111 gün oldu görüşmeyeli
Şafak 107
Çift hanelere kaldı 7
herkes kendinden beklenilen şekilde davransa sorun kalmaz ki zaten kelebeğimmm ... hadii şimdiii silkelen... bırak fikrini söylesin...Sen takılma...gelecek için hangimiz kaygılı değiliz ki.. .Belki de ben de o gelecek kaygılarıma kulak versem uzatmadan bitirirdik... Herşey olacağına varıyor,üzülmemeye bak...
çift hanelere ne güzel 7 kalmış bizimde böyle diceğimiz günler ne zaman gelcek mrak ediyorum şimdi o kdar uzun geliyo ki...sizleri gördükçe seviniyorum az kalmış diye
Geçiyor canım geçiyorrr öyle ya da böyle sancılı ya da mutlu bi şekilde geçiyorr
sudan çıkmış balığa döndükleri birkaç saat içinde aldatması ... cıks sanmam.üstelik güven eksikliği sezdim azcık... nerede asker ?ben dün çarşı izinlerinde naparlar ne ederler aldatma mevzusuna takmştmda seninde msjını okudum biraz daha içim rahatladı sana da teşekkür ederim
ben dün çarşı izinlerinde naparlar ne ederler aldatma mevzusuna takmştmda seninde msjını okudum biraz daha içim rahatladı sana da teşekkür ederim
sudan çıkmış balığa döndükleri birkaç saat içinde aldatması ... cıks sanmam.üstelik güven eksikliği sezdim azcık... nerede asker ?
Ne demek canım benim ne mutlu bana biraz ferahlatabildiysem senihepimiz dönem dönem yeni güncel sorunlarla buralardayız ama neyse ki birbirimize sahibiz
begüşüm senin asker nerdeydi ben görmedim o kısmı??
canım sen etrafındakileri boşver ona güveniyorsan sorun yok... takılma böyle sakın kuruntu yapıp da... Zaten bi halt karıştırırsa da emin ol ortaya bi şekilde çıkar..güvenim tam ama etrafndaki insanları bilmiyorum ortam ayağına daha ilk günden kızlara laf atanlar olmş orda yerlisi askerlere kızmış falan böyle ...şu an zonguldakta acemi birliği
tatlim senin sinirlerin bozulmus regl doneminde felanmisin cunku bende o donemde asiri duygusal olurum cok normal biseyi bile buyuttugum oluyo suan nasilsiniz konustunuz mu daha tatlimBu arada bizden de beklenen haber geldi: kavga ettik.
Bi kere de insan her şeyi bi kenara bırak sen üzülme demez mi ya, sıkıldım bu durumdan, sinirden mideme kramplar girdi gece yaaa..kaçta uyudum bilmiyorum, gözlerim kıpkırmızıydı gece ağlamaktan...öye içerlemişim öyle ağladım ki ben de anlamadım...
Ben de habire kafanızı şişiriyorum ama ailem memlekete gitti şu an arkadaşımla kalıyorum ve İstanbul'da ilk defa yalnız hissettim kendimi bu kadar....acil bi durum mu vardı hayır!!! Öyle olsa ben de giderdim , abimi saymıyorum o beni anlardı..ama o iş seyahatinde..annem de önceden gitmişti memlekete neden : babannem umreden geldi tabi gidilip görülür adettendir ama acelen neydi.... babam bence beni bekleyebilirdi, ben de bu perşembe gidicem zaten Amasya'ya... şimdi diceksiniz yalnızsın tadını çıkar, zaten arkadaşımlayım şu an evde onla kalıyorum hiç sorun yok ama dedim ya öğrencilik hayatı değil artık İstanbul'daki iş hayatı, farklı sıkıntılarım oluyo,İstanbul'a da alışık değilim ben o kadar, 5. senemiz burda ve ben zaten 4 sene ünideydim, yolda gelirken bazen sıkılıp bunalıyorum kalabalıktan ve dün kendimi çok yalnız hissettim...
