- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
Elifcim bu kadar hemen sinirlenme sakin ol yapma öyle bişey haklıyken haksız olursun bence direk söyle neden bana yalan söylüyorsun kızıcağımı mı sandın de.
hani dominant bir kişiysen ilişkide korkmuş tartışmamak için söylememiş olbilir
ha haklımı ? hayır asla
ama sen sakin ol kalmış 2 gün canım yaa güzelce konuş sakına yapma yalan söyyleme gelir ayak sevgilin
Yoo ben yalan söylemeyeceğimm.. Söylerim cafede olduğumuu..
Ben kızılcak birşeyse bile nolursa olsun dogruyu söylerim..
Biraz dominantım ama arkadaşlarının yanında kalkıpta karıscak değilim..
Sakin olamıyorumm.. zaten 2 gün kalmıss olması ve böyle birşey yapmış olması beni delirtti..
Bu gecede uyku yok banaa
Canım benim ya ne demek uyku yok daha büyük sorunlar olmasın canım zaten kalmış 2 gün sabır sonra zaten tüm ipler sende olucak
çık çıkabildiğin kadar tepesine kız kızablidğin kadar
bence konuş sevgilinle ne demişler insanlar konuşa konuşa canımmm
Keşke senin kadar sakin olabilsemm.. ama olamıyorummm.. yarında kavga edeceğiz kesin..
Sabreden derviş muradına erermiş canım sabrettin bak erdin sayılır biraz daha sabır ya kavga etmeyinnn
biraz sakin birazcık :26:
Sakin olamıyorumm kabullenemiyorumm.. saklamasını... yalan söylemesinii..
haklısın canımmm ama kendini motive et lütfen 2 gün kaldı de bişey de et yani üzme boşuna kendini
güzel günler bekliyor sizi hemde çok yakın
şafağıma bak ben napayım
Sağol eda ama sen ne desen fayda etmiyor.. sinirim geçmiyor.. bosuna yorma kendini..
kızlar ben çok kötüyüm.. Yener ceza alabilir, bugün büyük ihtimal belli olcak nolucağı, dua edin
inş cnmm.. Dün üstüne karşı gelmiş, aslınd ao üstüyle bölük komutanıyla falan arası çok iyi ama askerlik bu sonuçta.. Üstüne karşı sesi yükselmiş, bölük komutanı seslerini duyunca olanlar olmuş... Bakalım şurda sayılı günümüz kalmışken bu olcak şey değil
kızlar bana yardım edin...benim askerimin yanına gitme şansım var 2 hafta sonra gidiyim diye düşünüyodum çarşı iznini beraber geçiririz akşam da geri dönerim diye çünkü yakın yer...o da dioki dağıtım zamanı gel birlikte dönelim diyo bende dayanamadm dedm istemiosun galiba falan o da saçmalama dedi...şimdi napcamı bilmiyorum...2 hafta sonra gidersem tam 20 gün kala da o gelcekti yani dağıtım zamanı da nisan 20 ye falan denk gelcek napsam karar veremiyorum ya ...
haftasonu da çarşısı var napcan dedm bütün günü bana ayırırsın artık dedim o da heralde bi işte hamama falan gidebiliriz dedi bak dedm oralarda kudurmak yok zaten telefonmzda yok dedm...gecen ilk çarşısnda yeminden sonraki msnde yarım saat bile konuşamadk çıktı gezdiler falan gene dedm öyle hemen çıkma etme tamam diyo bakalım
elifcim siz normalde çarşıya çıktığında kamerada görüşüyordunuz di mi? eğer öyleyse 2 günü de arkadaşlarıyla geçirmek istemiştir. sonuçta orda birbirlerinin her şeyleri oluyorlar. onlardan ayrılacağı için vakit geçirmek istemiştir. kim bilir bir daha ne zaman görüşebilecekler. ona da hak ver. 2 gün sonra nasılsa seninKızlarr benimki bugün çarşıya çıktı.. ama int. cafeye gitmedi.. arkadaşları ile gezdi.. yurtdısında hiçbiyere cıkamadığı için int. cafeye kapanmak istememişler 4-5 arkadaş gezdiler.. ama telefonu vardı hat almış beni aradı sonrasında ben hep aradım yarım saatte bir felan.. sabah kahvaltı etmiş dışarda sonra ark. ile esyalarını kargoya falan verip gezmişler sonra yine dışarda yemek yiyip bi cafede oturup askeriyeye geri döndüler..
Ama ben bekledimm 1 saatte olsa int. cafeye giderde onu görürüm diye.. Bende burda 1 senedir nerdeyse hergün evde oturdum hic gezmedim.. çalışmamı istemediği için çalısmadım vs. Ama o bugün gezdi.. Hatta bende cıkıp gezeyim mi dedim.. ben gelince beraber gezeceğiz dedi..
