- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
Çok sağol hesna ablacım, gitgide iyileşiyo maşallahı var benimkininMehmet de öyleymiş sanırsam...
Allahım sizin içinizi ferahlatcak haberler almanızı nasip etsin inşallahumarım çok can sıkıcı değildir??
sağ ol bebişimmm
n'oldu yine yaa :26: biz bu oğlanlardan çok çektik siz de askeriyeden... bi yerden bi dert çıkıyor ve yakamızı bırakmıyorinşallah büyümeden, uzamadan hallolur canım...
Ablam noldu yine yaa?
Hesnamm ne çıkardılar gene adama ya 4.5 ay kalainş önemli bişey degildir.iyi haberlerle gel cnm
Hesnam ugramışsın ama yazmamışın canım yaa.noldu anlat kuzum merak ettim.
ve güneş doğar..
özlem biter, sevdiğim gelir, huzurum gelir..
şükürler olsun sana Allah ım..
kızlar sevdiğimin uçağı 5 buçuk gibi izmirde olacak ve ben onu kapının önünde bekliyo olucağım inşallah..
Allah hepinizi tez zamanda sorunsuz sevdiğine kavuştursun..
Şimdiden böyle yaparsan zor geçer be güzelim, pozitif olmayı da öğrenmen lazım bi yerde..herkes çokkk zor zamanlar geçiriyor emin ol, yeri geliyo bağrış çağrış yeri geliyo sus pus..tabi ki arada sakinlik gerek ama soğukluk derecesine varmasın, onun sana ihtiyacı var orda, seni kimsenin hiç bi şeyin yıldıramıycanı göstermen gerek ona
İNşallah canım benimm. Aminn
Gerçekten çok güzel şiir ama umarım sonu o kadar hüzünlü olmaz,şimdi dibine kadar hüznünü de yaşa çekinme ama bence akıllanacaktır elbet...kolay mı öyle yaaa...Allah akıl fikir versin ibona tatlım benimmmBana güzel dileklerin için çoookk sağoll ama sen de ömür boyu mutlu ol, hakkında hayırlısı olsun inşallah yavrukuş
Bu arada nilünün rahatsızlığı ne ?? sorcaktım unuttm ya?
Ayy kıyamam ben sana canım benimm yaa nasıl böyle şeyler söyleyebilir. Lütfen üzme kendini boşver onun ailesi varsa seninde var sende ailen için ayakta kal. Bir daha dönmeyide düşünme bence tatlım seni böyle üzmeye hakkı yokçok sağ olun canlarım, değer verip ilgilendiğiniz içinbunu sevdiğim adam, sevdiğini sandığım adam bile yapmıyor son zamanlarda. biz ayrıldık sanırım. hala aramız açık. dün gece güzel şeyler söyledim, ağladım, özlediğimi sevdiğimi dile getirdim; ama o artık beni istemediğini, benimle mutlu olamadığını, çok bunaldığını, çok soğuduğunu, devam edemiceni söyledi. bugün çarşıya çıktı. laptopu dersaneye götürmememi çünkü benimle görüşmüceni söyledi. ben de istediğini yaptım belki özler diye; ama beni yanılttı. bugün bi sabah, bi öğlen, bi akşam konuştuk. bundan sonra hayatında kimseyi istemediğini, sadece ailesinin olacağını söyledi. bir de anne ve babasının beni istemediğini söyledi. böylece beni istememesndeki asıl nedeni de öğrenmiş oldum bu yüzden hiç takmıyorum kafama. canım çok yanıyor, kalbim ağrıyor; ama atlatırım. anladım ki onu unutmaktan başka çarem yok
Öyle tatlım..şiir çok güzelmiş canım, tam bizi anlatıyor. artık ben de aşk acısı çekenler kervanına katıldımasker beklemekten daha kolay-mış!!!
önemli bir şey değil canım, hepatit bilacımı almamıştım zaten, artık kullanmama da gerek kalmadı. sevdiğim adama bulaştırmaktan korkup tedavi görmeye başlamıştım; ama artık o olmadığına göre tedaviye de gerek yok...
Kıyamam sana ablam çok üzüldüm çok zor bi durum. Hayırlısı neyse o olsun.Kızlar teşekkür ederim merak etmişsiniz... Birkaç gündür moralim bozuk, hatta şafak bile attırmadım, arada bir girip baktım ama bir şeyler yazmak bile gelmedi içimden...
