Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hesnamm 4 ay sonra gün sizin gününz olacak canım Allahım ferahlık versin zaman su gibi geçsin inş.nisan sonuna kadar yogun olmanda iyi aslında zaman geçer bi şekilde.eşinin konusması iyi olmuş tam gününde beklerken 10 gün geç gelmesi çok sinir bozucu olurdu...az kaldı az cnm geçiyor Allahım tüm sıkıntılardan arındırsın eşin gelsin hayırlısıyla herşeyin üstesinden gleiceksiniz cnm
canım bozma moralini .aslında askerin objektif bakmış galiba.haklı görüyosa haklı demiş.bence bu iyi bişey...ama tabi konusmalarınızı tam bilmedigim için çok yorum yapamıyorum.inş biraz olsun rahatlarsın cnm.yanlızlık çekmen çok normal.o da oralardan bişey yapamadıgı için üzülüyodur belkide.geçecek bu günler inş.

Nülüşüm ya Mehmet senin neden durup dururken canını yakmak için "ailem seni istemiyor"dedigini ben anlayamadım ya ne gerek vamrış ki öyle bişeye.bu çok ciddi bi laf çünkü.bişeyine kızdıysa canını yakmak istediyse daha hafif bişeyler diyebilirmiş...neyse inş tüm knuları halledersiniz aranızda canım hakkınzda hayırlısı.bi adım daha atmışsınız hayırlı olsun inş.

kızlarrr benim net yok halaaaa arkadasıma geldim bugün ordan yazıyorum hepinizi çok öpüyorummm.yakında işe başlıcam inş hoşçakalınnnnn

kızlar bisey sorucam erkek arkadasınız askerliği sürecinde hic ilgisiz soguk oldumu size karsı dönem dönem? hemen hemen son 1 aydır her gün her hafta kavga ediyodukk alttan almıyodum bende görüsmüyoduk bikac gün sonra yine barısıyoduk ama hep soguktuk vs.. ama son birkac gündür her lafım batar oldu herseyden kavga cıkartıyo beni cok daraltıyo alttan al alttan al bıktım napmaya calısıyo anlayamıyorum suan msjlasıyoruz aramızda gecen muhabbeti anlatıyım size, hasta suan 2 gün istirahat aldı kendisi amm arkadasları sabah uyuyo bu saatlerde gece ayaktalar. Benimkide tvnin karsısına gecmis oturyomus napıyon tek basınamısın seninkiler uyuyomu hep falan dedim sanane kızım ne cok soru soruyon sen böyle yazms 3 aydır ustaya gecip telefon kullandıgından beri uykunu aldın mı yemegini yedinmi ne yedin diye sorsam lafı agzıma tıkıyo uf yeter sıkma beni hergün aynı sorular bilmem ne muhabbet edecek hicbirseyimiz kalmadı msjlasmayı sevmez ben msj atmasam atmaz saat başı napıyon iyi sen bende iyi bu kadar muhabbetimiz ve ben artık cok sıkılmaya basladım cok mutsuzum kendisine bunu söyledim şuan ama ben mutlyum böyle diyo, mutsuzum diyorum sana nasıl ama ben mutluyum dersin dedim cok hastayım cok kötüyüm ayaklarına yatıyo bu seferde.. bu nasl bi düsünce anlayamıyorum cok doluyum napmam gerektiğini bilmiyorum :85:

herseyimsin benim.. canımsın kanımsın.. her zaman varolan ve varolacak olanımsın... özlediğimsin hasretmsin deli sevdamsın deli yüreklim... bi bilsen bitanem bi görsen gecen dakikalara sanıyelere vsevinir oldum yokluğunda... batan her güneşi bekler oldum.. bugün ayın kaçıydı diye her defasında soran ben takvimleri ezberler oldum be efulim.. bir an önce gelde bitsin bu ızdırap veren hasret sen yoksun ışıgım yok sankı bir tek sen varken güçlüyüm ben bitsin artık şu günler güç kaynagım sensiz yapamıyorum ben

canim belki orada senin bilmedigin sorunlari vardir uzulme diye anlatamiodur o yuzden boyle gergindir

orda ne yasadıgını bilmiyorsun ki sorma sende mesafeli ol merak etme demiyorum merak et merak ettiğinide ona hissettir ama sorma herseyi.. benim erkek arkadasımda öyle odunun hammaddesi neyse o.. mesajlasmayı asla sevmez hesap vermekten katiyen hoşlanmaz bazı adamlar boyle bende cok hassasım mesela sürekli sorarım sorsun isterim ama oyle degğildir.. ben artık öğrendim üstüne hiç düşmüyorum sormuyorum tepeme çıkarmıyorum sende oyle yap.. yemek yedinmi derdim sanane derdi artık sormuyorum sormadıgım için o söylüyo yemek yedim de şimdi diyo mesela... hasta mı sormuyorum kendisi anlatıyo revire çıktımda diye... üzülme ama kendine yaparsın bunaldım dedikçe sen daha çok bunalırsın.. bide orda çok gergin oluyolar nazı gecene gerilebiliyolar unutma

