eee canım torpıl ... İnşallah gırmez telefon durumunuz sıkıntıya
Kızlar teşekkür ederim merak etmişsiniz... Birkaç gündür moralim bozuk, hatta şafak bile attırmadım, arada bir girip baktım ama bir şeyler yazmak bile gelmedi içimden...
Bu ay denetleme ayı olduğu için eşimin başında sürekli komutanlar var çok konuşamıyoruz, bir de bu hafta içi denetleme varmış, spor denetlemesini geçemeyecek askerleri eve izne göndermeyi planlamışlar, benim eşim de sakatlık yaşadığı için spor raporu vardı ama ona rağmen seni de gönderelim 10 günlüğüne eve demişler, ona moralimiz bozulmuştu, çünkü bu 10 gün geç gelmesi demek, yaz tatili biterken gelmesi demek, bir birimizle kalıp tatil yapamayacağımız demek... Biraz bozdu moralimizi, eşim sonra gitti sevdiği bir komutan varmış onunla konuştu, durumu anlattı, sonuçta evliyiz, maddi sıkıntılarımız var ve başka sebepler, komutan da sorun olmaz hangi birinizi gönderecek izne demiş, sonra öylece kaldı yarın ne olur bilemeyeceğim, pat diye izne de gelebilir bilmiyorum yani...Bir de evde birkaç problem çıktı, onlar canımı sıktı, artık katlanamıyorum bazı şeylere sanırım, her şeyin sorumluluğunu almaktan sıkıldım... Evde ve hayatımda hiç bir düzenim yok, canımı sıkıyor işte bazı durumlar, eşimle paylaşınca da bir şey olmuyor, uzaktan hiç bir desteğini görmüyorum... Zaten konuşamıyoruz da artık
canım bozma moralini .aslında askerin objektif bakmış galiba.haklı görüyosa haklı demiş.bence bu iyi bişey...ama tabi konusmalarınızı tam bilmedigim için çok yorum yapamıyorum.inş biraz olsun rahatlarsın cnm.yanlızlık çekmen çok normal.o da oralardan bişey yapamadıgı için üzülüyodur belkide.Bu arada bizden de beklenen haber geldi: kavga ettik.
Bi kere de insan her şeyi bi kenara bırak sen üzülme demez mi ya, sıkıldım bu durumdan, sinirden mideme kramplar girdi gece yaaa..kaçta uyudum bilmiyorum, gözlerim kıpkırmızıydı gece ağlamaktan...öye içerlemişim öyle ağladım ki ben de anlamadım...
Ben de habire kafanızı şişiriyorum ama ailem memlekete gitti şu an arkadaşımla kalıyorum ve İstanbul'da ilk defa yalnız hissettim kendimi bu kadar....acil bi durum mu vardı hayır!!! Öyle olsa ben de giderdim , abimi saymıyorum o beni anlardı..ama o iş seyahatinde..annem de önceden gitmişti memlekete neden : babannem umreden geldi tabi gidilip görülür adettendir ama acelen neydi.... babam bence beni bekleyebilirdi, ben de bu perşembe gidicem zaten Amasya'ya... şimdi diceksiniz yalnızsın tadını çıkar, zaten arkadaşımlayım şu an evde onla kalıyorum hiç sorun yok ama dedim ya öğrencilik hayatı değil artık İstanbul'daki iş hayatı, farklı sıkıntılarım oluyo,İstanbul'a da alışık değilim ben o kadar, 5. senemiz burda ve ben zaten 4 sene ünideydim, yolda gelirken bazen sıkılıp bunalıyorum kalabalıktan ve dün kendimi çok yalnız hissettim...
