ömrüm artık bi haber ver nolur, dünden beri nefesim kesilioo, bi ses ver, güzel haberlerini ver artık
ceza alma ihtimali var
bu sessizlik nefesimi kesioo, şimdi arasam bağlamıcaklar biliorum, telini de sabahtan beri hiç açmadı, haber ver artık ya ömrümü yedin bitirdin
niye ne oldu. arkadasının teli felan yokmu bir mesaj atsan sorsan:44:
off dün üstüyle tartışmış, üstüne karşılık vermiş sesini yükseltmiş, bölük komutanı da sesleri duymuş gerisi nolcak bilmıorum işte bekliıorum haber versin diye... Kendi müsait olduğunda haber verecektir, arkadaşına yazarsam olmaz, zaten zor zamanlar geçirio, bir de bunun için birbirimize girmeyelim
ALLAH kolaylık versin canım ya.bizede haber verirsin arayınca
saol tatlım ben şimdi aradım ama denetim olduğu için bağlamadılar, beklemekten başka çarem yok malesef
kızlar bana yardım edin...benim askerimin yanına gitme şansım var 2 hafta sonra gidiyim diye düşünüyodum çarşı iznini beraber geçiririz akşam da geri dönerim diye çünkü yakın yer...o da dioki dağıtım zamanı gel birlikte dönelim diyo bende dayanamadm dedm istemiosun galiba falan o da saçmalama dedi...şimdi napcamı bilmiyorum...2 hafta sonra gidersem tam 20 gün kala da o gelcekti yani dağıtım zamanı da nisan 20 ye falan denk gelcek napsam karar veremiyorum ya ...
haftasonu da çarşısı var napcan dedm bütün günü bana ayırırsın artık dedim o da heralde bi işte hamama falan gidebiliriz dedi bak dedm oralarda kudurmak yok zaten telefonmzda yok dedm...gecen ilk çarşısnda yeminden sonraki msnde yarım saat bile konuşamadk çıktı gezdiler falan gene dedm öyle hemen çıkma etme tamam diyo bakalım
Canım bilemedim şimdi o da haklı sende yane. Ama hani kızacağı bişey yapma istersen.
Mesela bende bayramda gidicektim 1 hafta 10 gün kalıcaktım ilk önce tamam dedi sonradannda hayır gelme dedi ya çıkamazsam ya bişey olursa görüşemezsek zaten tehlikeli buralar aklımda sende kalıcak ben d.bakır gidicektim orda kalıcaktım görüşmek içinde sivereğe gidicektim yollardan korktu tek gidip geliceğim için.
Gitmedim onuda üzmek sinirlendirmek istemedim gidipte. Yane böyle herşeyi düşünüyorlar onlar tatlım nasıl olsa 20 gün sonra gelicek hem o zmaan gitmen daha iyi olur rahat rahat gezersiniz sonrada beraber yolculuk yapıp onuda alır dönersin.
Şimdi gitsen dönmekte çok zorlanırsın onu orda bırakıp gittiğin için oda üzülür yane.
Bence gidip onunla dönsen daha iyi olur ama tabiki yine sen bilirsin.
Kızlarr benimki bugün çarşıya çıktı.. ama int. cafeye gitmedi.. arkadaşları ile gezdi.. yurtdısında hiçbiyere cıkamadığı için int. cafeye kapanmak istememişler 4-5 arkadaş gezdiler.. ama telefonu vardı hat almış beni aradı sonrasında ben hep aradım yarım saatte bir felan.. sabah kahvaltı etmiş dışarda sonra ark. ile esyalarını kargoya falan verip gezmişler sonra yine dışarda yemek yiyip bi cafede oturup askeriyeye geri döndüler..
Ama ben bekledimm 1 saatte olsa int. cafeye giderde onu görürüm diye.. Bende burda 1 senedir nerdeyse hergün evde oturdum hic gezmedim.. çalışmamı istemediği için çalısmadım vs. Ama o bugün gezdi.. Hatta bende cıkıp gezeyim mi dedim.. ben gelince beraber gezeceğiz dedi..
Bilmiyorum kızlar sizce anlayışsız ve bencilmiyimm.. Ona kızmadımm belli etmedim ama kırıldım galiba..
Canım biraz anlayışsızlık olmuş seninki bence kızmada zaten 2 gün kalmış teskereye bırak gezsin çocuk yurtdışında bunalmıştır tabiiki..zaten 2 güne yanında o mantıkla düşünsene biraz hep seninle olucak takılması doğal arkadaşlarıyla canım bence yani
kırılcak bişey yok bence
ben olsam kendim derdim gez kafa dağıt hayatım diye valla
zaten 2 gün sonra benim yanımda olucak çünkü ama farklı bir durum olsaydı yani böyle 1-2 ayınız kalmış falan bile olsaydı bende kırılırdım ama şimdi 2 gün kalmış bırak gezsin
Bugün arkadaşları ile İçmiş..Bi arkadaşı çekildikleri fotografa etiketlemiş şimdi gördüm.. Ben ona sordugumda cafe çay bahcesi gibi bi yerde oturuyoruz demişti.. Bayada elit bir yer el paso diye.. önünde alkol.. geri zekalının tekiyim benn 15 ay sözünden cıkmayıp onu bekledim.. yaptıgına bak daha gerceği söylemeye cesareti yok
canım ya böyle düşünme kendine hakaret etme lütfen...kötü olmuş yalan söylediği amaa
ne varsa ş alkolde :26:
Buna ne diyeceksin edammm..
Alkol alan bir insan değildir yılbasında falan toplasan 1 yılda 3-5 kere içer en fazla..
Hadi içtii diyelim diyemezmi bana tezkereyi kutluyoruz kafa dağırıyoruz vs. vs.
Ne gerek var saklamaya.. öğrenmedim mi öğrendimmmm..
Ama gör yarın bende cafeye gideceğim ilk iş..
Oda beni aradıgında evdeyimm.. yalan söylemek yeni moda derim..
Ooff çook sinirliyimmm elim ayagım titriyorr 2 gün kala olcak iş mi buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?