- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
Hiç iyi düşünemiyorum hesnaammmmAlıntılaya alıntılaya bu kadar olmuş canımÇok üzmüşsün kendini bunun farkında mısın? Sinir olman, canının sıkılması elbette normal, sonuçta beklemediğin bir şeyler oldu haklısın da ama kendini bu kadar üzme lütfen, olan sadece sana oluyor, eğer rahatlamak istiyorsan aradığında düzgün bir dille seni üzdüğünden bahsedersin, bir dahaki sefere böyle davranmamasını söylersin... Eminim o da sen üzülür ya da kızarsın diye sakladı ama yapmaması gerekiyordu sonuçta ne olursa olsun... Demek ki seni kaybetme korkusu yaşıyor biraz da böyle düşün canım
allam bu erkeklerin ne kadar basit ve tek tipte işleyişleri var ya. birini çözmen demek, hepsini anlaman demek. benimkinden yola çıkıp yaptım bu yorumu inan ki. biz kızların çilesi de hep aynı maalesef. nasıl kızmışsın ya hiç söylemeyeceğin şeyleri söyletiyor. ona bağırıp çağırmadan önce buraya dök içini de rahatla, sakinleş yavrumsen ne desen o anlamak istediği gibi anlayıp öyle açıklama yapacak. bizi bizden başka kimse anlayamaz hem içeceklerse de bizimle içsinler
Sen de ateşe körükle gitme nilücümEvet aynı kadınlarda olduğu gibi erkeklerin de benzer yönleri var ama hepsi bir değil bunu unutmayın Empati kurmaya alışmaları biraz zaman alıyor, bir de yaşamaları lazım, onların da bizimle aynı sorunları dertleri yaşamaları lazım ki bizi anlayabilsinler, ben biraz yaşattım zamanında eşime, bundan kaynaklı tartışmalarımız da olmuştu ama şu an bu konuda rahatsak güvenimiz tamsa birbirimizi üzecek ve kıskandıracak şeyler yapmıyorsak bu yüzden... Zamanla anlayacaklarına inanıyorum, mücadele şart
zafer direnen kadının olacak, diyorsun yaniben de mehmet'e kızgınım ya acısını tüm erkeklerden çıkarıyorum işte. genelleme yapmamak gerek haklısın, ama bu askerlik sürecinde birbirlerine daha çok benziyorlar. sürekli erkeklerle bir arada oldukları için sanırım. sizin ilişkiniz hem sağlam temellere kurulmuş hem de bugüne kadar oturmuş. maaşallah canım, Rabb'im nazarlardan korusun
Çıkarr Çıkaarr istediğin hakaretii edebilir istediğin sözü söyleyebilirsin..
Hiç iyi düşünemiyorum hesnaammmm
Ne diyim ki nilüferim.. kırgınımmm kısa ve öz.. şuan bağırmaya bile halim yok..
zafer direnen kadının olacak, diyorsun yaniben de mehmet'e kızgınım ya acısını tüm erkeklerden çıkarıyorum işte. genelleme yapmamak gerek haklısın, ama bu askerlik sürecinde birbirlerine daha çok benziyorlar. sürekli erkeklerle bir arada oldukları için sanırım. sizin ilişkiniz hem sağlam temellere kurulmuş hem de bugüne kadar oturmuş. maaşallah canım, Rabb'im nazarlardan korusun
yavrum benim gel bi sarılayım sanabugün dersanedeki tek en yakın arkadaşımı işten çıkardılar. üstelik çıkaran müdür de erkek canım sıkkın zaten
Üzüldüm canımmm.. gidip erkek müdürü dövelimm sinirimizi ondan çıkaralım bari
Öyle canım direnmekten başka çare yokYoo aslında genel benzer durumları var sonuçta genleri aynı Biz onlar gibi düşünemiyoruz, onlar da bizim gibi düşünemiyor, yaratılış olarak farklıyız sonuçta yapacak bir şey yok
Bizde de oluyor arada bir sürtüşmeler, dediğim gibi aynı düşünemiyoruz bazen, biz kadınlar detaycı, erkekler yüzeysel bakıyorlar olaylara... Ama genel anlamda yıktık bazı tabuları, arada olduğunda dalgaya vuruyoruz, birbirimizi kızdırdığımızda iki trip yapıyoruz sonra gülmeye başlıyoruz falan, yani belirli bir süre sonra daha önemli şeyleri ciddiye almaya başlıyor sanırım insan...
Üzüldüm canımmm.. gidip erkek müdürü dövelimm sinirimizi ondan çıkaralım bari
biz pes edersek onları kim dize getirecek, sevgili annecikleri pek bi şımartmışlar. her ne kadar mehmet şımarık olmadığını iddia etse de... işin espirisi tabii bu canım. ne olursa olsun ben kıyamıyorum ya kendimce haklı sebepler buluyorum onun adına.
bir meyvenin olgunlaşabilmesi için nasıl zaman, emek, güneş, su gerekiyorsa ilişkilerin olgunlaşıp yerine oturması için de gereken şeyler var. zaman, emek, sabır, sevgi en önemlisi. ağaçlar meyve verene kadar nelere katlanıyor. bizim de katlanmamız gereken şeyler var. tabii eğilip bükülmeden. inşallah biz de sizler gibi olabiliriz canım ya
çok iyi fikir canım, tam dayaklık, bizimkiler de bizim şerrimizden ve öfkemizden kurtulurlarama çıkarılmasına ön ayak olan da bir bayan üstelik haklı hiçbir gerekçeleri yok
Herkese iyi akşamlar kızlar...Elifcim ya okudumda haklısın ya bende senin gibiyim öncelik benim olsun isterim her zaman...ama sizin kavuşmanız o kadar yakın ki büyüsünü bozmayın iyi olunn nolur
Çoook iyimsersinn nilüüüüü...
Meyve verene kadar kırılıp Budanmayalımm ??
Ben öncelik benim olsun demiyorumm.. Biraz dürüst olsun yalan söyleyip birşeyleri saklamasın yeter!
Ama o bunu bile beceremedii..
biz pes edersek onları kim dize getirecek, sevgili annecikleri pek bi şımartmışlar. her ne kadar mehmet şımarık olmadığını iddia etse de... işin espirisi tabii bu canım. ne olursa olsun ben kıyamıyorum ya kendimce haklı sebepler buluyorum onun adına.
bir meyvenin olgunlaşabilmesi için nasıl zaman, emek, güneş, su gerekiyorsa ilişkilerin olgunlaşıp yerine oturması için de gereken şeyler var. zaman, emek, sabır, sevgi en önemlisi. ağaçlar meyve verene kadar nelere katlanıyor. bizim de katlanmamız gereken şeyler var. tabii eğilip bükülmeden. inşallah biz de sizler gibi olabiliriz canım ya
çok iyi fikir canım, tam dayaklık, bizimkiler de bizim şerrimizden ve öfkemizden kurtulurlarama çıkarılmasına ön ayak olan da bir bayan üstelik haklı hiçbir gerekçeleri yok
Çoook iyimsersinn nilüüüüü...
Meyve verene kadar kırılıp Budanmayalımm ??
bu arada bende napcama karar veremedim ya 2 hafta sonra mı gitsem dağıtım olunca mı gitsem de beraber dönsek ( kendisinin fikri)
çok ayıp olcak ama iki ucu boklu değnek lafı tam bana uygun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?