Bu ay denetleme ayı olduğu için eşimin başında sürekli komutanlar var çok konuşamıyoruz, bir de bu hafta içi denetleme varmış, spor denetlemesini geçemeyecek askerleri eve izne göndermeyi planlamışlar, benim eşim de sakatlık yaşadığı için spor raporu vardı ama ona rağmen seni de gönderelim 10 günlüğüne eve demişler, ona moralimiz bozulmuştu, çünkü bu 10 gün geç gelmesi demek, yaz tatili biterken gelmesi demek, bir birimizle kalıp tatil yapamayacağımız demek... Biraz bozdu moralimizi, eşim sonra gitti sevdiği bir komutan varmış onunla konuştu, durumu anlattı, sonuçta evliyiz, maddi sıkıntılarımız var ve başka sebepler, komutan da sorun olmaz hangi birinizi gönderecek izne demiş, sonra öylece kaldı yarın ne olur bilemeyeceğim, pat diye izne de gelebilir bilmiyorum yani...Bir de evde birkaç problem çıktı, onlar canımı sıktı, artık katlanamıyorum bazı şeylere sanırım, her şeyin sorumluluğunu almaktan sıkıldım... Evde ve hayatımda hiç bir düzenim yok, canımı sıkıyor işte bazı durumlar, eşimle paylaşınca da bir şey olmuyor, uzaktan hiç bir desteğini görmüyorum... Zaten konuşamıyoruz da artık
ve güneş doğar..
kızlar sevdiğimin uçağı 5 buçuk gibi izmirde olacak ve ben onu kapının önünde bekliyo olucağım inşallah..
Gözünüz aydın rabbim birdaha ayrılık göstermesin inşallah bizlere nasip etsin enkısa zamanda inşallah
Canımm Hayırlı olsunn Umarım bir daha ayırlmazsınızz..
Herşeyy gönlünüzce olsunnn
Kuzuumm İnşallah ailesi sorun çıkartmaz.. İzin ister gibi söylemesin.. ilk baş hilali göreceğim 1-2 gün desin :) ist. antalya uzakmış canımm.. nasıl tanıstınız merak ettim
Valla Maşallahgecen gun nişanlımla konustuk hiç izin kullanmadan nasıl sabredıyolar dıye yapabiliyosa askerın en guzelı ızın kullanmamak her ızın sonrası aynı sendrom yasanıyo tekrardan... Gecıyo kuzum çok şükür gecıcek de İnşallah sonunda AŞK kazanıcak ödülümüzü alıcaz az kaldı
çok sağ olun canlarım, değer verip ilgilendiğiniz içinbunu sevdiğim adam, sevdiğini sandığım adam bile yapmıyor son zamanlarda. biz ayrıldık sanırım. hala aramız açık. dün gece güzel şeyler söyledim, ağladım, özlediğimi sevdiğimi dile getirdim; ama o artık beni istemediğini, benimle mutlu olamadığını, çok bunaldığını, çok soğuduğunu, devam edemiceni söyledi. bugün çarşıya çıktı. laptopu dersaneye götürmememi çünkü benimle görüşmüceni söyledi. ben de istediğini yaptım belki özler diye; ama beni yanılttı. bugün bi sabah, bi öğlen, bi akşam konuştuk. bundan sonra hayatında kimseyi istemediğini, sadece ailesinin olacağını söyledi. bir de anne ve babasının beni istemediğini söyledi. böylece beni istememesndeki asıl nedeni de öğrenmiş oldum bu yüzden hiç takmıyorum kafama. canım çok yanıyor, kalbim ağrıyor; ama atlatırım. anladım ki onu unutmaktan başka çarem yok
Kızlar teşekkür ederim merak etmişsiniz... Birkaç gündür moralim bozuk, hatta şafak bile attırmadım, arada bir girip baktım ama bir şeyler yazmak bile gelmedi içimden...
Bu ay denetleme ayı olduğu için eşimin başında sürekli komutanlar var çok konuşamıyoruz, bir de bu hafta içi denetleme varmış, spor denetlemesini geçemeyecek askerleri eve izne göndermeyi planlamışlar, benim eşim de sakatlık yaşadığı için spor raporu vardı ama ona rağmen seni de gönderelim 10 günlüğüne eve demişler, ona moralimiz bozulmuştu, çünkü bu 10 gün geç gelmesi demek, yaz tatili biterken gelmesi demek, bir birimizle kalıp tatil yapamayacağımız demek... Biraz bozdu moralimizi, eşim sonra gitti sevdiği bir komutan varmış onunla konuştu, durumu anlattı, sonuçta evliyiz, maddi sıkıntılarımız var ve başka sebepler, komutan da sorun olmaz hangi birinizi gönderecek izne demiş, sonra öylece kaldı yarın ne olur bilemeyeceğim, pat diye izne de gelebilir bilmiyorum yani...Bir de evde birkaç problem çıktı, onlar canımı sıktı, artık katlanamıyorum bazı şeylere sanırım, her şeyin sorumluluğunu almaktan sıkıldım... Evde ve hayatımda hiç bir düzenim yok, canımı sıkıyor işte bazı durumlar, eşimle paylaşınca da bir şey olmuyor, uzaktan hiç bir desteğini görmüyorum... Zaten konuşamıyoruz da artık
ve güneş doğar..
