kendine dert etme aklına getirme burda yapmadıysa orda hççç yapmaz canım kendinede sıkıntı yapma
kendine dert etme aklına getirme burda yapmadıysa orda hççç yapmaz canım kendinede sıkıntı yapma
Valla bende kafama takıyorumm.. arada aklıma geliyor.. güvensizlik değil amaa.. ne bileyim 1 senedir izinsiz çarşısız hep askerlikk.. acaba yanlış bişi yapar mı.. arkadaşlarının peşinden gider mi diye düşünmüyor değilim.. sonrada hayır hayır yapmaz tanımıyormusun diyorum..
radyo dinliyodum kızlar bu şarkı askerime gitsin dedim çıka çıka tuğba ekinci o şimdi asker çıktı :)))
Canımm biz de durumlar fenaa 1 aydır konuşmuyorduk şimdi konuşmaya başladık yavaş yavaş çok iyi değiliz normal konuşuyoruz bunada şükür.
Saol ablacım bende özledim valla Sağlık olsunda gönüller bir olsun
evet kuzum öyle böyle bitiyo günleriniz Allahın iziniyle.ondan sonra tüm sıkıntılar geçecek inş.Allahtan okul var canım...herşey gönlünce olur inş canım benim çok öpüyorum
bunları söyleyen ilk kişiler sizler değilsiniz ki zaten canlarım :85: ben de farkındayım ve tedirginim. çocukluk değil yaptığı artık, eşşeklik. bu yaptıklarından sonra arkasında değil yanında bile duramıyorum. direkt karşısındayım. her şeyi belirleyecek olan askerlikten sonrası zaten. ben de gelecek göremiyorum açıkçası. olumlu yönde değişirse ne âlâ... tek umudum da o. kendi gereksiz kıskançlıklarının bedelini kıskandırmaya çalışarak ödetmek istiyor. 8. sınıf öğrencimden bile kıskanır oldu. sabır ve hayırlısını diliyorum ben de
Valla bende kafama takıyorumm.. arada aklıma geliyor.. güvensizlik değil amaa.. ne bileyim 1 senedir izinsiz çarşısız hep askerlikk.. acaba yanlış bişi yapar mı.. arkadaşlarının peşinden gider mi diye düşünmüyor değilim.. sonrada hayır hayır yapmaz tanımıyormusun diyorum..
canım çarşı yoksa nasıl aldatabilir düşünme sakına ayrıca şafak 3kavuşuyosun 3 gün sonra hiççç düşünme böyle şeyler yapmamıştır
Bu zamana kadar yapmadığını biliyorumm.. eminim ama askerlik değiştirmişmidirr arkadaş kurbanı olmasın diyorumm.. ama çocuk değil ki 30 yaşında..
seni kaybetmek istemiyodur heralde canım boşver böyle düşündükçe insanın beynini yiyo
Bu zamana kadar yapmadığını biliyorumm.. eminim ama askerlik değiştirmişmidirr arkadaş kurbanı olmasın diyorumm.. ama çocuk değil ki 30 yaşında..
Haklısın valla kendi kendimizi yemekten başka yaptığımız bişi yokk.. Uzaklık olunca insanın aklına giriyor işte nedense..
canım bu zamana kadar yapmadysa yapmazzz merak etme bak biz 4 yıldır birlikteyiz birlikte büyüdük gibi bişey yapmadı ve yapmıycağınada eminim!
siz ne kadardır birliktesiniz ayrıca 30 yaşında adam seni kaybedicek kadar salak olamaz hiç takılma zaten kavuşuyorsun tadını çıkar
canım içini ferah tut son 3 yaa benim öyle olsa napardm bilmiyorum tadını çıkar her şey çok güzel olcak...
3 yıldır birlikteyiz canım.. 2 yıldır nişanlıyız.. Ya aslında sesini duysammm 2 gündür 1 kere konustuk oda 1 dk. ya keşke arasaa
3 yıldır birlikteyiz canım.. 2 yıldır nişanlıyız.. Ya aslında sesini duysammm 2 gündür 1 kere konustuk oda 1 dk. ya keşke arasaa
önemli bir şey olmasa arardı inşallah sen uyumadan arar canım...onu da heycan basıyodur şimdi ...bizde 4 senedir beraberiz...gelince paket program düşünüyorz :))söz nişan :)
ayy ne güzel biz 4 senedir hala sevgiliyiz askerden sonra inşallahhhbenim yaşım ve okulumdan dolayı olmadı mecbur
anladım canımda sabret zaten 3 gün sonra gelsin teskere aramasada üzülme lütfen
canım senin arama imkanın varmı sen bi arasaydın ?telefon falan varsa
Olur canlarımm sizinde söz nişan düğün olur.. paket program en iyisi zaten şimdi sorup duruyorlar düğün ne zaman diyee.. belli değil ya bu yaz sonu ya da seneye bahara diyorum 2 gün sonra yine soruyorlar.. nişanı askerden sonra yapsaydık keşke dedim yaa.. ama aileler adı konsun dediler oldu..
Öyle az kaldı bitti ama arasaa içim ferahlayacak edamm yaa..
Benim arabileceğim bir numara yok canımm.. Aslında sabah beni aradıgı sabit hat numarası var ama askeriye telefonudur.. arayıp adını sorsam sorun olur mu acaba :44:
Olur canlarımm sizinde söz nişan düğün olur.. paket program en iyisi zaten şimdi sorup duruyorlar düğün ne zaman diyee.. belli değil ya bu yaz sonu ya da seneye bahara diyorum 2 gün sonra yine soruyorlar.. nişanı askerden sonra yapsaydık keşke dedim yaa.. ama aileler adı konsun dediler oldu..
Öyle az kaldı bitti ama arasaa içim ferahlayacak edamm yaa..
Benim arabileceğim bir numara yok canımm.. Aslında sabah beni aradıgı sabit hat numarası var ama askeriye telefonudur.. arayıp adını sorsam sorun olur mu acaba :44:
benimki çok kızıyo mesela sen arama ben ararım diyo...kızar mı ki niye aradın diye ? sen bilirsin tabi çok merak ettiysen ara senin kararın tam gelir ayak tartşmayın
Canım bence zamana bırak o çok yaptığı kıskançlıkları da durulacak, bak tecrübeyle sabit, ben de az çekmedim zamanında...Kısmetinde varsa zaten bir şekilde olur mehmetle, en önemlisi senin huzurun, az biraz daha sabret eninde sonunda gelecekle ilgili bazı şeyler de şekillenmeye başlar, dert etme Şimdiden enseyi karartma bitsin bakalım bu askerlik, asıl ilişkiniz ondan sonra başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?