Sağoll begüşcüm bizim çarşı iznimiz yok canım, 12 saat nöbet 24 saat dinlenme diye gidiyo hep...
acemilikte 2 gün izinliydi ama, komando benimkisi ve üni mezunu uzun dönemlerden yani 11 ay astek, bilmem farkediyor mu bu etmenler..
Sımarttık heralde zamanında baksana tepemizde suan fakat şöyle bi durum var hilal benimki zaten kendini cok begenmis bu insan her kim olursa olsun her kavgada kendisi haklıı onun dogruları düsünceleri dogru.. hep böyle oldu olası ama son zamanlarda dahada üstüme gelmeye basladı ben ben ben diyee yaa bi insana sürekli sen hatalısın sen suclusun herseyin sorumlusu sensin denirmi canıma tak etti napsam ne etsem düzelmiyo 12 saat nöbetmi dedin yavrum naptınn yaaa :26:birkez daha cok sükür ya hic kıymet bilmiyoruz biz, cenk 12 saat nöbet tutsa halimizi düsünemiyorum artık.. helal olsun sevgiline onca seye ragmen sabrını tebrik ediyorum
Nülüşüm ya Mehmet senin neden durup dururken canını yakmak için "ailem seni istemiyor"dedigini ben anlayamadım ya ne gerek vamrış ki öyle bişeye.bu çok ciddi bi laf çünkü.bişeyine kızdıysa canını yakmak istediyse daha hafif bişeyler diyebilirmiş...neyse inş tüm knuları halledersiniz aranızda canım hakkınzda hayırlısı.bi adım daha atmışsınız hayırlı olsun inş.
hiç kızar mıyız canım, bu yoğunluğuna rağmen ihmal etmiyor bile sayılırsınhepimiz öyleyiz maalesef canım, dışarıya bahar geldi; ama benim içim kış gibi, güz gibi asker de pek umrumda değil artık, ararsa konuşuyorum aramazsa çağrı atıyorum o arıyor. çoğu kere duymuyorum bile aradığını... beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok kuzum sizdeki şu izin durumları ne alemde?
Olurmu Ablam ya sen iyi ol da koşturmaca geçsin hem daha iyi yanlız kalmamış olursun.
Biz yavaş yavaş konuşmaya başladık ablam eskisi gibi olmasada bunada şükürr..
İnşallahh sizde iyiyisinizdir problemleriniz hallolmuşturr..
Kendine iyi bak ablacım öptüm senii
Hesnamm 4 ay sonra gün sizin gününz olacak canım Allahım ferahlık versin zaman su gibi geçsin inş.nisan sonuna kadar yogun olmanda iyi aslında zaman geçer bi şekilde.eşinin konusması iyi olmuş tam gününde beklerken 10 gün geç gelmesi çok sinir bozucu olurdu...az kaldı az cnm geçiyorAllahım tüm sıkıntılardan arındırsın eşin gelsin hayırlısıyla herşeyin üstesinden gleiceksiniz cnm
kızlarrr benim net yok halaaaa arkadasıma geldim bugün ordan yazıyorum hepinizi çok öpüyorummm.yakında işe başlıcam inş hoşçakalınnnnn
Sağol canım benim sizin de durumlarınızın daha iyi olmasına çok sevindim... Benim psikolojik durumum bir iyi bir kötü debelenip duruyorum, bazen aşırı problem yapıyorum her şeyi, strese giriyorum, bazen de kendimi mutlu hissediyorum eşim gelene kadar böyle devam edecek başka çaresi yokHiç olur mu sadece şafak attırsan bile varlığını hissedip mutlu oluyoz hesan abalacım çokk sağollbizde haberler iyi düzeldik bayaa sorun yok gibi inşallah nilüyle ebrucum da toparlar..arada çok bunalıyz napalım İnşallah sen de iyi olursun askerin de iyidir, iyi haberler senden de gelsinn
Memnun oldum hilalcım şafağına maş
fark eder heralde canım sağolasın bizimkide jandarma jandarma :)
bilmiyorum canım bilmiyorumgeçenlerde de bana eski kız arkadaşının kendisinin numarasına ulaştığını, aradığını, konuştuğunu, facebook'taki fotoğrafımız için yorum yaptığını, beni kendisine yakıştırmadığını söylediğini söyledi. ölecek oldum, nefes alamadım, konuşamadım, benden ses çıkmayınca da şaka yaptığını söyledi. şakaya bakar mısın. böyle şaka yapan, canımı yakmak için onu da söyler. bu şakayı yapmasının nedeni de gereksiz kıskançlıkları. çok soğudum çok, içimden hiçbir şey gelmiyor ona karşı. ne yaparsa yapsın ben onu savundum, arkasında durdum; ama bu kez haketmiyor bunu.
