Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nilüü dost acı söyler derler tabiri caisse oyüzden samimiyetine güvenerek yazıyorum .ben mehmetle sonunun olduğunu düşünemiyorum canım ya sen daha çok üzüleceksin gibi geliyor.tabiki hayırlısı neyse o olsun ama içimden geçen bu

Son düzenleme:
günde 1 kere konuştuğumz günlerde vakit geçmk bilmiyo bugünde o günlerden biri ...gene de şükür bi kere de olsa sesini duymak iyi geliyo

anlıyorum canım anlıyorum inanki.olsun şimdi yanyana olmak farklı uzak olmak farklı.herşey gönlünüzce olur inşaAllah güzelim
Nilüüşüm üzgünüm am ama ERRES gibi düşünüyorum ben de...tabi hiçbirşey belli olmaz hayatta.tam herşey kötü derken bi anda bazı şeyler degişebilir.ama bu degişimin köklü olması gerek canım.bigün iyi normal,bigün abuk sabuk laflar söyleyip yürümez bu...ne gerek varmış şimdi öyle bi şakaya yani sen bunu mu hak ediyosun da böyle yapıyor çok ilginç..hani onu takmayan kıskançlıgının üzerine giden onu dinlemeyen biri olsan dicem ceza veriyo ama yok yani...bi olgunluk yok sanırım anlayamadım ki...soguman çok normal şuanda...bunca bekledin,geldikten sonra yaşayacaklarınız şuankinden daha önemli.bakarsın hata ettigini anlar degişir ve seni üzmez inşaAllah...bi yandan da hep böyle yaparsa nasıl yürür ki diye düşünmeden edemiyorum.hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun canım.
evet kuzum öyle böyle bitiyo günleriniz Allahın iziniyle.ondan sonra tüm sıkıntılar geçecek inş.Allahtan okul var canım...herşey gönlünce olur inş canım benim çok öpüyorum
şafağın sıkıştırması da bahane aslında ben yeneri gelince fena sıkıştırcam, canını fena yakıcam farkında değil
delüüüü bitiyo canımmm hadi az kaldıııı

HİLALcigimmm arayı düzeltmişiniz canım iyi gördüm seni son yazında.alıntı almıştım ama çıkmamış hayret.neyse hep mutlu olun inş kuzum öpüyorum

EBRUM sana yazmamışın canım.konusmaya başlamışsınız.sizinde günler azaldı ...geldiginde dahada düzeltirsiniz arayı inşaAllah tatlım çok sabrediyon sende bayadır...inş karşılıgını hayırlısıyla alırsın kuzum

günde 1 kere konuştuğumz günlerde vakit geçmk bilmiyo bugünde o günlerden biri ...gene de şükür bi kere de olsa sesini duymak iyi geliyo

Benimkide bugün sabah 1 kere aradı ondada tam 1 dk.da kapattı...
Yine arar inşallah.. Neden aramadı ki acaba işi yok gücü yok :26:

Benimkide bugün sabah 1 kere aradı ondada tam 1 dk.da kapattı...
Yine arar inşallah.. Neden aramadı ki acaba işi yok gücü yok :26:

bizimkinin bugün işi vardı bi sbahtan konştk o kadar gözüm hep telefona kayıyo sesi açık olduğu halde hemde...belki seninkininde işi çıkmştr canım

keşke bizide askere alsaydılar ya bizde onlarla askerlik yapıyoruz resmen :)

bizimkinin bugün işi vardı bi sbahtan konştk o kadar gözüm hep telefona kayıyo sesi açık olduğu halde hemde...belki seninkininde işi çıkmştr canım

Bilmiyorum canım yaa hiçbişey bilmiyorumm.. dünden önceki gün uçakta diye konusamadık bu sabah aradı geldim diye.. güya bugün çarşıya cıkacaktı çıkamayacağım denetim var ögleden sonra belki dedi. kapattı doğru düzgün konusamadık.. İşi olmaz herhalde daha dün geldi ve sivil takılıyo askeriyede.. boş boş dururuz demişti.. ama bilmiyorum yinede

ya acaba biz mi çok kafamıza takıyoruz aradılar aramadılar falan

bunları söyleyen ilk kişiler sizler değilsiniz ki zaten canlarım :85: ben de farkındayım ve tedirginim. çocukluk değil yaptığı artık, eşşeklik. bu yaptıklarından sonra arkasında değil yanında bile duramıyorum. direkt karşısındayım. her şeyi belirleyecek olan askerlikten sonrası zaten. ben de gelecek göremiyorum açıkçası. olumlu yönde değişirse ne âlâ... tek umudum da o. kendi gereksiz kıskançlıklarının bedelini kıskandırmaya çalışarak ödetmek istiyor. 8. sınıf öğrencimden bile kıskanır oldu. sabır ve hayırlısını diliyorum ben de

Son düzenleme:
Canım sen takmıyorsun tipik herkes takıyor elinde olsa zaten anında arar akılları her daim bizde bizim nasıl onlardaysa rahat ol canım
ustada daha rahat ediceksiniz inş

Eda sen peki çarşı izinlerini takıomuydun kafana napar ne eder diye ...telefonda yok zaten haber alamıyrz :S

Olabilir canım.. ama insan merak ediyor yaa.. napıyodur acaba? neden aramadı? neden çabuk kapattı?

hakszlık ediyorum bazen bende işi olmasa arıyo dünde tam tersi 3 kere aradı ...iyiyim dio ama acaba iyi mi uyudu mu falan şu an sevgiliden çok çocuğumz gibi oldular

Eda sen peki çarşı izinlerini takıomuydun kafana napar ne eder diye ...telefonda yok zaten haber alamıyrz :S

canım bnmki acemilikte 2 gün çarşıya çıkıyodu demiştim ikisindede hep internet cafede oluyodu konuşuyoduk sonra direkt teslim oluyodu 1-2 kere arkadaşlarıyla takıldı ama hiç kafama takmadım güvenim tam burda beni aldatmayan orda hiç yapmaz herkesin aklı var 23 yaşında çocuk başkalarına kanmaz benimki rahat ol seni,nkide yapmaz canım
şimdi ustadada 2 haftada bir çıkıyo yine hep internet kafede konuşuyoruz zaten takcak durum olmuyo

Son düzenleme:

haklısın canım ...(L)

hakszlık ediyorum bazen bende işi olmasa arıyo dünde tam tersi 3 kere aradı ...iyiyim dio ama acaba iyi mi uyudu mu falan şu an sevgiliden çok çocuğumz gibi oldular

Aynen canım öyle oluyor.. yemek güzelmiydi yedin mi.. iyi uyuyabildin mi.. yorgunmusun : )

Canımm sizin daha yeni olduğu için boş bırakmazlar o yüzden arayamayabilir.. bizim ilk başlarda yemin törenine hazırlık vs. vardı sonra bir ara ağaç dikip kar kürediler.. sonra zaten yurtdışına gitti orda hiçbişi yapmadı yazıcıydı.. ama şimdi askerliği bitti artık ne işi olceeeeek :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…