Cok guldummm walla kocaman busbuyuk sewiomguzelmis tuttum bunu
Ulan şafak yine yapıosun yapacağını bizleree... Bizim seni sıkıştırıptiye almamız gerekirken, sen bizi çok sıkıştırıyosun ve canımızı fazlasıyla yakıyosun... Gereksiz kıskançlıklar artık beni çıkmaza sokuyor gibi
Hheheh napalım bi yerde kendimizi eğlendircek şeyler bulmaya çalışıyoruz işte:98:
Ah canım benimm sen sıkıştır kız şafağın yaptığına bak, sen kim oluyon olum şafak
bi tickerima bakayım dedim insan mehtap ta şafak mafak unutuyorr
şafağın sıkıştırması da bahane aslında ben yeneri gelince fena sıkıştırcam, canını fena yakıcam farkında değil
Bugün yine konuşmuyoruz bu arada ama alıştım kızlar yaa....yıpranmaya alıştım resmen, geceleri ağlayarak uyumaya alıştım, farkındaysanız aynı devam ediyorum hayatıma
Canım noldu yine yaa ? :97:
Canım noldu yine yaa ? :97:
bi tickerima bakayım dedim insan mehtap ta şafak mafak unutuyorr
Elifcim benim uzattık, saçmaladık yine ne yazıkki, yine alamadı gönlümü, saçmasapan bi şey yine eskiden bi mevzu...yine bekledim, yine demedi istediklerimi, duymak istediklerimi söylemedi...ben dedi o zman senin bakış açınla bakabildiğimde konuşuruz, bi ara kuru bi özür diledi, ne için özür dedim, konu uzamasın diye dedi, ben üzüldüğümden diil yani dedim..öyl ebıkkın bi özürdü ki hiç tesir etmedi...
iyi dedim, bi gün beni anlarsan ararsın, arama da ben de bi şey yazmıyorum o zamana dek dedim, peki dedi, ya bi git artık başımdan dedim artık dayanamadım,bizden bi halt olmaz dedim,yazdığım yazmadığım konuştuğum konuşmadığım hiç bi şey farketmiyosa git başımdan dedim, gece de saatin 2 si oldu yani...git uyu dedim. Kapattım ve öyle kaldı tabii...
böylesine güzel şafaklı kızımı üzmek istemem elifcim boşverrr geçer giderrr yaa napayımm..2 gün kötü 1 gün iyiye düştük sanırım
ooof ya neden böyle yapıyorsunuz canımm.. ne gerek var geçmişten eskiden mevzuları açmayaa.. git artık başımdan falan biraz agır olmuş canım ya.. yârim yârim seviyon mu beni de barışınnn kızz
Olur mu canımm yaa şafak olsun olmasın yanındayım her zamann..
Bende sıkıntıdaydımm benimki dün yurtdışından ankaraya geldi. bugün çarşıya çıkacaktı bende sabahtan beri arar diye bekliyodum aramadı kafamda kurup duruyodum napıyo ne ediyor çarşıya çıktı beni unuttu diye
Ama az önce tam sana mesaj yazarken aradı çıkamamış çarşıya denetm varmış belki öğleden sonra dedi..
Oyy kızz ne şekersin,, yarim yarim diyemedim az önce mesaj attı ama sevinemedim kötü şeyler olmuş, mahkeme olayı falan bahsetti çok kötü oldummm yaaaaa...off Allahım sen askerimi askerlerimizi koru ya hayırlısıyla bi geleydi, sinirle bi komutana çıkışmış bi şeyler olmuş offff
Bak işte anlamadan dinlemeden yargılıyoz bazen kötü oluyo be yavrum yaaofffff mideme kramplar girdi gene yaaa
Eyvahhh :18: Belki komutan şikayetten mahkemeden vazgeçer hilalimm üzülmee.. çocuğada iyi davran ya soğuk durmaa yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?