyor artık nasıl nitelendireceğimi bilemiyorum o pisliklerle mücadele eddiyormuş yeri geliyor cenzelerine eskortluk ediyormuş meğer benim canımın içi nelerle mücadele ediyormuş yani daha neler nelerde hepsini yazamıyorum hepsinide anlatmadı.demem o ki benim gibi söylediklerinize yaaptıklarınızdan utanmayın .sabredin bilmediğiniz bir sürü şey olabilir.anlayışlı olmaya çalışın ,dinleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…