İNşallah canım benimm. Aminn
Nilüü cevaplamış tatlım
Ayy kıyamam ben sana canım benimm yaa nasıl böyle şeyler söyleyebilir. Lütfen üzme kendini boşver onun ailesi varsa seninde var sende ailen için ayakta kal. Bir daha dönmeyide düşünme bence tatlım seni böyle üzmeye hakkı yok
Öyle tatlım..
Saçmalama nilüü çok fena kızarım ne demek onun için tedavi görücektin. Sen kendin, ailen, sevdiklerin için görüceksin. o mu daha kıymetli olan sen mi ailen mi sevdiklerinmi? hangisi yanında? hangisi sen hasta olsan daha çok üzülür? Sakınnnn bir daha böyle birşeyy duymuyimm kimse için değilsede kendin için! Allahım kimseyi sağlığından alı koymasın inan sağlık herşeyden önemlii!
Kıyamam sana ablam çok üzüldüm çok zor bi durum. Hayırlısı neyse o olsun.
Bu kadar üzme kendinii Eşin ve sen sağlıklı olunda herşey yavaş yavaş düzelirr
Canımm Hayırlı olsunn Umarım bir daha ayırlmazsınızz..
Herşeyy gönlünüzce olsunnn
Ben ortaokul ve liseyi Antalya'da okudum tatlım, liseden en yakın arkadaşımın ilkokuldan arkadaşı Zaferama kısmet ayrı şehirlerdeyken beraber olmakmış..Antalya'dayken ikimiz de tanışmamışız bile..ben tatile gidince tanıştık, hep ayrı şehirlerde olduk mecburen ama olsun yeter ki huzur olsun aşk olsun... İzin ister gibi söylemez zaten yapısı değil ama çok sorun çıkarmazlar inşallah hayırlısı, ondan bunu duydum da o bile yetti dayanırım
Yapabilicek gibi görünüyor yani artık kullanmasın bence de...bi an önce gelmiş olurrGeçicek aynen canım sen de bi an önce nişanlına kavuş bi daha ayrılma inşallah
Nilüüüüüü yaaa çok şaşırdım üzüldüm, dondum kaldım, peki madem öyle diyosa kalsın öyle şimdilik sonra nolur bilemem ama ayrılık varsa da hayırlısı budur benim canımkendini asla bırakma ebru gibi ben de çok kızdım ne demek onun için tedavi olucaktım, aileni düşün kendini düşün hiç kimseyi düşünmesen de...sakın kendini bırakayım deme yolarım saçınııı dedikleri ağır gerçekten ama bilemedim ya kimseyi bi anda çizemiyorum belki altında başka sebepler varrr...
Ayyy zor tabi yaa bütün yük senin sırtında şimdi, ama inşallah izne yollamazlar ya arada böyle saçmalayanlar çıkıyo ama sonuç çıkmaz inşallah, sanmıyorum ben gönderceklerini ya çok saçmaaaAma moralini yüksseltmeye çalış sen bizim liderimizsin hesna ablacımm bak havalar da düzeldi, güneşli içine neşe doldur, sıkıntı değill..
Aminnnn,, Allah sizi bi daha ayırmasın hep mutlu olun tatlış yaa, çok sevindimmmal sana depükkk :87: koş kız koşş
Evet açıklamış ya çok canım sıkıldı
Sağol canım beniiiiimbu arada bizde ayrı şehirlerdeyiz ilk benim yanıma geliyo sevdiğim 3 gün sonra filan gidicek eskişehire.sağolsun ailesiyle aramız zaten iyi olduğu için hiç bir sorun olmadı aksine mutlu oluyorlar sağolsunlar
Ben ortaokul ve liseyi Antalya'da okudum tatlım, liseden en yakın arkadaşımın ilkokuldan arkadaşı Zaferama kısmet ayrı şehirlerdeyken beraber olmakmış..Antalya'dayken ikimiz de tanışmamışız bile..ben tatile gidince tanıştık, hep ayrı şehirlerde olduk mecburen ama olsun yeter ki huzur olsun aşk olsun... İzin ister gibi söylemez zaten yapısı değil ama çok sorun çıkarmazlar inşallah hayırlısı, ondan bunu duydum da o bile yetti dayanırım
Kısmet işte canımm.. Öyle canım siz huzurlu mutlu olduktan sonra geriye kalan hiçbişey önemli değil zaten.. Anlayışlı insanlarsa Bence sorun çıkarmazlar hilalim..
Aynen öyle elifcimmm..hayırlısı olsun geçiyo işte günler..
Amanın 6 güncüğü kalmış kızzzcaazımın yahuuharika kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?