- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
hım ne güselmesleğin var hım mardın ii aslında inş sag sali gelir cnm:) ben uşaklıyım adım filiz 26 yasındayım askerim kıbrısta:) neler yaparım calısmıyorum ama bilgisayar programlama bitirdim acıktan işletmeyele tamamlıyorum öyle :)
Sağol cicim, okumak gibisi yok yaaa..devam etMemnun oldum filizcimm,Kıbrıs da iyiymiş rahat mı orda?..ben aslen Amasyalıyım, şimdilik ikamet İstanbul, askerime uyarsam Antalya olur, orta ve liseyi Antalya'da okudm çok severim Akdeniz'ii benim canımm
evt cnm okumak güsel ama rtık ev hanımı olcam ama dıstan yine okucam sükür hımantalyaya gittim ben kaçkere burdurda okudum yakındı egzdim hep cnm:)kıbrısta rahat yaa egitim yok santralde arada iştima ya cıkar o sadece uykusuz kalıo o kadar da olcak yani askerlik bu sonucta kıyamsakda olması gerekliki zaten uykusuzluga alısık oo kod yazdıgından sabahlara kadar yazılımcıda benim ki:) amasyalısın ama antalya anlamadım neden orda okudun babanın mesleğimi gereğimi yoksa:)bende istbulda yasıcam evlenince ama aslen zonguldaklı benimki ama ben usaklıyım nerde diceksin okuldan tanısıoz sınıf arkadasıyız:)bende memnun oldum sekerim burdan sohbete dek ii oldu valla:)
evt cnm okumak güsel ama rtık ev hanımı olcam ama dıstan yine okucam sükür hımantalyaya gittim ben kaçkere burdurda okudum yakındı egzdim hep cnm:)kıbrısta rahat yaa egitim yok santralde arada iştima ya cıkar o sadece uykusuz kalıo o kadar da olcak yani askerlik bu sonucta kıyamsakda olması gerekliki zaten uykusuzluga alısık oo kod yazdıgından sabahlara kadar yazılımcıda benim ki:) amasyalısın ama antalya anlamadım neden orda okudun babanın mesleğimi gereğimi yoksa:)bende istbulda yasıcam evlenince ama aslen zonguldaklı benimki ama ben usaklıyım nerde diceksin okuldan tanısıoz sınıf arkadasıyız:)bende memnun oldum sekerim burdan sohbete dek ii oldu valla:)
Demek sen de İstanbul'a gelceksin heee buyur gel de hayat ne zor burda gör tatlımben sevmiyorum da pekkk..yorucu sıkıcı bunaltıyo benii..işin de gereği tabi..
Babamın mesleğinden oldu evet biraz dolaştık yavrucum, ama Antalya'yı çok severdim, o zamanlar Zafer olmamasına rağmen severdim ki şimdi kaç kat severim düşünO kadar olcak tabii, benmki de nöbetçi astek çok nöbet tutuyo bisürü insanla uğraşıyo ama bunlara çok şükür Rabbim Allah kavuştursun, beklerim İst a
benim askerimde acemiliği şu an zonguldakta =)
aa ne güsel cnm benimkizonguldaklı:) hadi hylısı olsun cnm
sağol canım benim sizin düğün ne zaman kısmetse ?
belli değil cnm
yaa askerden gelince ailecek gelicekelr de konusucaz yani bir hafta gibi sona belli olur paylasırım burdan:)
Orta yolu nasıl bulmuştunuz bilmiyorum ama kızıp da böyle şeyler arayışın bana yanlış geldi şekerimsenin askerin çok daha zor durumdadır şu an iletişim bile yok düşünsene sen kafayı yemez miydin?? söyledikleri mantıklı olamıycak kadar yüzeysel bence şu an...dönsün, seni bi görsün, ha baktın ki cidden erteleme niyetinde kendisi bilir sen hiç üsteleme ama ben dönünce aynı fikirde olacağını sanmamm..kim bilir neler üdşünüp ne kurdu kafasnda..boş kaldıkça...işi var mı bilmiyorum ama dönüşte nası işe gircem napcam bi duralım da kızı istiycek yüzüm olsun gibi bile düşünmüş olabilir [/B]
Korkularla telaşla derken bahaneyle aramızı düzelttik elimden geldikçe yanında olmaya çalıştım, o da hiç uzatmadı sıkma canını hiç bi şey olmucak diyo, konuştuk biraz rahatladık...Allahım hayırlısını versin askerimi korusun
hayırlısı olsun tatlı telaşlar bunlar ne güzel alllah nazarlarsan saklasın
anladım cnm evt insanın sevdiği olunca bir baska sevilir tabi:) olsun cnm benimkide tutttu nöbet hemde santrale baktı aynı anda zor ya inşşş cnm:) inşş cnm istbul zor evt ama evi orda cnm ne yapalım nasip bende bekleirmcnm:)
belli değil cnm
yaa askerden gelince ailecek gelicekelr de konusucaz yani bir hafta gibi sona belli olur paylasırım burdan:)
orta yolu şöyle bulduk ben fotoğrafçılık mezunuyum. hikaye çekimleri yapmama karışmıyordu daha doğrusu karıştırmıyordum.
o ne kadar zor şartlarda biliyorum ama bende bi okadar üzgün ve zor durumdayım. bide şöyle düşündüm gelince nişan yapıyorsak ve iş çok rahatsız ediyorsa çıkarım işten çokta dert değil ama beni erteme düşüncesindeyse kendi hayatıma bakarım. aslında çok yaklaştı gelmesi. bide 3 ay uzadı beklediğimizden eğitim bu onuda benide çok yordu. ha bide şuan astsubaylık eğitiminde ve maaşı birikiyor yani bütün şartlar uygun 1 yıldır bu adamı bekliyorum ayda yılda bi arıyor her seferinde moral veriyorum bi kerede o beni düşünsün bende çok yorgunum.
Çoook sevindimmm canımm..bak ne güzel konuşmuş çocukk.. bir daha aramız bozuk.. soğukk dediğini duymıyımmm
Ben gittim 5 dkda burası kalabalıklaşmışşmuhabbetiniz bol olsun kızçelerr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?