albayın yaptıgıda iş ne işi var o kadar erkegın içinde işte
zaten şu revırdekılerın bayan olmasınıda anlamış değilim

bende yaaa ne gerek varsa albay bide askerlerin bakis acisini daha iyi bilmeli hic mi kiskanmiyo acaba karisini

canim belki orada senin bilmedigin sorunlari vardir uzulme diye anlatamiodur o yuzden boyle gergindir

yaa gülşah anlatsın paylassın benimle olurmu öyle anlatmıyosa da sinirini benden cıkarmasın e bende insanım benimde bi canım var yavrum yaa[/FONT]
Canım benimkide aynı öyle hesap vermekten hic hoslanmaz bi soru sorarım sanane der, bende bosveriyorum cok kafaya takmıyorum ama degismesini istiyorum artık konusacak hicbirseyimiz kalmadı tugce anlıyomusun bu sananeler iyice cogalmaya basladı ne sorsam sanane! napıcam ben bi konumuz kalmadı konusucakk iyice uzaklastık nolucak böyle düzeltmek istiyorum ama olmuyo aklım beynim yerinden cıkacak sanki Allahım sabır ver..[/FONT]

tabiki seninde canin car tatlim sonucta herkes askerlik yapio bitek o yapmio ikide bir boyle soyle bence bi tek sen askerlik yapmiosun herkes yapio ve ne zor sartlarda yapanlar var biraz birak su simarikliklarini kendine gel de gittiginden beri burnundan getirdi ya

Çift hanelere 6 Ay kaldıı derkennnnnnn???

çift hanelere 6 ayyy demiş kaldı yazmıyor baby sevinçten ayy demiş

Hahahahaha bende ne diyorumm şaşkınlıktan kendimde kaldımı eklemiş yaaa :) :) :)

Kızlarrr çok güldürdünüz benii ama neyse mevzu anlaşılmış o ne güzel anlamında ayyyy tabii

Hiç olur mu sadece şafak attırsan bile varlığını hissedip mutlu oluyoz hesan abalacım çokk sağoll bizde haberler iyi düzeldik bayaa sorun yok gibi inşallah nilüyle ebrucum da toparlar..arada çok bunalıyz napalım İnşallah sen de iyi olursun askerin de iyidir, iyi haberler senden de gelsinn

Son 3 gün
Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz
Hoop Burdasınnn

Ohh ne güzelll deli kızz

Ya öyle haklısın ama o an insan hani sadece ilgi şefkat istiyo gereksiz geliyo haklı haksız tartışmak, tamam sonra sakince konuşalım bana desin fikrini ama o an keşke sadece sen üzülme dese..ah ahh

A benim canım, kızların da dediği gibi kimbilir nelere takıyo kafasını orda bilemezsin, her erkek farklı tepki verir alışmadığı şeylere seninki de böylelerden...oluyo tabi olmaz mı arada diyo tamam gereken kadarını söyledim daha fazla sorup durma diyo, mesela çok alınmıştım sonra demişti ki, yanmda asker de vardı sen de ahiret sorusu gibi sorguluyon demişti çok alındığım bi şeyin aslında hiç de büyütcek bi şey olmadığını anlamıştım..vardır bi sebebi ya da çok sıkılıyo belki canı be tatlış

bende yaaa ne gerek varsa albay bide askerlerin bakis acisini daha iyi bilmeli hic mi kiskanmiyo acaba karisini

Hakkaten çok saçma geldi bana da yaaa...adam karısını kıskanmaz mı yaaa,tabi sen askerin için korkma da olay saçma baştan aşağı

Gercekten bu nasıl insan yaa gitti gideli her günü burnumdan getirdi sanırsın ki doguda taa türkiyenin bi ucunda aramızda 1 saatlik mesafe 2 3 haftada bi memleketindesin daha ne istiyon sen yaa bu ne sımarıklık dogudaki askerler napsın sen böyle yapıyosan bıktım bunu pohpohlamaktan cocuk cocuk hareketlerr atarlar tavırlarr o olgun cenk gitti cocukk gibi herseye trip atan bi insan geldi yut yut nereye kadar ya..
Canım sizinki devamlı degilmis bizimki ustaya gectiğinden beri 2bucuk aydır hergün böyle naptın yemek yedin mi desem zorla cvp veriyo yada uff yeter diyo devamlı dipdibe degilizki heran sende mrk et aklına düseyim biraz dimi sanırsın ki ben askerdeyim [/FONT]

