Benim aklım üniversite ortamında daha çok kalmıştı :) Ama şükür kazasız belasız(!) atlatdıkkızlar sizce bir erkeğin çarşı izninde aldatma olasılığı var mı ya daha ilk çarşılarına çıkan çok afedersiniz abazalar kızlara laf atmaya başlamış oranın halkıda dövmüş falan böyle benimkide tepki gösterdi iyi yapmışlar beter olsunlar diye ben sevgilime güveniyorum ama etrafındaki insanları hiç tanımıyorum falan ne bilimm ortama uymaz biliyorum ama telefon yok bişi yok işte insan genede napıyo merak ediyo daha da yolun başındayız daha tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum...bizim ilşkimizde 4 seneyi geçti hiç böyle bi vaka da olmadı yani allahma şükürler olsun ama böyle bi düşündüm açıkçası yanındaki insanlar nasıldır falan kafama takıldı
Benim aklım üniversite ortamında daha çok kalmıştı :) Ama şükür kazasız belasız(!) atlatdıkÇarşı izinleri hiç sıkıntı olmaz benim için :)
Evlilik meraklısı,evde kalmış ve kapak atamamış birisi olaraktan bi uğrayayım dedim, nasılsınız yarenler :)
merhabaaa hoşgeldiiiiiiiiiiin :))Evlilik meraklısı,evde kalmış ve kapak atamamış birisi olaraktan bi uğrayayım dedim, nasılsınız yarenler :)
üniversite ortamında bizde de bir şey olmadı gelip milleti anlatırdı bide tiksindiğini falan..bende pek sıkıntı yapmıyorum aslında keşke bi telefonumz olsa daha da iyi olurdu ama maalesef yok bitek kafama takılan yanında takıldığı arkadaşları onuda burdan doğru anlayamam zaten gaza gelmesinden korkuyorum bi tek
Evlilik meraklısı,evde kalmış ve kapak atamamış birisi olaraktan bi uğrayayım dedim, nasılsınız yarenler :)
Allah senin iyiliğini vemresinn kızzz akşam akşam güldürdün beniii
Hoşgeldin canım benim hep gel sadece şafak sayanlar gelicek diye birşey yok bizde küsüsüz ama bak ben burdayım halaaa
Bu arada Hayırlı olsun yeni nickin tatlım çok iyi olmuşş
Benn Çoookk özledimm yaaaa hemdee çooookk dayanamıyorum keşke arasa bir sesini duysam 11 gündür sesini duymuyorummm oofff oooff bu 2 gündür niye böyle oldummm benn
Benn Çoookk özledimm yaaaa hemdee çooookk dayanamıyorum keşke arasa bir sesini duysam 11 gündür sesini duymuyorummm oofff oooff bu 2 gündür niye böyle oldummm benn
Ohh ohh Maşşallahh insan hamarat olunca böyle oluyorr yaaakızlaaaaaaaaaaaaar napıosunuz bakiiim.... Ben aşkıma börekler kekler yapıorum, yarın göndericem
Sen arasann kuşummm :44: kıyamam yaa
Imm yaa hala soğuk davranırsa mesaj mı çeksemm yoksaa oofff oofffebruşum son zamanlarda gördüğüm kadarıyla sevgilinle çok tartışıp küsüosunuz... İnş en kısa zamanda bu sıkıntılarınız geçer tatlım... Sana diyeceğim eğer özlediysen onun aramasını bekleme, bu askere en son yapılacak şeylerden biri bence... Ne kadar çok tartışsanız da alttan almasını bilmen gerekiyor kuzum, maalesef hep alttan almasını gerekenler biziz, çünkü onlar askerde
kızlaaaaaaaaaaaaar napıosunuz bakiiim.... Ben aşkıma börekler kekler yapıorum, yarın göndericem
Ohh ohh Maşşallahh insan hamarat olunca böyle oluyorr yaaa
Imm yaa hala soğuk davranırsa mesaj mı çeksemm yoksaa oofff oofff
Sen de çok sıcak davranmak zorunda değilsin be tatlımm ama aramalısın bence çok da mutlu olcakk
Tamam inş. arayabilirim.
Ben çıkıyorum tatlışlarım çok teşekkür ederimm öpüyorumm sizii
tatlim mesaj atma ara bence cevap gelmezse moralin bozulur gec olmadan arada uyumasin
canlarım sizleri de üzdüğüm için çok üzgünümbana kızacaksınız belki; ama ben vazgeçemiyorum mehmet'ten. o da benden... bugün birer adım attık düzelmesi için... umarım bir kez daha pişman etmez beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?