- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
tatlim senin sinirlerin bozulmus regl doneminde felanmisin cunku bende o donemde asiri duygusal olurum cok normal biseyi bile buyuttugum oluyo suan nasilsiniz konustunuz mu daha tatlim
valla yalan yok bi kuruntu yaptımda sizlerle konşnca rahatladım ...inşallah canım ustalar belli olunca söylerim
kızçe belli olmamıştır daha acemideymiş
Bu arada bizden de beklenen haber geldi: kavga ettik.
Bi kere de insan her şeyi bi kenara bırak sen üzülme demez mi ya, sıkıldım bu durumdan, sinirden mideme kramplar girdi gece yaaa..kaçta uyudum bilmiyorum, gözlerim kıpkırmızıydı gece ağlamaktan...öye içerlemişim öyle ağladım ki ben de anlamadım...
Ben de habire kafanızı şişiriyorum ama ailem memlekete gitti şu an arkadaşımla kalıyorum ve İstanbul'da ilk defa yalnız hissettim kendimi bu kadar....acil bi durum mu vardı hayır!!! Öyle olsa ben de giderdim , abimi saymıyorum o beni anlardı..ama o iş seyahatinde..annem de önceden gitmişti memlekete neden : babannem umreden geldi tabi gidilip görülür adettendir ama acelen neydi.... babam bence beni bekleyebilirdi, ben de bu perşembe gidicem zaten Amasya'ya... şimdi diceksiniz yalnızsın tadını çıkar, zaten arkadaşımlayım şu an evde onla kalıyorum hiç sorun yok ama dedim ya öğrencilik hayatı değil artık İstanbul'daki iş hayatı, farklı sıkıntılarım oluyo,İstanbul'a da alışık değilim ben o kadar, 5. senemiz burda ve ben zaten 4 sene ünideydim, yolda gelirken bazen sıkılıp bunalıyorum kalabalıktan ve dün kendimi çok yalnız hissettim...
Zafer'e anlattım biraz...konu başka yerden açıldı ama oturmuş ya içime ben de bahsettim, baban haklı dedi sen de izin alıp gitcektin onla dedi...anlamadı tabi ki yine beni..ben de eşşek gibi çalışıyorum ben burda yazın harcıycağım iznimi şimdi mi kullanayım peki o zman dedim, beraber tatil falan yapmayalım yazın ben de gideyim bu hafta dedim,ben ınu mu dedim yaa falan dedi, bi kere de beni anla deyip bir ağlamaya başladım şu an hala gözlerim doluyor...artık ne tepki vercemi bilemez oldum, biraz moralimi düzeltmeye çalıştı beceremedi. Sonra hadi güzelce uyu falan dedi iyice delirdim ben bu halde uyuyamıcam ama sen hadi git uyu dedim, kapadım telefonu, komple kapattım uyumaya çalıştım...sabah açtım telefonumu...
Kötü hissediyorum ama ben de eskisi kadar kötü değil.....sabah haber vermezsem naptımı çok kızar..ama ne mesaj attım ne bi şey atmıycam da...aramam o arasın falan meselesi de değil bu sefer...kırık içimde bi şeyler..güceniyorum artık, ben kırgın ve ilgiye muhtaçken o tutup bana haklı haksız tartışınca deli oluyorum....ya yeter ki ağlama desin bi kere de çok şey mi istiyorum kızlar ben yaaa bi de sizin gözünüzden görmek istedim..
Uzun oldu kusura bakmayın
5 gün sonra 4. sırada olucammm
Hilalimmm kıyamam sana, gözyaşlarına.. Ama konunun hepsi anlattığın gibi ise bunda kızacak bir şey yok ki bebeğim.. yalnız kalmazdın canın sıkılmazdı diye düşünüp demiştir sende izin alıp gitmeliydin diye.. ben kavga sebebi olarak görmedim bunu canımm.. Ama seni anlıyorum şafak sıkıştırıyor bende öyleydim 3 ay öncene kavgalar ettik birbirimizi aramadık hoşçakal mutluluklar mı demedik... Üzmeyin birbirinizii canımm.. Ha birde olaylara zaferin tarafından bak hilalim.. mesela ben kırgın ilgiye muhtaçken diyorsun oda orda ilgiye muhtaç ve yalnız.. tamam bizde yalnızız bekliyoruz vs. ama ailemiz yanımızda istediğimiz an istediğimizi yapıyoruz özgürüz.. onlar öyle değil emir altındalar birde bizim triplerimizle uğraşıyorlar
Ya aslında iyi ki yazmışım işte ben de görüyorum böylece belki de saçma bi mevzu ama benim meselem gelecekte de bana baskılar yapıp üzmez inşallah... en çok urunda olan benim üzülmem olmalı başka i şey değil..ama haklısın tabii elifcimmm çok sağol, haklısın ki o da sadece fikrini söyledi de belki burnundan getirdim, ben de artık dediğin gibi çok bunalmış bi haldeyim, üstüme geliyo gibi her şey...ama tabi ki de bu başlıkta daha iyi hissediyorum kendimi hallolur gider inşallahh her şeyyy...
