herkese selam kızlar...ya ben bu çarşıları hem cumartesi hem pazar sanıyodum meğer tek gün oluyomuş
Gercekten bu nasıl insan yaa gitti gideli her günü burnumdan getirdi sanırsın ki doguda taa türkiyenin bi ucunda aramızda 1 saatlik mesafe 2 3 haftada bi memleketindesin daha ne istiyon sen yaa bu ne sımarıklık dogudaki askerler napsın sen böyle yapıyosan bıktım bunu pohpohlamaktan cocuk cocuk hareketlerr atarlar tavırlarr o olgun cenk gitti cocukk gibi herseye trip atan bi insan geldi yut yut nereye kadar ya..
Canım sizinki devamlı degilmis bizimki ustaya gectiğinden beri 2bucuk aydır hergün böyle naptın yemek yedin mi desem zorla cvp veriyo yada uff yeter diyo devamlı dipdibe degilizki heran sende mrk et aklına düseyim biraz dimi sanırsın ki ben askerdeyim [/FONT]
askim samimi oldugun birileri oldumu die sordum hala pek yok askim yanimda,i cocukta izine gidicek ordanda baska bi kisima geciriceklermis bayan sivil memur gelicekmis yerine dedi bende gelsin askim tuh gitmesi kotu olmus iyi anlasiodun dedimm amaaa icimde firtinalar kopti
gelen bayanda albayin esi yazmis bende wah ne alaka telefon durumumuz zorlasirmi dedim belli olmaz askim eside kidemli albay hemde dedi suan kilerdeymis asil isine gelmek istiomus hic hosuma gitmedi bu durum
selam tatlim evet malesef tek gun oluyo :-(
bi derdini sıkıntısını anlatsa yokk onuda hic yansıtmıyo tek yaptıgı agrasif hep gergin hep kavgacı hani neler olup bittiğini bilsem tamam derim susarım cocuk gibi oldu yaa devamlı pohpohlanmayı bekliyo, nek adar sansli oldugunun farkında bile degil nöbet tutmuyo adam yaa bunun bilincinde degil herkes gece uykusundan kalkıp titreye titreye nöbete geciyo bu keyif yapıyo ne kadar sanslı oldugunu görmüyo yaa onun sartlarında kac insan nöbet tutmuyo acaba..[/FONT]canim yinede sen bilirsin ama pohpohlamayi birak yapmaya mecbursun mesajini ver burda nelrr cekion sen ondan daha cok askerlik yapion walla
Canım kendin diyosun ama gidince değişti demekki askerlik psikolojisi diye bi şey var işteetamam daha zor şartta olanı var ama onlar onu görmüyor, onlar dışarda gezenleri görüyor hep canım sen bilirsin ama madem öyle çok üstüne düşmemeye çalış, bırak o meraklansın biraz da..haklısnı bizim böyle sorunumuz pek olmadı ama başka olmuştur bizim de..yani her erkeğin tepkisi farklı diyorum ya..benmki duygusal yönü eksik olduğu için o kadar etkilenmemişti yani ama hakkını yiyemem acemilikte tek bir gün ankesörlüden de olsa aramadan etmedi..tabi ki o kadar da yüz verme bi yandan yani, o askerdeyse sen de burda gününü gün etmiyosun kim bilir ne haldesin...bağırıp çağırmadan bunu anlamasını sağla kuşum
Canım kendin diyosun ama gidince değişti demekki askerlik psikolojisi diye bi şey var işteetamam daha zor şartta olanı var ama onlar onu görmüyor, onlar dışarda gezenleri görüyor hep canım sen bilirsin ama madem öyle çok üstüne düşmemeye çalış, bırak o meraklansın biraz da..haklısnı bizim böyle sorunumuz pek olmadı ama başka olmuştur bizim de..yani her erkeğin tepkisi farklı diyorum ya..benmki duygusal yönü eksik olduğu için o kadar etkilenmemişti yani ama hakkını yiyemem acemilikte tek bir gün ankesörlüden de olsa aramadan etmedi..tabi ki o kadar da yüz verme bi yandan yani, o askerdeyse sen de burda gününü gün etmiyosun kim bilir ne haldesin...bağırıp çağırmadan bunu anlamasını sağla kuşum
kimse istemez ama ilerde çalışma arkadaşları kim olcak belli mi cicim rahat ol boşverrr...
