Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah korusun yaaa almaz inşallah cezaa:26::26:
hem neden alacakkii :44:

inş cnmm.. Dün üstüne karşı gelmiş, aslınd ao üstüyle bölük komutanıyla falan arası çok iyi ama askerlik bu sonuçta.. Üstüne karşı sesi yükselmiş, bölük komutanı seslerini duyunca olanlar olmuş... Bakalım şurda sayılı günümüz kalmışken bu olcak şey değil

hadii yaaaa
inşallah ceza fln vermezler sadece uyarırlarrr :26:

Canım benım dua edıcem sızın ıcın benımkıde ceza aldı 7 gun malesef askerlık uzayacak ama neysekı çok şükür hapis cezası vermemısler ..

off çarşısını kitlesinler illa ceza alcaksa yaa, bizim dönüş biletimiz bile hazırken inş oyle bir ceza almaz siz nie ceza almıştınız?

Olmaz tam da sonuna gelmişken bu yolculuğun yapılmaz... Sana ne kadar çok kızsam da en değerli varlığım, sesini bi an bile olsa kotu duysam kolum kanadım kırılıyor. Sen benim en kıymetlim sabret, sabret ömrüm, şurada kalan 50 günümüzde sabret... Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, beni düşün ve sakinliğini koru... Dualarım hep seninle

off çarşısını kitlesinler illa ceza alcaksa yaa, bizim dönüş biletimiz bile hazırken inş oyle bir ceza almaz siz nie ceza almıştınız?

Bizimkisi ustaya ılk gıttıgı zamanlar sılahsız garaj nobetı tutuyodu ıkı kısı nobetteymıs bızımkı lavaboya gıtmıs arkadası da bı kosede uyumus kalmıs nobettı komutanda nobet yerınde bulunmamaktan askerı mahkemeye sevkettı düşün yanı cezası anca bellı oldu sızınkı buyuk ıhtımalle yetişmez canım tezkereyı etkilemez yanı sanmıyorum

aslında komutanlarıyla arası çok iyi, o yüzden böyle bir ceza verirler mi bilmıorum daha mahkemeye gidecek mi gitmicek mi onu bile bilmıorus, bugün iyi haberlerini alırım inş

oooff askerim daha aramadıı yaa.. işi gücü yook neden aramıyo ki benii..

Şimdi aradı.. 1 saat önce falan çarşıya çıkmışş.. arkadaşlarıylaymış işleri varmış int. cafeye gidemiycekmişş..

kızlar ben çok kötüyüm.. Yener ceza alabilir, bugün büyük ihtimal belli olcak nolucağı, dua edin

Canım benim inşallah almaz sadece bağırışma falan olduysa çarşısını falan kitlerler bencee yaa inşallah uzamaz üzülme içini ferah tut sevgiline de bol bol moral ver tatlım benimm o hem uzuar diye hem sen üzülürsün diye daha da kötü olmuştur
oooff askerim daha aramadıı yaa.. işi gücü yook neden aramıyo ki benii..

Tatlımm dünden berimi aramıyorr? :44:

Son düzenleme:
kızlar bana yardım edin...benim askerimin yanına gitme şansım var 2 hafta sonra gidiyim diye düşünüyodum çarşı iznini beraber geçiririz akşam da geri dönerim diye çünkü yakın yer...o da dioki dağıtım zamanı gel birlikte dönelim diyo bende dayanamadm dedm istemiosun galiba falan o da saçmalama dedi...şimdi napcamı bilmiyorum...2 hafta sonra gidersem tam 20 gün kala da o gelcekti yani dağıtım zamanı da nisan 20 ye falan denk gelcek napsam karar veremiyorum ya ...

haftasonu da çarşısı var napcan dedm bütün günü bana ayırırsın artık dedim o da heralde bi işte hamama falan gidebiliriz dedi bak dedm oralarda kudurmak yok zaten telefonmzda yok dedm...gecen ilk çarşısnda yeminden sonraki msnde yarım saat bile konuşamadk çıktı gezdiler falan gene dedm öyle hemen çıkma etme tamam diyo bakalım

eğer hakkında hayırlısıysa zaten olur.sizin şansızlığınız yeni ilşki başlangıcının askerliğe denk gelmesi.hani bazı gerçekleri görmen daha kolay oalbilirdi.bellide olmaa RAbbim ne yazdıysa o senin sadece üzülmemeni ve kendinden ödün vermeni istemiyorum olmuyorsa olmaz düşünceni bilisn.çünkü o senin onun üzerine titreemen çok alıştı.bulunmaz hint kumaşı olmadığını anlasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…