Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canımm biz de durumlar fenaa 1 aydır konuşmuyorduk şimdi konuşmaya başladık yavaş yavaş çok iyi değiliz normal konuşuyoruz bunada şükür.
Bende senin gibi bunaldım ben atmasam aramasam aramazdı hep triplerde falan dedim bırakim biraz rahat aricakmı falan diye arada aradı bende aradım 5 10dk konuştuk kapattık devam ettirmedik konuşmayı çarşıya çıktı görüşmedik msne girmedim falan ama bak yine dayanamayan ben oldum adım attım benim sayemde konuşuyoruz ibonun huyuda fazla konuşmayı sevmez ve istemediği birşeyi yaptıramazsın dedirtemezsin canı istemezse o msja cevap vermez falan bende buna çıldırıyorum işte.. Herkesin farklı farkılı huyları var işte tatlım ama öylede denedim olmuyorr yanee Hayırlısı dedim askerlik bitene kadar böyle dayanmaya çalışıcaz inşallahh biran önce hepimizz barışır mutlu oluruz canım benimm..

Aynen tatlım yaa çok şaşırdım ve sonradanda çok güldümm

"Ben" kattım sana biraz, öyle sevdim seni.
Çünkü sen de bensiz; O kadar güzel değilsin hani.

Özdemir Asaf
Tabikii bizsizzz hiç güzell değillerrkiiii şekerimmm
İnanmıyorum tatlım ya nasıl böyle bir şaka yapabilirki kısknadırmayamı çalışıyor napıyor anlayamadım ama hala böyle şeyler neden söylüyorr offf inana bunları anlamak çok zorr.. İnşallah hayırlısı olurr kuşum benim
Saol ablacım bende özledim valla Sağlık olsunda gönüller bir olsun

İnşallah ablacım inşallah hepimiz mutlu olalımm
Asker yarimi görmeyeli 113 gün oldu
Şafak 105
Çift hanelere kaldı 5

Görmeyeli 113 gün oldu, yarıyı geçeli çok oldukça umudum artıyor....

(ahhahahah ebruu sonuna "ayyy" yazmadım bak )
Hahahahahhahaha ayyyy çokk güldümmmm
Yanlız bu ay nee akşam çıkan ay ne de günler geçtikten sonraki ay (iğrençti biliyorummm tamam)

Tatlımm aranızı düzeltmenizee sevindim ilk mesajını okuduğumda üzüldüm..
İnşallah kötü bir durum yokturrrr :44:

Ebruu nabersinn?? neler olup bitiyor yazmıyorsun hiç???

Ayy yavrum hiç sorma girdiğimden beri eskiyi okuyorumm anam oku oku bitmedii bir yazamadımm hee baya da uzun olduu nesee okuyun bakim sonra muhabbet edek tabiki çıkmadıysan

Tamammmm Allahımm inşallahhh duymaa ben de demeyimm sağol elifcimm benimmm sende durumlar nasıı?? kuaförü falan ayarladın mı??? ne giycenn napcan kızzz

oooff kızzz neden aklımaa getirdinn.. bak yine kalbim çarpıntı yapmaya başladıııı heyecan yaptırdınn
Kuaföre yarın yada c.tesi gideceğimm bebeğim pazar günüde askerim gelcek..
Pazar günü ne giyeceğim bilmiyorumm rahat birşeyler giyerim kot tshirt falan..
Ama yemeğe falan çıkarız sonraki günler o zaman
pencereli siyah gömlek bordo pantolon ve boydan dolayı babet giymeyi düşünüyorum Güzel olcak inşallah

Son düzenleme:

Burdayımmmm...Deli yaaa
canım dediğin gibi askerlik öyle böyle geçecek mecbur, sonrası güzel olur inşallah, birbirinizin dilinden konuşp anlaşcanız günler de gelir....
Diyene bak di miii şimdilik kötü bi durum yok, bahaneyle dünkü tartışmayı unuttuk, telaşlanıp üzüldüm ,birbirimizi teselliye başladık

Hhahah ayy her şey de ayarlanmışşş ohh ne güzell hadi bakalım kız bi kavuş gel anlat da umut dolalımm ben kombinlerini beğendim şahsennn yemeğe de çıkın, dağa bayıra da çıkın anam nere isterseniz yani tut götür

öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. sonuçta fikirlerinize ihtiyacım olduğu için sordum ve düşünecegim yazdıklarını. çalışmak ihtiyaç için değil sadece kafa dağıtmak ve ona kızgınlıktan. bide babam okadar okumam için emek verdi karşılığını görmek istiyor biraz. o beni kırmasa hiç düşünmezdim bile babamla konuşur istemiyorum çalışmak derdim bide arayamıyorki biraz bahsedeyim benim durumumu bilsin ama çok zormuş haberleşememek. çok sağol canım biraz rahatlattın beni

Anlatırım canımm.. bende merak ediyorum kavusma nasıl olcak neler hissedeceğiz..
Hilal yine güldürdün beni ya Dağa bayıra nereye istersem kaçırayım

Kızçeler ben kaçar geleceğim bi 15-20 dk.ya

Birazcık katkım olduysa mutlu olurum sadece canım ne demek.. anlıyorum sıkıntını derdini ama kendine de yüklenme madem esti öyle çalış yani..en kötü bi kavga tamam dersin sen de beni üzdün düşünemedim der sıyrılırsın :) hallolur her şey bak gelmesine ne kalmış şurda

Anlatırım canımm.. bende merak ediyorum kavusma nasıl olcak neler hissedeceğiz..
Hilal yine güldürdün beni ya Dağa bayıra nereye istersem kaçırayım

Kızçeler ben kaçar geleceğim bi 15-20 dk.ya

heheh hep gülelim inşallah yavrucum yaa çok ihtiyacımız var, gerçi senin artık yüzünden sırıtık eksik olmaz da
Ben de yarım saate çıkıcam bugün kızlarr, akşam memlekete gidiyorum bi kaç gün yokum bensiz çok kaynatmayın bak

Dedim ben yazana kadar çıkmıştır belkkiii

İNşallah canım benim ağzından ballar damlıyor
İyi yapmışın yavrum tartışmak iyi değildir bahanelre kısa kesinn aydın havası olsun

bu aradaa bayır çayır deyince aklımaaa bir şarkı geldii hemencik söyliyim..

Bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni. Çok canım çekti seni tımala beni kaşı benii

Hahhaha ay bu kızımızı da kaybettik yazıkk Allah canını almasın kız seninnn güzel şarkı oynayalım azcık haydinnn
kısa kesiyoz elden geldikçe canım, sen de uzatma artık soğuk moğuk idare etcen napak böyle anacım bunlar pek nazlı oldular orda

Şimdilik kaçıyorum kendine çokk iyi bak ebrucumm, görüşecezzz

Ne zaman geleceksin yaaa

Ebru şarkıı güzelmiş ohh oohh

Ne zaman geleceksin yaaa

Pzt geliyorum, sen şafak yapmış olcan şahit olamıcam ama internet bulursam damlarım hemen, sen de bu arada keyif sürersin kızçem gelince uzunca dinleriiimm..şimdi kaçıyorummm kendine iyi bak melekkkimm

Son düzenleme:

Pzt geliyorum, sen mehtap yapmış olcan şahit olamıcam ama internet bulursam damlarım hemen, sen de bu arada keyif sürersin kızçem gelince uzunca dinleriiimm..şimdi kaçıyorummm kendine iyi bak melekkkimm

Tamam bebeğim.. sen gelmeden yazmam bende

Sende kendine iyi bak canım hayırlı yolculuklarr dikkat et kendine..

Yokk yook kaybetmediniz burdayım Tatlımm

Oyniyakk tabee ağlamayamı geldik burayaa
Ocaktamı ısıtsam napsam tatlım böylede sopuk sopuk omluyorkii
Çabukk gell özletmee kendii yavrummm öptümm senii kocaman hayırlıı yolculuklarr dikkat et kendineee
Ebru şarkıı güzelmiş ohh oohh
Sizin içinn yavrucuğum gittiğinizde bu şarkıyı söylee sevdiceğineee

Tamammm canım ben diyim onaa dağa bayıraa kaçıraammm senii... oda bana tırmala beni kaşı beni desinn...

teşekkür ederimmm canım benimm...bazen içim çok doluyo tutamıyorum kendimi

Anlıyorum canımm.. bende fotografları önüme sererdimm bakar bakar ağlardımm.. ama bi şekilde geçiyor günler.. ama iyi ama kötü.. Geldikten sonra hersey güzel olacakk diye düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…