Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yoo ben yalan söylemeyeceğimm.. Söylerim cafede olduğumuu..
Ben kızılcak birşeyse bile nolursa olsun dogruyu söylerim..
Biraz dominantım ama arkadaşlarının yanında kalkıpta karıscak değilim..
Sakin olamıyorumm.. zaten 2 gün kalmıss olması ve böyle birşey yapmış olması beni delirtti..
Bu gecede uyku yok banaa

Canım benim ya ne demek uyku yok daha büyük sorunlar olmasın canım zaten kalmış 2 gün sabır sonra zaten tüm ipler sende olucak
çık çıkabildiğin kadar tepesine kız kızablidğin kadar
bence konuş sevgilinle ne demişler insanlar konuşa konuşa canımmm

Keşke senin kadar sakin olabilsemm.. ama olamıyorummm.. yarında kavga edeceğiz kesin..

haklısın canımmm ama kendini motive et lütfen 2 gün kaldı de bişey de et yani üzme boşuna kendini
güzel günler bekliyor sizi hemde çok yakın
şafağıma bak ben napayım

Sağol eda ama sen ne desen fayda etmiyor.. sinirim geçmiyor.. bosuna yorma kendini..

Ben hiçbizaman mutlu olamayacagımm.. hep tam sevinecekkenn bişeyler çıkar mutluluğumu huzurumu bozan.. Heep bir terslikk Çıkarr.. Ben mutlu olmayı haketmiyorum herhalde..

ooff kalbim sıkışıyoorr.. Hiç iyi değilimm..

kızlar ben çok kötüyüm.. Yener ceza alabilir, bugün büyük ihtimal belli olcak nolucağı, dua edin

tubik'im, canım ya nerden çıktı şimdi bu bir anlık refleksle mi yapmış yoksa biriken şeyler mi vardı? gerçi arası çok iyiydi diyorsun. üstü ters bir şey mi yapmış da o kadar kızmış. eğer öyleyse üstü de hatalı olduğunun farkındaysa hiçbir şey çıkmaz inşallah. üzüldüm yaa

canım şimdilik gitmeni istemiyorsa vardır bir bildiği. sen yakın olduğun için gidip yalnız olmadığını, yanında olduğunu göstermek istiyorsun. biz de sizin gibi çok yakınız aramızda 2.5 saat var, bulunduğu koşullar da zorlamıyor; ama sadece iki kere gidebildim. çünkü uygun zamanı ayarlamak düşünüldüğü kadar kolay olmuyor. bir de onu öylece bırakmak sana da zor gelecektir, hele ki onun için seni gönderip arkandan bakakalması daha da dayanılmaz...

elifcim siz normalde çarşıya çıktığında kamerada görüşüyordunuz di mi? eğer öyleyse 2 günü de arkadaşlarıyla geçirmek istemiştir. sonuçta orda birbirlerinin her şeyleri oluyorlar. onlardan ayrılacağı için vakit geçirmek istemiştir. kim bilir bir daha ne zaman görüşebilecekler. ona da hak ver. 2 gün sonra nasılsa senin

canım bu pek hoş olmamış; ama kızacağını düşündüğü için söyleyememiştir. belki pişman olmuştur sonrasında. nasıl bir psikolojiyse artık bu teskere almak :26:

güvenmemenin bize bi katkısı olmaz ki canım. güven olmadan zaten olmaz. her an aldatacak korkusuyla yaşanır mı :26: bu konuda da güvenemeyeceksek hiç birlikte olmayalım o zaman. bi zahmet sahip çıksınlar uçkurlarına sinirlendim

sağ olun kızlar düşüncelerinizi, duygularınızı paylaştığınız ve güzel temennileriniz için. daha dikkatli adımlar atıyorum artık, kendimi çok kaptırmıyorum. tavsiyelerinizi dikkate alıyorum ve sizi seviyorum elifim kıskançlığına deva yok onun

canım ya bu kadar sıkma kendini konuş askerinle bağır çağır rahatla hiç olmadı :26:

Bilemiyorum nilüfercimm nasıl bir psikolojii nasıl bir düşünce isee... 1 yıldır yurtdısında oldugu icin görüşemiyorduk.. tel.den acınca ilk görüntü geliyor sonra foto gibi kalıyo donuyordu.. yani görüşmüyoduk gibi.. yazışıyoduk.. Oda sorun değil gitmesin int. cafeye ama neden benden saklıyor yalan söylüyor...

