Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çokk sağol tuğbişim silkelenip kendime geliyorum hemmennn..amann kendi düşünsün biraz daaa..az keyfime bakayım

çift hanelere ne güzel 7 kalmış bizimde böyle diceğimiz günler ne zaman gelcek mrak ediyorum şimdi o kdar uzun geliyo ki...sizleri gördükçe seviniyorum az kalmış diye

Geçiyor canım geçiyorrr öyle ya da böyle sancılı ya da mutlu bi şekilde geçiyorr

ben dün çarşı izinlerinde naparlar ne ederler aldatma mevzusuna takmştmda seninde msjını okudum biraz daha içim rahatladı sana da teşekkür ederim
sudan çıkmış balığa döndükleri birkaç saat içinde aldatması ... cıks sanmam.üstelik güven eksikliği sezdim azcık... nerede asker ?

ben dün çarşı izinlerinde naparlar ne ederler aldatma mevzusuna takmştmda seninde msjını okudum biraz daha içim rahatladı sana da teşekkür ederim

Ne demek canım benim ne mutlu bana biraz ferahlatabildiysem seni hepimiz dönem dönem yeni güncel sorunlarla buralardayız ama neyse ki birbirimize sahibiz
begüşüm senin asker nerdeydi ben görmedim o kısmı??

Şafak ; 423. Mehtap ; 38.
23 gün sonra 400'lere vedaaaaa.

sudan çıkmış balığa döndükleri birkaç saat içinde aldatması ... cıks sanmam.üstelik güven eksikliği sezdim azcık... nerede asker ?

güvenim tam ama etrafndaki insanları bilmiyorum ortam ayağına daha ilk günden kızlara laf atanlar olmş orda yerlisi askerlere kızmış falan böyle ...şu an zonguldakta acemi birliği

Ne demek canım benim ne mutlu bana biraz ferahlatabildiysem seni hepimiz dönem dönem yeni güncel sorunlarla buralardayız ama neyse ki birbirimize sahibiz
begüşüm senin asker nerdeydi ben görmedim o kısmı??

benim askerim zonguldakta canım şu an acemi birliğinde ...

güvenim tam ama etrafndaki insanları bilmiyorum ortam ayağına daha ilk günden kızlara laf atanlar olmş orda yerlisi askerlere kızmış falan böyle ...şu an zonguldakta acemi birliği
canım sen etrafındakileri boşver ona güveniyorsan sorun yok... takılma böyle sakın kuruntu yapıp da... Zaten bi halt karıştırırsa da emin ol ortaya bi şekilde çıkar..
inşallah usta birliğinde de iyi bi yere düşer de iletişim sıkıntısı çekmezsiniz canımm

tatlim senin sinirlerin bozulmus regl doneminde felanmisin cunku bende o donemde asiri duygusal olurum cok normal biseyi bile buyuttugum oluyo suan nasilsiniz konustunuz mu daha tatlim

valla yalan yok bi kuruntu yaptımda sizlerle konşnca rahatladım ...inşallah canım ustalar belli olunca söylerim

valla yalan yok bi kuruntu yaptımda sizlerle konşnca rahatladım ...inşallah canım ustalar belli olunca söylerim
güzelim oradayken tutunacak senden başka kimsesi olmayacak eğer öyle bi halt ederse de kendi kaybeder... sıkma canını hadi bakalım hepberaber sayacağız bana alışkanlık oldu burası

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…