Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fark eder heralde canım sağolasın bizimkide jandarma jandarma :)

Demekki yapısı öyle tatlış sen daha iyi bilirsin tabi ama seni de düşünmek zorunda, başkalarına öyleyse de sana olmamalı yanii.. gene de sen çok parlama tabi dedim ya belki de alışamadı hala kabullenemedi ama çok da üstüne düşme canım derim ben yıpranma..

12 saat nöbet 24 saat dinlenme canım idare ediyoz, ben işe geliyom ouyuyo bazen, o nöbet tutarken ben uyuyom falan geçiyo işte...sağol tatlış

"Ben" kattım sana biraz, öyle sevdim seni.
Çünkü sen de bensiz; O kadar güzel değilsin hani.

Özdemir Asaf

bilmiyorum canım bilmiyorum geçenlerde de bana eski kız arkadaşının kendisinin numarasına ulaştığını, aradığını, konuştuğunu, facebook'taki fotoğrafımız için yorum yaptığını, beni kendisine yakıştırmadığını söylediğini söyledi. ölecek oldum, nefes alamadım, konuşamadım, benden ses çıkmayınca da şaka yaptığını söyledi. şakaya bakar mısın. böyle şaka yapan, canımı yakmak için onu da söyler. bu şakayı yapmasının nedeni de gereksiz kıskançlıkları. çok soğudum çok, içimden hiçbir şey gelmiyor ona karşı. ne yaparsa yapsın ben onu savundum, arkasında durdum; ama bu kez haketmiyor bunu.

Son düzenleme:

Canım inşallah düzelir her şey, oluyor biliyorsun arada dönem dönem soğukluk bizde bile oluyordu aslına bakarsan arada bir olması bazen kıymet bildiriyor, her şey gönlünce olur umarım gelişmeleri yaz canım bazen cevap veremesem de takip etmeye çalışıyorum sizleri...

Eşimin izin durumunda bir sorun yok gibi şu an Allahtan bir sorun çıkarmadılar... Ama biz çok sıkıldık artık askerlikten

Teşekkür ederim tatlım, sizler takibimdesiniz merak etmeyin ama eskisi gibi girip muhabbet etmelerimizi özledim hayat telaşı ya da farklı sebepler işte ne yapalım

Daha iyi haberlerinizi bekliyorum canım, biz de yuvarlanıp gidiyoruz işte yemeye çalışıyoruz askerliği

Teşekkür ederim Razişim, az biraz daha sabretmemiz gerekiyor sonra bitecek dediğin gibi, izin problem gibi durmuyor şu an mecburi izin kullanma kesin kabul edilmezse sorun olmayacak sanırım.... Onun haricinde her şey bildiğin gibi tatlım... Nisan sonunda gösteri var ya hafta sonlarım daha yoğun

Sağol canım benim sizin de durumlarınızın daha iyi olmasına çok sevindim... Benim psikolojik durumum bir iyi bir kötü debelenip duruyorum, bazen aşırı problem yapıyorum her şeyi, strese giriyorum, bazen de kendimi mutlu hissediyorum eşim gelene kadar böyle devam edecek başka çaresi yok

bu askerlik ne tuhaf ya aradı şimdi konuşuyoruz ben özledim seni dedim hadi ben kapatiyimmm dedi gülerek dedim özlediğimizi de mi söylemicez falan üffff her şeye alınıyolar mı ne özledim kelimesi bile ağır geliyo onlara galiba

Memnun oldum hilalcım şafağına maş

Ben de tekrar memnun olduum edacımm darısı başına şafağımın ben d daha iyilere özeniyorum

fark eder heralde canım sağolasın bizimkide jandarma jandarma :)

sanırım farkediyo biraz değişik bizimki..

