Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendine dert etme aklına getirme burda yapmadıysa orda hççç yapmaz canım kendinede sıkıntı yapma

Valla bende kafama takıyorumm.. arada aklıma geliyor.. güvensizlik değil amaa.. ne bileyim 1 senedir izinsiz çarşısız hep askerlikk.. acaba yanlış bişi yapar mı.. arkadaşlarının peşinden gider mi diye düşünmüyor değilim.. sonrada hayır hayır yapmaz tanımıyormusun diyorum..

canım çarşı yoksa nasıl aldatabilir düşünme sakına ayrıca şafak 3 kavuşuyosun 3 gün sonra hiççç düşünme böyle şeyler yapmamıştır

radyo dinliyodum kızlar bu şarkı askerime gitsin dedim çıka çıka tuğba ekinci o şimdi asker çıktı :)))

kızlarr şunaa bakınnn koptumm
Eki Görüntüle 657424

Çok güldüm kızlar... Alemsiniz... Demek tuttuğun şarkı o şimdi asker çıktı haa vayyy halimize Hareketli şarkılarda bile hüzünlenmek diye buna derim ben

Yavaş yavaş konuşmaya başlamanız iyi haber tatlım, umarım her şey daha iyi olur zaman geçtikçe, hem bak şafak da gittikçe azalıyor, güzel günler gelecek inşallah

evet kuzum öyle böyle bitiyo günleriniz Allahın iziniyle.ondan sonra tüm sıkıntılar geçecek inş.Allahtan okul var canım...herşey gönlünce olur inş canım benim çok öpüyorum

teşekkür ederim canım gel ara sıra buralara özletme kendini

Canım bence zamana bırak o çok yaptığı kıskançlıkları da durulacak, bak tecrübeyle sabit, ben de az çekmedim zamanında... Kısmetinde varsa zaten bir şekilde olur mehmetle, en önemlisi senin huzurun, az biraz daha sabret eninde sonunda gelecekle ilgili bazı şeyler de şekillenmeye başlar, dert etme Şimdiden enseyi karartma bitsin bakalım bu askerlik, asıl ilişkiniz ondan sonra başlayacak

aynen bende yapmaz eminim ama arkadaşlarına takılırmı diyorummm sonrada çok haksızlık yapıyorum duysa böyle düşündüğümü nasıl kızar diyorm

canım çarşı yoksa nasıl aldatabilir düşünme sakına ayrıca şafak 3 kavuşuyosun 3 gün sonra hiççç düşünme böyle şeyler yapmamıştır

Bu zamana kadar yapmadığını biliyorumm.. eminim ama askerlik değiştirmişmidirr arkadaş kurbanı olmasın diyorumm.. ama çocuk değil ki 30 yaşında..

Bu zamana kadar yapmadığını biliyorumm.. eminim ama askerlik değiştirmişmidirr arkadaş kurbanı olmasın diyorumm.. ama çocuk değil ki 30 yaşında..

seni kaybetmek istemiyodur heralde canım boşver böyle düşündükçe insanın beynini yiyo

aslında orası burası farketmiyo ki aldatan her yerde aldatır da ben de sen gibi arkadaşlarına uymaz inşallah diyorum kimseyi de tanımıyorum telefonda yok...bakalım bu hafta yeminden sonraki ilk çarşısı olcak

canım bu zamana kadar yapmadysa yapmazzz merak etme bak biz 4 yıldır birlikteyiz birlikte büyüdük gibi bişey yapmadı ve yapmıycağınada eminim!
siz ne kadardır birliktesiniz ayrıca 30 yaşında adam seni kaybedicek kadar salak olamaz hiç takılma zaten kavuşuyorsun tadını çıkar

3 yıldır birlikteyiz canım.. 2 yıldır nişanlıyız.. Ya aslında sesini duysammm 2 gündür 1 kere konustuk oda 1 dk. ya keşke arasaa

canım içini ferah tut son 3 yaa benim öyle olsa napardm bilmiyorum tadını çıkar her şey çok güzel olcak...

