- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
SaviorAngel şafak 5 miii
darısı bize olsun inşallahhh
71
Oof gülmekten karnıma ağrılar girdi kızzz nerden buluyon bu lafları yıkama yağlamaaa
Aynen öyle evlenince her halimizi görecekler mecburen.. oda öyle diyor.. kamera açacağımm dur diyorum saçımı düzelteyim bari bi allık süreyim ruh gibi çıkmayım flan.. Oda diyor evlenincede makyajlı uyuyup makyajlı uyanacaksın herhalde
Sen tayt bluz ilede çok şıksındır bebeğimm duruşun yeter..
Kızçelerr bu akşam hiçbiriniz yoksunuz yaa..
Vaaoovv iltifatlarr iltifatlaarrama sevgilin haklı yaren, evlenince netcez yaa..sabah kalkmışız şiş gözler hopp ilk bizi görcekler abim bana sahura kalkınca böyle kaküllerim havay akalkardı hiç aynaya bakmaz sofraya gelirdim..derdi ki ayçiçeği gibi açılmışın o halleri de görcekler yapcak bi şey yokkk şimdiden alıştırmalıyz
Ben geldimm ama gitmişin galiba elifcim
Yok bebeğim burdayımmm şimdi gördüm mesajını misafir geldide.. İltifat değil canım gerçekler hemde fotoğraflarının büyük halini görmeden küçük profil resminden yorum yapmıştım.. birde geçen gün diyet bölümünde gördüm senii neren kilolu kızım fıstık gibisin ne diyeti..
Yok bebeğimm her daim bakımlı olacagımm Bülent Ersoy gibi sallantılı küpelerimlerimle yatacağım.. o uyanmadan makyaj yapıp saçlarıma fön çekeceğimm
Oyy sağol elifcimm
Hahhaha Allah canını almasın kızz çok yaşa e mi bülentcimm
Ya az fazlam vardı veriyorum öyle abartı değildi ama, 67 ye dayamıştım bi aragöbik yapmıştım, malum bi de yaz geliyor 61,5 oldum kızz nası mutluyum daha azcık daha versim var bakalımm boydan pek göstermiyorum çok uzun olmasam da kemikliyim ama fazlam vardı
valla fotoğraflarında gayet iyi gözüküyosun canımm.. ama sen kendini böyle iyi hissediyorsan bu formunu koruBende 67 kiloyum şuan ama boyum 1.78 hangi diyeti yaptın canım sen bende 64 65 olsam iyi olcekkk
Ben geldim kızlaaaar ŞAFAK 65 BİTİYOOR !! Bugün askerimleydim işte biz :)
Kendi yaptığım mamalaaar :))
Eki Görüntüle 655745 Eki Görüntüle 655746 Eki Görüntüle 655747
Ben geldim kızlaaaar ŞAFAK 65 BİTİYOOR !! Bugün askerimleydim işte biz :)
Kendi yaptığım mamalaaar :))
Eki Görüntüle 655745 Eki Görüntüle 655746 Eki Görüntüle 655747
Kızzz o ne boy öyleeeben 165 falanım yani 67 ile toplu oluyom baya bence sen gayet iyisindir ama diyeti sorarsan benim belli bi diyetim yok her şeyden ye az ye çok spor yap diyeti yoksa çok kasamıyorum yemeeemii
Yaaa öyle deme yaaa zaten spor ayakkabı ve babet giymeye bıktımm keşke 1.70 kalsaydım..
Canım iyiyim göbeğim falan yok ama basen kısmından az biraz şikâyetçiyim.. Bendede sorun kendimi kasamamam yasaklara dayanamıyorumpatates kızartma vs.
her şey tamamda nilüşüm bir tek can skıcı taraf ailesinin seni istemediğini söylemeseydi.ciddimiymiş o konuda ?
Sen de haklısın canım baya uzunmuşun, ama olsunn onun da iyi tarafı da çokk askerinin boyu kaç ki yavrucum??...o zman sadece spor yaparsın tatlış ben de yiyorum ki patates kızartması falan, sadece eskiye göre az yiyip akşam yememeye çalışıyorum bi de dedim ya sporla oluyo yanii
sordum canım. sen ailenin istemediğini söyledin, nasıl olacak bu şekilde dedim. öyle bir şey yok, canını yakmak istedim, ben istedikten sonra kimse bir şey diyemez, ayrıca istemiyor olsalar her gün seni sormazlar dedi. ben ona bu kavgaların, tartışmaların beni çok yorduğunu, bu durumdan çok sıkıldığımı, kendisinden de soğuduğumu söylemiştim. ben tekrar barışmak istiyorum; ama sen istersen ayrılabiliriz, soğumuşsun zaten benden falan dedi. ben de hemen eskisi gibi olmamı bekleme, düzeltebilmek senin elinde dedim. bekleyip görcem, ben arayıp sormuyorum zaten, o arıyor sürekli. benden çok şey aldı götürdü son olanlar...
sordum canım. sen ailenin istemediğini söyledin, nasıl olacak bu şekilde dedim. öyle bir şey yok, canını yakmak istedim, ben istedikten sonra kimse bir şey diyemez, ayrıca istemiyor olsalar her gün seni sormazlar dedi. ben ona bu kavgaların, tartışmaların beni çok yorduğunu, bu durumdan çok sıkıldığımı, kendisinden de soğuduğumu söylemiştim. ben tekrar barışmak istiyorum; ama sen istersen ayrılabiliriz, soğumuşsun zaten benden falan dedi. ben de hemen eskisi gibi olmamı bekleme, düzeltebilmek senin elinde dedim. bekleyip görcem, ben arayıp sormuyorum zaten, o arıyor sürekli. benden çok şey aldı götürdü son olanlar...
Nişanlımın boyu 1.82 ama benden uzun gibi durmuyor aynı gibi duruyoruz.. onun kilosuda 80 diyemi bilmemSen ne güzel kilo vermişsin yaa bende spor yapıyorum aslında 3 kilometre koşuyorum.. haftada 2-3 gün ama hergün değil..
Ha anladım cicimm, neyse onda da iyi boy var gene...ya kızlar genelde uzun gözüküyor gerek kilodan gerek bacak boyundan sanırımmm..
sen de iyi koşuyomuşsun azcık dikkat etsen gider hemen kuşum, bi de vücut kitlesine de bağlı, senin şimdi boyuna göre çok olmadığından daha zor gider tabi, benm fazlalık olduğunun kilolar kendi de farkındaydı ki eridiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?