Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah benim biriciğim sevgilim asker yarim..seni canlı kanlı görmeyeli 110 gün oldu...göremiyek olduğum da 108 gün var ama içimde hep çoğalan bi umut var yarıyı geçmişiz bak

Şafak 108
Çift hanelere kaldı 8
Plakalara kaldı 27

Birde kızların durumuna üzülüyorum.. tuba askerinin ailesi yüzünden ayrıldı.. şimdide nilüferrr, ailem istemiyor bitti ben bundan sonra ailem ile olacağım diye birşey var mı yaa.. belliydi zaten facebookda neden bizim resmimiz yok diyen insanlardan ne beklersin..

Böyle haberleri gördükçe içim sıkılıyorr ruhumm daralıyorrrr

Son düzenleme:

Yok bebeğim ya aramız gayet iyi o bana güzel sözler yazıyo ben ona hersey iyi güzel.. ama yukarda dediğim gibi ayrılık haberleri beni mafediyor.. elim ayagım titriyor ben yaşamışım gibi..

Ah ahh deme öyle tatlım, haklısın ben de çok etkileniyorum ama bi yandan da sen de şimdi bunları askerine yansıtıp üzülmeyin...sizin durum başka bizim başka nilü başka.....Allah korusun sevenleri ne yazık ki aileleri anlamak mümkün değil kesinlikle

umarım ben de ayrılmam ailem yüzümden

Hem burada hemde yakın cevremde var bekleyip ayrılmıs insanlar hatta nikah olupta düğün iptal edilip boşanan insanlar bile.. Çoook üzülüyorum ve Bende benimde basıma gelmesinden korkuyorum galiba :26:

Canım seninle tanısmadık sanırım ben elif.. hayırdır canım sizin neden :26:

tugce ben elifcim evet ilk konusmamız olcak benim ailem kesinlikle istemiyor sevdiğimi asla olmaz diyorlar hele babam yer gök bir araya gelse olmaz diyor adam dedikodu yapanlar o kadar cok ki ara bozmak için ailem hep onlara inanıyor... halbuki onun annesi babası abisi ablası hepsi ailemden gibi cana yakın cocukluğumdan beri hep en kıymetlilerim çok büyük emek vererek geldik bu günlere ama işte karsılıgını alamazsak korkusu var içimizd her sey çok güzel olsun diye dua etmekten baska care yok baska bişey gelmiyor elimizden...

Memnun oldum tugçe.. o dedikodu yapanlar heryerde var maalesef.. ama baban ne biliyor ne duymuş olabilir ki yer gök bir araya gelse olmaz diyor..
Herşeyin hayırlısı canımm hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah mutlu olursunuz hersey istediğiniz gibi olur..

kızlar sizce bir erkeğin çarşı izninde aldatma olasılığı var mı ya daha ilk çarşılarına çıkan çok afedersiniz abazalar kızlara laf atmaya başlamış oranın halkıda dövmüş falan böyle benimkide tepki gösterdi iyi yapmışlar beter olsunlar diye ben sevgilime güveniyorum ama etrafındaki insanları hiç tanımıyorum falan ne bilimm ortama uymaz biliyorum ama telefon yok bişi yok işte insan genede napıyo merak ediyo daha da yolun başındayız daha tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum...bizim ilşkimizde 4 seneyi geçti hiç böyle bi vaka da olmadı yani allahma şükürler olsun ama böyle bi düşündüm açıkçası yanındaki insanlar nasıldır falan kafama takıldı

akrabayız biz çok uzaktanda olsa akrabayız sevmiyo bilmiyorum 6 yıldır birlikteyiz açıkcası çok fazla da inceledim tüm hareketlerinden bişeyler çıkarmaya calıstım ama... seviyorum ben ailemnde sevmesini istiyorum

Zamanla kabullenirler belki canımm.. üzme tatlı canını..

Zamanla kabullenirler belki canımm.. üzme tatlı canını..

üzmemeye calısıyorum ama sürekli laf sokmalar falan aynı evdeyım sonucta ben ankaradayım evlenınce istanbula gitcem onuda istemiyorlar ama ben sevdiğimle huzurluyum ailemi de seviyorum ama ölürken de onu görmek istiyorum yanımda

umarım ben de ayrılmam ailem yüzümden

Hem burada hemde yakın cevremde var bekleyip ayrılmıs insanlar hatta nikah olupta düğün iptal edilip boşanan insanlar bile.. Çoook üzülüyorum ve Bende benimde basıma gelmesinden korkuyorum galiba :26:

Kızlarrr iç karartmayın saçınızı yolarım haaa kendinize gelin bakimm

Dua en güzel yol tatlımm..Allah bi çıkar yol verir sen gönlünü ferah tut

Son düzenleme:

Aklımdan geçenleri yazmışsınn.. benim askerimde yurt dısında afganistanda şimdi ankaraya gelecek bi kaç gün orada duracak çarşıya falan çıkacak sonra memlekete gelecek.. diyor ki insan yüzüne hasret kaldım çarşıya cıksam diye bekliyor.. dedim askeriyedekiler insan değil mi sanki.. hep aynı insan hep aynı askeriyeymiş.. bende güveniyorum karıya kıza bakacak bir tip değil yolda karşılaşsak yanından gecsem beni görmez seslenirim.. ama insanın aklına takılıyor aylardır sap'ların içinde acaba cıkınca nasıl olur diye..
Hatta şuan aklıma arog'daki arif'in maymun sahnesi geldi aklıma abi yokluktan oldu diyor ya
Şaka bir yana öyle birşey yapmaz ama yaparsada affetmem.. göz çapkınlığını bile affedememm bennnnnnn

bizimkide bakmaz bazen ben gösterirdim ay şu kızın tipine bak diye ama işte dediğin gibi bütün sapların içinde nasıl olur bilmiyorum sakın kudurma oralarda valla gelirim dedimm cuma yemin törenindeydik bi arkadaşı var o da uzun ilişkisi var ama ne bilim yaa telefon yok istediğim zaman ulaşamıyorum içim içimi yiyo o zaman bi de şimdi çarşılar başlıcak işte bu hafta ilk kez çıktılar daha ilk çarşısında millete laf atanlar var ..hoş bu aldatma konusu karakter meselesi bir şey içinde yoksa yapmaz varsa askerede gerek yok yanıbaşımızda da yaparlar ama işte insan genede etrafnda nasıl insanlar var falan hep düşünüyo arkadaş ortamıda önemli

Canım benim askerimin telefonu vardı türkiyedeyken emanetci vardı askeriye karşısında (Para ile telefonunu tutan büfeci) haftasonu çarşıya cıktıgı gibi telefonunu alıyordu ordan. saat 4te veriyordu.. tabi ben 4'e kadar kaç kere arıyordum.. nerdesin napıyosun kimlesin.. Belki sizde askeriyeye yakın bir yere tel. bırakabilirsiniz.. (Bu arada çalınma ihtimaline karşı 50-60 tllik bi tel almıstı).. Hiç için içini yemesin canımm dediğin gibi karakter meselesi yapacak adam her türlü yapar..

haklısın canım ...bazen de insan düşünmeden edemiyo hakkımızda hayırlısı şu askerlik bitsin başka bişey istemiyorum

Şafak ; 424.
Elbet geçecekk 24 gün sonra 400'lere elvedaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…