bi derdini sıkıntısını anlatsa yokk onuda hic yansıtmıyo tek yaptıgı agrasif hep gergin hep kavgacı hani neler olup bittiğini bilsem tamam derim susarım cocuk gibi oldu yaa devamlı pohpohlanmayı bekliyo, nek adar sansli oldugunun farkında bile degil nöbet tutmuyo adam yaa bunun bilincinde degil herkes gece uykusundan kalkıp titreye titreye nöbete geciyo bu keyif yapıyo ne kadar sanslı oldugunu görmüyo yaa onun sartlarında kac insan nöbet tutmuyo acaba..[/FONT]
Her zaman bencildi bu iliskide askerlikte de gösterdi kendini iste napıcam bilmiyorum edacım ilk zamanlar garip geliyodu bu halleri ama gecer diyodum bi sorunu vardır diyodum cocuk gibi resmen cocuk avutuyorum! hicbiseyin kıymetini bilmediki askerdeki pozisyonunun kıymetini bilsin yedi bitirdi tüketti ya beni mutsuzum dediğim halde ama ben mutluyum dedi yaa söyleyeceğim hicbisey yok bunca seyin üstüne yoruldum sadece bunu diyebiliyorum.. cok yoruldum..biliyosun ceren benim sevgilim günde 6 saat nöbet tutuyo anladığım kadarıyla seninki gerçekten çok bencil ilişjkinizede sizede bulunduğu konumada karşı evciye geliyo istediğinde uzak değil nçbet tutmuyomuş kıymetini bileceğine...
ben bile sevgilimin 6 saat nöbet tutmasına üzülüyorum ama şükrediyorum dediğin gibi titreye titreye gece kalkıp nöbet tutuyo ama şükrediyo çünkü doğudakileri düşünüyo....ben şanslıyım diyo doğuda olmadığım için
önemli olanda şükretmek
Her zaman bencildi bu iliskide askerlikte de gösterdi kendini iste napıcam bilmiyorum edacım ilk zamanlar garip geliyodu bu halleri ama gecer diyodum bi sorunu vardır diyodum cocuk gibi resmen cocuk avutuyorum! hicbiseyin kıymetini bilmediki askerdeki pozisyonunun kıymetini bilsin yedi bitirdi tüketti ya beni mutsuzum dediğim halde ama ben mutluyum dedi yaa söyleyeceğim hicbisey yok bunca seyin üstüne yoruldum sadece bunu diyebiliyorum.. cok yoruldum..
Evet canım malesef o iyi tarafları görmüyo, dısardaki gezen insanları görüyo.. bagırmadan cagırmadan konusuyorum ama anlasılmıyorum bizim iliskimizde bu var ikimizde birbirimizi anlayamıyoruz ben onunkileri az cok anlayıp alttan alıyorum ne istediğini biliyorum ama o öyle degil anca kendisi, kendisi kendi kararları kendi istekleri önemli olan bi kezde dönüp neden böylesin neyin var demedi cok bencil yazarken tüm vucudum titriyo artık bende yarattıgı etkilere bakarmısın[/FONT]
biliyosun ceren benim sevgilim günde 6 saat nöbet tutuyo anladığım kadarıyla seninki gerçekten çok bencil ilişjkinizede sizede bulunduğu konumada karşı evciye geliyo istediğinde uzak değil nçbet tutmuyomuş kıymetini bileceğine...
ben bile sevgilimin 6 saat nöbet tutmasına üzülüyorum ama şükrediyorum dediğin gibi titreye titreye gece kalkıp nöbet tutuyo ama şükrediyo çünkü doğudakileri düşünüyo....ben şanslıyım diyo doğuda olmadığım için
önemli olanda şükretmek
aynenn canım bencede bıraz sımarıklıktan kaynaklanıyo ama ben hırcın olup agzıma geleni söylediğimdede aynı bu cocuk, hani böyle kendi egosundan baska bisey düsünmeyen tipler olur ya cenk aynı böyle bi insan asla hata kabul etmez asla kendini kücültmez hep karsı taraf hatalıdır.. onun için böyle malesef bizim topiğe gel sekerim yetisemiyorum iki konuya birdenhaklısın canım bencil insan zordur ve sen mutsuzsan oda mutsuz olmalı ya şu topiğe geldiği.mden beri çekmediğin kalmadı haa bir mutlu ediyo seni hoppp başaa yani askerlik psikolojiside bir yere kadar valla etki etmeyene etmiyo örneğin bnmkihatta olumlu değişti yaniii biraz şımarıklıktan kaynaklanıyo seninkinin ki ben diyimm biliyo senin hep alttan alacağınıda rahatlığı ondan
destinyeda arkadaş haklı cerencim demekki baya bencil, sen de şımarttın demekki, o da az şükretsin yani bu kadar da olmamalı.. çünkü benm sevdiceğim 12 saat nöbet tutuyor hala da şükreder...gördüğün gibi neler var neler ve ben de bazen fazla şımarıklık yaparım hatta der ki bazen "sen rahatça uyu diye ben nöbet tutuyorum bak" bazen bu konuyla bile dalga geçerizyani ya alışamadığı için böyle ya da fazla şımarttığın için ama ilgisiz bıraksan biraz daha iyi olabilir, canına yazık bebişim kendine dikkat et daha şimdiden bitirme kendiniii
