Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
radyo dinliyodum kızlar bu şarkı askerime gitsin dedim çıka çıka tuğba ekinci o şimdi asker çıktı :)))

aynen :) benim aşkım şuan ustada telefonla msjlasıyoruz da cılveleşiyoruz da :)))

şafak 5:) az kaldı nasipse darısı sizin basınıza kızlar inş kavusrusunuz.zor du ama gecti :) sükür

Korkularla telaşla derken bahaneyle aramızı düzelttik elimden geldikçe yanında olmaya çalıştım, o da hiç uzatmadı sıkma canını hiç bi şey olmucak diyo, konuştuk biraz rahatladık...Allahım hayırlısını versin askerimi korusun

ay canım çok sevindim ya ...amin canımmmm bütün askerlerimizi korusun ...

kızlar bişey sorcam sizlere
benim erkek arkadaşım öyle rahat arayamıyor yani tam bi askerlik değil bizimkisi askeri eğitim. biz eğitimden döner dönmez nişan düşünüyorduk. benim ve onun ailesi bizi biliyorlar. döndüğünde tüm şartlar uygun olacak nişan için. ama geçenlerde aradığında 15 gün önce biraz erteleyebiliriz nasıl olcak, aramaya bile fırsat bulamıyorum filan gibi şeyler söyledi.
bende çok kızdım hem sinirlendim hem üzüldüm çok karışık duygular yaşadım.
bu arada okulum bu dönem bitti.
gelelim asıl soruma benim sevgilim çalışmamı istemiyordu. bu konuda orta yolu bulmuştuk. ama onun bu nişanı erteleye biliriz demesiyle ben iş arayışına giridim çünkü o sözler benim canımı yaktı bende onun canını yakmak istedim. bi sürü iş görüşmesi yaptım cevap bekliyorum.
sizce yanlış bişeyler mi yapıyorum yoksa doğru mu?
NOT:20 günde bir arayabiliyor oranın şartlarından dolayı..

ay canım çok sevindim ya ...amin canımmmm bütün askerlerimizi korusun ...

İnşallah canım ama korku telaş kısmı kötüydü yani askeri mahkeme ihtimali çıktı başımıza üzgünüm hala

Orta yolu nasıl bulmuştunuz bilmiyorum ama kızıp da böyle şeyler arayışın bana yanlış geldi şekerim senin askerin çok daha zor durumdadır şu an iletişim bile yok düşünsene sen kafayı yemez miydin?? söyledikleri mantıklı olamıycak kadar yüzeysel bence şu an...dönsün, seni bi görsün, ha baktın ki cidden erteleme niyetinde kendisi bilir sen hiç üsteleme ama ben dönünce aynı fikirde olacağını sanmamm..kim bilir neler üdşünüp ne kurdu kafasnda..boş kaldıkça...işi var mı bilmiyorum ama dönüşte nası işe gircem napcam bi duralım da kızı istiycek yüzüm olsun gibi bile düşünmüş olabilir

Darısı başımıza ...ay ne güzel senin adına çok sevindim nasıl geçti bu süreç özetlersen bize biz daha yeni gönderdik

amin cnm valla söle sölim cnm basta cok zor dayanamıosun hergun sesini duymak görmek istiyosun aramassa merak ediosun en ufak telefon calsa sıcrayarak bakıosun ama sonra aceöilikten sonra izin kullnıp gelirse görürsen giderken koyuyo tekrar göndermek daha bir sor gelio amacaba nereye gitcek die düşünüosun ama ii bir yerdi benimki kıbrıstı santralciydi havacı yani tel basında olması rahatlattı ne zaman arasam o cıkardı bide aksam 7 sabah7 vardı ev telden arayınca yazmıo cok :9 neyse ilerleyen zamanalrda bize özel bir durum bu hep kavga ederdik sizde aynı olursunuz die demiom ama zaman gecmedikce ortalarında sürekli kavga sıkılmalar aglamalar
oluyorsu orda sıkılıo sana herseyi anlatamıo sana patlıo azar yiyo karnı ac sogukta üşüyo ama sana caktırmıyo böle ne bilim sizi üzmek korkutmak için demiom ama zor oluyo onun psikolojısı bozuluo ister istemes sen düselteyimd erken kendini geri cekio yabancılasıo ama herkes için gecerli değil bu cnm genel anlamda carsı varken carsıyı kitliolar yani veriolar.orda asırı sitersli oluyorlar.benimki yazılımcı 15 ay bilgisayardan uzakta siniri benden cıktı bende üzerine gittiğim anlar oldu çünkü seninde psikoljın gidio yoruluosun her dakka arayıyosun konusmak istiyosun ama o sıkılıo bazen kapatmak istiyo ee neler yapıon anlt dedimğimde ne anlatayım hersey aynı diyo yani bu zor bir dönem ama hep alttan al cnm sakin ol züerine gitme güsel konus kısa ve öz konus mektup cok ii geliyo onlara seviniolar defterleri ar yazarlar bana göndermişti okudum mektup gönderdim kurabiye yaptımgönderdim:) mendil isledim sacımı giderken ekstim verdim boynua zincire dolamıs koynunda kolye gibi tasıyor bazı romantik ama beklemenind everdiği haz var cnm hem ii hem ii değil rabbim hepinize yardım etsin inş tez zamanda sag salim gelsnler ama en büyük destekcisi siz olacaksınız ne kadar size uzak ters de davransa ordaki hayatı biz anlayamadımızdan sıkıntıdan yapıoar inanın sevemdiğinden değil bazen cock gibi oluyorlar sana acılmak seninle rahatlamak isterler sakın ilgini alaknı eksik etme derim ama sıkmadan yapın ben bira sfalzkazırdım galiba kavga ettik bagırsada kızssada bunu oranın stresine verin inşş ii gecer benim böle gecti ama az kaldı suan bal dök yala yani iiyiz sükür gün sayıyo gelecem ne güsle dio hayaller kuruyoz ama zor gecio orası ayrı sabır olsun hep .ama güsel bişi asker beklem guru verici ona bunu söleyin bakın nasıl mutlu olur seni beklemek bana guru verior de nasıl yumusar sana güveniom sag salim geleceksin de bişiler yapıon sevinsin öle cnm rabbim kolaylık verisn kavustursun inşş cnm.ama bakın dip not ben böle yasadım böle oldular die sizde öle yasayacaksınız die bişi yok herkesin psikolojısı farklı yasamıslıgı düşünceleri farklı ama asker bekler ii seyler sadece siz anlayıslıolun cnm kavga etmeden güselce gecen gidenlerde var umarım sızınki öle olur:)

