Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç iyi düşünemiyorum hesnaammmm

Ne diyim ki nilüferim.. kırgınımmm kısa ve öz.. şuan bağırmaya bile halim yok..

zafer direnen kadının olacak, diyorsun yani ben de mehmet'e kızgınım ya acısını tüm erkeklerden çıkarıyorum işte. genelleme yapmamak gerek haklısın, ama bu askerlik sürecinde birbirlerine daha çok benziyorlar. sürekli erkeklerle bir arada oldukları için sanırım. sizin ilişkiniz hem sağlam temellere kurulmuş hem de bugüne kadar oturmuş. maaşallah canım, Rabb'im nazarlardan korusun

Çıkarr Çıkaarr istediğin hakaretii edebilir istediğin sözü söyleyebilirsin..

Hiç iyi düşünemiyorum hesnaammmm

Bu çok normal... Şu an o moddasın çünkü... Ben de olsam ben de iyi düşünmezdim ama birilerinin bizi iyi düşündürtmeye ihtiyacı var değil mi

Ne diyim ki nilüferim.. kırgınımmm kısa ve öz.. şuan bağırmaya bile halim yok..

Kıyamam bağırma zaten aradığında düzgün dille anlatırsın sıkıntını anlarsa anlar anlamazsa geri dönüt verirsin, uygulamalı olarak anlatırsın

Öyle canım direnmekten başka çare yok Yoo aslında genel benzer durumları var sonuçta genleri aynı Biz onlar gibi düşünemiyoruz, onlar da bizim gibi düşünemiyor, yaratılış olarak farklıyız sonuçta yapacak bir şey yok

Bizde de oluyor arada bir sürtüşmeler, dediğim gibi aynı düşünemiyoruz bazen, biz kadınlar detaycı, erkekler yüzeysel bakıyorlar olaylara... Ama genel anlamda yıktık bazı tabuları, arada olduğunda dalgaya vuruyoruz, birbirimizi kızdırdığımızda iki trip yapıyoruz sonra gülmeye başlıyoruz falan, yani belirli bir süre sonra daha önemli şeyleri ciddiye almaya başlıyor sanırım insan...

yavrum benim gel bi sarılayım sana bugün dersanedeki tek en yakın arkadaşımı işten çıkardılar. üstelik çıkaran müdür de erkek canım sıkkın zaten

Üzüldüm canımmm.. gidip erkek müdürü dövelimm sinirimizi ondan çıkaralım bari

biz pes edersek onları kim dize getirecek, sevgili annecikleri pek bi şımartmışlar. her ne kadar mehmet şımarık olmadığını iddia etse de... işin espirisi tabii bu canım. ne olursa olsun ben kıyamıyorum ya kendimce haklı sebepler buluyorum onun adına.

bir meyvenin olgunlaşabilmesi için nasıl zaman, emek, güneş, su gerekiyorsa ilişkilerin olgunlaşıp yerine oturması için de gereken şeyler var. zaman, emek, sabır, sevgi en önemlisi. ağaçlar meyve verene kadar nelere katlanıyor. bizim de katlanmamız gereken şeyler var. tabii eğilip bükülmeden. inşallah biz de sizler gibi olabiliriz canım ya

Üzüldüm canımmm.. gidip erkek müdürü dövelimm sinirimizi ondan çıkaralım bari

çok iyi fikir canım, tam dayaklık, bizimkiler de bizim şerrimizden ve öfkemizden kurtulurlar ama çıkarılmasına ön ayak olan da bir bayan üstelik haklı hiçbir gerekçeleri yok

Çoook iyimsersinn nilüüüüü...
Meyve verene kadar kırılıp Budanmayalımm ??

Herkese iyi akşamlar kızlar...Elifcim ya okudumda haklısın ya bende senin gibiyim öncelik benim olsun isterim her zaman...ama sizin kavuşmanız o kadar yakın ki büyüsünü bozmayın iyi olunn nolur

çok iyi fikir canım, tam dayaklık, bizimkiler de bizim şerrimizden ve öfkemizden kurtulurlar ama çıkarılmasına ön ayak olan da bir bayan üstelik haklı hiçbir gerekçeleri yok

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler.. Allah işini bilir.. yanına bırakmaz onların..

Herkese iyi akşamlar kızlar...Elifcim ya okudumda haklısın ya bende senin gibiyim öncelik benim olsun isterim her zaman...ama sizin kavuşmanız o kadar yakın ki büyüsünü bozmayın iyi olunn nolur

Ben öncelik benim olsun demiyorumm.. Biraz dürüst olsun yalan söyleyip birşeyleri saklamasın yeter!

Ama o bunu bile beceremedii..

bu arada bende napcama karar veremedim ya 2 hafta sonra mı gitsem dağıtım olunca mı gitsem de beraber dönsek ( kendisinin fikri)
çok ayıp olcak ama iki ucu boklu değnek lafı tam bana uygun oldu

Ben öncelik benim olsun demiyorumm.. Biraz dürüst olsun yalan söyleyip birşeyleri saklamasın yeter!

Ama o bunu bile beceremedii..

ya ben derim valla 15 ay tek o askerlk yapmıyo şu forumu bi okusunlar yani ...yarım saatte olsa senin gönlünü alıp sonra gitsin arkadaşlarıyla sonuçta onlar gidicek sen hep kalcaksın bunu hiç idrak edemiyolar geldiği gibi yaşıyolar ya sen ona kalkıp arkadaşlarınla gitme demiosun ki...

İnşallah canım insan hayatı boyunca çok kırılıyor, çok yıpranıyor ama sonunda mükafatını alıyor, arada bir isyanları oynuyoruz sonuçta insanoğluyuz ama yine öğrendiklerimiz ve yaşadıklarımız daha sabırlı hale getiriyor bizleri

Üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda daha güzel bir iş bulur arkadaşın...

Çoook iyimsersinn nilüüüüü...
Meyve verene kadar kırılıp Budanmayalımm ??

çok mu şey istiyoruz ya biz ben anlamıyorum onların isteklerinin yanında bizimkiler hava civa biz istiyoruz haber versinler biz istiyoruz bizle konuşssunlar vs...onlar ne istiyo evden çıkma çıktısan nerdesinnn onu giyme bunu yapma ...

bu arada bende napcama karar veremedim ya 2 hafta sonra mı gitsem dağıtım olunca mı gitsem de beraber dönsek ( kendisinin fikri)
çok ayıp olcak ama iki ucu boklu değnek lafı tam bana uygun oldu

Bence dagıtım olunca git.. hem yemin törenini görürsün.. ben göremedimm.. Çok güzel oluyormuş gidenler öyle diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…