Bilmiyorum kızlar sizce anlayışsız ve bencilmiyimm.. Ona kızmadımm belli etmedim ama kırıldım galiba..
Bugün arkadaşları ile İçmiş..Bi arkadaşı çekildikleri fotografa etiketlemiş şimdi gördüm.. Ben ona sordugumda cafe çay bahcesi gibi bi yerde oturuyoruz demişti.. Bayada elit bir yer el paso diye.. önünde alkol.. geri zekalının tekiyim benn 15 ay sözünden cıkmayıp onu bekledim.. yaptıgına bak daha gerceği söylemeye cesareti yok
Valla kızlar kızmayın ama ben nedense hiç bir erkeğe güvenmiyorum. İnsanın içinde varsa herşekilde yapar tabiki inşallah yapmıyorlardır. Ve nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz benimki yapmadı diyee anlamış değilim
Kimseyle muhabbet etmiyorumm.. iyi günler dahi demiyorum dee.. bakalım nerden kıskançlık sebebi bulacak.. gerçi 8. sınıf çocukları kıskanan biri kıskanacak mesele mutlaka bulur ama..
Hakkınızda hayırlısı olsun canımm.. İnşallah askerden gelince düzelir.. inşallah üzülmezsin bundan sonra nilüferim..
eğer hakkında hayırlısıysa zaten olur.sizin şansızlığınız yeni ilşki başlangıcının askerliğe denk gelmesi.hani bazı gerçekleri görmen daha kolay oalbilirdi.bellide olmaa RAbbim ne yazdıysa o senin sadece üzülmemeni ve kendinden ödün vermeni istemiyorum olmuyorsa olmaz düşünceni bilisn.çünkü o senin onun üzerine titreemen çok alıştı.bulunmaz hint kumaşı olmadığını anlasın :)
İnşallah her şey gönlünce olur canım ne diyeyim, bazen bu ilişki işleri arap saçına dönüyor, kaderinde varsa yaşıyorsun, kısmetse bir bakmışsın oluveriyor, sen kendini üzmemeye gayret et sen sağlıklı kafada olmalısın ki sağlıklı düşünebilesin, psikolojin bozulunca hiç bir şey düzelmiyor, hiç bir şeye de değmiyor, unutma
Ben hiçbizaman mutlu olamayacagımm.. hep tam sevinecekkenn bişeyler çıkar mutluluğumu huzurumu bozan.. Heep bir terslikk Çıkarr.. Ben mutlu olmayı haketmiyorum herhalde..
ooff kalbim sıkışıyoorr.. Hiç iyi değilimm..
elifcim siz normalde çarşıya çıktığında kamerada görüşüyordunuz di mi? eğer öyleyse 2 günü de arkadaşlarıyla geçirmek istemiştir. sonuçta orda birbirlerinin her şeyleri oluyorlar. onlardan ayrılacağı için vakit geçirmek istemiştir. kim bilir bir daha ne zaman görüşebilecekler. ona da hak ver. 2 gün sonra nasılsa senin
canım bu pek hoş olmamış; ama kızacağını düşündüğü için söyleyememiştir. belki pişman olmuştur sonrasında. nasıl bir psikolojiyse artık bu teskere almak :26:
canım ya bu kadar sıkma kendini konuş askerinle bağır çağır rahatla hiç olmadı :26:
Bilemiyorum nilüfercimm nasıl bir psikolojii nasıl bir düşünce isee... 1 yıldır yurtdısında oldugu icin görüşemiyorduk.. tel.den acınca ilk görüntü geliyor sonra foto gibi kalıyo donuyordu.. yani görüşmüyoduk gibi.. yazışıyoduk.. Oda sorun değil gitmesin int. cafeye ama neden benden saklıyor yalan söylüyor...
bu erkekler var ya, birinin arkasını topluyoruz diğeri başlıyorseni kızdıran şey beklediğini yapmazken beklemediğini yapı seni yanıltması. sen zaten arkadaşlarıyla takılmasını sorun etmemişsin, bunu alttan alıp ses etmemişsin. öncesinde söylese buna da böyle kızmayacaksın; ama... düşüncesizlikten başka bir şey değil. ya da onlara gayet doğal geliyor yaptıkları şeyler. yarına kadar sakinleşirsin inşallah da büyümeden çözersiniz kendine zarar verecek kadar üzülme lütfen
kızlar ben çok kötüyüm.. Yener ceza alabilir, bugün büyük ihtimal belli olcak nolucağı, dua edin
inş cnmm.. Dün üstüne karşı gelmiş, aslınd ao üstüyle bölük komutanıyla falan arası çok iyi ama askerlik bu sonuçta.. Üstüne karşı sesi yükselmiş, bölük komutanı seslerini duyunca olanlar olmuş... Bakalım şurda sayılı günümüz kalmışken bu olcak şey değil
oooff askerim daha aramadıı yaa.. işi gücü yook neden aramıyo ki benii..