Canı çok güzel anlatmışsın, eline sağlık...depükliceklerimiz böyle gitmeden konuşma yapn bence moral olur geride kalanlara...çok acımasız olmayın ama...
biz de baya kavga gürültü geçriyoz ama insanın ayrılma gibi bi seçeneği yoksa bi şekilde geçiniyosun yani, onu mutlu etmek seni de mutlu ediyosa başka çare yok...bitecek bi şekilde bu zor günler

cnm benm yanlıs anlsılmasın ben böle yasadım yasadıkalrımı analttım ama dedim gibi herkes aynı olcak die bişiyok ama skerde biras uzak ve gergin oluyorlar buda askerlik psikolojısınden oluyo ama gecio demek istedim seven elbet katlanır ben katlandım dilerim rabbim sizina skerleriniz öleolmas diorum inş güsel gecer güsel gecenlerde var diyorum sadece nasip tabi ama bu bir gercek zor geio özlüosun sadece ama onlar biras gergin ve sıkıntılı oluyo sana belli etmemeye calısssada sen anlıon onu demek istedim inş herkesina skeri ii olur cnm hyrlı teskereler diliyorum kötü anlamak istemdim tatlım kusura bakmayın sadece kendi yasadıkalrımı anlattım ama rabbim herke mutlu eylesn :.

Yok şekerciimm kötü anlamadım ben yazını çok beğendim kesinlikle öyle oluyor zor bir dönem yeterince ben şakasına dedim acımasız olmayn diye sana demedim yani yanlış anlama beni,hiçç kırılma da üzülme de çok iyi anlatmışın, öyle oluyor bizde de çünkü, çok kavgalı geçiyor ama bi şekilde geçiyor isteynce..keşke kavga etmesek diye hep uğraşıyoruz ama zorlanıyoruz hep....Hayırlısıyla bitsin de inşallah şu askerlik

bizim de şu an her şey yolunda ...arıyo ama kısa konuşuyoruz napıyosun iyimisin onunkiler fix zaten ben de anlatıyorum bakıyoruz ikimizde susmuşuz ben zaten heycandn söliceklerimide unutuyorum öle kısa kısa kapatıyoruz :) ama rabbime şükürler olsun her gün sesini duyuyorum yani şükürler olsun

anladım tatlım yok kötü anlamdım yanlıs anlasılmak istemem sadece zor evt inş sag salim kavusursunuz bende yani:::::::::::::) rabbim kolaylık versin cnm ya nerden bu arada yas kaç:)
nereye gitti askerin

evt cnm aynen öle oluyo onun anlatacakları belli sende anlatıon sona bi suskunluk oluyo bizim suan bile aynı askım gelince bol bol konuscaz bişiler kalsın dio:=) güsel bişi ya rabbim kavustursun:)

evt cnm aynen öle oluyo onun anlatacakları belli sende anlatıon sona bi suskunluk oluyo bizim suan bile aynı askım gelince bol bol konuscaz bişiler kalsın dio:=) güsel bişi ya rabbim kavustursun:)

amin canımmm şu 2013 geçsin başka bi şey istemiyorum valla

anladım tatlım yok kötü anlamdım yanlıs anlasılmak istemem sadece zor evt inş sag salim kavusursunuz bende yani:::::::::::::) rabbim kolaylık versin cnm ya nerden bu arada yas kaç:)
nereye gitti askerin

Aminn şekerimm İstanbul'dan, yaş 23,isim hilal,meslek stj.av.,askerim de Mardin'dee.. :) sen nerdensin ne edersin??

Aminn şekerimm İstanbul'dan, yaş 23,isim hilal,meslek stj.av.,askerim de Mardin'dee.. :) sen nerdensin ne edersin??

hım ne güselmesleğin var hım mardın ii aslında inş sag sali gelir cnm:) ben uşaklıyım adım filiz 26 yasındayım askerim kıbrısta:) neler yaparım calısmıyorum ama bilgisayar programlama bitirdim acıktan işletmeyele tamamlıyorum öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…