Canım eda ben.Aynen bencede kendisine zarar kendini tüketiyo cerene hepo diyorum.Bu arada Allah yardımcısı olsun sevgilinin 12 saat nöbet günün yarısı demek.Zaten az kalmış sizin inş çabucak geçer günler
Yani neden böyle davranmıs seninki anlam veremedim evet bunun gibi tavırlar bizimkindede var ara sıra:44: illa bende onun gibi sallamıyım mı yani o msj atmıycak ben atmıycam zaten ben msj atmasam beni hatrlayıp soracagı yok hic görüsmiycez o zaman orta bi yol bulmaya calısıyorum ama cabalarım hep sonucsuz kalıyo ve ben bu durumdan cok usandım[/FONT][/QUOTE]farkında olmadan düzelteyim derken dahamı çok üstne düşüp bunaltıyosun acaba... bak gectıgımız haftaydı sanırım şöyle bişey oldu içim sıkılıyor sesini duyunca rahatlıyorum dedim aradım ankesorluyu çağırdılar bizimkini geldi ne war dedi sesini duymak istedim ddedm iyi duydun dedi noluyo dedim bişey oldugu yok yeter kapat dedi ben alo alo alo derken dıtdıtdıt sesiyle karsılastım bazen olur öyle üzülme
Ben de hilal edacım çok memnun oldum sağol, Allah hepimize sabırlar versin, elbet bitecek..sabredecez çare yok
ve evet ceren seni bu denli yıpratmasına da izin verme, bazen tabi ki kavga olur, anlamamak olur, hata olur, ama iki taraflı olur...hep ben hep ben olmaz, hele de sen burda keyfinden değil sevdiğin adam için bunlara katlanmaya çalışırken....ona biraz bence sakin ve tabiricaizse cool davranmaya çalışş işe yarar diye düşünüyorum
Sımarttık heralde zamanında baksana tepemizde suan fakat şöyle bi durum var hilal benimki zaten kendini cok begenmis bu insan her kim olursa olsun her kavgada kendisi haklıı onun dogruları düsünceleri dogru.. hep böyle oldu olası ama son zamanlarda dahada üstüme gelmeye basladı ben ben ben diyee yaa bi insana sürekli sen hatalısın sen suclusun herseyin sorumlusu sensin denirmi canıma tak etti napsam ne etsem düzelmiyo 12 saat nöbetmi dedin yavrum naptınn yaaa :26:birkez daha cok sükür ya hic kıymet bilmiyoruz biz, cenk 12 saat nöbet tutsa halimizi düsünemiyorum artık.. helal olsun sevgiline onca seye ragmen sabrını tebrik ediyorum
destinyeda arkadaş haklı cerencim demekki baya bencil, sen de şımarttın demekki, o da az şükretsin yani bu kadar da olmamalı.. çünkü benm sevdiceğim 12 saat nöbet tutuyor hala da şükreder...gördüğün gibi neler var neler ve ben de bazen fazla şımarıklık yaparım hatta der ki bazen "sen rahatça uyu diye ben nöbet tutuyorum bak" bazen bu konuyla bile dalga geçerizyani ya alışamadığı için böyle ya da fazla şımarttığın için ama ilgisiz bıraksan biraz daha iyi olabilir, canına yazık bebişim kendine dikkat et daha şimdiden bitirme kendiniii
Hilalcim merhaba nasılsın ? sizinde çarşı izniniz tek günmüydü ? ben hep 2 gün sanıyodum meğer tekmiş öyle dedi bugün
Ben de hilal edacım çok memnun oldum sağol, Allah hepimize sabırlar versin, elbet bitecek..sabredecez çare yok
ve evet ceren seni bu denli yıpratmasına da izin verme, bazen tabi ki kavga olur, anlamamak olur, hata olur, ama iki taraflı olur...hep ben hep ben olmaz, hele de sen burda keyfinden değil sevdiğin adam için bunlara katlanmaya çalışırken....ona biraz bence sakin ve tabiricaizse cool davranmaya çalışş işe yarar diye düşünüyorum
Yani neden böyle davranmıs seninki anlam veremedim evet bunun gibi tavırlar bizimkindede var ara sıra:44: illa bende onun gibi sallamıyım mı yani o msj atmıycak ben atmıycam zaten ben msj atmasam beni hatrlayıp soracagı yok hic görüsmiycez o zaman orta bi yol bulmaya calısıyorum ama cabalarım hep sonucsuz kalıyo ve ben bu durumdan cok usandım[/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?