Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:92: 12.03.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...93 AskErimm1411...

…96 SeNLeYM…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

... 107 kelebek.hill ...

...118 busafakbitmez...

… 139 H_İ_S …

…150 iboebru….

…161 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...161 esraa42...

....162 nesliiiiiiiiii...

…163 Brrk…

...163 OZGEGURUR...

...164 dilara1331

...165 kelebekd ...

…165 Kayra95...

…165 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....255 chidoshimedo....

...255 GRGR...

...255 mayamaya11

...255 tugbaoguzhan

...255 BerlD...

...255 svsaskim...

...255 kmleomer...

... 264 ED2006...

...286 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...344 xxIpekxx...

... 344 destinyeda...

...345 depresiffpolyanna...

...346 nesilll...

...348 tugcehayati...

...348 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...418 pekmez_akilli...

...418 ilithya...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

12/03/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…SaviorAngel = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:…aalis = 35 iZMİR' e selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:…duygum = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:…holofira = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 70 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:...goqce = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Ayyy sevindim nilüfercimm..bunu bekliyorduk zaten biz dee vazgeçilir mi öyle hemen yahuu ne emekler vardır o ilişkide kolay mıı, çok sevindim canımm

Bu arada bizden de beklenen haber geldi: kavga ettik.

Bi kere de insan her şeyi bi kenara bırak sen üzülme demez mi ya, sıkıldım bu durumdan, sinirden mideme kramplar girdi gece yaaa..kaçta uyudum bilmiyorum, gözlerim kıpkırmızıydı gece ağlamaktan...öye içerlemişim öyle ağladım ki ben de anlamadım...

Ben de habire kafanızı şişiriyorum ama ailem memlekete gitti şu an arkadaşımla kalıyorum ve İstanbul'da ilk defa yalnız hissettim kendimi bu kadar....acil bi durum mu vardı hayır!!! Öyle olsa ben de giderdim , abimi saymıyorum o beni anlardı..ama o iş seyahatinde..annem de önceden gitmişti memlekete neden : babannem umreden geldi tabi gidilip görülür adettendir ama acelen neydi.... babam bence beni bekleyebilirdi, ben de bu perşembe gidicem zaten Amasya'ya... şimdi diceksiniz yalnızsın tadını çıkar, zaten arkadaşımlayım şu an evde onla kalıyorum hiç sorun yok ama dedim ya öğrencilik hayatı değil artık İstanbul'daki iş hayatı, farklı sıkıntılarım oluyo,İstanbul'a da alışık değilim ben o kadar, 5. senemiz burda ve ben zaten 4 sene ünideydim, yolda gelirken bazen sıkılıp bunalıyorum kalabalıktan ve dün kendimi çok yalnız hissettim...

Zafer'e anlattım biraz...konu başka yerden açıldı ama oturmuş ya içime ben de bahsettim, baban haklı dedi sen de izin alıp gitcektin onla dedi...anlamadı tabi ki yine beni..ben de eşşek gibi çalışıyorum ben burda yazın harcıycağım iznimi şimdi mi kullanayım peki o zman dedim, beraber tatil falan yapmayalım yazın ben de gideyim bu hafta dedim,ben ınu mu dedim yaa falan dedi, bi kere de beni anla deyip bir ağlamaya başladım şu an hala gözlerim doluyor...artık ne tepki vercemi bilemez oldum, biraz moralimi düzeltmeye çalıştı beceremedi. Sonra hadi güzelce uyu falan dedi iyice delirdim ben bu halde uyuyamıcam ama sen hadi git uyu dedim, kapadım telefonu, komple kapattım uyumaya çalıştım...sabah açtım telefonumu...

Kötü hissediyorum ama ben de eskisi kadar kötü değil.....sabah haber vermezsem naptımı çok kızar..ama ne mesaj attım ne bi şey atmıycam da...aramam o arasın falan meselesi de değil bu sefer...kırık içimde bi şeyler..güceniyorum artık, ben kırgın ve ilgiye muhtaçken o tutup bana haklı haksız tartışınca deli oluyorum....ya yeter ki ağlama desin bi kere de çok şey mi istiyorum kızlar ben yaaa bi de sizin gözünüzden görmek istedim..

Uzun oldu kusura bakmayın

ANA ŞAFAK : 139

ÇİFT HANELERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ : 40

PLAKALARA GELME ŞAFAĞIMIZ : 58

:101: MEHTAP : HİÇ BİR FİKRİM YOK :101:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kuzuummm ..Ben de çok sevdim nickimi
Küsmek de sevginin bi parçasıdır...Düzelirsiniz bebişim sıkma canını...

merhabaaa hoşgeldiiiiiiiiiiin :))
Hoşgördüüüüümm

Geliyorum ara sıra bakıyorum moraliniz bozuk ...Kızmayayım diye birşey yazmıyorum...Keşke sizlerin sorunları gibi sorunlarımız olsaydı diyorum...

