- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Koşuyorum ama yiyorumdaaVücut kitle indeksim 21 di galiba canımm.. vucüdümdada 6 kg yag cıktı. o avmlerdeki 1 liralık makinalarda tartılmıştım.. ben zaten 2 kilo versem yetecemm bebeğim.. bakalımm bizimki gelince yiye yiye kilo almayımda bana diyo ben profiterol yicem baklava yicem sen bakıcan mı :)
sağ olun canlarım. hilalcim, zorlamıyorum ki canım içimden gelmiyor zatengüvenim ve inancım çok sarsıldı...
Asker yarimi görmeyeli oldu 112 gün
Şafak 106
Çift hanelere kaldı 6 ayyyy
Çift hanelere 6 Ay kaldıı derkennnnnnn???
Ben geldim kızlaaaar ŞAFAK 65 BİTİYOOR !! Bugün askerimleydim işte biz :)
Kendi yaptığım mamalaaar :))
Eki Görüntüle 655745 Eki Görüntüle 655746 Eki Görüntüle 655747
Güven sarsılınca sonra toparlaması zor oluyor canım... Allah yardımcın olsun,üzme kendini..Senden daha kıymetli değil çünküsağ olun canlarım. hilalcim, zorlamıyorum ki canım içimden gelmiyor zatengüvenim ve inancım çok sarsıldı...
çift hanelere 6 ayyy demiş kaldı yazmıyor baby sevinçten ayy demiş
Canlarım...Geliyorum şafak attırıp, panoyu yayınlayıp gidiyorum diye kızmayın, bu aralar hiç bir şeye yetişemiyorum, ayrıca içimden de gelmiyor, artık hafta sonlarım tamamen dolu, nisanın sonuna kadar böyle, hazırlığımız var... Hafta içi de okul, iş güç, ihmal ettim biliyorum burayı ama diğer topiklerime de giremiyorum, içimden bir şeyler yapmak da gelmiyor bu aralar sanki dünya durdu... :44:
Hilalcim, nilücüm, ebrucum inşallah askerlerinizle durumlarınız daha iyidir... İyi haberlerinizi bekliyor olacağım... Diğer kızlar umarım şafak sayma ile aranız iyidir, hasretlik durumları zorluyor beni de ama bekliyoruz işte doğacak güneşi... Öpüldünüz hepiniz
Canlarım...Geliyorum şafak attırıp, panoyu yayınlayıp gidiyorum diye kızmayın, bu aralar hiç bir şeye yetişemiyorum, ayrıca içimden de gelmiyor, artık hafta sonlarım tamamen dolu, nisanın sonuna kadar böyle, hazırlığımız var... Hafta içi de okul, iş güç, ihmal ettim biliyorum burayı ama diğer topiklerime de giremiyorum, içimden bir şeyler yapmak da gelmiyor bu aralar sanki dünya durdu... :44:
Hilalcim, nilücüm, ebrucum inşallah askerlerinizle durumlarınız daha iyidir... İyi haberlerinizi bekliyor olacağım... Diğer kızlar umarım şafak sayma ile aranız iyidir, hasretlik durumları zorluyor beni de ama bekliyoruz işte doğacak güneşi... Öpüldünüz hepiniz
kizlar yaaa benimki yaziciya ofisine bayan sivil memur geliomus sinir oldum albayinn esiymis demekki yasi baya var. ama bu seferde telefon durumumuz tehlikeye girermi acaba die korkuom uffff askeer varken bayan sivil memura ne gerek varkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?