Amiin canım çok teşekkür ederizçok tatlısınız maşallah allah kavuştursun
anlıyorum canım anlıyorum inanki.olsun şimdi yanyana olmak farklı uzak olmak farklı.herşey gönlünüzce olur inşaAllah güzelim
Kızlarrr çok güldürdünüz beniiama neyse mevzu anlaşılmış o ne güzel anlamında ayyyy tabii
Hiç olur mu sadece şafak attırsan bile varlığını hissedip mutlu oluyoz hesan abalacım çokk sağollbizde haberler iyi düzeldik bayaa sorun yok gibi inşallah nilüyle ebrucum da toparlar..arada çok bunalıyz napalım İnşallah sen de iyi olursun askerin de iyidir, iyi haberler senden de gelsinn
Ohh ne güzelll deli kızz
Ya öyle haklısın ama o an insan hani sadece ilgi şefkat istiyo gereksiz geliyo haklı haksız tartışmak, tamam sonra sakince konuşalım bana desin fikrini ama o an keşke sadece sen üzülme dese..ah ahh
A benim canım, kızların da dediği gibi kimbilir nelere takıyo kafasını orda bilemezsin, her erkek farklı tepki verir alışmadığı şeylere seninki de böylelerden...oluyo tabi olmaz mı arada diyo tamam gereken kadarını söyledim daha fazla sorup durma diyo, mesela çok alınmıştım sonra demişti ki, yanmda asker de vardı sen de ahiret sorusu gibi sorguluyon demiştiçok alındığım bi şeyin aslında hiç de büyütcek bi şey olmadığını anlamıştım..vardır bi sebebi ya da çok sıkılıyo belki canı be tatlış
Hakkaten çok saçma geldi bana da yaaa...adam karısını kıskanmaz mı yaaa,tabi sen askerin için korkma da olay saçma baştan aşağı
Nilüüşüm üzgünüm am ama ERRES gibi düşünüyorum ben de...tabi hiçbirşey belli olmaz hayatta.tam herşey kötü derken bi anda bazı şeyler degişebilir.ama bu degişimin köklü olması gerek canım.bigün iyi normal,bigün abuk sabuk laflar söyleyip yürümez bu...ne gerek varmış şimdi öyle bi şakaya yani sen bunu mu hak ediyosun da böyle yapıyor çok ilginç..hani onu takmayan kıskançlıgının üzerine giden onu dinlemeyen biri olsan dicem ceza veriyo ama yok yani...bi olgunluk yok sanırım anlayamadım ki...soguman çok normal şuanda...bunca bekledin,geldikten sonra yaşayacaklarınız şuankinden daha önemli.bakarsın hata ettigini anlar degişir ve seni üzmez inşaAllah...bi yandan da hep böyle yaparsa nasıl yürür ki diye düşünmeden edemiyorum.hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun canım.bilmiyorum canım bilmiyorumgeçenlerde de bana eski kız arkadaşının kendisinin numarasına ulaştığını, aradığını, konuştuğunu, facebook'taki fotoğrafımız için yorum yaptığını, beni kendisine yakıştırmadığını söylediğini söyledi. ölecek oldum, nefes alamadım, konuşamadım, benden ses çıkmayınca da şaka yaptığını söyledi. şakaya bakar mısın. böyle şaka yapan, canımı yakmak için onu da söyler. bu şakayı yapmasının nedeni de gereksiz kıskançlıkları. çok soğudum çok, içimden hiçbir şey gelmiyor ona karşı. ne yaparsa yapsın ben onu savundum, arkasında durdum; ama bu kez haketmiyor bunu.
evet kuzum öyle böyle bitiyo günleriniz Allahın iziniyle.ondan sonra tüm sıkıntılar geçecek inş.Allahtan okul var canım...herşey gönlünce olur inş canım benim çok öpüyorumCanım inşallah düzelir her şey, oluyor biliyorsun arada dönem dönem soğukluk bizde bile oluyordu aslına bakarsan arada bir olması bazen kıymet bildiriyor, her şey gönlünce olur umarım gelişmeleri yaz canım bazen cevap veremesem de takip etmeye çalışıyorum sizleri...