ayyy az kaldı kızzz depükleri hazırladık hadii...
Anlıyorum seni canımm.. insan sıkılıyoo daralıyor bunalıyoo hiçbiryere sığamıyor bazen birisine sarıyor.. Ama geçecek bu günler bitecek hersey güzel olacak diye düşün hilalim.. neye inanırsan onu çağırırsın yaşarsın.. Gelecekk konusuna gelince bende çook düşünüyordumm ölçüp biçip tartıyordum kafaya takıyordum ama kendime zarar vermekten başka bir şey elime geçmiyor.. Sende düşünme akışına bırak bebeğim..
Az kaldııııııı evett ama ben hala ne giyeceğime karar veremedimherhalde en sonunda böyle pijama tshirt saç baş dağınık çıkıcam afganistana koşarak geri gider mi
Sağoll ya benim canım elifcimmmaynen öyle oluyor sarıp duruyoruz ve aslında ona kızıp kendim yapıyorum, şimdiden ne geleceği konuşarak ne düşünerek çözebiliriz..yaşayarak öğrencez akışına bırakmayı öğrenmeliyiz
Hhahah Allah canını almasın kızz,kaçmaz tabi dönmez amaaa sen yine de azcık daha bakımlı ol, baya süre görmedi sonuçtagözü gönlü açılsın çocuuunn
Ay güldürdün beni gönlü gözü açılsın haBakımlı olcam kız saç baş kaş cuma c.tesi kuaföre gider bi bakım yaptırırız. geçen sene sürpriz yapıp izne geldi pijamalarla kapıyı açtım en paspal halimle
Canım merhaba nasılsın hatırladın mı beni siz gene neden kavga ettiniz:44:
Olsun her halini görcek mecbur...Zafer de benim ne tiplerimi gördü, en son mesela benm bütünleme dönemimde süpriz yapmıştı mesela, ben otobüsten indim o da karşımdaaAllahımm ben kendinden geçmiş, kafada sınavlar, bi tayt bi bluz ama bakım sıfır gözlerin feri kaçmış benim, Ankara'da beni bekliyordu sevdiceğimm...ah ahhh gene gelse de ben bakımsız olsam be elifim..moral olsun diye geldim demişti tek bi güncük bana nası da iyi gelmiştiii...
Sen kendini komple yıkama yağlama bakıma al haftasonu ay ne heyecanlı
Ay güldürdün beni gönlü gözü açılsın haBakımlı olcam kız saç baş kaş cuma c.tesi kuaföre gider bi bakım yaptırırız. geçen sene sürpriz yapıp izne geldi pijamalarla kapıyı açtım en paspal halimle
Canım merhaba nasılsın hatırladın mı beni siz gene neden kavga ettiniz:44:
Okudum canım hepsini sanırım sen sevgilinden biraz daha ilgi bekliyosun ama beklediğin ilgiyi göremiyosun yanls mı anladım. Bana sorarsan msj at, birde bu sebepten sen suclu durumuna düsme bizde böyledir ben haklıysamda tartıstıgımızın ertesi günü ne yaptıgımı haber vermezsem suclu durumuna düserim
Hatırlamamm mıı senin de başını ağrıtmıştım bayaabu seferki o kadar mühim bi mevzu değildi ama kırılganlıklar çoğaldıkça zorlaşıyor işte napalım du sabah yazmıştım kopyalayım sana hemen uzun azcık ama..okuyabilirsenn
sen nasılsınn?? adın ne tanışmadık bile ben hilallaskerim de Mardindee
Bu arada bizden de beklenen haber geldi: kavga ettik.
