Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla tatlım ben de öyleydim işte ama bende sabır kalmadı 4.5 senenin sonunda asker zamanı taştı gitti.
Biraz merak ediyorum naptığını ama eskisi gibi değil.
İnan böyle taka taka sinir hastası oldum en ufacık şeye parlıyorum çok agrasif oldum. kedi kendime zarar verdim.
Artık üstelememeye akışına bırakmaya karar verdim ve böylede geçip gidiyor.
Senide çok iyi anlıyorum tatlım eğer dayanabilirsin arama dene bir dicem tatlım ama yinede sen bilirsin. Kendini çok üzme çok takma zaten sende hastasın herşeyden önce sağlıığını kendini düşün. kimse ne senden ve ailenden önemli değil inana bana geç oldu ama bunu anladım.. Tabi yinede sen bilirsin canım benim.
Saol tatlım benim
Bizde 4.5 seneden beri hep oluyor canım. benim sabrım kalmadığı için, artık ebru sözünü dinlemediği için, eskisi gibi olmadığı için, o atmasa bile ebru mesaj atmadığı aramadığı için oldu.
Üstüne düşmeme alıştı ama öylede bunaldı artık sorularıma cevap vermiyordu kendi kendime konuşuyor giibi hissediyordum.
Evet mesaj attı bana da bahane gibib geldi ama bilemicem eğer çok konuşmak istiyorsaydı çocuk gibi laf sokmayı yine bırakıp konuşsaydı. o birden küstü konuşmadı devam ettirende oydu bende ona uyuyorum işte herzamanki gibi onun dediğini yapıyorum..
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım benimm

Eskisi kadar özlemiyorum seni
Ve ağlamıyorum olduk olmadık zamanlarda…
Adının geçtiği cümlelerde, gözlerim dolmuyor…
Yokluğunun takvimini tutmuyorum artık.
Biraz yorgunum…
Biraz kırgın…
Biraz da kirletti sensizlik beni!
Nasıl iyi olunur henüz öğrenemedim ama
“İyiyimler” yamaladım dilime.
Tedirginim aslında, seni unutuyor olmak,
Hafızamı milyon kez zorlamama rağmen
Yüzünü hatırlayamamak korkutuyor beni…
Gel diye beklemiyorum artık,
Hatta istemiyorum gelmeni..
Nasıl olduğun konusunda ufacık bir merak yok içimde.
Arasıra geliyorsun aklıma, banane diyorum
Benim derdim yeter bana banane!
Alıştım mı yokluğuna?
Vaz mı geçiyorum, varlığından?
Tedirginim aslında,
Ya başkasını seversem?
İnan o zaman seni hayatım boyunca affetmem…

Özdemir Asaf

Aynen öyleee..şimdi kendi beni mutlu etcek yollar deniyor, yok hediye aldı, yok şimdi deeee dönüşte direk senin yanına gelcem dedi, valla mutlu oldum ne yalan sölim hep böyle olsaaa aminnn
amin amin cnm
21.5 saattir konuşmuyoruz. ben arayamıyorum, o aramıyor :85: arasam mı bilemiyorum...

aaaNİLÜÜÜÜÜ noluyo canım gene yaa ( inş düzelirsiniz kuzum ahh şu Mehmet yok mu

Hesnam ugramışsın ama yazmamışın canım yaa.noldu anlat kuzum merak ettim.

artık telefonumuz var :)) ama benm içimde bir heyecan kıpır kıpır olma durumu falan yok neden yok onu da bilmiyorum sinirlenmedm kızmadım ama bişey var acayip kızıyorum kendime durup dururken neden böyle oldu

İnşallah hayırlısı olur tatlım, cidden aşırı zor bi dönem, yaşadıklarını bi nebze de olsa ben de yaşadım, sinirlerim çok yıprandı zaman zaman onu fırlattım bunu fırlattım kendime zarar vercek boyuta geldim...ama şu dönem atlattık gibi az da olsa ya bakalım bunu demek için erken tabii, çünkü çok yakın bi tarihte gene yaşamıştık hatırlarsan...
ama kendini çok üzmeyip başka aktivitelere kafa vermeye çalışmak en iyisi tabi ne kadar yapabilirsen..
umarım aklı başına gelir de en kısa zamanda arar seni tatlım

Tüylerimi ürperttin resmen kızım yaaa :44:

artık telefonumuz var :)) ama benm içimde bir heyecan kıpır kıpır olma durumu falan yok neden yok onu da bilmiyorum sinirlenmedm kızmadım ama bişey var acayip kızıyorum kendime durup dururken neden böyle oldu

Noluyo kızcaazlarım size bu ara yaa?? neden durgunlaştın acaba böyle, kötü mü davranıyo ki sana tatlım??

İnşallah bir daha tekrarlanmaz ve bir ömür boyu mutlu olursunuz tatlım benim
Çok düşünmemeye çalışıyorm bişeylerle oyalanıyorum ama birden düşünüyorken buluyorum kendimi.
Nese yavaş yavaş daha iyiye gidiyorum tatlım çok şükür.