Eşimin izin durumunda bir sorun yok gibi şu an Allahtan bir sorun çıkarmadılar... Ama biz çok sıkıldık artık askerlikten
Teşekkür ederim tatlım, sizler takibimdesiniz merak etmeyin ama eskisi gibi girip muhabbet etmelerimizi özledim hayat telaşı ya da farklı sebepler işte ne yapalım
Daha iyi haberlerinizi bekliyorum canım, biz de yuvarlanıp gidiyoruz işte yemeye çalışıyoruz askerliği
Teşekkür ederim Razişim, az biraz daha sabretmemiz gerekiyor sonra bitecek dediğin gibi, izin problem gibi durmuyor şu an mecburi izin kullanma kesin kabul edilmezse sorun olmayacak sanırım.... Onun haricinde her şey bildiğin gibi tatlım... Nisan sonunda gösteri var ya hafta sonlarım daha yoğun
Sağol canım benim sizin de durumlarınızın daha iyi olmasına çok sevindim... Benim psikolojik durumum bir iyi bir kötü debelenip duruyorum, bazen aşırı problem yapıyorum her şeyi, strese giriyorum, bazen de kendimi mutlu hissediyorum eşim gelene kadar böyle devam edecek başka çaresi yok
şafağın sıkıştırması da bahane aslında ben yeneri gelince fena sıkıştırcam, canını fena yakıcam farkında değil
günde 1 kere konuştuğumz günlerde vakit geçmk bilmiyo bugünde o günlerden biri ...gene de şükür bi kere de olsa sesini duymak iyi geliyo
Benimkide bugün sabah 1 kere aradı ondada tam 1 dk.da kapattı...
Yine arar inşallah.. Neden aramadı ki acaba işi yok gücü yok :26:
bizimkinin bugün işi vardı bi sbahtan konştk o kadar gözüm hep telefona kayıyo sesi açık olduğu halde hemde...belki seninkininde işi çıkmştr canım
keşke bizide askere alsaydılar ya bizde onlarla askerlik yapıyoruz resmen :)
Bilmiyorum canım yaa hiçbişey bilmiyorumm.. dünden önceki gün uçakta diye konusamadık bu sabah aradı geldim diye.. güya bugün çarşıya cıkacaktı çıkamayacağım denetim var ögleden sonra belki dedi. kapattı doğru düzgün konusamadık.. İşi olmaz herhalde daha dün geldi ve sivil takılıyo askeriyede.. boş boş dururuz demişti.. ama bilmiyorum yinede
İnanmıyorum tatlım ya nasıl böyle bir şaka yapabilirki kısknadırmayamı çalışıyor napıyor anlayamadım ama hala böyle şeyler neden söylüyorr offf inana bunları anlamak çok zorr.. İnşallah hayırlısı olurr kuşum benim
nilüü dost acı söyler derler tabiri caisse oyüzden samimiyetine güvenerek yazıyorum .ben mehmetle sonunun olduğunu düşünemiyorum canım ya sen daha çok üzüleceksin gibi geliyor.tabiki hayırlısı neyse o olsun ama içimden geçen bu
Nilüüşüm üzgünüm am ama ERRES gibi düşünüyorum ben de...tabi hiçbirşey belli olmaz hayatta.tam herşey kötü derken bi anda bazı şeyler degişebilir.ama bu degişimin köklü olması gerek canım.bigün iyi normal,bigün abuk sabuk laflar söyleyip yürümez bu...ne gerek varmış şimdi öyle bi şakaya yani sen bunu mu hak ediyosun da böyle yapıyor çok ilginç..hani onu takmayan kıskançlıgının üzerine giden onu dinlemeyen biri olsan dicem ceza veriyo ama yok yani...bi olgunluk yok sanırım anlayamadım ki...soguman çok normal şuanda...bunca bekledin,geldikten sonra yaşayacaklarınız şuankinden daha önemli.bakarsın hata ettigini anlar degişir ve seni üzmez inşaAllah...bi yandan da hep böyle yaparsa nasıl yürür ki diye düşünmeden edemiyorum.hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun canım.
ya acaba biz mi çok kafamıza takıyoruz aradılar aramadılar falan
ya acaba biz mi çok kafamıza takıyoruz aradılar aramadılar falan
Canım sen takmıyorsun tipik herkes takıyor elinde olsa zaten anında arar akılları her daim bizde bizim nasıl onlardaysa rahat ol canım
ustada daha rahat ediceksiniz inş
Olabilir canım.. ama insan merak ediyor yaa.. napıyodur acaba? neden aramadı? neden çabuk kapattı?
Eda sen peki çarşı izinlerini takıomuydun kafana napar ne eder diye ...telefonda yok zaten haber alamıyrz :S
canım bnmki acemilikte 2 gün çarşıya çıkıyodu demiştim ikisindede hep internet cafede oluyodu konuşuyoduk sonra direkt teslim oluyodu 1-2 kere arkadaşlarıyla takıldı ama hiç kafama takmadım güvenim tam burda beni aldatmayan orda hiç yapmaz herkesin aklı var 23 yaşında çocuk başkalarına kanmaz benimki rahat ol seni,nkide yapmaz canım
haklısın canım ...(L)
hakszlık ediyorum bazen bende işi olmasa arıyo dünde tam tersi 3 kere aradı ...iyiyim dio ama acaba iyi mi uyudu mu falan şu an sevgiliden çok çocuğumz gibi oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?