Zafer'e anlattım biraz...konu başka yerden açıldı ama oturmuş ya içime ben de bahsettim, baban haklı dedi sen de izin alıp gitcektin onla dedi...anlamadı tabi ki yine beni..ben de eşşek gibi çalışıyorum ben burda yazın harcıycağım iznimi şimdi mi kullanayım peki o zman dedim, beraber tatil falan yapmayalım yazın ben de gideyim bu hafta dedim,ben ınu mu dedim yaa falan dedi, bi kere de beni anla deyip bir ağlamaya başladım şu an hala gözlerim doluyor...artık ne tepki vercemi bilemez oldum, biraz moralimi düzeltmeye çalıştı beceremedi. Sonra hadi güzelce uyu falan dedi iyice delirdim ben bu halde uyuyamıcam ama sen hadi git uyu dedim, kapadım telefonu, komple kapattım uyumaya çalıştım...sabah açtım telefonumu...
Kötü hissediyorum ama ben de eskisi kadar kötü değil.....sabah haber vermezsem naptımı çok kızar..ama ne mesaj attım ne bi şey atmıycam da...aramam o arasın falan meselesi de değil bu sefer...kırık içimde bi şeyler..güceniyorum artık, ben kırgın ve ilgiye muhtaçken o tutup bana haklı haksız tartışınca deli oluyorum....ya yeter ki ağlama desin bi kere de çok şey mi istiyorum kızlar ben yaaa bi de sizin gözünüzden görmek istedim..
Uzun oldu kusura bakmayın
insallah canim yaa ufff durduk yere iş cikariolar basimiza sakin samimi felan olma dedim
canim belki orada senin bilmedigin sorunlari vardir uzulme diye anlatamiodur o yuzden boyle gergindirkızlar bisey sorucam erkek arkadasınız askerliği sürecinde hic ilgisiz soguk oldumu size karsı dönem dönem? hemen hemen son 1 aydır her gün her hafta kavga ediyodukk alttan almıyodum bende görüsmüyoduk bikac gün sonra yine barısıyoduk ama hep soguktuk vs.. ama son birkac gündür her lafım batar oldu herseyden kavga cıkartıyo beni cok daraltıyo alttan al alttan al bıktım napmaya calısıyo anlayamıyorum suan msjlasıyoruz aramızda gecen muhabbeti anlatıyım size, hasta suan 2 gün istirahat aldı kendisi amm arkadasları sabah uyuyo bu saatlerde gece ayaktalar. Benimkide tvnin karsısına gecmis oturyomus napıyon tek basınamısın seninkiler uyuyomu hep falan dedim sanane kızım ne cok soru soruyon sen böyle yazms 3 aydır ustaya gecip telefon kullandıgından beri uykunu aldın mı yemegini yedinmi ne yedin diye sorsam lafı agzıma tıkıyo uf yeter sıkma beni hergün aynı sorular bilmem ne muhabbet edecek hicbirseyimiz kalmadı msjlasmayı sevmez ben msj atmasam atmaz saat başı napıyon iyi sen bende iyi bu kadar muhabbetimiz ve ben artık cok sıkılmaya basladım cok mutsuzum kendisine bunu söyledim şuan ama ben mutlyum böyle diyo, mutsuzum diyorum sana nasıl ama ben mutluyum dersin dedim cok hastayım cok kötüyüm ayaklarına yatıyo bu seferde.. bu nasl bi düsünce anlayamıyorum cok doluyum napmam gerektiğini bilmiyorum :85:
kızlar bisey sorucam erkek arkadasınız askerliği sürecinde hic ilgisiz soguk oldumu size karsı dönem dönem? hemen hemen son 1 aydır her gün her hafta kavga ediyodukk alttan almıyodum bende görüsmüyoduk bikac gün sonra yine barısıyoduk ama hep soguktuk vs.. ama son birkac gündür her lafım batar oldu herseyden kavga cıkartıyo beni cok daraltıyo alttan al alttan al bıktım napmaya calısıyo anlayamıyorum suan msjlasıyoruz aramızda gecen muhabbeti anlatıyım size, hasta suan 2 gün istirahat aldı kendisi amm arkadasları sabah uyuyo bu saatlerde gece ayaktalar. Benimkide tvnin karsısına gecmis oturyomus napıyon tek basınamısın seninkiler uyuyomu hep falan dedim sanane kızım ne cok soru soruyon sen böyle yazms 3 aydır ustaya gecip telefon kullandıgından beri uykunu aldın mı yemegini yedinmi ne yedin diye sorsam lafı agzıma tıkıyo uf yeter sıkma beni hergün aynı sorular bilmem ne muhabbet edecek hicbirseyimiz kalmadı msjlasmayı sevmez ben msj atmasam atmaz saat başı napıyon iyi sen bende iyi bu kadar muhabbetimiz ve ben artık cok sıkılmaya basladım cok mutsuzum kendisine bunu söyledim şuan ama ben mutlyum böyle diyo, mutsuzum diyorum sana nasıl ama ben mutluyum dersin dedim cok hastayım cok kötüyüm ayaklarına yatıyo bu seferde.. bu nasl bi düsünce anlayamıyorum cok doluyum napmam gerektiğini bilmiyorum :85:
albayın yaptıgıda iş ne işi var o kadar erkegın içinde işte
zaten şu revırdekılerın bayan olmasınıda anlamış değilim
canim belki orada senin bilmedigin sorunlari vardir uzulme diye anlatamiodur o yuzden boyle gergindir
Canım benimkide aynı öyle hesap vermekten hic hoslanmaz bi soru sorarım sanane der, bende bosveriyorum cok kafaya takmıyorum ama degismesini istiyorum artık konusacak hicbirseyimiz kalmadı tugce anlıyomusun bu sananeler iyice cogalmaya basladı ne sorsam sanane! napıcam ben bi konumuz kalmadı konusucakk iyice uzaklastık nolucak böyle düzeltmek istiyorum ama olmuyo aklım beynim yerinden cıkacak sanki Allahım sabır ver..[/FONT]orda ne yasadıgını bilmiyorsun ki sorma sende mesafeli ol merak etme demiyorum merak et merak ettiğinide ona hissettir ama sorma herseyi.. benim erkek arkadasımda öyle odunun hammaddesi neyse o.. mesajlasmayı asla sevmez hesap vermekten katiyen hoşlanmaz bazı adamlar boyle bende cok hassasım mesela sürekli sorarım sorsun isterim ama oyle degğildir.. ben artık öğrendim üstüne hiç düşmüyorum sormuyorum tepeme çıkarmıyorum sende oyle yap.. yemek yedinmi derdim sanane derdi artık sormuyorum sormadıgım için o söylüyo yemek yedim de şimdi diyo mesela... hasta mı sormuyorum kendisi anlatıyo revire çıktımda diye... üzülme ama kendine yaparsın bunaldım dedikçe sen daha çok bunalırsın.. bide orda çok gergin oluyolar nazı gecene gerilebiliyolar unutma
yaa gülşah anlatsın paylassın benimle olurmu öyle anlatmıyosa da sinirini benden cıkarmasın e bende insanım benimde bi canım var yavrum yaa[/FONT]
Canım benimkide aynı öyle hesap vermekten hic hoslanmaz bi soru sorarım sanane der, bende bosveriyorum cok kafaya takmıyorum ama degismesini istiyorum artık konusacak hicbirseyimiz kalmadı tugce anlıyomusun bu sananeler iyice cogalmaya basladı ne sorsam sanane! napıcam ben bi konumuz kalmadı konusucakk iyice uzaklastık nolucak böyle düzeltmek istiyorum ama olmuyo aklım beynim yerinden cıkacak sanki Allahım sabır ver..[/FONT]
Çift hanelere 6 Ay kaldıı derkennnnnnn???