Canım cidden şakaları da canını acıtması da ilginç ben de anlam veremedim acaba kıskan diye mi yaptı ilkini mesela..keşke yapmasaymış ama hayırlısı canım içinden geldiği gibi olsun her şey güzel olsun inşallah

Başka çare yok ne yazıkki hesna ablacım yaa herkes sabırküpü oldu valla...koişini çok özlemişindir tabi normal, her şeyi tek başına yapmak sana daha zor geliyodur, varlığına alışmışken yok olması, biz en azından hala tek başına her şeyi yapmaya alışığız...Allah sabırlar versinn ama izin olayıı iyi olmuşşş uzamamış boş yere şafak

Canım acaba duygusallaşma şimdi moral bozma üzülme falan diye mi yaptıı

Canım acaba duygusallaşma şimdi moral bozma üzülme falan diye mi yaptıı

heralde kendi de özlüyo kapatamıcaz gibi geliyo heralde ...belki ay sonunda çarşı izninde süpriz yapcam söyledm hoş kendinede bi tepki vermedi baştan sevinmedin mi dedim sevindm sevinmez olurmuyum dedi hep aynı şeyleri yapmak sıkıyo orda heralde yorgunum çok dedi ona verdim bende

Canım belki söylemeye utanmıştır.. hani arkasında çok fazla asker sırada bekliyorsa falan.. çekingen biri ise söyleyememiş olabilir..

Canım belki söylemeye utanmıştır.. hani arkasında çok fazla asker sırada bekliyorsa falan.. çekingen biri ise söyleyememiş olabilir..

bi asker bişi dedi zaten bilader git öbüründne konuş falan dedi zaten kızdı...olabilr canım bide duygusal konuşunca ses tonu değişiyo o da üzülüyo konuyu değiştiriyo

bi asker bişi dedi zaten bilader git öbüründne konuş falan dedi zaten kızdı...olabilr canım bide duygusal konuşunca ses tonu değişiyo o da üzülüyo konuyu değiştiriyo

Sende takılma canım böyle şeylere çok fazlaa.. demişlerdir üst devreler.. belki o kızgınlıktan belki duygusallıktann.. böyle şeyler için soğutmayın aranızı canım..

Sende takılma canım böyle şeylere çok fazlaa.. demişlerdir üst devreler.. belki o kızgınlıktan belki duygusallıktann.. böyle şeyler için soğutmayın aranızı canım..

yok canım aramz çok şükür iyi ...keşke ustasıda böyle geçse yani burası güzel ama ustaların belli olmasına daha 37 gün falan var

yok canım aramz çok şükür iyi ...keşke ustasıda böyle geçse yani burası güzel ama ustaların belli olmasına daha 37 gün falan var

Usta daha belli olmadı mı :44:
Bizim 1 ay olmadan belli olmustuu.. ve dagıtıma gelmişti..

Aynen öyle, kendine güvenemez kızz özlenmez miii...nası özledi kimbilirrr...duygularını belli etmek onlara işkence sıkılıp bunalıyo arkadan birileri sıkıştırıyo nası rahat konuşsun çocuk...üzülme yavrucumm hiçç takcak bi şey yok

Asker yarimi görmeyeli 113 gün oldu
Şafak 105
Çift hanelere kaldı 5

Görmeyeli 113 gün oldu, yarıyı geçeli çok oldukça umudum artıyor....

(ahhahahah ebruu sonuna "ayyy" yazmadım bak )

askere gitti gideli doğru düzgün seni seviyorum demedi biliyomusun ben diyorum mesela yaw kapat arkamda 1500 tane kazma var sap var off diyo :) ona takılma

askere gitti gideli doğru düzgün seni seviyorum demedi biliyomusun ben diyorum mesela yaw kapat arkamda 1500 tane kazma var sap var off diyo :) ona takılma

Aynen öyle, böyle şeylere acemilikte özellikle hiçç takılmayın, sonra rahatlarsa gideceği yerde, cep tel falan girerse işin içine rahat konuşursunz sabredin birazz...daha ne birbirinizi yiceniz, seni seviyorum dememesi çay çorba kalcak ay ne kötüyüm kızzz..şaka bunlar hep şakaa..biz artık kavga edip çok fena birbirimizi kırsak da 2 gün sonra hiç bi şey olmamış gibi davranmayı, cilveleşmeyi öğrendik, uzatırsak uzadıkça soğuyoruz napalım....1.gün: sen şusun sen busun anlamıyosun,2. gün:yarim yarimm seviyon mu benii,çok muuu??, çok seviyorum kız seni,kocaman,büsbüyük

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…