Valla tatlım ben de öyleydim işte ama bende sabır kalmadı 4.5 senenin sonunda asker zamanı taştı gitti.bilmiyorum canım ya... biz duygusallık yapıyoruz ama onlar da şımarıklık yapıyor. çok yoruldum ya ben çok sıkıldım
nasıl kabullendin bunu kuzum ya, hiç mi hesap sormuyorsun? ben tutamıyorum kendimi, direkt sorgulamaya başlıyorum, sen nasıl sabrediyorsun
kontörüm yok, istesem babamdan arayabilirim; ama o aramadığı için ben de aramak istemiyorum. sen beni aramasan ben seni hiç aramam diyordu, gerçekmişonun araması gerekiyor. acaba hiç aramasam kaç gün aramaz diye de denemek istiyorum. ama dayanamıcam sanırım. sırf bu tavrının hesabını sormak için. özlediğimden falan değil, son günlerde öyle soğudum ki... bugün yüzüğümü bile takmak istemedim, takmadım da...
Saol tatlım benimOlur mu canım istediğin kadar anlat dinlerim...
Üzüldüm okuyunca hep yaşıyoruz böyle şeyleri malesefneden böyle oldu ki acaba, tartışma kavga çok mu oldu onlardan mı bunaldı?? başka seçenek pek düşünmüyorum çok sıkıya gelemiyorlar, ve bizim ruh halimizi çok tahmin edemeden her hallerini anlamamızı bekliyorlar..belki ne olursa olsun üstüne düşmeni bekledi, yapmayınca da bi bahaneyle aradı işte dayanamayıp...sanmam ki diploması için aramış olsun..bilemiyorum tabi ama tahminlerim kuşum..gönlünü ferah tutmaya çalış Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
amin amin cnm
Aynen öyleee..şimdi kendi beni mutlu etcek yollar deniyor, yok hediye aldı, yok şimdi deeee dönüşte direk senin yanına gelcem dedi, valla mutlu oldum ne yalan sölim hep böyle olsaaa aminnn
21.5 saattir konuşmuyoruz. ben arayamıyorum, o aramıyor :85: arasam mı bilemiyorum...
Valla tatlım ben de öyleydim işte ama bende sabır kalmadı 4.5 senenin sonunda asker zamanı taştı gitti.
Biraz merak ediyorum naptığını ama eskisi gibi değil.
İnan böyle taka taka sinir hastası oldum en ufacık şeye parlıyorum çok agrasif oldum. kedi kendime zarar verdim.
Artık üstelememeye akışına bırakmaya karar verdim ve böylede geçip gidiyor.
Senide çok iyi anlıyorum tatlım eğer dayanabilirsin arama dene bir dicem tatlım ama yinede sen bilirsin. Kendini çok üzme çok takma zaten sende hastasın herşeyden önce sağlıığını kendini düşün. kimse ne senden ve ailenden önemli değil inana bana geç oldu ama bunu anladım.. Tabi yinede sen bilirsin canım benim.
Saol tatlım benim
Bizde 4.5 seneden beri hep oluyor canım. benim sabrım kalmadığı için, artık ebru sözünü dinlemediği için, eskisi gibi olmadığı için, o atmasa bile ebru mesaj atmadığı aramadığı için oldu.
Üstüne düşmeme alıştı ama öylede bunaldı artık sorularıma cevap vermiyordu kendi kendime konuşuyor giibi hissediyordum.
Evet mesaj attı bana da bahane gibib geldi ama bilemicem eğer çok konuşmak istiyorsaydı çocuk gibi laf sokmayı yine bırakıp konuşsaydı. o birden küstü konuşmadı devam ettirende oydu bende ona uyuyorum işte herzamanki gibi onun dediğini yapıyorum..
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım benimm
Eskisi kadar özlemiyorum seni
Ve ağlamıyorum olduk olmadık zamanlarda
Adının geçtiği cümlelerde, gözlerim dolmuyor
Yokluğunun takvimini tutmuyorum artık.
Biraz yorgunum
Biraz kırgın
Biraz da kirletti sensizlik beni!
Nasıl iyi olunur henüz öğrenemedim ama
İyiyimler yamaladım dilime.
Tedirginim aslında, seni unutuyor olmak,
Hafızamı milyon kez zorlamama rağmen
Yüzünü hatırlayamamak korkutuyor beni
Gel diye beklemiyorum artık,
Hatta istemiyorum gelmeni..