Çok güzell şiir dimi tam beni anlatıyorr

yemin töreni geldi geçti üstümüzden bi nebze hasret giderdik sınırlı saatlerde şimdi mutluluğumuz çarşı izinleri mehtap 41

Gerçekten çok güzel şiir ama umarım sonu o kadar hüzünlü olmaz,şimdi dibine kadar hüznünü de yaşa çekinme ama bence akıllanacaktır elbet...kolay mı öyle yaaa...Allah akıl fikir versin ibona tatlım benimmm Bana güzel dileklerin için çoookk sağoll ama sen de ömür boyu mutlu ol, hakkında hayırlısı olsun inşallah yavrukuş

Bu arada nilünün rahatsızlığı ne ?? sorcaktım unuttm ya?

yemin töreni geldi geçti üstümüzden bi nebze hasret giderdik sınırlı saatlerde şimdi mutluluğumuz çarşı izinleri mehtap 41

Oh ne güzel olmuşş..mehtaplar gibisi var mııı

Son düzenleme:
İştee mehtap yemek listem

Yaprak Sarma
Patatesli Pizza
Tarcınlı-cevizli

Noluyo kızcaazlarım size bu ara yaa?? neden durgunlaştın acaba böyle, kötü mü davranıyo ki sana tatlım??

yoo kötüde davranmıyo durulduk sadece günler gecmıyo zaman gecmıyo tamam gecıyo ama süre upuzun aileler başka yandan sıkıstırıyor bi yandan bunaldık acıkcası bırbırımıze patlayamadığımız içinde susuyoruz galiba

Şimdiden böyle yaparsan zor geçer be güzelim, pozitif olmayı da öğrenmen lazım bi yerde..herkes çokkk zor zamanlar geçiriyor emin ol, yeri geliyo bağrış çağrış yeri geliyo sus pus..tabi ki arada sakinlik gerek ama soğukluk derecesine varmasın, onun sana ihtiyacı var orda, seni kimsenin hiç bi şeyin yıldıramıycanı göstermen gerek ona

Gün geldi çattı mehtap bitti tekrardan kürkçü dükkanındayım yol arkadaşlarım ...

Yolcu etmek ıcın havaalanına gitmedim evden ugurladım sevgilimi boylesı daha ıyı daha hafıfletıcı olur dıye dusundum ... Butun gun bıseylerle oyalandım evi temızledım kek yaptım kendımce oyalandım zaman gecırdım ... Düşünüyorum da ilk gönderdiğim zaman aklıma geldi bu siteyle sizlerle iilk tanısma an'ım sımdı gerıye bakınca şükrediyorum Allahıma, çok şükür geçmiş diyorum bu son mehtapdı Allah nasip ederse bi daha görüşme vuslat olacak sonrasında ver elinin mutluluk evettt kaldığımız yerden devam atarsa 166 ............

Evet bak ne güzel geçmiişşş gitmişşş günlerrr....ben de hiç mehtapsız vuslat yapıcam ve son gördüğümden bu yana geçen zaman kadar zaman geçmesi gerekiyor ki sevdiğime kavuşayım neden bekleyemeyelim,,,havalar da düzeldi,içim enerji dolu şu ara..Allah sağlık versin onlara bize...sonunda mutluluk varsa bekleriz nolcak
Şafak 109

Kuzuumm İnşallah ailesi sorun çıkartmaz.. İzin ister gibi söylemesin.. ilk baş hilali göreceğim 1-2 gün desin :) ist. antalya uzakmış canımm.. nasıl tanıstınız merak ettim

Valla Maşallah gecen gun nişanlımla konustuk hiç izin kullanmadan nasıl sabredıyolar dıye yapabiliyosa askerın en guzelı ızın kullanmamak her ızın sonrası aynı sendrom yasanıyo tekrardan... Gecıyo kuzum çok şükür gecıcek de İnşallah sonunda AŞK kazanıcak ödülümüzü alıcaz az kaldı

aaaNİLÜÜÜÜÜ noluyo canım gene yaa ( inş düzelirsiniz kuzum ahh şu Mehmet yok mu

çok sağ olun canlarım, değer verip ilgilendiğiniz için bunu sevdiğim adam, sevdiğini sandığım adam bile yapmıyor son zamanlarda. biz ayrıldık sanırım. hala aramız açık. dün gece güzel şeyler söyledim, ağladım, özlediğimi sevdiğimi dile getirdim; ama o artık beni istemediğini, benimle mutlu olamadığını, çok bunaldığını, çok soğuduğunu, devam edemiceni söyledi. bugün çarşıya çıktı. laptopu dersaneye götürmememi çünkü benimle görüşmüceni söyledi. ben de istediğini yaptım belki özler diye; ama beni yanılttı. bugün bi sabah, bi öğlen, bi akşam konuştuk. bundan sonra hayatında kimseyi istemediğini, sadece ailesinin olacağını söyledi. bir de anne ve babasının beni istemediğini söyledi. böylece beni istememesndeki asıl nedeni de öğrenmiş oldum bu yüzden hiç takmıyorum kafama. canım çok yanıyor, kalbim ağrıyor; ama atlatırım. anladım ki onu unutmaktan başka çarem yok

şiir çok güzelmiş canım, tam bizi anlatıyor. artık ben de aşk acısı çekenler kervanına katıldım asker beklemekten daha kolay-mış!!!

Bu arada nilünün rahatsızlığı ne ?? sorcaktım unuttm ya?

önemli bir şey değil canım, hepatit b ilacımı almamıştım zaten, artık kullanmama da gerek kalmadı. sevdiğim adama bulaştırmaktan korkup tedavi görmeye başlamıştım; ama artık o olmadığına göre tedaviye de gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…