Bi kere de insan her şeyi bi kenara bırak sen üzülme demez mi ya, sıkıldım bu durumdan, sinirden mideme kramplar girdi gece yaaa..kaçta uyudum bilmiyorum, gözlerim kıpkırmızıydı gece ağlamaktan...öye içerlemişim öyle ağladım ki ben de anlamadım...
Ben de habire kafanızı şişiriyorum ama ailem memlekete gitti şu an arkadaşımla kalıyorum ve İstanbul'da ilk defa yalnız hissettim kendimi bu kadar....acil bi durum mu vardı hayır!!! Öyle olsa ben de giderdim , abimi saymıyorum o beni anlardı..ama o iş seyahatinde..annem de önceden gitmişti memlekete neden : babannem umreden geldi tabi gidilip görülür adettendir ama acelen neydi.... babam bence beni bekleyebilirdi, ben de bu perşembe gidicem zaten Amasya'ya... şimdi diceksiniz yalnızsın tadını çıkar, zaten arkadaşımlayım şu an evde onla kalıyorum hiç sorun yok ama dedim ya öğrencilik hayatı değil artık İstanbul'daki iş hayatı, farklı sıkıntılarım oluyo,İstanbul'a da alışık değilim ben o kadar, 5. senemiz burda ve ben zaten 4 sene ünideydim, yolda gelirken bazen sıkılıp bunalıyorum kalabalıktan ve dün kendimi çok yalnız hissettim...
Zafer'e anlattım biraz...konu başka yerden açıldı ama oturmuş ya içime ben de bahsettim, baban haklı dedi sen de izin alıp gitcektin onla dedi...anlamadı tabi ki yine beni..ben de eşşek gibi çalışıyorum ben burda yazın harcıycağım iznimi şimdi mi kullanayım peki o zman dedim, beraber tatil falan yapmayalım yazın ben de gideyim bu hafta dedim,ben ınu mu dedim yaa falan dedi, bi kere de beni anla deyip bir ağlamaya başladım şu an hala gözlerim doluyor...artık ne tepki vercemi bilemez oldum, biraz moralimi düzeltmeye çalıştı beceremedi. Sonra hadi güzelce uyu falan dedi iyice delirdim ben bu halde uyuyamıcam ama sen hadi git uyu dedim, kapadım telefonu, komple kapattım uyumaya çalıştım...sabah açtım telefonumu...
Kötü hissediyorum ama ben de eskisi kadar kötü değil.....sabah haber vermezsem naptımı çok kızar..ama ne mesaj attım ne bi şey atmıycam da...aramam o arasın falan meselesi de değil bu sefer...kırık içimde bi şeyler..güceniyorum artık, ben kırgın ve ilgiye muhtaçken o tutup bana haklı haksız tartışınca deli oluyorum....ya yeter ki ağlama desin bi kere de çok şey mi istiyorum kızlar ben yaaa bi de sizin gözünüzden görmek istedim..
Uzun oldu kusura bakmayın
Tanısmıstık hilalcim bende ceren askerim sivasta memnun oldum tekrarBu arada sizin aranız nası oldu ,sen nasılsın pollyannacımm?? adını demiş miydin bak hatırlayamadım onu...o ara baya fenaydımm daaşu anki o kadar değill...
İnşallah siz bizim kadar yıpranmayın dicem ama herkese çok zor bi dönem yaaAllah sabırlar versin tatlıcımm konuşuyonuz di mi artık bi şiyler vardı sizde dee ??
Okudum canım hepsini sanırım sen sevgilinden biraz daha ilgi bekliyosun ama beklediğin ilgiyi göremiyosun yanls mı anladım. Bana sorarsan msj at, birde bu sebepten sen suclu durumuna düsme bizde böyledir ben haklıysamda tartıstıgımızın ertesi günü ne yaptıgımı haber vermezsem suclu durumuna düserimhep bu şekilde üste cıkarır kendini dır dır konusur..
İnsanların zaman zaman böyle daralıp sehre sıgamadıgı cok oluyo bende yasıyorum aynılarını karsmdakinin beni anlamasını bekliyorum ama olmuyo malesefbos zamanın varmı kendine bi ugras edinsen hafta sonu bi kursa yazılsan kafan dagılır en azından
Tanısmıstık hilalcim bende ceren askerim sivasta memnun oldum tekrar
hatırlıyorum konu acmıstın yazısmıstık baya o zamanlar bende cok kötüydüm suan iyiyim cok sükür ara ara sıkıntılar olsada hafif sıyrıklarla atlatıyoruz alttan almaya calısıyoruz ikimizde.. ama cok ufak sebeplerden kavga ediyoruz ve ben buna cokk üzülüyorum..