Nasıl olduğun konusunda ufacık bir merak yok içimde.
Arasıra geliyorsun aklıma, banane diyorum
Benim derdim yeter bana banane!
Alıştım mı yokluğuna?
Vaz mı geçiyorum, varlığından?
Tedirginim aslında,
Ya başkasını seversem?
İnan o zaman seni hayatım boyunca affetmem
Özdemir Asaf
artık telefonumuz var :)) ama benm içimde bir heyecan kıpır kıpır olma durumu falan yok neden yok onu da bilmiyorum sinirlenmedm kızmadım ama bişey varacayip kızıyorum kendime durup dururken neden böyle oldu
İnşallah bir daha tekrarlanmaz ve bir ömür boyu mutlu olursunuz tatlım benim
İnşallah hayırlısı olur tatlım, cidden aşırı zor bi dönem, yaşadıklarını bi nebze de olsa ben de yaşadım, sinirlerim çok yıprandı zaman zaman onu fırlattım bunu fırlattım kendime zarar vercek boyuta geldim...ama şu dönem atlattık gibi az da olsa ya bakalım bunu demek için erken tabii, çünkü çok yakın bi tarihte gene yaşamıştık hatırlarsan...
ama kendini çok üzmeyip başka aktivitelere kafa vermeye çalışmak en iyisi tabi ne kadar yapabilirsen..
umarım aklı başına gelir de en kısa zamanda arar seni tatlım
Tüylerimi ürperttin resmen kızım yaaa :44:
İnşallah bir daha tekrarlanmaz ve bir ömür boyu mutlu olursunuz tatlım benim
Çok düşünmemeye çalışıyorm bişeylerle oyalanıyorum ama birden düşünüyorken buluyorum kendimi.
Nese yavaş yavaş daha iyiye gidiyorum tatlım çok şükür.
Çok güzell şiir dimi tam beni anlatıyorr
yemin töreni geldi geçti üstümüzden bi nebze hasret giderdik sınırlı saatlerde şimdi mutluluğumuz çarşı izinleri mehtap 41
Noluyo kızcaazlarım size bu ara yaa?? neden durgunlaştın acaba böyle, kötü mü davranıyo ki sana tatlım??
yoo kötüde davranmıyo durulduk sadece günler gecmıyo zaman gecmıyo tamam gecıyo ama süre upuzun aileler başka yandan sıkıstırıyor bi yandan bunaldık acıkcası bırbırımıze patlayamadığımız içinde susuyoruz galiba
Gün geldi çattı mehtap bitti tekrardan kürkçü dükkanındayım yol arkadaşlarım ...
Yolcu etmek ıcın havaalanına gitmedim evden ugurladım sevgilimi boylesı daha ıyı daha hafıfletıcı olur dıye dusundum ... Butun gun bıseylerle oyalandım evi temızledım kek yaptım kendımce oyalandım zaman gecırdım ... Düşünüyorum da ilk gönderdiğim zaman aklıma geldi bu siteyle sizlerle iilk tanısma an'ım sımdı gerıye bakınca şükrediyorum Allahıma, çok şükür geçmiş diyorum bu son mehtapdı Allah nasip ederse bi daha görüşme vuslat olacak sonrasında ver elinin mutluluk evettt kaldığımız yerden devam atarsa 166 ............
Ayy sağollll evet uzamıycak ya bi aksilik çıkmazsa tabi, umarım ailesi terslik yapmaz, yapmıyorlar genelde ama bakalımm...vall aben İstanbul'dayımm o Antalya'da kuşum yaaa dönse de ayrıyız hep ayrıydık ama en azından ayda bi görüşüyorduk yaniihele öğrenciyken kolaydı yani bazen de 2 haftada bi görüşürdükkk üstelik ben Ankara o Erzurum'da okuyordu
Evet bak ne güzel geçmiişşş gitmişşş günlerrr....ben de hiç mehtapsız vuslat yapıcam ve son gördüğümden bu yana geçen zaman kadar zaman geçmesi gerekiyor ki sevdiğime kavuşayımneden bekleyemeyelim,,,havalar da düzeldi,içim enerji dolu şu ara..Allah sağlık versin onlara bize...sonunda mutluluk varsa bekleriz nolcak
Şafak 109
Zaferime benzettiğimiz için dedim tatlım, ara içinde kalmasın güzelce sakince sor, belki de başka bi sıkıntısı vardır hemen önyargılı olma..bana çok oldu çünkü yaa şunu şundna yaptı dedim,mesela tartışmıştık aradı açmadım,sonra arayım dedim duramadım aradım aradım açmadı duymuyo sessize aldı uyudu,umrunda değil çünkü dedim mesela 10 dk sonra falan aradı, uykusu kaçıp çamaşırhaneye gtmiş çamaşırlarını almaya...
yani ben az kalsın çok kötü bi mesaj atcaktım son anda aradı da yırttım düşünböyle şeyler çok geliyo başıma ondan diyorum, anında parlıyorum hararet yapıyorum halbuki saçma bi şey çıkıyo mesela.....