Güldürdünn beni deli kız iidir şafak sayıyoruz aynı tas aynı hamam.. senden ne haberr ?
Bu arada nickin güzel olmuş canımm
Teşekkür ederim kuzum bende de aynı tas aynı hamam...

hoşgeldin:) iyiyiz sen nasılsın?
Hoşbuldumm , iyiyim işte ...olabildiğimce

Dedim kızçelere bir bakam ...Naparlar nederler... Asker beklerken geçmiyormuş zaman onu anladım..Ayrılığımızın üzerinden su gibi akıp geçince...
Ama diyorum ki ; her ne kadar değmese de beklenen buna ..Beklemek bana çok şey katmış..Uğur değil ama onunla olan ilişkimiz beni çok olgunlaştırmış... İçimi göçertmiş pis mikrop kendimi 70 lik nineler gibi hissediyorum
yavaş yavaş dışarıya alışıyorum ...zira iyice evcilleşmişim

O değil de kızlar nolacak benim halim
Kapak da atamadım ,evlilik meraklısıyım o kadar da oysa...evliliğe bu kadar meraklı bi insan nasıl evlenemez 24üne kadar hayret

Sinirleri mi yıpranmış benim kelebeğimin... Kıyamam... Kuzum sen ağlama üzülme,boşver herşeyi yahu...Kendini de yalnız hissetme bizler varız...Olmaya çalıştığımız ve olabildiğimiz kadar yanındayız...
Az bi zaman kaldı gülüm şunun şurasında ...Geçmiyor sonra birbirinize sarıyorsunuz... Alttan alma seni üzüyorsa bu durum, alttan almıyorsan kafana da takma ...he de geç yivrum... bak bana... kızz azcıkk bi bağa bah hele
ya benim yerimde olaydın ? düşün ki accıkın sıkıntın geçsin

Canımm, inşallah düzelir ve bi daha sorun yaşamazsınız... Dua edeceğim ...

tatlim mesaj atma ara bence cevap gelmezse moralin bozulur gec olmadan arada uyumasin
Aradım aradım dün akşamda açmadı dedim ya sessizde yada uyuyor alayı aradım odasında yoktu dedim uyudu heralde mesaj çektim bi sesini duymak istemiştim diye.. Sonra sabah uyadım noldu bakim bir dedim aradım uyuyormuş dün sabahta işi varmış arayamamış öle biraz konuştuk nerden esti falan dedi bende esti işte dedim sonra konuşuruz diye kapattık bakalım ne zaman aricak
Canım benim seni o kadar çok iyi anlıyorumkii ben de hep böyleydim ki düşün bak hala böyleyim konuşmayınca eskiler aklıma gelince çok sinirleniyorum ama sesini duyduğumda hele de gördüğümde yelkenler suya iniyorr bir dee özlemm hasrett oluncaa oofff ooff

İnşallah bir daha aranız bozulmaz hep mutlu olursunuz bebeğimmm

Tatlım benim kıyamam sana ya senin sinirlerin bozulmuşş iyice benim gibi olmuşunn
Ama bu kadar harab etme kendini ya az kaldı biraz daha dayan bebeğimm
İyi yapmışann hoşgelmişennn
Hiç bir şey için pişman olma tatlım zaten herkes birşeyler katıp gidiyorr boşver

5 gün sonra 4. sırada olucammm

günaydın kızlarr şafaklar atıyo allaha şükür :) mehtap 39 dağıtım izni ... dün öyle kötüydüm ki ağladım hep aramadı akşam ben aradım ankesörlüleri bir allahın kulu açmadı dedim nasıl askeriye ya kimse mi yok burda :)

tam bi an umutszluğa düşmüşken birinin telefonu varmış msj geldi seni çok özledim aşkm diye o an yüzüm kıpkırmızı oldu anlatamam size tansiyonum çıktı kesin sonra bi güzel uyudm

Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin... Baba ocağında değil ki her kafasına estiğinde arasın ya da her aradığında ulaşabilesin... Bunlara alıştır kendini ki boşu boşuna yıpranıp üzülme...

tam alışmştım her şeye cuma günü yemin töreni oldu o gün gördüm ayrılırken gene eskisi gibi oldum dünde keşke arasa diye içim içimi yedi sesini duymak istedim...haklısın insan bazen çok şey bekliyo imkanları olunca zaten hemen telefona koşuyolar.çok sağol senide allah kavuştrsn canım biz daha çok yolun başındayız inşallah herkesin su gibi geçer

canım bizim güneş batalı çok oldu siz kavuşun hayırlısıyla ...

Ah canımmm seni düşünmeden edemiyorum tabi ki inan, ve bayılıyorum hala beni teselli edebilmene, pozitifliğine... birbirimize çok sarıyoruz evet...zaten siz de olmasanızzz
he deyip de geçemiyorum işte ne yapayım, kafalarımız ters düşüyo halbuki ben düşüncelerimiz uyuşsun istiyorum, ya sorun olmadan şimdi ilerde benim ailemle şu olsa kızarım falan demenin ne anlamı var anlamıyorum...
Gelecek kaygısı var bende...askerde bazı kararları almak için erken, iyisi için de kötüsü için de...bazı şeyler zamana bırakılmalı sanırım..

Off sorma ebrucum yaa doldum taşıyorum artık....ah ah dayanmaya çalışıyorum ama gelecek kaygılarım başladı..ya ilerde de beni durup durup başkalrı için falan üzerse...daha ortada sorun olmadan ilerde bu böyle olmaz falan diyo bazen çok sinirleniyorum..sen ilerde ben bi hata yaparsam konuş de mi

Sizi de okudum bu arada kuşum hadi bakalım ne zman arıycak..artislik yapıyodur şimdi bakma :)

Son düzenleme:
Demin aradı uyanınca konuştuk biraz....ama ne biliyim hala aynı meseleler konuşuyo benle..ben de fikrimi söylüyorum diyo hala...
belki de o haklı diyorum ama hala da benim ruh halimi düzeltemediği için kızgınım...bilmiyorum sakinlik en güzeli...poff nereye kadar bilmem beklentileri düşürebilsem biraz..olmuyo ki..

herkes kendinden beklenilen şekilde davransa sorun kalmaz ki zaten kelebeğimmm ... hadii şimdiii silkelen... bırak fikrini söylesin...Sen takılma...gelecek için hangimiz kaygılı değiliz ki.. .Belki de ben de o gelecek kaygılarıma kulak versem uzatmadan bitirirdik... Herşey olacağına varıyor,üzülmemeye bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…