Bu askerlik cok yıprattı bizi, bilmiyorumki nasıl gececek 11 ay, cok zorlu bi süreçeften püften ne varsa kavga eder olduk ben alttan almazsam ipler kopma noktasına geliyo susuyorum yapcak bisey yokk Allah hepimize bol bol sabır versin
canlarım sizleri de üzdüğüm için çok üzgünümbana kızacaksınız belki; ama ben vazgeçemiyorum mehmet'ten. o da benden... bugün birer adım attık düzelmesi için... umarım bir kez daha pişman etmez beni
Yani acıkcası cenk askere gittiğinden beri kendimi o kadar ihmal ettim ki sosyal ortamlardan kendimi o kadar soyutladım ki anlatamam, tek ihmal etmediğim şey sporum heralde :)
Evet tatlımm başlıktan hatırlıorum zaten, anlamıştık birbirimizi karşılıklı, tabi ya cerencim hatırladım tamamen şimdiboş vaktim çok fazla değil aslında işte bile 2 gündür bu kadar rahatım, yoksa genelde koşturmaca geçiyor, kendime zaman ayırmayı arkadaşlarımla muhabbet etmeyi hepsini çok severim ayrıca sporu da çok sevip hiç ihmal etmem ama işte kafaya bi şey takmıcam, onu yapınca hiç bi şeyden tat alamaz oluyo ya insan fena fenaa..
En güzelini yapıyosun tatlış sen, alttan alabildiğin sürece al..ama bi süre sonra belki artık şafak da sıkıştırıyo daha da bunalıyosun, ve yeter artık diyip biraz da onun bi şeyler yapmasını istiyosun ama oysa ki en ters zamanda istiyoru bunu, çünkü o da çok sıkılmş durumda, aslında zaman zaman elinden geleni de yapıyor am abazen anlayamıyor işte halimi, duygusallığımı....fazla yoğun geliyo benm duygularım ona, gereksiz yere bazı konulara ağladığımı söylüyo falann filann...aranızın iyi olmasına sevindim dediğim gibi elinden geleni yap canım en güzeli...benmki de ben yapmama o yapsın değil zaten sadece görüşemeyip güzel şeyler yaşayamadıkça bari her an beni anlasın dinlesin güzel şeyler desin diyosun o da olmuyo işte...Allah hepimize sabır versin ve en az sıyrıkla bitirelim şu dönemleri inşallahhh
Yani acıkcası cenk askere gittiğinden beri kendimi o kadar ihmal ettim ki sosyal ortamlardan kendimi o kadar soyutladım ki anlatamam, tek ihmal etmediğim şey sporum heralde :)
Korkuttun şimdi beni biliyormusun ben o zaman baya bi alttan alıyım henüz yolun basındayken, sonra elimden gelenin fazlasını yaptım diyebileyim ona karsı.. Cok uzun cok yorucu bi sürec daha 4 ay oldu onu göndereli, şöyle söyliyim askerden önceki ceren bi yana, askere gittikten sonraki ceren bi yana şu 4 ayda nasıl olgunlastım nasıl degistim hayret ediyorum kendime hilal nasıl etkiliyo biizi askerlik böyle.. sanırım senin bu süreçlerin normal herkes aynı seyi söylüyo son birkac ay sabrın tükeniyo herseye cabuk sinirlenip aglama nöbetlerine giriyosun falan senin için daha bi zor canım ama az kalms bak birdaha bu kadar sorunu üst üste yasamıycaksınız hersey rayına oturucak biraz daha sabret güzel günler size cok yakın :)
Olsun her halini görcek mecbur...Zafer de benim ne tiplerimi gördü, en son mesela benm bütünleme dönemimde süpriz yapmıştı mesela, ben otobüsten indim o da karşımdaaAllahımm ben kendinden geçmiş, kafada sınavlar, bi tayt bi bluz ama bakım sıfır gözlerin feri kaçmış benim, Ankara'da beni bekliyordu sevdiceğimm...ah ahhh gene gelse de ben bakımsız olsam be elifim..moral olsun diye geldim demişti tek bi güncük bana nası da iyi gelmiştiii...
Sen kendini komple yıkama yağlama bakıma al haftasonu ay ne heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?