Canım inşallah düzelir her şey, oluyor biliyorsun arada dönem dönem soğukluk bizde bile oluyordu aslına bakarsan arada bir olması bazen kıymet bildiriyor, her şey gönlünce olur umarım gelişmeleri yaz canım bazen cevap veremesem de takip etmeye çalışıyorum sizleri...
Eşimin izin durumunda bir sorun yok gibi şu an Allahtan bir sorun çıkarmadılar... Ama biz çok sıkıldık artık askerlikten
Teşekkür ederim tatlım, sizler takibimdesiniz merak etmeyin ama eskisi gibi girip muhabbet etmelerimizi özledim hayat telaşı ya da farklı sebepler işte ne yapalım
Daha iyi haberlerinizi bekliyorum canım, biz de yuvarlanıp gidiyoruz işte yemeye çalışıyoruz askerliği
Teşekkür ederim Razişim, az biraz daha sabretmemiz gerekiyor sonra bitecek dediğin gibi, izin problem gibi durmuyor şu an mecburi izin kullanma kesin kabul edilmezse sorun olmayacak sanırım.... Onun haricinde her şey bildiğin gibi tatlım... Nisan sonunda gösteri var ya hafta sonlarım daha yoğun
Sağol canım benim sizin de durumlarınızın daha iyi olmasına çok sevindim... Benim psikolojik durumum bir iyi bir kötü debelenip duruyorum, bazen aşırı problem yapıyorum her şeyi, strese giriyorum, bazen de kendimi mutlu hissediyorum eşim gelene kadar böyle devam edecek başka çaresi yok
bu askerlik ne tuhaf ya aradı şimdi konuşuyoruz ben özledim seni dedim hadi ben kapatiyimmm dedi gülerek dedim özlediğimizi de mi söylemicez falan üffff her şeye alınıyolar mı ne özledim kelimesi bile ağır geliyo onlara galiba
Canım acaba duygusallaşma şimdi moral bozma üzülme falan diye mi yaptıı
bu askerlik ne tuhaf ya aradı şimdi konuşuyoruz ben özledim seni dedim hadi ben kapatiyimmm dedi gülerek dedim özlediğimizi de mi söylemicez falan üffff her şeye alınıyolar mı ne özledim kelimesi bile ağır geliyo onlara galiba
Canım belki söylemeye utanmıştır.. hani arkasında çok fazla asker sırada bekliyorsa falan.. çekingen biri ise söyleyememiş olabilir..
bi asker bişi dedi zaten bilader git öbüründne konuş falan dedi zaten kızdı...olabilr canım bide duygusal konuşunca ses tonu değişiyo o da üzülüyo konuyu değiştiriyo
Sende takılma canım böyle şeylere çok fazlaa.. demişlerdir üst devreler.. belki o kızgınlıktan belki duygusallıktann.. böyle şeyler için soğutmayın aranızı canım..
yok canım aramz çok şükür iyi ...keşke ustasıda böyle geçse yani burası güzel ama ustaların belli olmasına daha 37 gün falan var
heralde kendi de özlüyo kapatamıcaz gibi geliyo heralde ...belki ay sonunda çarşı izninde süpriz yapcam söyledm hoş kendinede bi tepki vermedi baştan sevinmedin mi dedim sevindm sevinmez olurmuyum dedi hep aynı şeyleri yapmak sıkıyo orda heralde yorgunum çok dedi ona verdim bende
askere gitti gideli doğru düzgün seni seviyorum demedi biliyomusun ben diyorum mesela yaw kapat arkamda 1500 tane kazma var sap var off diyo :) ona takılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?