Canımm biz de durumlar fenaa 1 aydır konuşmuyorduk şimdi konuşmaya başladık yavaş yavaş çok iyi değiliz normal konuşuyoruz bunada şükür.kızlar bisey sorucam erkek arkadasınız askerliği sürecinde hic ilgisiz soguk oldumu size karsı dönem dönem? hemen hemen son 1 aydır her gün her hafta kavga ediyodukk alttan almıyodum bende görüsmüyoduk bikac gün sonra yine barısıyoduk ama hep soguktuk vs.. ama son birkac gündür her lafım batar oldu herseyden kavga cıkartıyo beni cok daraltıyo alttan al alttan al bıktım napmaya calısıyo anlayamıyorum suan msjlasıyoruz aramızda gecen muhabbeti anlatıyım size, hasta suan 2 gün istirahat aldı kendisi amm arkadasları sabah uyuyo bu saatlerde gece ayaktalar. Benimkide tvnin karsısına gecmis oturyomus napıyon tek basınamısın seninkiler uyuyomu hep falan dedim sanane kızım ne cok soru soruyon sen böyle yazms 3 aydır ustaya gecip telefon kullandıgından beri uykunu aldın mı yemegini yedinmi ne yedin diye sorsam lafı agzıma tıkıyo uf yeter sıkma beni hergün aynı sorular bilmem ne muhabbet edecek hicbirseyimiz kalmadı msjlasmayı sevmez ben msj atmasam atmaz saat başı napıyon iyi sen bende iyi bu kadar muhabbetimiz ve ben artık cok sıkılmaya basladım cok mutsuzum kendisine bunu söyledim şuan ama ben mutlyum böyle diyo, mutsuzum diyorum sana nasıl ama ben mutluyum dersin dedim cok hastayım cok kötüyüm ayaklarına yatıyo bu seferde.. bu nasl bi düsünce anlayamıyorum cok doluyum napmam gerektiğini bilmiyorum :85:
Bende senin gibi bunaldım ben atmasam aramasam aramazdı hep triplerde falan dedim bırakim biraz rahat aricakmı falan diye arada aradı bende aradım 5 10dk konuştuk kapattık devam ettirmedik konuşmayı çarşıya çıktı görüşmedik msne girmedim falan ama bak yine dayanamayan ben oldum adım attım benim sayemde konuşuyoruz ibonun huyuda fazla konuşmayı sevmez ve istemediği birşeyi yaptıramazsın dedirtemezsin canı istemezse o msja cevap vermez falan bende buna çıldırıyorum işte.. Herkesin farklı farkılı huyları var işte tatlım ama öylede denedim olmuyorr yanee Hayırlısı dedim askerlik bitene kadar böyle dayanmaya çalışıcaz inşallahh biran önce hepimizz barışır mutlu oluruz canım benimm..
Aynen tatlım yaa çok şaşırdım ve sonradanda çok güldümmKızlarrr çok güldürdünüz beniiama neyse mevzu anlaşılmış o ne güzel anlamında ayyyy tabii
Hiç olur mu sadece şafak attırsan bile varlığını hissedip mutlu oluyoz hesan abalacım çokk sağollbizde haberler iyi düzeldik bayaa sorun yok gibi inşallah nilüyle ebrucum da toparlar..arada çok bunalıyz napalım İnşallah sen de iyi olursun askerin de iyidir, iyi haberler senden de gelsin
Tabikii bizsizzz hiç güzell değillerrkiiii şekerimmm"Ben" kattım sana biraz, öyle sevdim seni.
Çünkü sen de bensiz; O kadar güzel değilsin hani.
