kızlar ben çok kötüyüm.. Yener ceza alabilir, bugün büyük ihtimal belli olcak nolucağı, dua edin
Allah korusun yaaa almaz inşallah cezaa:26::26:
hem neden alacakkii :44:
inş cnmm.. Dün üstüne karşı gelmiş, aslınd ao üstüyle bölük komutanıyla falan arası çok iyi ama askerlik bu sonuçta.. Üstüne karşı sesi yükselmiş, bölük komutanı seslerini duyunca olanlar olmuş... Bakalım şurda sayılı günümüz kalmışken bu olcak şey değil
hadii yaaaa
inşallah ceza fln vermezler sadece uyarırlarrr :26:
kızlar ben çok kötüyüm.. Yener ceza alabilir, bugün büyük ihtimal belli olcak nolucağı, dua edin
Canımm üzülme. Askerliği bitmiş artık nerdeyse.. Tahminimce vermezler..
İnşallaah vermezlerr..
Canım benım dua edıcem sızın ıcın benımkıde ceza aldı 7 gun malesef askerlık uzayacak ama neysekı çok şükür hapis cezası vermemısler ..
off çarşısını kitlesinler illa ceza alcaksa yaa, bizim dönüş biletimiz bile hazırken inş oyle bir ceza almazsiz nie ceza almıştınız?
Bizimkisi ustaya ılk gıttıgı zamanlar sılahsız garaj nobetı tutuyodu ıkı kısı nobetteymıs bızımkı lavaboya gıtmıs arkadası da bı kosede uyumus kalmıs nobettı komutanda nobet yerınde bulunmamaktan askerı mahkemeye sevkettı düşün yanı cezası anca bellı oldu sızınkı buyuk ıhtımalle yetişmez canım tezkereyı etkilemez yanı sanmıyorum
oooff askerim daha aramadıı yaa.. işi gücü yook neden aramıyo ki benii..
arar cnm merak etme son 2 günün keyfini çıkarıyordur orda
oooff askerim daha aramadıı yaa.. işi gücü yook neden aramıyo ki benii..
bunları söyleyen ilk kişiler sizler değilsiniz ki zaten canlarım :85: ben de farkındayım ve tedirginim. çocukluk değil yaptığı artık, eşşeklik. bu yaptıklarından sonra arkasında değil yanında bile duramıyorum. direkt karşısındayım. her şeyi belirleyecek olan askerlikten sonrası zaten. ben de gelecek göremiyorum açıkçası. olumlu yönde değişirse ne âlâ... tek umudum da o. kendi gereksiz kıskançlıklarının bedelini kıskandırmaya çalışarak ödetmek istiyor. 8. sınıf öğrencimden bile kıskanır oldu. sabır ve hayırlısını diliyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?