Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak İnşallah 163 ......

Çift hanelere gelmeye sadece 64 gün var ... Bazen şafak çokmuş gibi geliyo gözüme ama bazen de nerdenn neeerreeyeee diye düşününce hafifliyorum çok şükür ...

Ulan şafak yine yapıosun yapacağını bizleree... Bizim seni sıkıştırıptiye almamız gerekirken, sen bizi çok sıkıştırıyosun ve canımızı fazlasıyla yakıyosun... Gereksiz kıskançlıklar artık beni çıkmaza sokuyor gibi

Cok guldummm walla kocaman busbuyuk sewiom guzelmis tuttum bunu

Hheheh napalım bi yerde kendimizi eğlendircek şeyler bulmaya çalışıyoruz işte :98:

Ah canım benimm sen sıkıştır kız şafağın yaptığına bak, sen kim oluyon olum şafak

Hheheh napalım bi yerde kendimizi eğlendircek şeyler bulmaya çalışıyoruz işte :98:

Ah canım benimm sen sıkıştır kız şafağın yaptığına bak, sen kim oluyon olum şafak

şafağın sıkıştırması da bahane aslında ben yeneri gelince fena sıkıştırcam, canını fena yakıcam farkında değil

Bugün yine konuşmuyoruz bu arada ama alıştım kızlar yaa....yıpranmaya alıştım resmen, geceleri ağlayarak uyumaya alıştım, farkındaysanız aynı devam ediyorum hayatıma

Canım noldu yine yaa ? :97:

Elifcim benim uzattık, saçmaladık yine ne yazıkki, yine alamadı gönlümü, saçmasapan bi şey yine eskiden bi mevzu...yine bekledim, yine demedi istediklerimi, duymak istediklerimi söylemedi...ben dedi o zman senin bakış açınla bakabildiğimde konuşuruz, bi ara kuru bi özür diledi, ne için özür dedim, konu uzamasın diye dedi, ben üzüldüğümden diil yani dedim..öyl ebıkkın bi özürdü ki hiç tesir etmedi...
iyi dedim, bi gün beni anlarsan ararsın, arama da ben de bi şey yazmıyorum o zamana dek dedim, peki dedi, ya bi git artık başımdan dedim artık dayanamadım,bizden bi halt olmaz dedim,yazdığım yazmadığım konuştuğum konuşmadığım hiç bi şey farketmiyosa git başımdan dedim, gece de saatin 2 si oldu yani...git uyu dedim. Kapattım ve öyle kaldı tabii...

ooof ya neden böyle yapıyorsunuz canımm.. ne gerek var geçmişten eskiden mevzuları açmayaa.. git artık başımdan falan biraz agır olmuş canım ya.. yârim yârim seviyon mu beni de barışınnn kızz

böylesine güzel şafaklı kızımı üzmek istemem elifcim boşverrr geçer giderrr yaa napayımm..2 gün kötü 1 gün iyiye düştük sanırım

Olur mu canımm yaa şafak olsun olmasın yanındayım her zamann..

Bende sıkıntıdaydımm benimki dün yurtdışından ankaraya geldi. bugün çarşıya çıkacaktı bende sabahtan beri arar diye bekliyodum aramadı kafamda kurup duruyodum napıyo ne ediyor çarşıya çıktı beni unuttu diye
Ama az önce tam sana mesaj yazarken aradı çıkamamış çarşıya denetm varmış belki öğleden sonra dedi..

Son düzenleme:

:92: 14.03.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...91 AskErimm1411...

…94 SeNLeYM…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

... 105 kelebek.hill ...

...116 busafakbitmez...

… 137 H_İ_S …

…148 iboebru….

…159 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...159 esraa42...

....160 nesliiiiiiiiii...

…161 Brrk…

...161 OZGEGURUR...

...162 dilara1331

...163 kelebekd ...

…163 Kayra95...

…163 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....253 chidoshimedo....

...253 GRGR...

...253 mayamaya11

...253 tugbaoguzhan

...253 BerlD...

...253 svsaskim...

...253 kmleomer...

... 262 ED2006...

...284 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...342 xxIpekxx...

... 342 destinyeda...

...343 depresiffpolyanna...

...344 nesilll...

...346 tugcehayati...

...346 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...416 pekmez_akilli...

...416 ilithya...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

ooof ya neden böyle yapıyorsunuz canımm.. ne gerek var geçmişten eskiden mevzuları açmayaa.. git artık başımdan falan biraz agır olmuş canım ya.. yârim yârim seviyon mu beni de barışınnn kızz

Oyy kızz ne şekersin,, yarim yarim diyemedim az önce mesaj attı ama sevinemedim kötü şeyler olmuş, mahkeme olayı falan bahsetti çok kötü oldummm yaaaaa...off Allahım sen askerimi askerlerimizi koru ya hayırlısıyla bi geleydi, sinirle bi komutana çıkışmış bi şeyler olmuş offff

Bak işte anlamadan dinlemeden yargılıyoz bazen kötü oluyo be yavrum yaa offfff mideme kramplar girdi gene yaaa

Eyvahhh :18: Belki komutan şikayetten mahkemeden vazgeçer hilalimm üzülmee.. çocuğada iyi davran ya soğuk durmaa yazık..

14/03/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…SaviorAngel = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:…aalis = 33 iÇEL' e selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:…duygum = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:…holofira = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:...goqce = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Eyvahhh :18: Belki komutan şikayetten mahkemeden vazgeçer hilalimm üzülmee.. çocuğada iyi davran ya soğuk durmaa yazık..

Ya inşallah yaaa..nasıl iyi davrancam elifcim elimden geleni yapıyorum ama kızdım çokkkk, komutana çıkışmasın o da yaa off biraz beni de düşünsün çocuk mu elim kolum bağlı burda of yaaa...

Herkese tünaydın kızlar...şafaklar atıyo bi gündüz bi gece oluyo şükürler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…