Zafer'e anlattım biraz...konu başka yerden açıldı ama oturmuş ya içime ben de bahsettim, baban haklı dedi sen de izin alıp gitcektin onla dedi...anlamadı tabi ki yine beni..ben de eşşek gibi çalışıyorum ben burda yazın harcıycağım iznimi şimdi mi kullanayım peki o zman doedim, beraber tatil falan yapmayalım yazın ben de gideyim bu hafta dedim,ben ınu mu dedim yaa falan dedi, bi kere de beni anla deyip bir ağlamaya başladım şu an hala gözlerim doluyor...artık ne tepki vercemi bilemez oldum, biraz moralimi düzeltmeye çalıştı beceremedi. Sonra hadi güzelce uyu falan dedi iyice delirdim ben bu halde uyuyamıcam ama sen hadi git uyu dedim, kapadım telefonu, komple kapattım uyumaya çalıştım...sabah açtım telefonumu...
Kötü hissediyorum ama ben de eskisi kadar kötü değil.....sabah haber vermezsem naptımı çok kızar..ama ne mesaj attım ne bi şey atmıycam da...aramam o arasın falan meselesi de değil bu sefer...kırık içimde bi şeyler..güceniyorum artık, ben kırgın ve ilgiye muhtaçken o tutup bana haklı haksız tartışınca deli oluyorum....ya yeter ki ağlama desin bi kere de çok şey mi istiyorum kızlar ben yaaa bi de sizin gözünüzden görmek istedim..
Uzun oldu kusura bakmayın
canım sen etrafındakileri boşver ona güveniyorsan sorun yok... takılma böyle sakın kuruntu yapıp da... Zaten bi halt karıştırırsa da emin ol ortaya bi şekilde çıkar..
inşallah usta birliğinde de iyi bi yere düşer de iletişim sıkıntısı çekmezsiniz canımm
güzelim oradayken tutunacak senden başka kimsesi olmayacak eğer öyle bi halt ederse de kendi kaybeder... sıkma canınıvalla yalan yok bi kuruntu yaptımda sizlerle konşnca rahatladım ...inşallah canım ustalar belli olunca söylerim
güzelim oradayken tutunacak senden başka kimsesi olmayacak eğer öyle bi halt ederse de kendi kaybeder... sıkma canınıhadi bakalım hepberaber sayacağız bana alışkanlık oldu burası [/QUOT
haklısın canım doğru söylüyosun... burası hakikaten herkesin birbirini anladğı bi yere ya askerde yari olmayan hakikaten anlayamıyo onlara göre günler akıp gidiyo bide bize sorsalar... siz evlimisiniz ?
yok canım ben tek tabanca bi bekarımgüzelim oradayken tutunacak senden başka kimsesi olmayacak eğer öyle bi halt ederse de kendi kaybeder... sıkma canınıhadi bakalım hepberaber sayacağız bana alışkanlık oldu burası [/QUOT
haklısın canım doğru söylüyosun... burası hakikaten herkesin birbirini anladğı bi yere ya askerde yari olmayan hakikaten anlayamıyo onlara göre günler akıp gidiyo bide bize sorsalar... siz evlimisiniz ?asker bekledim burada,dostlar edindim... hasretimi de sevincimi de üzüntümü de derdimi de burada paylaştım...hafifledim ...
benim askerim zonguldakta canım şu an acemi birliğinde ...
kızçe belli olmamıştır daha acemideymiş
Anladım begüşcüm ustabirlik neresi?? Benimki teee Mardin'dee..
yok canım ben tek tabanca bi bekarımasker bekledim burada,dostlar edindim... hasretimi de sevincimi de üzüntümü de derdimi de burada paylaştım...hafifledim ...
anladım canım ..seni tanıdğıma çok sevindimmm
ben de sevindim canım benimm..anladım canım ..seni tanıdğıma çok sevindimmminşallah hepiniz kavuşursunuz... Ben kavuşmanın keyfine varamadan bitti... Rabbim sevenleri ayırmasın.. Hayırlısını versin
ben de sevindim canım benimm..inşallah hepiniz kavuşursunuz... Ben kavuşmanın keyfine varamadan bitti... Rabbim sevenleri ayırmasın.. Hayırlısını versin
amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?