Bende merak ediyorum ama burada.. Gelsinn keyfini yerine getirecem ben onun
Şimdi aradı.. 1 saat önce falan çarşıya çıkmışş.. arkadaşlarıylaymış işleri varmış int. cafeye gidemiycekmişş..
Kızlarr benimki bugün çarşıya çıktı.. ama int. cafeye gitmedi.. arkadaşları ile gezdi.. yurtdısında hiçbiyere cıkamadığı için int. cafeye kapanmak istememişler 4-5 arkadaş gezdiler.. ama telefonu vardı hat almış beni aradı sonrasında ben hep aradım yarım saatte bir felan.. sabah kahvaltı etmiş dışarda sonra ark. ile esyalarını kargoya falan verip gezmişler sonra yine dışarda yemek yiyip bi cafede oturup askeriyeye geri döndüler..
Ama ben bekledimm 1 saatte olsa int. cafeye giderde onu görürüm diye.. Bende burda 1 senedir nerdeyse hergün evde oturdum hic gezmedim.. çalışmamı istemediği için çalısmadım vs. Ama o bugün gezdi.. Hatta bende cıkıp gezeyim mi dedim.. ben gelince beraber gezeceğiz dedi..
Bilmiyorum kızlar sizce anlayışsız ve bencilmiyimm.. Ona kızmadımm belli etmedim ama kırıldım galiba..
Canım Ona birşey demedimm zaten.. gezme demedimm.. neden int. cafeye gitmiyorsun demedim.. Rahat bıraktımm.. Sadece türkiyeye gelmeden önce çarşıya cıkınca seni görürüm diyordu çünkü orda cepten kamera acılmıyordu baglantı sorunu vardı.. Bu dediğini unutmasına şaşırdım.. Yarında çarşısı var yarında gezecek yine ipini koparmış beygirler gibi
Bugün arkadaşları ile İçmiş..Bi arkadaşı çekildikleri fotografa etiketlemiş şimdi gördüm.. Ben ona sordugumda cafe çay bahcesi gibi bi yerde oturuyoruz demişti.. Bayada elit bir yer el paso diye.. önünde alkol.. geri zekalının tekiyim benn 15 ay sözünden cıkmayıp onu bekledim.. yaptıgına bak daha gerceği söylemeye cesareti yok
Buna ne diyeceksin edammm..
Alkol alan bir insan değildir yılbasında falan toplasan 1 yılda 3-5 kere içer en fazla..
Hadi içtii diyelim diyemezmi bana tezkereyi kutluyoruz kafa dağıtıyoruz vs. vs.
Ne gerek var saklamaya.. öğrenmedim mi öğrendimmmm..
Ama gör yarın bende cafeye gideceğim ilk iş..
Oda beni aradıgında evdeyimm.. yalan söylemek yeni moda derim..
Ooff çook sinirliyimmm elim ayagım titriyorr 2 gün kala olcak iş mi buuu
Aynenn canımm.. beni benden daha iyi anlatmışsın.. Kızmadımm gezmesine dedim hadi sıkmayayım.. arkadaşlarından ayrılmasın beraber geldiler yurtdısından beraber çarşıya çıktılar.. Ama bana deseydii oturuyoruz bir cafede 1-2 bardak alkol aldım falan o an söyleseydii katiyyen sorun etmezdim.. ne ben bu halde olurdumm.. nede yarın o laf söz işitecek olurdu.. Ama yalancııı 30 yasına gelmiş hala adam olamamışş... yarın arasın konusup diyeceklerimi diyip kapatacagım bi daha arasın arasın açmacağımm... gitsin yine içtiği yerde içsin içkisini..
allam bu erkeklerin ne kadar basit ve tek tipte işleyişleri var ya. birini çözmen demek, hepsini anlaman demek. benimkinden yola çıkıp yaptım bu yorumu inan ki. biz kızların çilesi de hep aynı maalesef. nasıl kızmışsın ya hiç söylemeyeceğin şeyleri söyletiyor. ona bağırıp çağırmadan önce buraya dök içini de rahatla, sakinleş yavrumsen ne desen o anlamak istediği gibi anlayıp öyle açıklama yapacak. bizi bizden başka kimse anlayamaz hem içeceklerse de bizimle içsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?