Özdemir Asaf
İnanmıyorum tatlım ya nasıl böyle bir şaka yapabilirki kısknadırmayamı çalışıyor napıyor anlayamadım ama hala böyle şeyler neden söylüyorr offf inana bunları anlamak çok zorr.. İnşallah hayırlısı olurr kuşum benimbilmiyorum canım bilmiyorumgeçenlerde de bana eski kız arkadaşının kendisinin numarasına ulaştığını, aradığını, konuştuğunu, facebook'taki fotoğrafımız için yorum yaptığını, beni kendisine yakıştırmadığını söylediğini söyledi. ölecek oldum, nefes alamadım, konuşamadım, benden ses çıkmayınca da şaka yaptığını söyledi. şakaya bakar mısın. böyle şaka yapan, canımı yakmak için onu da söyler. bu şakayı yapmasının nedeni de gereksiz kıskançlıkları. çok soğudum çok, içimden hiçbir şey gelmiyor ona karşı. ne yaparsa yapsın ben onu savundum, arkasında durdum; ama bu kez haketmiyor bunu.
Saol ablacım bende özledim valla Sağlık olsunda gönüller bir olsunTeşekkür ederim tatlım, sizler takibimdesiniz merak etmeyin ama eskisi gibi girip muhabbet etmelerimizi özledim hayat telaşı ya da farklı sebepler işte ne yapalım
Daha iyi haberlerinizi bekliyorum canım, biz de yuvarlanıp gidiyoruz işte yemeye çalışıyoruz askerliği
İnşallah ablacım inşallah hepimiz mutlu olalımm
Hahahahahhahaha ayyyy çokk güldümmmmAsker yarimi görmeyeli 113 gün oldu
Şafak 105
Çift hanelere kaldı 5
Görmeyeli 113 gün oldu, yarıyı geçeli çok oldukça umudum artıyor....
(ahhahahah ebruu sonuna "ayyy" yazmadım bak)
Yanlız bu ay nee akşam çıkan ay ne de günler geçtikten sonraki ay
Elifcim benim uzattık, saçmaladık yine ne yazıkki, yine alamadı gönlümü, saçmasapan bi şey yine eskiden bi mevzu...yine bekledim, yine demedi istediklerimi, duymak istediklerimi söylemedi...ben dedi o zman senin bakış açınla bakabildiğimde konuşuruz, bi ara kuru bi özür diledi, ne için özür dedim, konu uzamasın diye dedi, ben üzüldüğümden diil yani dedim..öyl ebıkkın bi özürdü ki hiç tesir etmedi...
iyi dedim, bi gün beni anlarsan ararsın, arama da ben de bi şey yazmıyorum o zamana dek dedim, peki dedi, ya bi git artık başımdan dedim artık dayanamadım,bizden bi halt olmaz dedim,yazdığım yazmadığım konuştuğum konuşmadığım hiç bi şey farketmiyosa git başımdan dedim, gece de saatin 2 si oldu yani...git uyu dedim. Kapattım ve öyle kaldı tabii...
Oyy kızz ne şekersin,, yarim yarim diyemedim az önce mesaj attı ama sevinemedim kötü şeyler olmuş, mahkeme olayı falan bahsetti çok kötü oldummm yaaaaa...off Allahım sen askerimi askerlerimizi koru ya hayırlısıyla bi geleydi, sinirle bi komutana çıkışmış bi şeyler olmuş offff
Bak işte anlamadan dinlemeden yargılıyoz bazen kötü oluyo be yavrum yaaofffff mideme kramplar girdi gene yaaa
Tatlımm aranızı düzeltmenizee sevindim ilk mesajını okuduğumda üzüldüm..Korkularla telaşla derken bahaneyle aramızı düzelttik elimden geldikçe yanında olmaya çalıştım, o da hiç uzatmadı sıkma canını hiç bi şey olmucak diyo, konuştuk biraz rahatladık...Allahım hayırlısını versin askerimi korusun
İnşallah kötü bir durum yokturrrr :44:
Ebruu nabersinn?? neler olup bitiyor yazmıyorsun hiç???
Ayy yavrum hiç sorma girdiğimden beri eskiyi okuyorumm anam oku oku bitmedii bir yazamadımm hee baya da uzun olduu nesee okuyun bakim sonra muhabbet edek tabiki çıkmadıysan