Sen 15 ay bekle.. sevinçle hazırlann.. heyecanla bekle günlerin saatlerin gecmesinii.. onun yaptıgına bakk.. oduuuuunnnnnn oduuuuuuunnnnnnnnnn.....

bu erkekler var ya, birinin arkasını topluyoruz diğeri başlıyor seni kızdıran şey beklediğini yapmazken beklemediğini yapı seni yanıltması. sen zaten arkadaşlarıyla takılmasını sorun etmemişsin, bunu alttan alıp ses etmemişsin. öncesinde söylese buna da böyle kızmayacaksın; ama... düşüncesizlikten başka bir şey değil. ya da onlara gayet doğal geliyor yaptıkları şeyler. yarına kadar sakinleşirsin inşallah da büyümeden çözersiniz kendine zarar verecek kadar üzülme lütfen

Aynenn canımm.. beni benden daha iyi anlatmışsın.. Kızmadımm gezmesine dedim hadi sıkmayayım.. arkadaşlarından ayrılmasın beraber geldiler yurtdısından beraber çarşıya çıktılar.. Ama bana deseydii oturuyoruz bir cafede 1-2 bardak alkol aldım falan o an söyleseydii katiyyen sorun etmezdim.. ne ben bu halde olurdumm.. nede yarın o laf söz işitecek olurdu.. Ama yalancııı 30 yasına gelmiş hala adam olamamışş... yarın arasın konusup diyeceklerimi diyip kapatacagım bi daha arasın arasın açmacağımm... gitsin yine içtiği yerde içsin içkisini..

kızlar ben çok kötüyüm.. Yener ceza alabilir, bugün büyük ihtimal belli olcak nolucağı, dua edin

Aaa neden ceza veriyorlarmış ki, zaten teskere alacak... Ben sanmıyorum ceza alacağını canım en kötü çarşısını kilitlerler ya da orada bir ceza verirler gününü uzatmazlar bence onların teskere kağıdı bile gelmiştir, bellidir günleri Üzme kendini

oooff askerim daha aramadıı yaa.. işi gücü yook neden aramıyo ki benii..

Bende merak ediyorum ama burada.. Gelsinn keyfini yerine getirecem ben onun

Şimdi aradı.. 1 saat önce falan çarşıya çıkmışş.. arkadaşlarıylaymış işleri varmış int. cafeye gidemiycekmişş..

Alıntılaya alıntılaya bu kadar olmuş canım Çok üzmüşsün kendini bunun farkında mısın? Sinir olman, canının sıkılması elbette normal, sonuçta beklemediğin bir şeyler oldu haklısın da ama kendini bu kadar üzme lütfen, olan sadece sana oluyor, eğer rahatlamak istiyorsan aradığında düzgün bir dille seni üzdüğünden bahsedersin, bir dahaki sefere böyle davranmamasını söylersin... Eminim o da sen üzülür ya da kızarsın diye sakladı ama yapmaması gerekiyordu sonuçta ne olursa olsun... Demek ki seni kaybetme korkusu yaşıyor biraz da böyle düşün canım

allam bu erkeklerin ne kadar basit ve tek tipte işleyişleri var ya. birini çözmen demek, hepsini anlaman demek. benimkinden yola çıkıp yaptım bu yorumu inan ki. biz kızların çilesi de hep aynı maalesef. nasıl kızmışsın ya hiç söylemeyeceğin şeyleri söyletiyor. ona bağırıp çağırmadan önce buraya dök içini de rahatla, sakinleş yavrum sen ne desen o anlamak istediği gibi anlayıp öyle açıklama yapacak. bizi bizden başka kimse anlayamaz hem içeceklerse de bizimle içsinler

Sen de ateşe körükle gitme nilücüm Evet aynı kadınlarda olduğu gibi erkeklerin de benzer yönleri var ama hepsi bir değil bunu unutmayın Empati kurmaya alışmaları biraz zaman alıyor, bir de yaşamaları lazım, onların da bizimle aynı sorunları dertleri yaşamaları lazım ki bizi anlayabilsinler, ben biraz yaşattım zamanında eşime, bundan kaynaklı tartışmalarımız da olmuştu ama şu an bu konuda rahatsak güvenimiz tamsa birbirimizi üzecek ve kıskandıracak şeyler yapmıyorsak bu yüzden... Zamanla anlayacaklarına inanıyorum, mücadele şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…