Tanıdığım kadarı ile Kızabilir.. ama içimden aramakta geliyorr ne yapsamm bilmiyorumm..
inşallah canımbana çok uçuk geliyor yaptığı şeyler. hadi kendisi kıskanıyor da benden ne istiyor. sanki ben kıskan diyorum ona. bunu kendisine söylediğimde de savunmaya geçiyor. şimdiye kadar hiç böyle kıskanılmadığım için tuhaf geliyor. tecrübeyle sabitse dinlemek gerek tabii seni bence de öyle, askerden sonra başlayacak, bu günlere şükreder hale gelmem inşallah :26:
kızlar boş yere endişe ediyorsunuz askerleriniz için. mehmet gibi benden önce çok hızlı bi hayat yaşayan biri bile yapmadıysa sizinkiler hiç yapmaz. çarşıya çıktığında msn'de benle konuşmaya bi başlar, çıkana kadar gözlerini benden ayırmazdı. arada ailesiyle görüşürdü. geçmiş zaman kullanıyorum çünkü ben çalışmaya başladıktan sonra benim haf tasonları pek vaktim olmuyor. yaptığı onca şeye rağmen bu konuda güvenim tamdır. şimdi de en fazla arkadaşlarıyla playstation oynamaya gidiyor, bi kafede oturuyor satranç okey oynuyor, yemek yiyor o kadar. içinize yok yere kurt düşürmeyin. mehmet'in daha bugün bana söylediği sözü aynen aktarayım; "insan çok acıkır sonra tıka basa yemek yer doyar da en sevdiği yemeği bile görmek istemez ya, ben de aynen seninle bunu yaşadım" mehmet bile böyle olduysa sizinkiler hiç yapmaz o dediklerinizi, emin olun.
elif askerin yurda dönmüş, gözün aydın canım
Kızlar ben çıkıyorummm hepinize iyi geceler...
Saviorangel : canım uyumaya çalışş kendini sıkma görüşrüzz inşallah arar
Sağol canım benim çook şükür geldi geldide pek konuşamadık.. kısa ve öz 1 dk konusabildik bu sabah sonrada aramadı... Canım yapmaz ama insanın aklına takılıyor kuruntu yapıyoruz işte.. sonra yine kendi kendimize yapmaz diyoruz..
Nilüferimm senin mehmetle durumunuda takip ediyorumm ama ne yorum yapayım bilemedim.. hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun diyorumm sadece..
canlı kanlı karşında görene kadar için rahat etmicektireğer geldikleri yer kalabalık ve karışık bir yerse arayamaz zaten sen de biliyorsun, 2 güncük daha sabret, sıkma canını tatlım bizi boş ver canım ya ben öyle yapıyorum çünkü. o yaptıklarından pişman, bana hiç olmadığı kadar iyi davranıyor; ama benim içim almıyor
Aynen canımm karşımda görene kadar rahat edemeyeceğim.. Sağol canım sıkmamaya çalışacağım..
Bi zahmet pişman olsun be nilüfercimm.. eski sevgili ile konusmalar seni yanına yakıştıramamalarr.. Sonra şaka demesi.. Bilmiyorummm ben olsam sürdüremezdim herhalde.. akışına bırak bakalımm geldikten sonra durum ne olacak..
ama karşında gördüğünde beklediğin her an sana mutluluk, huzur, aşk olarak geri dönecek
sürdürüyorum canım çünkü ayrılacak kadar cesaretim yok sanırım. en çok zoruma giden ne biliyor musun. bu kadar üzücü şeyler yaşattıktan sonra beni kendine tekrar bağlaması. tam her şey çok güzel giderken tekrar tepetaklak olması ve bunun da mehmet'ten kaynaklanmasıhatanın kendisinde olduğunu kabul ediyor etmesine de ne işe yarıyor... benden giden gittikten sonra...
Anlıyorum seni canımm.. Ama ne denir bilmiyorumm.. Bu tartısma kavga meselelerii beni benden alıyorr.. Canımm Mehmett senin onu bırakamayacağını bildiğii için bu kadar rahat olabilir mi..Ben ne yapsam beni bırakamaz hesabı... Hani biraz gözünü korkutsan.. o kaybetme korkusunu yaşasaa daha dikkatli davranır mı acaba ? :44: Şimdi aklıma bu geldi..
Hadi hakkında hayırlısı kuşum haberlerini bekliyoruz heyecanlaİstanbul mesleğe yaşadığın yerle işe uzaklığa göre de değişiyor tabi...ama gene de zor bi şehir o başka, allah kolaylığını da verir inş, gönüller bir olsun yeter
Anladım cicim,ama mecburiyetten arayamıyorsa onu suçlayamazsın ama diyosan ki uğraşmadığı için aramıyo haklısın o zman, ama tutsak gibi bi yerde yaşamak da kolay değil emin ol o da 3 ay uzayınca ne hale gelmiştir...sen ona destek olmak zorundasın be yavrucum, iş meselesi sıkıntı değil kafana koydunsa girer çalışırsın bence zaten iş hayatında anlaşmanız gerekirdi önceden, yani diretmek yanlış olur...ama ben sadece kzıgılıkla hareket etme dedim canımsen de çok zor günler geçiriyosun eminim ama kızgınlıkla daha da üzülceniz şeyler yapma
Hahahaha oraaaa gidindee bak bakalım şarkı söylemeye fırsatın olucak mııTamammm canım ben diyim onaa dağa bayıraa kaçıraammm senii... oda bana tırmala beni kaşı beni desinn...