O konuda içim rahat.. arada şeytan aklıma sokuyor ama biliyorum yapmaz.. 2 gün kaldı canımm azz kaldı heyecanda var amaa.. en cok canımı sıkan şu 2 gündür konuşamamamız keşke arasa şimdi yaaa

Son düzenleme:
3 yıldır birlikteyiz canım.. 2 yıldır nişanlıyız.. Ya aslında sesini duysammm 2 gündür 1 kere konustuk oda 1 dk. ya keşke arasaa

önemli bir şey olmasa arardı inşallah sen uyumadan arar canım...onu da heycan basıyodur şimdi ...bizde 4 senedir beraberiz...gelince paket program düşünüyorz :))söz nişan :)

ayy ne güzel biz 4 senedir hala sevgiliyiz askerden sonra inşallahhh benim yaşım ve okulumdan dolayı olmadı mecbur
anladım canımda sabret zaten 3 gün sonra gelsin teskere aramasada üzülme lütfen

önemli bir şey olmasa arardı inşallah sen uyumadan arar canım...onu da heycan basıyodur şimdi ...bizde 4 senedir beraberiz...gelince paket program düşünüyorz :))söz nişan :)

ayy ne güzel biz 4 senedir hala sevgiliyiz askerden sonra inşallahhh benim yaşım ve okulumdan dolayı olmadı mecbur
anladım canımda sabret zaten 3 gün sonra gelsin teskere aramasada üzülme lütfen

canım senin arama imkanın varmı sen bi arasaydın ?telefon falan varsa

Olur canlarımm sizinde söz nişan düğün olur.. paket program en iyisi zaten şimdi sorup duruyorlar düğün ne zaman diyee.. belli değil ya bu yaz sonu ya da seneye bahara diyorum 2 gün sonra yine soruyorlar.. nişanı askerden sonra yapsaydık keşke dedim yaa.. ama aileler adı konsun dediler oldu..

Öyle az kaldı bitti ama arasaa içim ferahlayacak edamm yaa..

Benim arabileceğim bir numara yok canımm.. Aslında sabah beni aradıgı sabit hat numarası var ama askeriye telefonudur.. arayıp adını sorsam sorun olur mu acaba :44:

benimki çok kızıyo mesela sen arama ben ararım diyo...kızar mı ki niye aradın diye ? sen bilirsin tabi çok merak ettiysen ara senin kararın tam gelir ayak tartşmayın

canım arama bekle evet zor ama bekle sabır 457 gün sabretmişsin 3 gün daha sabır canımmm

benimki çok kızıyo mesela sen arama ben ararım diyo...kızar mı ki niye aradın diye ? sen bilirsin tabi çok merak ettiysen ara senin kararın tam gelir ayak tartşmayın

Tanıdığım kadarı ile Kızabilir.. ama içimden aramakta geliyorr ne yapsamm bilmiyorumm..

inşallah canım bana çok uçuk geliyor yaptığı şeyler. hadi kendisi kıskanıyor da benden ne istiyor. sanki ben kıskan diyorum ona. bunu kendisine söylediğimde de savunmaya geçiyor. şimdiye kadar hiç böyle kıskanılmadığım için tuhaf geliyor. tecrübeyle sabitse dinlemek gerek tabii seni bence de öyle, askerden sonra başlayacak, bu günlere şükreder hale gelmem inşallah :26:

kızlar boş yere endişe ediyorsunuz askerleriniz için. mehmet gibi benden önce çok hızlı bi hayat yaşayan biri bile yapmadıysa sizinkiler hiç yapmaz. çarşıya çıktığında msn'de benle konuşmaya bi başlar, çıkana kadar gözlerini benden ayırmazdı. arada ailesiyle görüşürdü. geçmiş zaman kullanıyorum çünkü ben çalışmaya başladıktan sonra benim haf tasonları pek vaktim olmuyor. yaptığı onca şeye rağmen bu konuda güvenim tamdır. şimdi de en fazla arkadaşlarıyla playstation oynamaya gidiyor, bi kafede oturuyor satranç okey oynuyor, yemek yiyor o kadar. içinize yok yere kurt düşürmeyin. mehmet'in daha bugün bana söylediği sözü aynen aktarayım; "insan çok acıkır sonra tıka basa yemek yer doyar da en sevdiği yemeği bile görmek istemez ya, ben de aynen seninle bunu yaşadım" mehmet bile böyle olduysa sizinkiler hiç yapmaz o dediklerinizi, emin olun.

elif askerin yurda dönmüş, gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…