Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tanıdığım kadarı ile Kızabilir.. ama içimden aramakta geliyorr ne yapsamm bilmiyorumm..

o zaman arama canım ya tartşmayn smdı yarın arar inşallah biliyorum o durumu telefon beklemenin sancısınıda ben bi gün arıyım dedm falan kızdı sen arama ben ararm diye o yüzden ondan bekliyrm

Kızlar ben çıkıyorummm hepinize iyi geceler...

Saviorangel : canım uyumaya çalışş kendini sıkma görüşrüzz inşallah arar

Sağol canım benim çook şükür geldi geldide pek konuşamadık.. kısa ve öz 1 dk konusabildik bu sabah sonrada aramadı... Canım yapmaz ama insanın aklına takılıyor kuruntu yapıyoruz işte.. sonra yine kendi kendimize yapmaz diyoruz..

Nilüferimm senin mehmetle durumunuda takip ediyorumm ama ne yorum yapayım bilemedim.. hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun diyorumm sadece..

canlı kanlı karşında görene kadar için rahat etmicektir eğer geldikleri yer kalabalık ve karışık bir yerse arayamaz zaten sen de biliyorsun, 2 güncük daha sabret, sıkma canını tatlım bizi boş ver canım ya ben öyle yapıyorum çünkü. o yaptıklarından pişman, bana hiç olmadığı kadar iyi davranıyor; ama benim içim almıyor

Aynen canımm karşımda görene kadar rahat edemeyeceğim.. Sağol canım sıkmamaya çalışacağım..

Bi zahmet pişman olsun be nilüfercimm.. eski sevgili ile konusmalar seni yanına yakıştıramamalarr.. Sonra şaka demesi.. Bilmiyorummm ben olsam sürdüremezdim herhalde.. akışına bırak bakalımm geldikten sonra durum ne olacak..

ama karşında gördüğünde beklediğin her an sana mutluluk, huzur, aşk olarak geri dönecek

sürdürüyorum canım çünkü ayrılacak kadar cesaretim yok sanırım. en çok zoruma giden ne biliyor musun. bu kadar üzücü şeyler yaşattıktan sonra beni kendine tekrar bağlaması. tam her şey çok güzel giderken tekrar tepetaklak olması ve bunun da mehmet'ten kaynaklanması hatanın kendisinde olduğunu kabul ediyor etmesine de ne işe yarıyor... benden giden gittikten sonra...

Anlıyorum seni canımm.. Ama ne denir bilmiyorumm.. Bu tartısma kavga meselelerii beni benden alıyorr.. Canımm Mehmett senin onu bırakamayacağını bildiğii için bu kadar rahat olabilir mi..Ben ne yapsam beni bırakamaz hesabı... Hani biraz gözünü korkutsan.. o kaybetme korkusunu yaşasaa daha dikkatli davranır mı acaba ? :44: Şimdi aklıma bu geldi..

canım aklına gelen şey benim aklımdan hiç çıkmıyor; ama bunu yapsam yine acısının benden çıkacağını biliyorum. hem de gani gani... onu bırakamayacağımın o da farkında. kendisi de benden geçemiyor. o da aynı şeyi bana söylüyor. senden vazgeçemeyeceğim içi mi bana böyle davranıyorsun diyor. güya ben onu kıskandırmaya çalıştığım için böyle davranıyormuş. halbuki ben onu kıskandırmak için hiçbir şey yapmıyorum. dershanedeki hocalarla günlük, sıradan muhabbetim bile kıskandırmaya çalışmam ona göre. o artık orda neler kurguluyorsa... şimdilik uzak duruyorum bakalım gelecek günler neler gösterecek bize

amin cnm inşşş hepimiz için hyrlısı olsun evt zor sehir ama nasibimiz nerdeyse orda mutlu olaım inşş
cnm hyrlısı olsun

Tamammm canım ben diyim onaa dağa bayıraa kaçıraammm senii... oda bana tırmala beni kaşı beni desinn...
Hahahaha oraaaa gidindee bak bakalım şarkı söylemeye fırsatın olucak mıı
Evet ablacım başladık konuşmaya çok şükürr.. 5 ay danda düştük geçmiyor desekte geçti valla abla yaa bende hala inanamıyorumm İNşallah hepimiz karşılığını alırız ablacımm çok sağoll
Tatlm benim kıyamam ben sana.. Seni çok iyi anlıyorum. Burda bir çoğumuz askerliğin biran önce bitip ilişkilerimizi yoluna sokmak için sabırla bekliyoruz. İnşallah o zamana kadar da Allahım sabrımızı verir ve inşallah askerlik bitene kadarda bir daha sorunla karşılaşmayızz..
Yavaş yavaş konuşmaya başlamanız iyi haber tatlım, umarım her şey daha iyi olur zaman geçtikçe, hem bak şafak da gittikçe azalıyor, güzel günler gelecek inşallah
Çok teşekkür ederim ablacım İnşallahh güzelll günlerr hepimiz göreceğizz inşallah hayırlısıyla herşey yolunda giderr..
Valla kızlar kızmayın ama ben nedense hiç bir erkeğe güvenmiyorum. İnsanın içinde varsa herşekilde yapar tabiki inşallah yapmıyorlardır. Ve nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz benimki yapmadı diyee anlamış değilim

İnşallah her şey gönlünce olur canım ne diyeyim, bazen bu ilişki işleri arap saçına dönüyor, kaderinde varsa yaşıyorsun, kısmetse bir bakmışsın oluveriyor, sen kendini üzmemeye gayret et sen sağlıklı kafada olmalısın ki sağlıklı düşünebilesin, psikolojin bozulunca hiç bir şey düzelmiyor, hiç bir şeye de değmiyor, unutma

Kimseyle muhabbet etmiyorumm.. iyi günler dahi demiyorum dee.. bakalım nerden kıskançlık sebebi bulacak.. gerçi 8. sınıf çocukları kıskanan biri kıskanacak mesele mutlaka bulur ama..

Hakkınızda hayırlısı olsun canımm.. İnşallah askerden gelince düzelir.. inşallah üzülmezsin bundan sonra nilüferim..

:92: 15.03.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...90 AskErimm1411...

…93 SeNLeYM…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

... 104 kelebek.hill ...

...115 busafakbitmez...

… 136 H_İ_S …

…147 iboebru….

…158 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...158 esraa42...

....159 nesliiiiiiiiii...

…160 Brrk…

...160 OZGEGURUR...

...161 dilara1331

...162 kelebekd ...

…162 Kayra95...

…162 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....252 chidoshimedo....

...252 GRGR...

...252 mayamaya11

...252 tugbaoguzhan

...252 BerlD...

...252 svsaskim...

...252 kmleomer...

... 261 ED2006...

...283 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...341 xxIpekxx...

... 341 destinyeda...

...342 depresiffpolyanna...

...343 nesilll...

...345 tugcehayati...

...345 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...415 pekmez_akilli...

...415 ilithya...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

15/03/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…SaviorAngel = 02 ADIYAMAN' a selam yola devam :123:
:123:…aalis = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…duygum = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:…holofira = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:
:123:...goqce = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ANA ŞAFAK 136

ÇİFT HANELERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 37

PLAKALARA GELME ŞAFAĞIMIZ 55

MEHTAP ÇOK ÇOK ÇOK VAR DAHA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…