çift hanelere 6 ayyy demiş kaldı yazmıyor baby sevinçten ayy demiş
Hahahahaha bende ne diyorumm şaşkınlıktan kendimde kaldımı eklemiş yaaa :) :) :)
Canlarım...Geliyorum şafak attırıp, panoyu yayınlayıp gidiyorum diye kızmayın, bu aralar hiç bir şeye yetişemiyorum, ayrıca içimden de gelmiyor, artık hafta sonlarım tamamen dolu, nisanın sonuna kadar böyle, hazırlığımız var... Hafta içi de okul, iş güç, ihmal ettim biliyorum burayı ama diğer topiklerime de giremiyorum, içimden bir şeyler yapmak da gelmiyor bu aralar sanki dünya durdu... :44:
Hilalcim, nilücüm, ebrucum inşallah askerlerinizle durumlarınız daha iyidir... İyi haberlerinizi bekliyor olacağım... Diğer kızlar umarım şafak sayma ile aranız iyidir, hasretlik durumları zorluyor beni de ama bekliyoruz işte doğacak güneşi... Öpüldünüz hepiniz
Son 3 gün
Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz
Hoop Burdasınnn
Hesnamm 4 ay sonra gün sizin gününz olacak canım Allahım ferahlık versin zaman su gibi geçsin inş.nisan sonuna kadar yogun olmanda iyi aslında zaman geçer bi şekilde.eşinin konusması iyi olmuş tam gününde beklerken 10 gün geç gelmesi çok sinir bozucu olurdu...az kaldı az cnm geçiyorAllahım tüm sıkıntılardan arındırsın eşin gelsin hayırlısıyla herşeyin üstesinden gleiceksiniz cnm
canım bozma moralini .aslında askerin objektif bakmış galiba.haklı görüyosa haklı demiş.bence bu iyi bişey...ama tabi konusmalarınızı tam bilmedigim için çok yorum yapamıyorum.inş biraz olsun rahatlarsın cnm.yanlızlık çekmen çok normal.o da oralardan bişey yapamadıgı için üzülüyodur belkide.geçecek bu günler inş.
Nülüşüm ya Mehmet senin neden durup dururken canını yakmak için "ailem seni istemiyor"dedigini ben anlayamadım ya ne gerek vamrış ki öyle bişeye.bu çok ciddi bi laf çünkü.bişeyine kızdıysa canını yakmak istediyse daha hafif bişeyler diyebilirmiş...neyse inş tüm knuları halledersiniz aranızda canım hakkınzda hayırlısı.bi adım daha atmışsınız hayırlı olsun inş.
kızlarrr benim net yok halaaaa arkadasıma geldim bugün ordan yazıyorum hepinizi çok öpüyorummm.yakında işe başlıcam inş hoşçakalınnnnn
kızlar bisey sorucam erkek arkadasınız askerliği sürecinde hic ilgisiz soguk oldumu size karsı dönem dönem? hemen hemen son 1 aydır her gün her hafta kavga ediyodukk alttan almıyodum bende görüsmüyoduk bikac gün sonra yine barısıyoduk ama hep soguktuk vs.. ama son birkac gündür her lafım batar oldu herseyden kavga cıkartıyo beni cok daraltıyo alttan al alttan al bıktım napmaya calısıyo anlayamıyorum suan msjlasıyoruz aramızda gecen muhabbeti anlatıyım size, hasta suan 2 gün istirahat aldı kendisi amm arkadasları sabah uyuyo bu saatlerde gece ayaktalar. Benimkide tvnin karsısına gecmis oturyomus napıyon tek basınamısın seninkiler uyuyomu hep falan dedim sanane kızım ne cok soru soruyon sen böyle yazms 3 aydır ustaya gecip telefon kullandıgından beri uykunu aldın mı yemegini yedinmi ne yedin diye sorsam lafı agzıma tıkıyo uf yeter sıkma beni hergün aynı sorular bilmem ne muhabbet edecek hicbirseyimiz kalmadı msjlasmayı sevmez ben msj atmasam atmaz saat başı napıyon iyi sen bende iyi bu kadar muhabbetimiz ve ben artık cok sıkılmaya basladım cok mutsuzum kendisine bunu söyledim şuan ama ben mutlyum böyle diyo, mutsuzum diyorum sana nasıl ama ben mutluyum dersin dedim cok hastayım cok kötüyüm ayaklarına yatıyo bu seferde.. bu nasl bi düsünce anlayamıyorum cok doluyum napmam gerektiğini bilmiyorum :85:
bende yaaa ne gerek varsa albay bide askerlerin bakis acisini daha iyi bilmeli hic mi kiskanmiyo acaba karisini
Gercekten bu nasıl insan yaa gitti gideli her günü burnumdan getirdi sanırsın ki doguda taa türkiyenin bi ucunda aramızda 1 saatlik mesafe 2 3 haftada bi memleketindesin daha ne istiyon sen yaa bu ne sımarıklık dogudaki askerler napsın sen böyle yapıyosan bıktım bunu pohpohlamaktan cocuk cocuk hareketlerr atarlar tavırlarr o olgun cenk gitti cocukk gibi herseye trip atan bi insan geldi yut yut nereye kadar ya..tabiki seninde canin car tatlim sonucta herkes askerlik yapio bitek o yapmio ikide bir boyle soyle bence bi tek sen askerlik yapmiosun herkes yapio ve ne zor sartlarda yapanlar var biraz birak su simarikliklarini kendine gel de gittiginden beri burnundan getirdi ya
Canım sizinki devamlı degilmis bizimki ustaya gectiğinden beri 2bucuk aydır hergün böyle naptın yemek yedin mi desem zorla cvp veriyo yada uff yeter diyo devamlı dipdibe degilizki heran sende mrk et aklına düseyim biraz dimi sanırsın ki ben askerdeyim [/FONT]
A benim canım, kızların da dediği gibi kimbilir nelere takıyo kafasını orda bilemezsin, her erkek farklı tepki verir alışmadığı şeylere seninki de böylelerden...oluyo tabi olmaz mı arada diyo tamam gereken kadarını söyledim daha fazla sorup durma diyo, mesela çok alınmıştım sonra demişti ki, yanmda asker de vardı sen de ahiret sorusu gibi sorguluyon demiştiçok alındığım bi şeyin aslında hiç de büyütcek bi şey olmadığını anlamıştım..vardır bi sebebi ya da çok sıkılıyo belki canı be tatlış
Canım benimkide aynı öyle hesap vermekten hic hoslanmaz bi soru sorarım sanane der, bende bosveriyorum cok kafaya takmıyorum ama degismesini istiyorum artık konusacak hicbirseyimiz kalmadı tugce anlıyomusun bu sananeler iyice cogalmaya basladı ne sorsam sanane! napıcam ben bi konumuz kalmadı konusucakk iyice uzaklastık nolucak böyle düzeltmek istiyorum ama olmuyo aklım beynim yerinden cıkacak sanki Allahım sabır ver..[/FONT]
Hakkaten çok saçma geldi bana da yaaa...adam karısını kıskanmaz mı yaaa,tabi sen askerin için korkma da olay saçma baştan aşağı
Gercekten bu nasıl insan yaa gitti gideli her günü burnumdan getirdi sanırsın ki doguda taa türkiyenin bi ucunda aramızda 1 saatlik mesafe 2 3 haftada bi memleketindesin daha ne istiyon sen yaa bu ne sımarıklık dogudaki askerler napsın sen böyle yapıyosan bıktım bunu pohpohlamaktan cocuk cocuk hareketlerr atarlar tavırlarr o olgun cenk gitti cocukk gibi herseye trip atan bi insan geldi yut yut nereye kadar ya..
Canım sizinki devamlı degilmis bizimki ustaya gectiğinden beri 2bucuk aydır hergün böyle naptın yemek yedin mi desem zorla cvp veriyo yada uff yeter diyo devamlı dipdibe degilizki heran sende mrk et aklına düseyim biraz dimi sanırsın ki ben askerdeyim [/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?