Yaaa yarın bir gün gelceklerr ve geldiklerinde sevdiğinin yanında olması seni ne mutlu etcek düşünsene, azcık daha şımarıklık yapsınlar napalım yavaş yavaş tane tane anlatabildiğimizi anlatacaz napalım
nilüşüm aranız yinemi bozuldu yav :44: simdik buradan askeriyle problem yaşayan bütün herkese sesleniyorum genel olarak söylüyorum bunları artık ilişkinin seyirine bakarak herkes pay çıkarsın.bir dönem çok sıkıntılı zamanlar yaşıyorduk haketmediğim lafları duyuyordum sürekli ağlıyordum yani onu tanıyamıyordum ,beni istemediğini yapamayacağımızı söylüyordu ama biliyordum istmeeyrek diyordu anlıyordum biliyorum çünkü bir şey olsa hissederdim neyse geçmiyor bana günler ama resmen eriyordum istemeyerek yaptığını kendide söylüyordu ara ara .uzatmıyım en sonunda ALLAH gösterdi bana diyorum, bir şekilde bana yalan söylediğini öğrendim ve bana açıklamak zorunda kaldı.meğer benim ankara'da çok rahat sandığımm sevdiğim zaman zaman doğuya görevlere gidiyor artık nasıl nitelendireceğimi bilemiyorum o pisliklerle mücadele eddiyormuş yeri geliyor cenzelerine eskortluk ediyormuş meğer benim canımın içi nelerle mücadele ediyormuş yani daha neler nelerde hepsini yazamıyorum hepsinide anlatmadı.demem o ki benim gibi söylediklerinize yaaptıklarınızdan utanmayın .sabredin bilmediğiniz bir sürü şey olabilir.anlayışlı olmaya çalışın ,dinleyin.
Valla tatlım ben de öyleydim işte ama bende sabır kalmadı 4.5 senenin sonunda asker zamanı taştı gitti.
Biraz merak ediyorum naptığını ama eskisi gibi değil.
İnan böyle taka taka sinir hastası oldum en ufacık şeye parlıyorum çok agrasif oldum. kedi kendime zarar verdim.
Artık üstelememeye akışına bırakmaya karar verdim ve böylede geçip gidiyor.
Senide çok iyi anlıyorum tatlım eğer dayanabilirsin arama dene bir dicem tatlım ama yinede sen bilirsin. Kendini çok üzme çok takma zaten sende hastasın herşeyden önce sağlıığını kendini düşün. kimse ne senden ve ailenden önemli değil inana bana geç oldu ama bunu anladım.. Tabi yinede sen bilirsin canım benim.
aaaNİLÜÜÜÜÜ noluyo canım gene yaa( inş düzelirsiniz kuzum ahh şu Mehmet yok mu
Eskisi kadar özlemiyorum seni
Ve ağlamıyorum olduk olmadık zamanlarda
Adının geçtiği cümlelerde, gözlerim dolmuyor
Yokluğunun takvimini tutmuyorum artık.
Biraz yorgunum
Biraz kırgın
Biraz da kirletti sensizlik beni!
Nasıl iyi olunur henüz öğrenemedim ama
İyiyimler yamaladım dilime.
Tedirginim aslında, seni unutuyor olmak,
Hafızamı milyon kez zorlamama rağmen
Yüzünü hatırlayamamak korkutuyor beni
Gel diye beklemiyorum artık,
Hatta istemiyorum gelmeni..
Nasıl olduğun konusunda ufacık bir merak yok içimde.
Arasıra geliyorsun aklıma, banane diyorum
Benim derdim yeter bana banane!
Alıştım mı yokluğuna?
Vaz mı geçiyorum, varlığından?
Tedirginim aslında,
Ya başkasını seversem?
İnan o zaman seni hayatım boyunca affetmem
Özdemir Asaf
Bu arada nilünün rahatsızlığı ne ?? sorcaktım unuttm ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?