Evet ablacım başladık konuşmaya çok şükürr.. 5 ay danda düştük geçmiyor desekte geçti valla abla yaa bende hala inanamıyorummEBRUM sana yazmamışın canım.konusmaya başlamışsınız.sizinde günler azaldı ...geldiginde dahada düzeltirsiniz arayı inşaAllah tatlım çok sabrediyon sende bayadır...inş karşılıgını hayırlısıyla alırsın kuzum
Tatlm benim kıyamam ben sana.. Seni çok iyi anlıyorum. Burda bir çoğumuz askerliğin biran önce bitip ilişkilerimizi yoluna sokmak için sabırla bekliyoruz. İnşallah o zamana kadar da Allahım sabrımızı verir ve inşallah askerlik bitene kadarda bir daha sorunla karşılaşmayızz..bunları söyleyen ilk kişiler sizler değilsiniz ki zaten canlarım :85: ben de farkındayım ve tedirginim. çocukluk değil yaptığı artık, eşşeklik. bu yaptıklarından sonra arkasında değil yanında bile duramıyorum. direkt karşısındayım. her şeyi belirleyecek olan askerlikten sonrası zaten. ben de gelecek göremiyorum açıkçası. olumlu yönde değişirse ne âlâ... tek umudum da o. kendi gereksiz kıskançlıklarının bedelini kıskandırmaya çalışarak ödetmek istiyor. 8. sınıf öğrencimden bile kıskanır oldu. sabır ve hayırlısını diliyorum ben de
Çok teşekkür ederim ablacım İnşallahh güzelll günlerr hepimiz göreceğizz inşallah hayırlısıyla herşey yolunda giderr..Yavaş yavaş konuşmaya başlamanız iyi haber tatlım, umarım her şey daha iyi olur zaman geçtikçe, hem bak şafak da gittikçe azalıyor, güzel günler gelecek inşallah
Valla kızlar kızmayın ama ben nedense hiç bir erkeğe güvenmiyorum. İnsanın içinde varsa herşekilde yapar tabiki inşallah yapmıyorlardır. Ve nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz benimki yapmadı diyee anlamış değiliminşallah canımbana çok uçuk geliyor yaptığı şeyler. hadi kendisi kıskanıyor da benden ne istiyor. sanki ben kıskan diyorum ona. bunu kendisine söylediğimde de savunmaya geçiyor. şimdiye kadar hiç böyle kıskanılmadığım için tuhaf geliyor. tecrübeyle sabitse dinlemek gerek tabii seni bence de öyle, askerden sonra başlayacak, bu günlere şükreder hale gelmem inşallah :26:
kızlar boş yere endişe ediyorsunuz askerleriniz için. mehmet gibi benden önce çok hızlı bi hayat yaşayan biri bile yapmadıysa sizinkiler hiç yapmaz. çarşıya çıktığında msn'de benle konuşmaya bi başlar, çıkana kadar gözlerini benden ayırmazdı. arada ailesiyle görüşürdü. geçmiş zaman kullanıyorum çünkü ben çalışmaya başladıktan sonra benim haf tasonları pek vaktim olmuyor. yaptığı onca şeye rağmen bu konuda güvenim tamdır. şimdi de en fazla arkadaşlarıyla playstation oynamaya gidiyor, bi kafede oturuyor satranç okey oynuyor, yemek yiyor o kadar. içinize yok yere kurt düşürmeyin. mehmet'in daha bugün bana söylediği sözü aynen aktarayım; "insan çok acıkır sonra tıka basa yemek yer doyar da en sevdiği yemeği bile görmek istemez ya, ben de aynen seninle bunu yaşadım" mehmet bile böyle olduysa sizinkiler hiç yapmaz o dediklerinizi, emin olun.
elif askerin yurda dönmüş, gözün aydın canım
inşallah canımbana çok uçuk geliyor yaptığı şeyler. hadi kendisi kıskanıyor da benden ne istiyor. sanki ben kıskan diyorum ona. bunu kendisine söylediğimde de savunmaya geçiyor. şimdiye kadar hiç böyle kıskanılmadığım için tuhaf geliyor. tecrübeyle sabitse dinlemek gerek tabii seni bence de öyle, askerden sonra başlayacak, bu günlere şükreder hale gelmem inşallah :26:
canım aklına gelen şey benim aklımdan hiç çıkmıyor; ama bunu yapsam yine acısının benden çıkacağını biliyorum. hem de gani gani... onu bırakamayacağımın o da farkında. kendisi de benden geçemiyor. o da aynı şeyi bana söylüyor. senden vazgeçemeyeceğim içi mi bana böyle davranıyorsun diyor. güya ben onu kıskandırmaya çalıştığım için böyle davranıyormuş. halbuki ben onu kıskandırmak için hiçbir şey yapmıyorum. dershanedeki hocalarla günlük, sıradan muhabbetim bile kıskandırmaya çalışmam ona göre. o artık orda neler kurguluyorsa... şimdilik uzak duruyorum bakalım gelecek günler neler gösterecek bize
Ebusshhh sendemi uyumadın dahaaa
Yok tatlım uyumadım ama şimdi uyumaya gidiyoree uykum geldiii
İYi geceler tatlı rüyalar rüyanda askerini gör canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?