Canım benimkide aynı öyle hesap vermekten hic hoslanmaz bi soru sorarım sanane der, bende bosveriyorum cok kafaya takmıyorum ama degismesini istiyorum artık konusacak hicbirseyimiz kalmadı tugce anlıyomusun bu sananeler iyice cogalmaya basladı ne sorsam sanane! napıcam ben bi konumuz kalmadı konusucakk iyice uzaklastık nolucak böyle düzeltmek istiyorum ama olmuyo aklım beynim yerinden cıkacak sanki Allahım sabır ver..[/FONT][/QUOTE]

farkında olmadan düzelteyim derken dahamı çok üstne düşüp bunaltıyosun acaba... bak gectıgımız haftaydı sanırım şöyle bişey oldu içim sıkılıyor sesini duyunca rahatlıyorum dedim aradım ankesorluyu çağırdılar bizimkini geldi ne war dedi sesini duymak istedim ddedm iyi duydun dedi noluyo dedim bişey oldugu yok yeter kapat dedi ben alo alo alo derken dıtdıtdıt sesiyle karsılastım bazen olur öyle üzülme

herkese selam kızlar...ya ben bu çarşıları hem cumartesi hem pazar sanıyodum meğer tek gün oluyomuş

farkında olmadan düzelteyim derken dahamı çok üstne düşüp bunaltıyosun acaba... bak gectıgımız haftaydı sanırım şöyle bişey oldu içim sıkılıyor sesini duyunca rahatlıyorum dedim aradım ankesorluyu çağırdılar bizimkini geldi ne war dedi sesini duymak istedim ddedm iyi duydun dedi noluyo dedim bişey oldugu yok yeter kapat dedi ben alo alo alo derken dıtdıtdıt sesiyle karsılastım bazen olur öyle üzülme[/QUOTE]

bak bende senin gibiydim bide arkadasımın yanında oldu bu üzüldüm hemde nasıl aldı beni karsısına sabah 5te kalk dedi ayagına kocaman postalları giy evde bir tur at dedi :)) insan ister istemez o ortamda gergin oluyo 6 yıldır benm sevgilimde böyle sevdiğini biliyorum ya yeter

Hakkaten çok saçma geldi bana da yaaa...adam karısını kıskanmaz mı yaaa,tabi sen askerin için korkma da olay saçma baştan aşağı

askim samimi oldugun birileri oldumu die sordum hala pek yok askim yanimda,i cocukta izine gidicek ordanda baska bi kisima geciriceklermis bayan sivil memur gelicekmis yerine dedi bende gelsin askim tuh gitmesi kotu olmus iyi anlasiodun dedimm amaaa icimde firtinalar kopti
gelen bayanda albayin esi yazmis bende wah ne alaka telefon durumumuz zorlasirmi dedim belli olmaz askim eside kidemli albay hemde dedi suan kilerdeymis asil isine gelmek istiomus hic hosuma gitmedi bu durum

ercekten bu nasıl insan yaa gitti gideli her günü burnumdan getirdi sanırsın ki doguda taa türkiyenin bi ucunda aramızda 1 saatlik mesafe 2 3 haftada bi memleketindesin daha ne istiyon sen yaa bu ne sımarıklık dogudaki askerler napsın sen böyle yapıyosan bıktım bunu pohpohlamaktan cocuk cocuk hareketlerr atarlar tavırlarr o olgun cenk gitti cocukk gibi herseye trip atan bi insan geldi yut yut nereye kadar ya..

nerde asker

canim yinede sen bilirsin ama pohpohlamayi birak yapmaya mecbursun mesajini ver burda nelrr cekion sen ondan daha cok askerlik yapion walla

farkında olmadan düzelteyim derken dahamı çok üstne düşüp bunaltıyosun acaba... bak gectıgımız haftaydı sanırım şöyle bişey oldu içim sıkılıyor sesini duyunca rahatlıyorum dedim aradım ankesorluyu çağırdılar bizimkini geldi ne war dedi sesini duymak istedim ddedm iyi duydun dedi noluyo dedim bişey oldugu yok yeter kapat dedi ben alo alo alo derken dıtdıtdıt sesiyle karsılastım bazen olur öyle üzülme[/QUOTE]
Yani neden böyle davranmıs seninki anlam veremedim evet bunun gibi tavırlar bizimkindede var ara sıra:44: illa bende onun gibi sallamıyım mı yani o msj atmıycak ben atmıycam zaten ben msj atmasam beni hatrlayıp soracagı yok hic görüsmiycez o zaman orta bi yol bulmaya calısıyorum ama cabalarım hep sonucsuz kalıyo ve ben bu durumdan cok usandım[/FONT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…